Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

με το καλο μρκελακι.τελειο που ξαναπαντρευεστε!και τι νομιζεις?η μονη εισαι?εδω οι ξενοι ανανεωνουν τους ορκους τους μετα απο κατι χρονια!!!:P:p:p

E Ετσι ειπα και εγω στον αντρα μου!:P:p:p:p:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

E Ετσι ειπα και εγω στον αντρα μου!:P:p:p:p:p:p

σημερα ρε κοριτσια δεν το εχω ακουσει ακομα και εχω εναα σωρο δουλειες να κανω και φοβαμαι μην κουνηθει οταν κανω δουλειες και δεν την καταλαβω!τωρα αυτο το αγχος θα εχω?να το ακουω καθε μερα??

6KuQp2.png

σημερα ρε κοριτσια δεν το εχω ακουσει ακομα και εχω εναα σωρο δουλειες να κανω και φοβαμαι μην κουνηθει οταν κανω δουλειες και δεν την καταλαβω!τωρα αυτο το αγχος θα εχω?να το ακουω καθε μερα??

To βραδυ θα πιεις ενα ποτηρι παγωμενο νερο και θα ξαπλωσεις απο την αριστερη πλευρα και μολις ηρεμησεις θα αρχισει να κουνιεται!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

To βραδυ θα πιεις ενα ποτηρι παγωμενο νερο και θα ξαπλωσεις απο την αριστερη πλευρα και μολις ηρεμησεις θα αρχισει να κουνιεται!

μετα απο ποση ωρα περιπου λες???μου το πε η κατια και το κανα την δευτερη μερα που το ακουσα αλλα σηκωθηκα μετα απο κανα 5λεπτο γιατι δε λειτουργησα.και λεω μηπως ειναι πολυ μικρο για να το ακουσω με αυτο τον τροπο.αλλα εκεινο το βραδυ το ξανακαταλαβα.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Τώρα ηρέμησα κάπως από τη μικρή... λείπει ο άντρας μου από χτες κι επιστρέφει Δευτέρα και την κυνηγάω μόνη μου...

Αυτά τα τετράχρονα αν δεν τα βγάλεις έξω να παίξουν, να κάνουν ποδήλατο, να τρέξουν κλπ, σεληνιάζονται...

Εγώ πάλι όλη την ώρα θέλω νάμαι ξάπλα με τα πόδια ψηλά (σε μαξιλάρι): στο 5ο βήμα λαχανιάζω!

Κατά τα άλλα, εσείς χαζεύετε τα μπεμπέ κι εγώ τα παιδικά - εφηβικά δωμάτια για κορίτσια.

Αυτή που θα έχει καινούργια έπιπλα θα είναι η μεγάλη κόρη, η οποία αναγκαστικά θα αλλάξει και δωμάτιο - θα πάει στο πιο μικρό παιδικό, αυτό που τώρα χρησιμοποιούμε για γραφείο - και θα προσπαθήσουμε να της το κάνουμε όσο πιο πριγκηπικό γίνεται. Τι να κάνουμε, δίδυμα μας τύχανε, αναγκαστική κατάληψη στο μεγάλο δωμάτιο. Τώρα την έχουμε στο μωρουδιακό της κρεβατάκι, χωρίς κάγκελα, που είναι ωραιότατο παιδικό κρεβάτι για ηλικίες έως 5. Ε, τα κάγκελα θα ξαναμπούν και αρχικά θα κοιμίζω και τα δύο μωρά εκεί.

Άλλου είδους αγορές...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα σας.

Τώρα ηρέμησα κάπως από τη μικρή... λείπει ο άντρας μου από χτες κι επιστρέφει Δευτέρα και την κυνηγάω μόνη μου...

Αυτά τα τετράχρονα αν δεν τα βγάλεις έξω να παίξουν, να κάνουν ποδήλατο, να τρέξουν κλπ, σεληνιάζονται...

Εγώ πάλι όλη την ώρα θέλω νάμαι ξάπλα με τα πόδια ψηλά (σε μαξιλάρι): στο 5ο βήμα λαχανιάζω!

Κατά τα άλλα, εσείς χαζεύετε τα μπεμπέ κι εγώ τα παιδικά - εφηβικά δωμάτια για κορίτσια.

Αυτή που θα έχει καινούργια έπιπλα θα είναι η μεγάλη κόρη, η οποία αναγκαστικά θα αλλάξει και δωμάτιο - θα πάει στο πιο μικρό παιδικό, αυτό που τώρα χρησιμοποιούμε για γραφείο - και θα προσπαθήσουμε να της το κάνουμε όσο πιο πριγκηπικό γίνεται. Τι να κάνουμε, δίδυμα μας τύχανε, αναγκαστική κατάληψη στο μεγάλο δωμάτιο. Τώρα την έχουμε στο μωρουδιακό της κρεβατάκι, χωρίς κάγκελα, που είναι ωραιότατο παιδικό κρεβάτι για ηλικίες έως 5. Ε, τα κάγκελα θα ξαναμπούν και αρχικά θα κοιμίζω και τα δύο μωρά εκεί.

Άλλου είδους αγορές...

Ωραια είναι ολα αυτα cristy μου πρεπει να σκεφτεις οτι χρειαζεται γιατι σας περιμενει πολυ δουλεια...εισαι τυχερη ομως που εχεις να κανεις με κοριτσια γιατι εχεις πολλες κ ωραιες επιλογες οποτε θα εχεις κ το αποτελεσμα που θες...

κ εγω εδω μια απο τα ιδια μονη σημερα η φιλεναδιτσα μου απο ΕΛΛΑΔΑ μου εστειλε ενα τελειο ημερολογιο εγκυμοσυνης...παρα πολυ ωραιο κ καθομουν κ εγραφα κ εγραφα μεχρι να ερθει κ ο αντρας...κ ετσι περασε η μερα!

Z29ap2.png

Καλημερα Μαρκελα! Αυτα ειναι, ελα να σιδερωσεις και τα δικα μου τωρα!! Απο την περιγραφη που εκανες, το φορεμα ακουγεται πολυ ομορφο!! Επειδη ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται, ειδα στον υπνο μου οτι καταλαβα το μωρο και ξυπνησα δηθεν αμεσως τον αντρα μου και μετα εβαλα τα κλαματα.. Χαχα! Παντως η αισθηση ηταν σαν να γινονται ανακαταταξεις μεσα στην κοιλια μου, ουτε ψαρακι ουτε πεταλουδιτσα.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα!!!!!

μαρκελα μου η ωρα η καλη!!!! το φορεμα καταλαβα ποιο λες και ειναι παρα πολυ ωραιο!!!!

real thing μου ετσι ειναι τον πρωτο καιρο, δεν το νιωθεις συχνα και δεν θες να κανεις δουλειες μηπως και κουνηθει και δεν το ακουσεις:D:D:D

Cristy οντως εσυ αλλου ειδους αγορες!!! εσυ εχεις περασει τη φση τη δικη μας και τωρα προχωρας σε αλλη φαση!!

η μικρη σου θα παει προνηπιο φετος???

impatient μου μαλλον εσενα ειναι ενα ησυχο μωρακι!!!μην ανυσυχεις καθολου!!

σημερα ξυπνησα 12:shock::shock:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

μαρκελα μου η ωρα η καλη!!!! το φορεμα καταλαβα ποιο λες και ειναι παρα πολυ ωραιο!!!!

real thing μου ετσι ειναι τον πρωτο καιρο, δεν το νιωθεις συχνα και δεν θες να κανεις δουλειες μηπως και κουνηθει και δεν το ακουσεις:D:D:D

Cristy οντως εσυ αλλου ειδους αγορες!!! εσυ εχεις περασει τη φση τη δικη μας και τωρα προχωρας σε αλλη φαση!!

η μικρη σου θα παει προνηπιο φετος???

impatient μου μαλλον εσενα ειναι ενα ησυχο μωρακι!!!μην ανυσυχεις καθολου!!

σημερα ξυπνησα 12:shock::shock:

Δεν ανησυχω Didi μου, εξαλλου αφου το βλεπω στον υπερηχο οτι κουνιεται κι αναπτυσσεται κανονικα, δεν βιαζομαι να μπω στο κλαμπ του "δεν το ακουσα σημερα, λετε να παει κατι στραβα?". Γιατι κι αυτο ενα αγχος ειναι οπως και να χει. Υπναρου!!! Κοιμηθηκες αργα?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλησπέρα σας.

Άλλου είδους αγορές...

καλημερα σας!!! Κι εμεις γυρισαμε απο βολτα με το ποδηλατο!!! Κριστυ κι εγω στη φαση σου να ψαχνω μονο κρεβατι για τον μικρο! Η μπεμπουλα θα παρει το σετ της κουνιας που την εχουμε κανει κι εμεις προεφηβικο...και θα ξαναμπουν τα καγκελα τωρα! Δεν εχουμε βρει τιποτα ωραιο και μου αινεται θα το παραγγειλουμε σε μαραγκο..

Οι υπολοιπες τι μου κανετε? Σας γραφω στα κρυφα γιατι λειπουν τα αγορια και θα δουν τον υπολογθστη και θα κολλησουν παλι!!! Θα σας διαβασω αυριο στο γραφειο!!! Καλη Κυριακη λοιπον!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Δεν ανησυχω Didi μου, εξαλλου αφου το βλεπω στον υπερηχο οτι κουνιεται κι αναπτυσσεται κανονικα, δεν βιαζομαι να μπω στο κλαμπ του "δεν το ακουσα σημερα, λετε να παει κατι στραβα?". Γιατι κι αυτο ενα αγχος ειναι οπως και να χει. Υπναρου!!! Κοιμηθηκες αργα?

εχεις δικιο με αυτο το αγχος!

ειχαμε παει σε βαπτιση και μετα μας ειχαν καλεσμενους και στο σπιτι τους οποτε γυρισαμε γυρω στις 12

δεν αργησα να κοιμηθω αντε να κοιμηθηκα 1

αλλα το πρωι ο ντιντος δεν ξυπνουσε ε κα δεν σηκωνομουν κι εγω

σε μια φαση λεω δεν αντεχω αλλο υπνο , χορτασα

σηκωνομαι και βλεπω 12:shock:

ο ντιντος επαιζε πλειστεσιον μεχρι τις 5 γι'αυτο κοιμοταν μεχρι τις 12 και εγω περιμενα να ξυπνησει!

UzVGp2.png

καλημερα σας!!! Κι εμεις γυρισαμε απο βολτα με το ποδηλατο!!! Κριστυ κι εγω στη φαση σου να ψαχνω μονο κρεβατι για τον μικρο! Η μπεμπουλα θα παρει το σετ της κουνιας που την εχουμε κανει κι εμεις προεφηβικο...και θα ξαναμπουν τα καγκελα τωρα! Δεν εχουμε βρει τιποτα ωραιο και μου αινεται θα το παραγγειλουμε σε μαραγκο..

Οι υπολοιπες τι μου κανετε? Σας γραφω στα κρυφα γιατι λειπουν τα αγορια και θα δουν τον υπολογθστη και θα κολλησουν παλι!!! Θα σας διαβασω αυριο στο γραφειο!!! Καλη Κυριακη λοιπον!!!

καλημερα μπισκοτακι!!!

ο μικρος σου εχει κολλησει με τον υπολογιστη?

για επιπλα κοιταξεσ και νεοσετ ή ικεα που ειναι και οικονομικα?

γιατι οι μαραγκοι βαρανε!!!

UzVGp2.png

Καλημερα Μαρκελα! Αυτα ειναι, ελα να σιδερωσεις και τα δικα μου τωρα!! Απο την περιγραφη που εκανες, το φορεμα ακουγεται πολυ ομορφο!!
καλημερα!!!!!

dido , ευτυχως ειναι σε αλφα γραμμη γιατι στην λεκανη δεν θα μου εκανε μετα την γεννα!

impatient ,Α το σιδερο ειναι το αγαπημενο μου!Να ερθω να σου σιδερωσω!!Και ναι ειναι ωραιο φορεμα πρεπει να το ξαναβαλω αλλη μια φορα νομιζω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...