Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!Καλως σας βρηκα ολες!behappy κ εγω βλεπω κατι τρελα ονειρα.Ασε που τον τελευταιο καιρο δεν κοιμαμαι καθολου καλα!Κοριτσακια μου φουσκωσατε καθολου?Εγω πλεον εχω αρχισει και φαινομαι!Σε δυο εβδομαδες παντρευομαι και θα παω με την κοιλιτσα τουρλα!χαχαχα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!Καλως σας βρηκα ολες!behappy κ εγω βλεπω κατι τρελα ονειρα.Ασε που τον τελευταιο καιρο δεν κοιμαμαι καθολου καλα!Κοριτσακια μου φουσκωσατε καθολου?Εγω πλεον εχω αρχισει και φαινομαι!Σε δυο εβδομαδες παντρευομαι και θα παω με την κοιλιτσα τουρλα!χαχαχα!

καλημερα MARITA καλως ηρθες!! η ωρα η καλη κ να ζησετε!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα didiναι καλα ητανε εσυ λογικα πηγες στο πανορμιτη, ευχαριστω απο αυριο αρχιζω πρωινο ξυπνημα!!

οχι δεν πηγα!

αυτο ελεγε χθες ο αντρας μου , περασε το καλοκαιρι και δεν πηγαμε πουθενα

ε ειχαμε αμανατι τον κουμπαρο 20 μερες του λεω! μετα ξεκινησα και μαθηματα...

στο γιοκα σου λεγε το με ενθουσιασμο!!! πω πω ο γιοκας μου μεγαλωσε και θα παει σχολειο!

ετσι θα ανεβει η ψυχολογια του !

UzVGp2.png

ΚΟιτα ειναι να μη μπλεξεις με συγγενεις οταν κανεις τετοιες δουλειες γιατι κι εμας μας εκανε κουζινα, ντουλαπες, πορτες...ολα σχεδον μεστο σπιτι. Αν θες κατι συγκεκριμενο πεστου αν μπορει να το κανει...εμεις σχεδιασαμε μεχρι και τη κουζινα να φανταστεις και του πηγαμε το σχεδιο ετοιμο γιατι ειχε στο νου του κατι κλασικουρες...τρατζικ. Η κουνια ειναι λιγο δυσκολη γιατι εχει και γωνιες, εχει και στρογγυλεμενες ακρες και μπορει να μη τη βγαλει...αλλά και πάλι δε κοστιζει τιποτα να ρωτησεις! Να σου κανει και καλη τιμη!

βασικα για την συρταριερα σκεφτομουν:rolleyes: θα ρωτησω και σημερα που θα δω την κορη του!

UzVGp2.png

πρωτον! τελειο το τικερακι σου!!!!!

2ον τελειο πο θα εισαι "φουσκιτσα" στον γαμο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό! Η ώρα η καλή!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

οχι δεν πηγα!

αυτο ελεγε χθες ο αντρας μου , περασε το καλοκαιρι και δεν πηγαμε πουθενα

ε ειχαμε αμανατι τον κουμπαρο 20 μερες του λεω! μετα ξεκινησα και μαθηματα...

στο γιοκα σου λεγε το με ενθουσιασμο!!! πω πω ο γιοκας μου μεγαλωσε και θα παει σχολειο!

ετσι θα ανεβει η ψυχολογια του !

του το λεω του λεω αυριο το σπιτι θα μυρηζει σχολειο τι ωραια τα σχολικα αλλα ειναι ντροπαλος κ πολυ αγχοδεις! κ εμεις δεν πηγαμε διακοπες σε ξενοδοχειο εξοδα με καραβια κ τετοια, μεναμε μεσα στη βαρκα μας κ εκει δουλευει ο αδερφος μου κ του δηνουν δωματιο κ μενει κ εκει μαγειρευαμε κ ειμασταν ολη μερα κ υπνος στη βαρκα δεν ειχαμε κανενα εξοδο οικονομικες διακοπες!! τι να κανουμε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να το κανεις καθιστη σε καρεκλα! μη σε πιασει παλι το ισχυο σου!!

στις αρχες που δεν ενιωθα καλα λογο των εμετων το εκανα σε καρεκλα τωρα δεν μπορω γιατι ορθια τελειωνω πιο γρηγορα κ για την μεση μου νιωθω οτι ειναι πιο ξεκουραστα ασε που θελω πανω κατω να πιασω ασιδερωτα η να αφησω σιδερωμενα γιαυτο ορθια κ τα βαζω κ στη θεση τους αμεσως γιατι αν σιδερωνω κ τα βαζω σε μια μερια κ μετα στα συρταρια θα μηνουν ετσι γιαυτο τα βαζω αμεσως στα συρταρια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

στις αρχες που δεν ενιωθα καλα λογο των εμετων το εκανα σε καρεκλα τωρα δεν μπορω γιατι ορθια τελειωνω πιο γρηγορα κ για την μεση μου νιωθω οτι ειναι πιο ξεκουραστα ασε που θελω πανω κατω να πιασω ασιδερωτα η να αφησω σιδερωμενα γιαυτο ορθια κ τα βαζω κ στη θεση τους αμεσως γιατι αν σιδερωνω κ τα βαζω σε μια μερια κ μετα στα συρταρια θα μηνουν ετσι γιαυτο τα βαζω αμεσως στα συρταρια..

εγω δεν τα βαζω κατευθειαν μετα το σιδερο στα συρταρια γιατι φοβαμαι ετσι οπως ειναι ζεστα μην κανουν υδρατμους και γεμισουν υγρασια οι ντουλαπες...

UzVGp2.png

εγω δεν τα βαζω κατευθειαν μετα το σιδερο στα συρταρια γιατι φοβαμαι ετσι οπως ειναι ζεστα μην κανουν υδρατμους και γεμισουν υγρασια οι ντουλαπες...

μπα τιποτα δεν παθαινουν.. κοιτα σιδερωνω π.χ δικα μου ρουχα κανω δυο τρια κ μετα τα βαζω στη θεση οχι ενα ενα αλλα δεν τα αφηνω οπως παλια γιατι μετα κουραζομαι κ δεν τα βαζω στη θεση τους αλλα μετα απο μια δυο ημερες.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...