Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή σχολική χρονιά σε όσες έχουν σχολιαρούδια!

Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα... τρέχοντας μπήκε η μικρή στην τάξη!!!

Εγώ πάλι ... όλο τον καλό τον κόσμο ονειρεύομαι ... μάλλον φταίει που μας τόχουν κόψει ΕΝΤΕΛΩΣ ...(@ούστηδες γιατροί...)

Axaxxaxaxxax...Καλόοο Κριστυ!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχουμε ξεφυγει ομαδικος!!!!!!!!χζχααχαχαχαχαχαχαχαχ σημερα ειχα παραξενο ονειρο με τον γιατρο που μου εκανε την εξωσωματικη

αλλα δεν ηταν ερωτικου περιεχομενου...απλα ηταν περιεργο...

επρεπε σημερα να παρω τηλ τον γυναικολογο μου για να του πω οτι τα υγρα αυξηθηκαν και απο το αγχος μου να τον παρω τηλ μολις ξυπνησω ονειρευομουν αλλα κι αλλα!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ας πανε ολα καλα κ ας πηγαινοερχονται κ τα ακαταλληλα ονειρα ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ τι να κανουμε???σε ολα μας δοκιμαζουν αυτες οι ορμονες.

εχτες ειδα πρωτη φορα διαφημιση Ελληνικη με μια κοπελα που οτι ειχε γεννησει κ ελεγε αν αισθανεσαι το ιδιο...ειναι καλο να ειναι ενημερες οι γυναικες..ολα μπορουν να συμβουν..πολυ θετικο ΜΠΡΑΒΟ!

ιωαννακι μπορεις να το κανεις πιο εξπλεϊν... δεν το καταλαβα:oops::oops::oops::oops:

UzVGp2.png

ιωαννακι μπορεις να το κανεις πιο εξπλεϊν... δεν το καταλαβα:oops::oops::oops::oops:

Κ εγω να σου πω την ειδα τελευταια στιγμη κ δεν την εχω ξαναδει να παιζει...ως γνωστο τα σημαντικα κ τα καλα η Ελληνικη τηλεοραση τα παιζει οσο πιο αργα μπορει.ελεγε παντως για την ψυχολογικη υποστηριξη που χρειαζεται η γυναικα οταν γενναει επειδη εχει παθει ο οργανισμος ενα τσετ/λακ απο τις ορμονες!

Z29ap2.png

Κοριτσια μου εγω ειμαι απο τις τυχερες και η γιατρος μου δεν με εχει στη στερηση.Μονο το πρωτο καιρο για κανενα διμηνο!Απλα μου ειπε ηπια και προσεκτικα!Παρ ολα αυτα τα ονειρα,ονειρα!Αφηστε που τωρα η διαθεση βρισκεται στα υψη!Τι εχω παθει δεν ξερω!Εχω καταντησει να τον κυνηγαω μεσα στο σπιτι!χαχαχαχα

o5etp3.png?xVMpoyHp

Κοριτσια μου εγω ειμαι απο τις τυχερες και η γιατρος μου δεν με εχει στη στερηση.Μονο το πρωτο καιρο για κανενα διμηνο!Απλα μου ειπε ηπια και προσεκτικα!Παρ ολα αυτα τα ονειρα,ονειρα!Αφηστε που τωρα η διαθεση βρισκεται στα υψη!Τι εχω παθει δεν ξερω!Εχω καταντησει να τον κυνηγαω μεσα στο σπιτι!χαχαχαχα

χααχαχαχαχ!!!αληθεια λες??αρα εχουν δικαιο τα οσα λενε για τις εγκυες!!!κ εγω ετσι ειμαι αλλα πιστευα οτι φταιει η απαγορευση του γιατρου.....ετσι ησουν κ στο πρωτο τριμηνο ή τωρα ξεσηκωθηκες περισσοτερο?

κ κατι ακομα εχει αρχισει η γοργονιτσα σου κ κανει αισθητη την παρουσια της??

Z29ap2.png

χααχαχαχαχ!!!αληθεια λες??αρα εχουν δικαιο τα οσα λενε για τις εγκυες!!!κ εγω ετσι ειμαι αλλα πιστευα οτι φταιει η απαγορευση του γιατρου.....ετσι ησουν κ στο πρωτο τριμηνο ή τωρα ξεσηκωθηκες περισσοτερο?

κ κατι ακομα εχει αρχισει η γοργονιτσα σου κ κανει αισθητη την παρουσια της??

Η αληθεια ειναι οτι παντα ημουν υπερ του σπορ!:oops::-P:razz::-PΤωρα ομως το κακο εχει παραγινει!:-P:razz::-P:razz:Μαλλον οι ορμονες βοηθουν πολυ στο ολο θεμα!Ο μπαμπας μας ομως καθολου.Φοβαται μην παθει τπτ η κορουλα του!χαχαχα!Οχι ακομα δεν την εχω νιωσει!Εχω αισθανθει κατι φτερουγισματα αλλα η γιατρος μου επιμενει οτι το παιδι το ακουμε μετα την 20 εβδομαδα!Οτιδηποτε νιωσουμε νωριτερα ειναι η το εντερο η της φαντασιας μας!Τι να πω!!!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι παντα ημουν υπερ του σπορ!:oops::-P:razz::-PΤωρα ομως το κακο εχει παραγινει!:-P:razz::-P:razz:Μαλλον οι ορμονες βοηθουν πολυ στο ολο θεμα!Ο μπαμπας μας ομως καθολου.Φοβαται μην παθει τπτ η κορουλα του!χαχαχα!Οχι ακομα δεν την εχω νιωσει!Εχω αισθανθει κατι φτερουγισματα αλλα η γιατρος μου επιμενει οτι το παιδι το ακουμε μετα την 20 εβδομαδα!Οτιδηποτε νιωσουμε νωριτερα ειναι η το εντερο η της φαντασιας μας!Τι να πω!!!

μου αρεσει η γιατρος σου!!

κ εμενα παντως ο αντρας δεν το σηζηταει καθολου!!!περα απο οτι μας συμβουλεψε ο γιατρος μετα απο 3 μηνες κατι επρεπε να πουμε κ εμεις πανω στο θεμα!!!

πιθανον το εχουν στο μυαλο τους πολυ διαφορετικο απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα..καταλαβαινεις!!

Z29ap2.png

μου αρεσει η γιατρος σου!!

κ εμενα παντως ο αντρας δεν το σηζηταει καθολου!!!περα απο οτι μας συμβουλεψε ο γιατρος μετα απο 3 μηνες κατι επρεπε να πουμε κ εμεις πανω στο θεμα!!!

πιθανον το εχουν στο μυαλο τους πολυ διαφορετικο απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα..καταλαβαινεις!!

Ετσι ειναι!Επειδη αυτοι οι κακομοιροι δεν μπορουν να βιωσουν οτι εμεις...ανησυχουν περισσοτερο!Ενα αχ κανεις και πεταγονται!Εγω αποφασισα να απολαυσω το γεγονος οτι ολοι ασχολουνται με μενα και ειναι ετοιμοι να ικανοποιησουν καθε μου επιθυμια!Οταν γεννησω ουτε θα υπαρχω!Θα εχουν αλλη γυναικα να ασχολουνται!χαχαχα!:P:p:p:p

o5etp3.png?xVMpoyHp

Φαντάσου όλα αυτά Χ2...

Κι οι γιατροί να λένε ΟΧΙ.

Έλεος πια!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Ετσι ειναι!Επειδη αυτοι οι κακομοιροι δεν μπορουν να βιωσουν οτι εμεις...ανησυχουν περισσοτερο!Ενα αχ κανεις και πεταγονται!Εγω αποφασισα να απολαυσω το γεγονος οτι ολοι ασχολουνται με μενα και ειναι ετοιμοι να ικανοποιησουν καθε μου επιθυμια!Οταν γεννησω ουτε θα υπαρχω!Θα εχουν αλλη γυναικα να ασχολουνται!χαχαχα!:P:p:p:p[/QUO

χααχαχαχ!!!εχεις απολυτο δικαιο!!!εγω ειμαι μακρια κ απο τους δικους μου κ απο την πεθερα ενταξει μου λεει κ ο γιατρος μεγαλη προσοχη...οποτε μεχρι να παρω την δευτερη θεση στην καρδια του αντρα μου τον αφηνω να κανει πραγματα που πριν ουτε που τα φανταζοταν οτι θα τα κανει!!!ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ!!!

Z29ap2.png

Ετσι ειναι!Επειδη αυτοι οι κακομοιροι δεν μπορουν να βιωσουν οτι εμεις...ανησυχουν περισσοτερο!Ενα αχ κανεις και πεταγονται!Εγω αποφασισα να απολαυσω το γεγονος οτι ολοι ασχολουνται με μενα και ειναι ετοιμοι να ικανοποιησουν καθε μου επιθυμια!Οταν γεννησω ουτε θα υπαρχω!Θα εχουν αλλη γυναικα να ασχολουνται!χαχαχα!:P:p:p:p[/QUO

χααχαχαχ!!!εχεις απολυτο δικαιο!!!εγω ειμαι μακρια κ απο τους δικους μου κ απο την πεθερα ενταξει μου λεει κ ο γιατρος μεγαλη προσοχη...οποτε μεχρι να παρω την δευτερη θεση στην καρδια του αντρα μου τον αφηνω να κανει πραγματα που πριν ουτε που τα φανταζοταν οτι θα τα κανει!!!ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ!!!

ΧΑΧΑΧΑ!Ετσι πρεπει να τους τρεξουμε λιγο τωρα!Ειναι η ευκαιρια μας!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...