Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!! Πίνω τον εσπρεσσο φρεντο decaf ILLY μου (ψάρεμα για Μαρκελα εδω..!!) και σας διαβαζω!! Ειμαι απο τις 6 ξυπνια γιατι ο κυρ γιος μου θυμηθηκε οτι εχει κουνουπια στο ποδι κι αρχισε να τα ξυνει στη πλατη του πατερα του!!!Χοχοχοχο...οπως καταλαβαινετε...υπνος γιοκ μεσημερι -βραδυ!!!

Behappy...μην ανησυχεις...παλιοονειρα ειναι δε σημαινουν τιποτα...εγω παλι ολο κατι σεξοονειρα βλέπω...μη γελάτε...:| και ξυπνάω με αγριες διαθεσεις!! Αβυσσος η ψυχη της γκαστρωμενης!!!

Αντε αντε να βλεπω κοριτσια...αυξανομαστε οι τσουπρες!!! Θα τα πατησουμε τα αγορια!!

Barboula, kat, ioanna...περιμενουμε τα δικα σας αποκαλυπτηρια να συμπληρωθει η λιστα!!!

Ριτσα....κοριτσαρος ετσι!!>> Καλη αρχη στο πρωτακι σου και καλη υπομονη!

Μαριτα welcome back και καλο φθινοπωρο!!

Μαρκελα...σε παραδεχομαι...θα παντρευτεις πολυ ρομαντικα...ειμαστε νοερες καλεσμένες σου ετσι?

Την καλημερα μου σε ολες...

Κι εγώ κάτι περίεργα όνειρα βλέπω τις τελευταίες μέρες, αλλά όχι σεξοόνειρα! :shock:

Για τα αποκαλυπτήρια, ελπίζω την άλλη Δευτέρα να έχω κάτι να σας πω! Τα στατιστικά έχουν αλλάξει μέσα σε λίγες μέρες και οι γυναίκες προηγούνται!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!Με θέλετε στη παρέα σας???Περιμένω το δεύτερο παιδί μου αρχές Απρίλη!!!Έχω ήδη έναν γιο που τον γέννησα πρωταπριλιά του 2010 και απο ότι φαίνεται ο Απρίλης είναι ο μήνας μου εκτός και αν μας κάνει την έκπληξη το μωρό και γεννηθεί τέλη Μαρτίου!!!Την άλλη Παρασκευή έχω την αυχενική διαφάνεια και έχω τρελό άγχος από τώρα!!!

AViEp3.png

XRTzp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!Με θέλετε στη παρέα σας???Περιμένω το δεύτερο παιδί μου αρχές Απρίλη!!!Έχω ήδη έναν γιο που τον γέννησα πρωταπριλιά του 2010 και απο ότι φαίνεται ο Απρίλης είναι ο μήνας μου εκτός και αν μας κάνει την έκπληξη το μωρό και γεννηθεί τέλη Μαρτίου!!!Την άλλη Παρασκευή έχω την αυχενική διαφάνεια και έχω τρελό άγχος από τώρα!!!

καλως ηρθες και καλη επιτυχια με την αυχενικη διαφανεια!!

UzVGp2.png

Με το καλό!!! Καλά αποτελέσματα!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Κακη επιτυχια για την αυχενικη διαφανεια!Ολα καλα θα πανε!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

μπισκοτακι εσυ σε ΤΕΙ κατι δεν δουλευεις??? τι εγινε γεμισατε πρωτακια φοιτητες:D:D:D:D:D

Αχχαχαχαχχα πού το πας εσυ πονήρωωω??? Οχι δε δουλευω σε ΤΕΙ και δε φανταζομαι φοιτητες...μπλιαχ...ποτέ δε μου άρεσαν τα "μικρά"....αχαχαχαχαχα ρε ντιντι δε παλευεσαι!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Αχχαχαχαχχα πού το πας εσυ πονήρωωω??? Οχι δε δουλευω σε ΤΕΙ και δε φανταζομαι φοιτητες...μπλιαχ...ποτέ δε μου άρεσαν τα "μικρά"....αχαχαχαχαχα ρε ντιντι δε παλευεσαι!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλε δεν το πηγα εκει!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

απλα σαν φοιτητρια που ημουν καποτε θυμηθικα οτι τετοια εποχη πηγαινα στο πανεπιστημιο

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αλλη ειναι η πονηρω!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

UzVGp2.png

καλως την! και καλη εγκυμοσυνη, κοπελα μου! και για την αυχενικη μην αγχωνεσαι τοσο... ολα καλα θα πανε! μια εβδομαδα και θα δεις το μωρακι σου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα σε ολες κοριτσια!!!black rose με το καλο να ερθει κ το δευτερο παιδακι σου!

ΜΑΡΙΤΑ η ωρα η καλη!!!!

κοριτσια κ εγω εχω πολυ παραξενα ονειρα!!!!!!!!!!!!!ας μην το σηζητησουμε καλυτερα γιατι ""ντρεπομαι πολυυυυ""" ο γιατρος μου ειπε οτι οφειλονται στην προγεστερονη...τι να πω μπορει να οφειλονται κ γιατι μας εχει απαγορευσει την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!!δεν ξερω!!:confused::confused::confused::confused:καλημεραααα!!!

Z29ap2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλε δεν το πηγα εκει!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

απλα σαν φοιτητρια που ημουν καποτε θυμηθικα οτι τετοια εποχη πηγαινα στο πανεπιστημιο

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αλλη ειναι η πονηρω!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Καλα καλα...δικαιολογιες!!!αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχα

PS...Να και η Ιωαννα τα ιδια με μενα....αχαχχαχαχχα...ορμονες Ιωαννα μου ορμόνες!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Κακη επιτυχια για την αυχενικη διαφανεια!Ολα καλα θα πανε!

Καλη επιτυχια ηθελα να γραψω!Φανταζομαι το καταλαβες!Αχ κοριτσια δεν ειμαι καθολου καλα...Οσο για σεξοονειρα βλεπω κ εγω συνεχεια!Αλλα μονο τον αντρουλη μου βλεπω...Ουτε εκει με αφηνει να τον απατησω ο ατιμος!χαχαχαχαχα

o5etp3.png?xVMpoyHp

Καλη επιτυχια ηθελα να γραψω!Φανταζομαι το καταλαβες!Αχ κοριτσια δεν ειμαι καθολου καλα...Οσο για σεξοονειρα βλεπω κ εγω συνεχεια!Αλλα μονο τον αντρουλη μου βλεπω...Ουτε εκει με αφηνει να τον απατησω ο ατιμος!χαχαχαχαχα

φυσιολογικοτατα ολα! ετσι μου παν κι εμενα... και αν προσθεσεις στις ορμονες και την απαγορευση και στερηση τοσο καιρο... ε, ενταξει ολο και κατι πρεπει να ονειρευομαστε! κι εγω με τον αντρα μου ομως ΜΟΝΟ!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα και καλή σχολική χρονιά σε όσες έχουν σχολιαρούδια!

Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα... τρέχοντας μπήκε η μικρή στην τάξη!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με τον αντρα μας!! Είπαμε....μη ξεφυγουμε κιολας!!Αχχαχαχχαχαχχαχαχ!!!

Εγώ πάλι ... όλο τον καλό τον κόσμο ονειρεύομαι ... μάλλον φταίει που μας τόχουν κόψει ΕΝΤΕΛΩΣ ...(@ούστηδες γιατροί...)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ας πανε ολα καλα κ ας πηγαινοερχονται κ τα ακαταλληλα ονειρα ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ τι να κανουμε???σε ολα μας δοκιμαζουν αυτες οι ορμονες.

εχτες ειδα πρωτη φορα διαφημιση Ελληνικη με μια κοπελα που οτι ειχε γεννησει κ ελεγε αν αισθανεσαι το ιδιο...ειναι καλο να ειναι ενημερες οι γυναικες..ολα μπορουν να συμβουν..πολυ θετικο ΜΠΡΑΒΟ!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...