Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

χαχαχαχα, ο καλος μου!!!! νομιζω πως ολα τ αγορια ετσι πρεπει να ναι στην αρχή με το θεμα του σχολειου.

εγω καλα ειμαι. εχω ξεκινησει το ξενύχτι. κλωτσαει πολύ κ δεν μπορω να κοιμηθώ.καθε βραδυ τα ιδια :rolleyes: κ αρχισα να μην βολευομαι,ξαπλωνω στο πλαι αλλα μαλλον το πιεζω,γυρναω ανασκελα ποναει η μεση μου :?

εμενα με κλωτσαει αλλα το βραδυ δεν εχω προβλημα κοιμαται μαλλον,:tongue: εγω κοιμαμαι στο πλαι κ αναμεσα στα ποδια μια μαξιλαρα δοκιμασε το θα εισαι πολυ ανετα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Βρε κορίτσια έχω μια ερώτηση... βλέπετε κι εσείς άσχημα όνειρα?

Κάθε δεύτερη μέρα βλέπω και κάτι και με επηρεάζει... είναι τραγικό!

ναι βλεπω κ εγω ασχημα αλλα βλακειες:tongue::tongue: ειναι φυσιολογικο μου το ειπε ο γιατρος οταν πηγα να δει οτι ειμαι ειμαι μου ελεγε διαφορα που μπορει να εχω κ ηταν κ τα ασχημα ονειρα μεσα.. σημερα εβλεπα οτι ειχα γεννησει οτι ηταν αγορι αλλα οταν ξυπνησα καταλαβα οτι αυτο δεν ηταν μωρο αλλα τερας μιλουσε κ ηξερε τα παντα κ ηταν νεογεννητο..:confused::confused:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι βλεπω κ εγω ασχημα αλλα βλακειες:tongue::tongue: ειναι φυσιολογικο μου το ειπε ο γιατρος οταν πηγα να δει οτι ειμαι ειμαι μου ελεγε διαφορα που μπορει να εχω κ ηταν κ τα ασχημα ονειρα μεσα.. σημερα εβλεπα οτι ειχα γεννησει οτι ηταν αγορι αλλα οταν ξυπνησα καταλαβα οτι αυτο δεν ηταν μωρο αλλα τερας μιλουσε κ ηξερε τα παντα κ ηταν νεογεννητο..:confused::confused:

Πόσο με ανακουφίζει που το έχουν κι άλλες!!!!

Εγώ σήμερα έβλεπα ότι το ζουζούνι μου πέθανε... και ξύπνησα χάλια!

Θα το ξεχάσω που θα πάει....

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Πόσο με ανακουφίζει που το έχουν κι άλλες!!!!

Εγώ σήμερα έβλεπα ότι το ζουζούνι μου πέθανε... και ξύπνησα χάλια!

Θα το ξεχάσω που θα πάει....

αυτους τους εφιαλτες θα τους εχεις κ οταν γεννησεις!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ............ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

elenaki1987:ΑΓΟΡΙ(ΠΗΤ 17-2-2013) euromedica Κοζανη

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μπισκοτακι!!!

ο μικρος σου εχει κολλησει με τον υπολογιστη?

για επιπλα κοιταξεσ και νεοσετ ή ικεα που ειναι και οικονομικα?

γιατι οι μαραγκοι βαρανε!!!

Καλημερα ντιντι!! Το ξερω οτι βαρανε...αλλα εμεις τον εχουμε συγγενη οποτε μας βαραει σε δοσεις...χιχιχι και ποναει πιο λιγο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα σε ολες!

ριτσακι... ανησυχησαμε, αλλα αφου ησασταν διακοπουλες και περασατε καλα, ολα οκ! μια χαρα θα τα παει ο μικρος απο αυριο! θα ενθουσιαστει και θα του αρεσει σιγα-σιγα...

behappy ...τα ονειρα (ασχημα, περιεργα, ασυναρτητα, ακομα και ερωτικα) ειναι στα συμπτωματα εγκυμοσυνης, λογω ορμονων και αγχους... μην στεναχωριεσαι! εγω διαβαζω μια ευχη το βραδυ πριν κοιμηθω και πιστευω με βοηθαει... αλλες μαμαδες ακουνε λιγη μουσικη ή πινουν λιγο γαλα... κανε κατι που σε χαλαρωνει για να πεφτεις για υπνο με λιγοτερο στρες.

eleni_dimitris ...εγω παρατηρησα οτι τα κοριτσακια ειναι απο φλεβαρη και μετα... να χει σχεση? ποιος ξερει!:tongue:

MARITA 1982 ...καλο φθινοπωρο, λοιπον, και καλως ηρθες παλι στην παρεα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

animal-graphics-bears-247808.gif

μαριτακι σε θυμαμαι αλλα αφου εχεις κοριτσακι πρεπει να αλλαξεις χρωμα στο τικερακι σου:tongue:

τι εγινε ρε κοριτσια μας φαγαν οι κορες! κι εγω που νομιζα οτι ειναι αγοροχρονια:rolleyes:

be happυ τα ονειρα απο τις ορμονες φταινε οπως επισης και το αγχος σου, μην το σκεφτεσαι καν κι εγω εχω δει το ιδιο ονειρο με εσενα

ριτσα μου καλα περασατε?καλη αρχη αυριο στο γιοκα σου!!

UzVGp2.png

Καλημερα ντιντι!! Το ξερω οτι βαρανε...αλλα εμεις τον εχουμε συγγενη οποτε μας βαραει σε δοσεις...χιχιχι και ποναει πιο λιγο!!

κι εμενα ο θειος του ντιντου ειναι μαραγκος αλλα δεν εχω τολμησει να ρωτησω...μωρε λες???να μας το κανει και δωρο για το μωρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(πολυ θα τ θελα:D)

UzVGp2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

eleni_dimitris : ............ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

elenaki1987:ΑΓΟΡΙ(ΠΗΤ 17-2-2013) euromedica Κοζανη

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

ριτσακι... ανησυχησαμε, αλλα αφου ησασταν διακοπουλες και περασατε καλα, ολα οκ! μια χαρα θα τα παει ο μικρος απο αυριο! θα ενθουσιαστει και θα του αρεσει σιγα-σιγα...

behappy ...τα ονειρα (ασχημα, περιεργα, ασυναρτητα, ακομα και ερωτικα) ειναι στα συμπτωματα εγκυμοσυνης, λογω ορμονων και αγχους... μην στεναχωριεσαι! εγω διαβαζω μια ευχη το βραδυ πριν κοιμηθω και πιστευω με βοηθαει... αλλες μαμαδες ακουνε λιγη μουσικη ή πινουν λιγο γαλα... κανε κατι που σε χαλαρωνει για να πεφτεις για υπνο με λιγοτερο στρες.

eleni_dimitris ...εγω παρατηρησα οτι τα κοριτσακια ειναι απο φλεβαρη και μετα... να χει σχεση? ποιος ξερει!:tongue:

MARITA 1982 ...καλο φθινοπωρο, λοιπον, και καλως ηρθες παλι στην παρεα!

καλημερα κατια, μακαρι να του αρεσει!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

animal-graphics-bears-247808.gif

μαριτακι σε θυμαμαι αλλα αφου εχεις κοριτσακι πρεπει να αλλαξεις χρωμα στο τικερακι σου:tongue:

τι εγινε ρε κοριτσια μας φαγαν οι κορες! κι εγω που νομιζα οτι ειναι αγοροχρονια:rolleyes:

be happυ τα ονειρα απο τις ορμονες φταινε οπως επισης και το αγχος σου, μην το σκεφτεσαι καν κι εγω εχω δει το ιδιο ονειρο με εσενα

ριτσα μου καλα περασατε?καλη αρχη αυριο στο γιοκα σου!!

καλημερα didiναι καλα ητανε εσυ λογικα πηγες στο πανορμιτη, ευχαριστω απο αυριο αρχιζω πρωινο ξυπνημα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα μανουλες!! Πίνω τον εσπρεσσο φρεντο decaf ILLY μου (ψάρεμα για Μαρκελα εδω..!!) και σας διαβαζω!! Ειμαι απο τις 6 ξυπνια γιατι ο κυρ γιος μου θυμηθηκε οτι εχει κουνουπια στο ποδι κι αρχισε να τα ξυνει στη πλατη του πατερα του!!!Χοχοχοχο...οπως καταλαβαινετε...υπνος γιοκ μεσημερι -βραδυ!!!

Behappy...μην ανησυχεις...παλιοονειρα ειναι δε σημαινουν τιποτα...εγω παλι ολο κατι σεξοονειρα βλέπω...μη γελάτε...:| και ξυπνάω με αγριες διαθεσεις!! Αβυσσος η ψυχη της γκαστρωμενης!!!

Αντε αντε να βλεπω κοριτσια...αυξανομαστε οι τσουπρες!!! Θα τα πατησουμε τα αγορια!!

Barboula, kat, ioanna...περιμενουμε τα δικα σας αποκαλυπτηρια να συμπληρωθει η λιστα!!!

Ριτσα....κοριτσαρος ετσι!!>> Καλη αρχη στο πρωτακι σου και καλη υπομονη!

Μαριτα welcome back και καλο φθινοπωρο!!

Μαρκελα...σε παραδεχομαι...θα παντρευτεις πολυ ρομαντικα...ειμαστε νοερες καλεσμένες σου ετσι?

Την καλημερα μου σε ολες...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κι εμενα ο θειος του ντιντου ειναι μαραγκος αλλα δεν εχω τολμησει να ρωτησω...μωρε λες???να μας το κανει και δωρο για το μωρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(πολυ θα τ θελα:D)

ΚΟιτα ειναι να μη μπλεξεις με συγγενεις οταν κανεις τετοιες δουλειες γιατι κι εμας μας εκανε κουζινα, ντουλαπες, πορτες...ολα σχεδον μεστο σπιτι. Αν θες κατι συγκεκριμενο πεστου αν μπορει να το κανει...εμεις σχεδιασαμε μεχρι και τη κουζινα να φανταστεις και του πηγαμε το σχεδιο ετοιμο γιατι ειχε στο νου του κατι κλασικουρες...τρατζικ. Η κουνια ειναι λιγο δυσκολη γιατι εχει και γωνιες, εχει και στρογγυλεμενες ακρες και μπορει να μη τη βγαλει...αλλά και πάλι δε κοστιζει τιποτα να ρωτησεις! Να σου κανει και καλη τιμη!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα μανουλες!! Πίνω τον εσπρεσσο φρεντο decaf ILLY μου (ψάρεμα για Μαρκελα εδω..!!) και σας διαβαζω!! Ειμαι απο τις 6 ξυπνια γιατι ο κυρ γιος μου θυμηθηκε οτι εχει κουνουπια στο ποδι κι αρχισε να τα ξυνει στη πλατη του πατερα του!!!Χοχοχοχο...οπως καταλαβαινετε...υπνος γιοκ μεσημερι -βραδυ!!!

Behappy...μην ανησυχεις...παλιοονειρα ειναι δε σημαινουν τιποτα...εγω παλι ολο κατι σεξοονειρα βλέπω...μη γελάτε...:| και ξυπνάω με αγριες διαθεσεις!! Αβυσσος η ψυχη της γκαστρωμενης!!!

Αντε αντε να βλεπω κοριτσια...αυξανομαστε οι τσουπρες!!! Θα τα πατησουμε τα αγορια!!

Barboula, kat, ioanna...περιμενουμε τα δικα σας αποκαλυπτηρια να συμπληρωθει η λιστα!!!

Ριτσα....κοριτσαρος ετσι!!>> Καλη αρχη στο πρωτακι σου και καλη υπομονη!

Μαριτα welcome back και καλο φθινοπωρο!!

Μαρκελα...σε παραδεχομαι...θα παντρευτεις πολυ ρομαντικα...ειμαστε νοερες καλεσμένες σου ετσι?

Την καλημερα μου σε ολες...

καλημερααα, ναι κοριτσι εσυ που εχεις αγορι θα δεις διαφορα τα κοριτσια ειναι πιο τσαουσες!!

γελασα με τα σεξοονειρα χαχαχαχαχαχα:P:tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...