Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

http://www.irabebe.gr/product/00540040/parkokrevato-play-2

αυτο παραγγειλα γιατι εχω κρεβατι απο το πρωτο κ επειδη πανω ειναι οι κρεβατοκαμαρες κ κατω ημαστε ολη μερα πηρα αυτο. δεν εχουμε τα μωρα ολη μερα στην κρεβατοκαμαρα θα το εχουμε στο σαλονι η στην κουζινα κ ετσι θα το ακουμε κ θα το βλεπουμε πιο καλα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω ξανακούσει γι'αυτά τα κρεβατάκια. Μάλλον είναι όντως πιο οικονομικά! Αλλά αυτά κάνουν και για την αρή που θα είναι μηνών;

ναι!!

απλα στην αρχη τους αρεσει να ειναι στιμωγμενα (ετσι εχουν συνιθησει απο την κοιλια), οποτε σε ενα τετοιο κρεβατακι θα το τυλιγεις με μια πανα

ή μπορεις να παρεις μια καλαθουνα για να στριμωχνεται:D

UzVGp2.png

http://www.irabebe.gr/product/00540040/parkokrevato-play-2

αυτο παραγγειλα γιατι εχω κρεβατι απο το πρωτο κ επειδη πανω ειναι οι κρεβατοκαμαρες κ κατω ημαστε ολη μερα πηρα αυτο. δεν εχουμε τα μωρα ολη μερα στην κρεβατοκαμαρα θα το εχουμε στο σαλονι η στην κουζινα κ ετσι θα το ακουμε κ θα το βλεπουμε πιο καλα

ειδαμε ενα παρομοιο στο τζαμπο και το ειπαμε στην πεθερα μου αν θελει να το παρει για το δικο της σπιτι

UzVGp2.png

ειδαμε ενα παρομοιο στο τζαμπο και το ειπαμε στην πεθερα μου αν θελει να το παρει για το δικο της σπιτι

Κι εμεις καναμε μια μπεμπεδοτσαρκα στα jumbo και τα ειδαμε αυτα. Για τις γιαγιαδες ο,τι πρεπει. Αν κι εγω δεν σκεφτομαι με τπτ να το αφηνω στην πεθερα μου, εχει σκυλι το οποιο κατουραει παντου μεσα στο σπιτι και σιχαινομαι. Ασε που την εχω δει να πιανει το σκυλι και μετα να σερβιρει φαγητο χωρις να εχει πλυνει τα χερια της...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

κ οταν μεγαλωσουν κ θελουν να πεζουν θα τα περνετε στην πεθερα γιατι εκει ειναι το παρκο??

Εγω σκεφτομαι να το εχω φορητο. Να το πηγαινω οπου χρειαζεται.. Σπιτι η στη μαμα μου αν ειναι να μεινουμε μερες, να εχει το μωρο καπου να κοιμαται. Οταν πηγαινουμε στην πεθερα μου μια χαρα θα ειναι το ρηλαξ για τους πρωτους μηνες. Κι οταν μεγαλωσει, μπορει να παιζει και πανω στο κρεβατι η στους καναπεδες, δεν ειναι αναγκη να κουβαλαω και παρκοκρεβατο για να παιζει εκει μεσα

Εγω σκεφτομαι να το εχω φορητο. Να το πηγαινω οπου χρειαζεται.. Σπιτι η στη μαμα μου αν ειναι να μεινουμε μερες, να εχει το μωρο καπου να κοιμαται. Οταν πηγαινουμε στην πεθερα μου μια χαρα θα ειναι το ρηλαξ για τους πρωτους μηνες. Κι οταν μεγαλωσει, μπορει να παιζει και πανω στο κρεβατι η στους καναπεδες, δεν ειναι αναγκη να κουβαλαω και παρκοκρεβατο για να παιζει εκει μεσα

εγω δεν το λεω για να το κουβαλαμε αλλα κ στο σπιτι να κοιμαται καποιες ωρες η να παιζει οταν ειναι 6-7-8 μηνων για να μην φοβασαι να χτυπησει. μπορει κ να κοιματααι τα μεσημερια εκει μεχρι κ 3 ετων..το ειπα για να μην αγορασε πολλα πραγματα που θα ειναι για λιγο καιρο. δεν ειναι οι καταληλες εποχες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αν ειδες καλα αυτο το παρκο που σας εστειλα να δειτε εχει δυο οροφους απο νεογενητο ο πανω οροφος κ το βγαζεις κ εχει τον πατο για πιο μεγαλα μωρα, αν εχεις το κρεβατακι του στην κρεβατοκαμαρι μπορεις να παρεις ενα παρκο για να μην μπαινοβγαινεις απο εκει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κι εμεις καναμε μια μπεμπεδοτσαρκα στα jumbo και τα ειδαμε αυτα. Για τις γιαγιαδες ο,τι πρεπει. Αν κι εγω δεν σκεφτομαι με τπτ να το αφηνω στην πεθερα μου, εχει σκυλι το οποιο κατουραει παντου μεσα στο σπιτι και σιχαινομαι. Ασε που την εχω δει να πιανει το σκυλι και μετα να σερβιρει φαγητο χωρις να εχει πλυνει τα χερια της...

αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εγω δεν σκεφτομαι να το αφηνω στην πεθερα μου για να μην αρχισει να μου μιλαει με ροδιτικη προφορα και βλεπει ολα τα τουρκικα στην τηλεοραση

επισης στη μανα μου παλι δεν θελω να το αφηνω γιατι θα βρωμαει τσιγαριλα το μωρο μου

οποτε το παιδι μου θα γινει μαμακιας!!!!!

ισως το αφηνω στην κουνιαδα μου, εκει ουτε τουρκικα εχει ολη μερα ουτε κανεις καπνιζει

εχει σκυλο (δηλαδη απομιμιση σκυλου! μια μικρη πορδη εχει)

αλλα δεν εχω προβλημα με τα σκυλια και τα γατια

αποκτανε και αντισωματα!!!

Υ.Γ. οσο για τα τουρκικα και εγω βλεπω τη σιλα ,

αλλα μονο τη σιλα , οχι κι ολα!!!! στο τελος θα μου λεει ταμαμ και ¨"σεικουκριτα"

UzVGp2.png

κ οταν μεγαλωσουν κ θελουν να πεζουν θα τα περνετε στην πεθερα γιατι εκει ειναι το παρκο??

λογικα θα μου δωσει η ξαδερφη μου το παρκο της, μου το ειπε

της ειπα κι εγω να ειναι σιγουρη οτι δεν το χρειαζεται

μου ειπε οταν το χρειαστω , θα εχει μεγαλωσει η μικρη της

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εγω δεν σκεφτομαι να το αφηνω στην πεθερα μου για να μην αρχισει να μου μιλαει με ροδιτικη προφορα και βλεπει ολα τα τουρκικα στην τηλεοραση

επισης στη μανα μου παλι δεν θελω να το αφηνω γιατι θα βρωμαει τσιγαριλα το μωρο μου

οποτε το παιδι μου θα γινει μαμακιας!!!!!

ισως το αφηνω στην κουνιαδα μου, εκει ουτε τουρκικα εχει ολη μερα ουτε κανεις καπνιζει

εχει σκυλο (δηλαδη απομιμιση σκυλου! μια μικρη πορδη εχει)

αλλα δεν εχω προβλημα με τα σκυλια και τα γατια

αποκτανε και αντισωματα!!!

Υ.Γ. οσο για τα τουρκικα και εγω βλεπω τη σιλα ,

αλλα μονο τη σιλα , οχι κι ολα!!!! στο τελος θα μου λεει ταμαμ και ¨"σεικουκριτα"

α, η πεθερα μου καπνιζει κι ολας, αλλα αν ερχεται στο σπιτι να το προσεξει, μαλλον θα καπνιζει κι εδω... Με τα τουρκικα δεν εχω θεμα, ειναι η τριτη γλωσσα μου! Αλλα επειδη θα μαθει γερμανικα απο μενα και ελληνικα απο το μπαμπα του, μη του φορτωσω κι αλλη!

λογικα θα μου δωσει η ξαδερφη μου το παρκο της, μου το ειπε

της ειπα κι εγω να ειναι σιγουρη οτι δεν το χρειαζεται

μου ειπε οταν το χρειαστω , θα εχει μεγαλωσει η μικρη της

εχετε δικιο η νεες μαμαδες να τρελαινεστε για οτι βλεπετε κ να θελετε να τα αγορασετε ολα το ιδιο εκανα κ εγω αλλα πριν 6,5 χρονια τα πραγματα ηταν διαφορετικα μπορουσαμε να περνουμε οτι θελουμε, κ εκτος απο αυτο πολλα πραγματα επειδη απλως μας αρεσουν τα αγοραζουμε κ δεν τα χρειαζομαστε στη δευτερη μου εγκυμοσυνη εκανα αγορες γνωριζοντας τι χρειαζομαι κ ποσα εννοω κ στα ρουχαλακια γιατι υπαρχουν κ τα δωρα που κανουν.. τωρα στην τριτη εγκυμοσυνη λογο κ οικονομικων προβληματων κανω πιο οικονομικες αγορες κ πιο λιγες, κ ολα αυτα σας στα λεω οχι μονο για τα οικονομικα γιατι καθε γυναικα ξερει τι κανει αλλα για να μην σας ειναι χρησιμα για λιγο καιρο, βεβαια θα κανετε κ αλλα μωρακια!! καλοριζικα να ειναι οτι αγορασετε!!!! κ οι πωλητριες θα σας τρελανουν..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

α, η πεθερα μου καπνιζει κι ολας, αλλα αν ερχεται στο σπιτι να το προσεξει, μαλλον θα καπνιζει κι εδω... Με τα τουρκικα δεν εχω θεμα, ειναι η τριτη γλωσσα μου! Αλλα επειδη θα μαθει γερμανικα απο μενα και ελληνικα απο το μπαμπα του, μη του φορτωσω κι αλλη!

εμας δεν καπνιζει κανενας μονο ο αντρας μου κ αυτος απο τοτε που εκανα τα παιδια καπνιζει εξω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εχετε δικιο η νεες μαμαδες να τρελαινεστε για οτι βλεπετε κ να θελετε να τα αγορασετε ολα το ιδιο εκανα κ εγω αλλα πριν 6,5 χρονια τα πραγματα ηταν διαφορετικα μπορουσαμε να περνουμε οτι θελουμε, κ εκτος απο αυτο πολλα πραγματα επειδη απλως μας αρεσουν τα αγοραζουμε κ δεν τα χρειαζομαστε στη δευτερη μου εγκυμοσυνη εκανα αγορες γνωριζοντας τι χρειαζομαι κ ποσα εννοω κ στα ρουχαλακια γιατι υπαρχουν κ τα δωρα που κανουν.. τωρα στην τριτη εγκυμοσυνη λογο κ οικονομικων προβληματων κανω πιο οικονομικες αγορες κ πιο λιγες, κ ολα αυτα σας στα λεω οχι μονο για τα οικονομικα γιατι καθε γυναικα ξερει τι κανει αλλα για να μην σας ειναι χρησιμα για λιγο καιρο, βεβαια θα κανετε κ αλλα μωρακια!! καλοριζικα να ειναι οτι αγορασετε!!!! κ οι πωλητριες θα σας τρελανουν..

ριτσα μου εγω και λογω οικονομικων αλλα και λογω ιδιοσυγκρασιας, δεν ειμαι του "ξοδευειν", ακομα κι αν προκειται για το ενα και ισως μοναδικο παιδι μου. Θα παρω οικονομικα πραγματακια και ο,τι μπορουν να δωσουν οι ξαδερφες απο ρουχα, θα ειναι ευπροσδεκτο. Μας περιμενουν τοσα εξοδα οσο μεγαλωνει, που αν εχω μερικα ευρω στην ακρη θελω να τα χρησιμοποιησω εκει, κι οχι για να παρω το πιο "ιν" καροτσι η το πιο "κουλ" κρεβατακι. Μια χαρα ειναι και τα κρεβατακια του ΙΚΕΑ, γνωστη μου μεγαλωσε εκει τα 2 παιδια της μεχρι 2-3 χρονων, και μετα το εδωσε και στην αδερφη της που το κρατησε κι εκεινη 3 χρονια. Και τιποτα δεν επαθε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...