Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Μαρκέλλα, μου φαίνεται πως έχεις ανεβάσει στροφές από τότε που ξανάρχισες δουλειά! Σιδερώνεις, ζυμώνεις, ξυπνάς από τις 5... Ξεκουράσου λίγο γιατί αύριο είναι πάλι Δευτέρα! :?

Didi, κι εγώ δε νιώθω βάρος στην κοιλιά. Για την ακρίβεια δε νιώθω τίποτα. Απλά έχουν αρχίσει και με δουλεύουν οι φίλοι μου που φουσκώνω! :rolleyes:

Ρίτσα, που χάθηκες;! Ανησυχήσαμε τόσες μέρες που δεν είχες μπει. Σε τρέχουν τα μικρά σου;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε?Χαθηκα εντελως αλλα ελειπα διακοπες σχεδον ολο τον Αυγουστο και απο την ημερα που γυρισα εχω τρελαθει στη δουλεια!Κατα καιρους εμπαινα και εβλεπα τα νεα σας και ολο ελεγα να γραψω αλλα κατι γινονταν και το αμελουσα!Ελπιζω να με θυμαστε οι παλιες!Λοιπον τα νεα μου ειναι οτι παμε πολυ καλα και προχθες μαθαμε και φυλο...κοριτσακι!!!Ακομα ομως δεν την εχω νιωσει καθολου!Κατι φτερουγισματα μονο αλλα η γυναικολογος επιμενει οτι μετα την 20 εβδομαδα θα την νιωσω!Η ειναι πολυ ησυχο το κουτσουνακι μου η εγω σαν χαζη πρωταρα δεν καταλαβαινω τπτ!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλησπερα !

μολις καθησα

μαρκελα μου να χαρητε την μερα σας και με την ευλογια του Θεου και να περασετε πολυ πολυ ομορφα!

( τελικα ελληνικο καφε να πινω ή οχι; εχω μπερδευτει, δεν μου αρεσει κανενας αλλος καφες)

ριτσα εισαι κομητης;;; καλε τι εγινες;;;

impatient συντομα το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτητα!

στις υπολοιπες τα φιλια μου ( δεν θυμαμαι κατι αλλο)

ερχετε δυσκολη εβδομαδα με τα σχολεια να ανοιγουν και με διαφορα τρεξιματα

ελπιζω να μπορεσω να ξανα μπω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Γειά σου Μαρίτα, μην ανησυχείς κι εγώ δεν το νιώθω το μωράκι! Ξαφνικά όμως αυξήθηκαν τα κοριτσάκια του φόρουμ, εκεί που είχαμε αντροκρατία! Μάλλον επειδή τα κοριτσάκια αργούν να φανερωθούν! :rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια ειχαμε παει σε ενα μερος εδω στην συμη δεν ξερω αν το ξερετε στο ταξιαρχη πανορμιτη μιχαηλ στο πολυουχο μας απο την τεταρτη ειχε ο αντρας μου αδεια κ λεμε παμε πριν να αρχισουν τα σχολεια κ εχει εχει μερος για περπατημα κ περπατησα λιγο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσια ειχαμε παει σε ενα μερος εδω στην συμη δεν ξερω αν το ξερετε στο ταξιαρχη πανορμιτη μιχαηλ στο πολυουχο μας απο την τεταρτη ειχε ο αντρας μου αδεια κ λεμε παμε πριν να αρχισουν τα σχολεια κ εχει εχει μερος για περπατημα κ περπατησα λιγο..

καλημερα ριτσάκι!!!

καθε μερα ρωτουσαμε που χαθηκες, μεχρι κ οτι σου εκοψαν το ιντερνετ ειπαμε!!!!:rolleyes:

αφου περασατε καλα αυτό εχει σημασια!!!! αλήθεια ποτε ξεκινανε τα σχολεία;;;;:oops::oops:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα ριτσάκι!!!

καθε μερα ρωτουσαμε που χαθηκες, μεχρι κ οτι σου εκοψαν το ιντερνετ ειπαμε!!!!:rolleyes:

αφου περασατε καλα αυτό εχει σημασια!!!! αλήθεια ποτε ξεκινανε τα σχολεία;;;;:oops::oops:

η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα τα μνμ γιατι ειναι πολλα!! αυριο αρχιζουν τα σχολεια! ηταν ξαφνικο το να παμε κ δεν μπορεσα να σας γραψω!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα τα μνμ γιατι ειναι πολλα!! αυριο αρχιζουν τα σχολεια! ηταν ξαφνικο το να παμε κ δεν μπορεσα να σας γραψω!!

με το καλο, καλη σχολικη χρονιά να εχετε!!!!

με το καλο, καλη σχολικη χρονιά να εχετε!!!!

ευχαριστουμε πολυ!!! η αληθεια ειναι οτι δεν θελει να παει ειναι α' δημοτικου φετος ελπιζω αυριο που θα παει να του αρεσει γιατι θα εχω προβλημα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ευχαριστουμε πολυ!!! η αληθεια ειναι οτι δεν θελει να παει ειναι α' δημοτικου φετος ελπιζω αυριο που θα παει να του αρεσει γιατι θα εχω προβλημα!!

χαχαχαχα, ο καλος μου!!!! νομιζω πως ολα τ αγορια ετσι πρεπει να ναι στην αρχή με το θεμα του σχολειου.

εγω καλα ειμαι. εχω ξεκινησει το ξενύχτι. κλωτσαει πολύ κ δεν μπορω να κοιμηθώ.καθε βραδυ τα ιδια :rolleyes: κ αρχισα να μην βολευομαι,ξαπλωνω στο πλαι αλλα μαλλον το πιεζω,γυρναω ανασκελα ποναει η μεση μου :?

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Βρε κορίτσια έχω μια ερώτηση... βλέπετε κι εσείς άσχημα όνειρα?

Κάθε δεύτερη μέρα βλέπω και κάτι και με επηρεάζει... είναι τραγικό!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...