Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Φαντάσου όλα αυτά Χ2...

Κι οι γιατροί να λένε ΟΧΙ.

Έλεος πια!

χαχαχα!Τωρα σε ειδα εσενα!Υπομονη κοριτσια!Που θα παει θα ξημερωσει ασπρη μερα και για μας!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σαςςςςςςς κοριτσια...!!τι κανετε???

Μαρκελα κ μαριτακι με το καλο η ωρα η καλη....!!

Impatient ειδες το ζουμπουρλιδικο σου ειναι μια χαρα υγιεστατο.....

καλως ηρθαν τα κοριτσια τα νεα.....

εγω περασα ενα πολυ ομορφο κ γρηγορο πσκ....χθες ειχε γενεθλια ο αδερφος μου κ αντι για τουρτα του φτιαξαμε γλυκο ψυγειου....ξερετε αυτο με το ζελε,την κρεμα,το μπισκοτο κ την κομποστα....λουκουμι...το μωρουλι το νιωθει κ κωλοτουμπιαζει συνεχεια κ ειναι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......εχω χαζεψει....κατα τα αλλα ανυπομονω να ερθει η Παρασκευη για να το δω παλι στην Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ....κατια λιγο εμεινε εεε???θα γυρισει τουμπα θα ριξει 2 κλωτσους κ θα βγει κ θα ερθει κατευθειαν στην αγκαλιτσα σουυυυυυυυυυυ!!!τελεια.......

κ εγω βλεπω συνεχεια οτι ονειρα να ειναι κ μαλλον εχω κολλησει κ τον αμορε...χαχαχαχα...!!ολα στον ονειροκριτη λενε καβγαδες....!(μαλλον με τον νοικαρη)...κ οσα δεν ειναι καβγαδες ειναι κ εμενα πονηρα...ασχετα που εγω την γυμναστικη δεν την εχω κοψει...αιντε αιντε.....!!!!περιμενω τον αμορε να ερθει να φαμε....ρυζακι με σουτζουκακια(αλλα δεν τα εκανα τηγανιτα...στον φουρνο για πιο ελαφρια κ πιο καλα)φιλακιαααααααααα!!:D:D:D

Jr39p2.png

εγω περασα ενα πολυ ομορφο κ γρηγορο πσκ....χθες ειχε γενεθλια ο αδερφος μου κ αντι για τουρτα του φτιαξαμε γλυκο ψυγειου....ξερετε αυτο με το ζελε,την κρεμα,το μπισκοτο κ την κομποστα....λουκουμι...το μωρουλι το νιωθει κ κωλοτουμπιαζει συνεχεια κ ειναι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......εχω χαζεψει....κατα τα αλλα ανυπομονω να ερθει η Παρασκευη για να το δω παλι στην Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ....κατια λιγο εμεινε εεε???θα γυρισει τουμπα θα ριξει 2 κλωτσους κ θα βγει κ θα ερθει κατευθειαν στην αγκαλιτσα σουυυυυυυυυυυ!!!τελεια.......

κ εγω βλεπω συνεχεια οτι ονειρα να ειναι κ μαλλον εχω κολλησει κ τον αμορε...χαχαχαχα...!!ολα στον ονειροκριτη λενε καβγαδες....!(μαλλον με τον νοικαρη)...κ οσα δεν ειναι καβγαδες ειναι κ εμενα πονηρα...ασχετα που εγω την γυμναστικη δεν την εχω κοψει...αιντε αιντε.....!!!!περιμενω τον αμορε να ερθει να φαμε....ρυζακι με σουτζουκακια(αλλα δεν τα εκανα τηγανιτα...στον φουρνο για πιο ελαφρια κ πιο καλα)φιλακιαααααααααα!!:D:D:D

όλα καλα, κοριτσακι, στη σαλαμυκονο? να χαιρεστε και τον αδερφο!!! το μπεμπεδακι, εκανε την εκδρομουλα, εφαγε και το γλυκακι του, μια χαρα! θα σας αποζημιωσει την Παρασκευη! ο β επιπεδου, αν εχει καλη θεση, δινει σουπερ εικονες! εγω τις κοιταω ακομα και περιμενω μεχρι το doppler να τις ανανεωσω με πιο ομορφες! εχω φατσουλα, χαμογελο, χερακια μπουνιες και στρουμπουλα πατουσακια! ευχομαι να συνεργαστει και να παρετε με τον αμορε τις πρωτες καλλιτεχνικες του ποζες! ααα...και πεταξτε τον ονειροκριτη! τα ονειρα της εγκυου ειναι ασυναρτητα... μιαμ-μιαμ σουτζουκακια! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γειαααααααααααα κατιααααααααα......τι κανουμε???ναι ναι το μωρουλι γενικως του δινει κ καταλαβαινει....οποιος εβαζε το χερακι του κ ελεγε κλωτσα βρε....εκανε την εμφανιση του μετα απο λιγο...κ οταν δεν ηταν εκανε ηπια κρυο νερο οπως μας εχει μαθει η Μαρκελα κ κλωτσησεεεε...!!ναι ναι κ βγηκαν κ ελαφρια τα σουτζουκακια..κ εφτιαξα κ την σαλτσουλα χωρια κ τωρα θ φαω γιατι ο αμορες θα σχολασει κατα τις 7 σημερα κ ειμαι νηστικη.....μαγειρεψα κ για αυριο φασολια μαυροματικα σαλατα παραγγελια απο αμορε...ξαδερφο κ αρραβωνιαρα του που θα ερθουν να φαμε...οποτε αυριο μολις σχολασω θα ξαπλαρωωωωωωωωω....!!χεχεχε..!!περιμενω πως κ πως να το δω το φατσακι μας κ να το απολαυσω...ευτυχως μεχρι τωρα εχω φουλ φωτο κ περιμενω κ αλλεςςςςςςςς!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααα κατιααααααααα......τι κανουμε???ναι ναι το μωρουλι γενικως του δινει κ καταλαβαινει....οποιος εβαζε το χερακι του κ ελεγε κλωτσα βρε....εκανε την εμφανιση του μετα απο λιγο...κ οταν δεν ηταν εκανε ηπια κρυο νερο οπως μας εχει μαθει η Μαρκελα κ κλωτσησεεεε...!!ναι ναι κ βγηκαν κ ελαφρια τα σουτζουκακια..κ εφτιαξα κ την σαλτσουλα χωρια κ τωρα θ φαω γιατι ο αμορες θα σχολασει κατα τις 7 σημερα κ ειμαι νηστικη.....μαγειρεψα κ για αυριο φασολια μαυροματικα σαλατα παραγγελια απο αμορε...ξαδερφο κ αρραβωνιαρα του που θα ερθουν να φαμε...οποτε αυριο μολις σχολασω θα ξαπλαρωωωωωωωωω....!!χεχεχε..!!περιμενω πως κ πως να το δω το φατσακι μας κ να το απολαυσω...ευτυχως μεχρι τωρα εχω φουλ φωτο κ περιμενω κ αλλεςςςςςςςς!!!

μια χαρα... φροντισε να ξεκουραζεσαι, για να ηρεμει και η ψυχουλα! κι εγω εχω φωτο απτο γιατρο και dvd απο ολες τις επισκεψψεις, αλλα τωρα που μεγαλωσαμε δεν χωραμε καλα στο πλανο και κανουμε μονο τις απαραιτητες μετρησεις... στο doppler μου ειπαν θα τον δω παλι πολυ πολυ καλα! οποτε εσυ υπομονη μεχρι την παρασκευη ;) και εγω μεχρι τις 8 οκτωωβρη :shock:... καλη ορεξη και τα φιλια μου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα μανουλες!! Πίνω τον εσπρεσσο φρεντο decaf ILLY μου (ψάρεμα για Μαρκελα εδω..!!) και σας διαβαζω!!

Μαρκελα...σε παραδεχομαι...θα παντρευτεις πολυ ρομαντικα...ειμαστε νοερες καλεσμένες σου ετσι?

Την καλημερα μου σε ολες...

Καλησπερα σε ολες και στις καινουργιες της παρεας!!

Μπισκοτακι οχι decafeine re!!πωπω τζαμπα το μαθημα.Μονο εσεις το ξερετε κανεις αλλος ελατε ολες!!!Σαν τα 16χρονα που το κανουν κρυφα απο γονεις? ετσι και εμεις θα ξαναπαντρευτουμε!χαχααχαα

υ.γ ο illy ειναι μεσα στους οκ για εγκυμοσυνη!αλλα οχι decaf kale!:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κ εγω να σου πω την ειδα τελευταια στιγμη κ δεν την εχω ξαναδει να παιζει...ως γνωστο τα σημαντικα κ τα καλα η Ελληνικη τηλεοραση τα παιζει οσο πιο αργα μπορει.ελεγε παντως για την ψυχολογικη υποστηριξη που χρειαζεται η γυναικα οταν γενναει επειδη εχει παθει ο οργανισμος ενα τσετ/λακ απο τις ορμονες!

αααα τωρα καταλαβα!

να το βρω τοτε να το στειλω στον ντιντο!!!

παντως κοριτσια ομολογω οτι οσο επαιρνα προγεστερονη ειχα πολυ σεξουλιαρικα ονειρα

μετα που σταματησα την προγεστερονη σταματησαν κι αυτα

και λενε οτι οι εγκυες εχουν αυξημενη λιμπιντο και θελουν συνεχεια

κοριτσια εμενα η λιμπιντο μου "εχαθει":oops::oops::oops:

UzVGp2.png

Κοριτσια μου εγω ειμαι απο τις τυχερες και η γιατρος μου δεν με εχει στη στερηση.Μονο το πρωτο καιρο για κανενα διμηνο!Απλα μου ειπε ηπια και προσεκτικα!Παρ ολα αυτα τα ονειρα,ονειρα!Αφηστε που τωρα η διαθεση βρισκεται στα υψη!Τι εχω παθει δεν ξερω!Εχω καταντησει να τον κυνηγαω μεσα στο σπιτι!χαχαχαχα

να ! αυτο που ελεγα

μηπως ειμαι αρρωστη???

μηπως μου λειπει καμια ορμονη????

αφου πηρα το πρωι τηλ τον γιατρο να του πω για τη φαγουρα και τα υγρα και μετα τον ρωταω επαφες κανει , ναι μου λεει (που ρε π*στη μου λεω απο μεσα μου)

ειμαι ξενερωτη...:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

Η αληθεια ειναι οτι παντα ημουν υπερ του σπορ!:oops::-P:razz::-PΤωρα ομως το κακο εχει παραγινει!:-P:razz::-P:razz:Μαλλον οι ορμονες βοηθουν πολυ στο ολο θεμα!Ο μπαμπας μας ομως καθολου.Φοβαται μην παθει τπτ η κορουλα του!χαχαχα!Οχι ακομα δεν την εχω νιωσει!Εχω αισθανθει κατι φτερουγισματα αλλα η γιατρος μου επιμενει οτι το παιδι το ακουμε μετα την 20 εβδομαδα!Οτιδηποτε νιωσουμε νωριτερα ειναι η το εντερο η της φαντασιας μας!Τι να πω!!!

αυτο ειναι λαθος...:oops::oops::oops:σορρυ κιολλας αλλα τις νιωθω κανονικα τις κλωτσιες απο 18 εβδομαδων!

απο 19 τις νιωθει και ο ντεξτερ! εχουμε δει και την κοιλια μου που χορευει (ανεβοκατεβαινει σε μερικα σημεια) δεν ειναι της φαντασιας μας!(ισως η σαρανταποδαρουσα:rolleyes:στις 15-18 εβδομαδες να ηταν :|)

αλλα το εντερο μου δεν μου εδωσε ποτε κλωτσια!:tongue::tongue::tongue::tongue:

βεβαια πιστευω αυτο που λενε οτι τα αγορια ειναι πιο ενεργητικα και ζωηρα

μονο ετσι μπορω να το δικαιολογισω γιατι οντως οσες ξερω με αγορι το νιωθουν νωρις απο 18 εβδομαδων

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

μπαρμπουλα καλως ηρθες απο τις διακοπουλες συ

τι κανει η μουσουδιτσα σου??? μυριζε την κοιλιτσα???

UzVGp2.png

να ! αυτο που ελεγα

μηπως ειμαι αρρωστη???

μηπως μου λειπει καμια ορμονη????

αφου πηρα το πρωι τηλ τον γιατρο να του πω για τη φαγουρα και τα υγρα και μετα τον ρωταω επαφες κανει , ναι μου λεει (που ρε π*στη μου λεω απο μεσα μου)

ειμαι ξενερωτη...:oops::oops::oops:

Σιγα μην εισαι ξενερωτη!Ειναι αναλογα πως χτυπανε οι ορμονες!Εμενα η κουμπαρα μου που τωρα ειναι στον ογδοο δεν εχει ορεξη απο το πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης.Οταν ο γιατρος της το απαγορεψε στην αρχη ηταν μεσα στην καλη χαρα!Εγω δεν ξερω τι εχω παθει...Μηπως εγινα νυμφομανης?:oops::oops::oops:χαχαχα!:P:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

αυτο ειναι λαθος...:oops::oops::oops:σορρυ κιολλας αλλα τις νιωθω κανονικα τις κλωτσιες απο 18 εβδομαδων!

απο 19 τις νιωθει και ο ντεξτερ! εχουμε δει και την κοιλια μου που χορευει (ανεβοκατεβαινει σε μερικα σημεια) δεν ειναι της φαντασιας μας!(ισως η σαρανταποδαρουσα:rolleyes:στις 15-18 εβδομαδες να ηταν :|)

αλλα το εντερο μου δεν μου εδωσε ποτε κλωτσια!:tongue::tongue::tongue::tongue:

βεβαια πιστευω αυτο που λενε οτι τα αγορια ειναι πιο ενεργητικα και ζωηρα

μονο ετσι μπορω να το δικαιολογισω γιατι οντως οσες ξερω με αγορι το νιωθουν νωρις απο 18 εβδομαδων

Δεν διαφωνω!Μπορει τα αγορακια να ειναι πιο ζωηρα απο τα κοριτσακια!Εγω παντως κλοτσιες δεν εχω νιωσει ακομα...Αν με ειχε κλωτσησει θα το ειχα καταλαβει πιστευω...Λες να ειναι τωρα ησυχη και οταν με το καλο γεννηθει να με αλανιασει!Παναγια μου και θα εχει το ιδιο ζωδιο με τον πατερα της!Πως θα τους αντεξω και τους δυο?:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Σιγα μην εισαι ξενερωτη!Ειναι αναλογα πως χτυπανε οι ορμονες!Εμενα η κουμπαρα μου που τωρα ειναι στον ογδοο δεν εχει ορεξη απο το πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης.Οταν ο γιατρος της το απαγορεψε στην αρχη ηταν μεσα στην καλη χαρα!Εγω δεν ξερω τι εχω παθει...Μηπως εγινα νυμφομανης?:oops::oops::oops:χαχαχα!:P:p:p

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ κι εγω ετσι ημουν το πρωτο τριμηνο(που τοτε απαγορευοταν:D)!

αφου σημερα σκεφτηκα αυτος γιατρος πια οποτε τον ρωταω αν κανει , ολο ναι μου λεει! μπας και εχει απωθημενα με την γυναικα του?:rolleyes:

UzVGp2.png

Δεν διαφωνω!Μπορει τα αγορακια να ειναι πιο ζωηρα απο τα κοριτσακια!Εγω παντως κλοτσιες δεν εχω νιωσει ακομα...Αν με ειχε κλωτσησει θα το ειχα καταλαβει πιστευω...Λες να ειναι τωρα ησυχη και οταν με το καλο γεννηθει να με αλανιασει!Παναγια μου και θα εχει το ιδιο ζωδιο με τον πατερα της!Πως θα τους αντεξω και τους δυο?:P:p:p:p

αιγοκερος η υδροχοος??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...