Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ασχετο: χθες με ρωτουσε ο αντρας μου νιωθεις βαρος στην κοιλια?

και του λεω , οχι παραδοξος δεν νιωθω τπτ , καμια σχεση που οταν τρως πολυ και πρηζεται η κοιλια και νιωθεις ενα βαρος και μια δυσφορια

παρα μονο οταν το μωρο παει και κουλουριαζεται σε μια γωνια το νιωθω οτι εχει κουλουριαστει σε εκεινο το σημειο

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο: χθες με ρωτουσε ο αντρας μου νιωθεις βαρος στην κοιλια?

και του λεω , οχι παραδοξος δεν νιωθω τπτ , καμια σχεση που οταν τρως πολυ και πρηζεται η κοιλια και νιωθεις ενα βαρος και μια δυσφορια

παρα μονο οταν το μωρο παει και κουλουριαζεται σε μια γωνια το νιωθω οτι εχει κουλουριαστει σε εκεινο το σημειο

Καλα ποτε δεν θα νιωσεις φουσκωμα οπως οταν τρως αυτο ειναι δεδομενο.Μονο σε 6-8 εβδομαδες θα νιωθεις το στομαχι σου να πιεζεται απο το μωρο και απλα θα πρεπει να τρως απο λιγο και πολλες φορες την ημερα και ισως , ισως να εχεις μια ιδους δυσποια γιατι θα πιεζει το διαφραγμα.Ε κατα τις 32-34 εβδομαδες θα ποναει λιγο η μεσουλα γιατι αλλαζει το κεντρο βαρους και θα δυσκολευεσαι λιγο να σηκωθεις απο το κρεβατι.Αυτα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλα ποτε δεν θα νιωσεις φουσκωμα οπως οταν τρως αυτο ειναι δεδομενο.Μονο σε 6-8 εβδομαδες θα νιωθεις το στομαχι σου να πιεζεται απο το μωρο και απλα θα πρεπει να τρως απο λιγο και πολλες φορες την ημερα και ισως , ισως να εχεις μια ιδους δυσποια γιατι θα πιεζει το διαφραγμα.Ε κατα τις 32-34 εβδομαδες θα ποναει λιγο η μεσουλα γιατι αλλαζει το κεντρο βαρους και θα δυσκολευεσαι λιγο να σηκωθεις απο το κρεβατι.Αυτα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πηγα πριν λιγο και εκατσα στον καναπε και σηκωσα την μπλουζα μου και εβλεπα την κοιλια μου να πεταγεται!! δεν τις ενιωθα ολες τις κλωτσιες αλλα τις εβλεπα

κουνιοταν ολη την ωρα εκει μεσα

μα τι κανουν τα μωρα εκει μεσα???

ακομη τον νιωθω χαμηλα κατω απο τον αφαλο ειναι επικυνδυνο? δεν θα επρεπε να ανεβει πιο ψηλα?

UzVGp2.png

πηγα πριν λιγο και εκατσα στον καναπε και σηκωσα την μπλουζα μου και εβλεπα την κοιλια μου να πεταγεται!! δεν τις ενιωθα ολες τις κλωτσιες αλλα τις εβλεπα

κουνιοταν ολη την ωρα εκει μεσα

μα τι κανουν τα μωρα εκει μεσα???

ακομη τον νιωθω χαμηλα κατω απο τον αφαλο ειναι επικυνδυνο? δεν θα επρεπε να ανεβει πιο ψηλα?

οχι ρε μικρο ειναι ακομα!οσο μεγαλωνει θα ανεβαινει αναγκαστηκα γιατι δεν θα χωραει!

και οταν λεμε γεννας και το μωρο ειναι κατω ενουουμε αναμεσα στα ποδια σου μεσα στην λεκανη.Τοσο κατω !!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

οχι ρε μικρο ειναι ακομα!οσο μεγαλωνει θα ανεβαινει αναγκαστηκα γιατι δεν θα χωραει!

και οταν λεμε γεννας και το μωρο ειναι κατω ενουουμε αναμεσα στα ποδια σου μεσα στην λεκανη.Τοσο κατω !!

emena ο Παντελακης βρισκεται στο σημειο πο τελειωνει το βρακακι απο πανω ακριβως

εκει βλεπω τις κινησεις του και τις κλωτσιες του:D

UzVGp2.png

Ελα γιογκα ολες που μπορουν απο τωρα!

Αχ περιμένω από βδομάδα που θα ξεκινήσει η μικρή σχολείο (ιδιωτικός παιδικός σταθμός - δεν την πήραν στα προνήπια ούτε και στους Δημόσιους παιδικούς, καθώς είμαστε "πάμπλουτοι" μισθωτοί - τα νεύρα μου), τι έλεγα, α ναι, για να ξεκινήσω mama yoga...

Κορίτσια... ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

emena ο Παντελακης βρισκεται στο σημειο πο τελειωνει το βρακακι απο πανω ακριβως

εκει βλεπω τις κινησεις του και τις κλωτσιες του:D

Που το ξερεις οτι ειναι κλωτσιες ? μπορει να ειναι μπουνιες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ειναι που ειχε λιπος ρε που ελεγες χαχαχαχαχαα εγω στον 7 το εβλεπα φαντασου λιπος!ψηλα ειναι και εκει επρεπε να ειναι τωρα οχι χαμηλα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αχ περιμένω από βδομάδα που θα ξεκινήσει η μικρή σχολείο (ιδιωτικός παιδικός σταθμός - δεν την πήραν στα προνήπια ούτε και στους Δημόσιους παιδικούς, καθώς είμαστε "πάμπλουτοι" μισθωτοί - τα νεύρα μου), τι έλεγα, α ναι, για να ξεκινήσω mama yoga...

Κορίτσια... ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!

Ε λογικο εχεις και δυο εσυ!

και μην τυχον και αρχισεις και τρως συκωτι που σου ειπε μια κοπελα στο φορουμ ρε παρακαλω.Το συκωτη ειναι μεν πλουσιο σε φολικο οξυ αλλα ειναι πολυ πλουσιο σε βιταμινη Α και η υπερβολικη ποσοτητα βιταμινης Α στην εγκυμοσυνη προκαλει τερατογενεση.Καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου μην ακους αλλα.Το συκωτι ειναι στις απαγορευμενες τροφες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Που το ξερεις οτι ειναι κλωτσιες ? μπορει να ειναι μπουνιες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ειναι που ειχε λιπος ρε που ελεγες χαχαχαχαχαα εγω στον 7 το εβλεπα φαντασου λιπος!ψηλα ειναι και εκει επρεπε να ειναι τωρα οχι χαμηλα!

εμενα το λιπος μου ειναι πιο ψηλα:tongue::tongue::tongue: στη ζωνη του αφαλου, εχω (ειχα ) και τα σωσιβια μου:tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε???

ριτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

που εισαι καλε σε ψαχναμε!!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

γεια σας!!! κυριακη, κανει καταληψη ο μπαμπας μας στο λαπτοπ και σας χανω...

ριτσακι, ολα καλα? ετοιμος ο γιος για το σχολειο? πολλα φιλια και καλη αρχη να εχει!

μαρκελλα, να το βαλεις το φορεμα, ειναι ωραιοτατο! ...και η ωρα η καλη! :tongue:

didi, σταματα τις βλακειες με το λιπος... θα σφαχτουμε! και δε με συμφερει παλι... θα μαι σαν σφαγμενη αγελαδα διπλα σε κοτοπουλακι!... :rolleyes::shock::oops:

cristy, τα γνωστα του δημοσιου... να ναι καλα η οικογενεια και δεν βαριεσαι! η πρεπει να δηλωσεις απορος ή να χεις μπαρμπα στην κορωνη για τους παιδικους σταθμους!!! κλωτσανε 4 ποδαρινακια, ε? καλα! σουπερ!!! ...καλο κουραγιο!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πωπω ζυμωσα και εφτιαξα ψωμακι!Κανω διατροφη και τρωω γλυκο καθε κυριακη μονο.Ζυμωσα ψωμι και μολις βγηκε εβαλα μια φετα μια δυο κουταλιες nutella!!!ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...