Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σας χαιρετάω!

παω για φαγακι κ μετα υπνο, τα ματια μου πονανε απο την νύστα!

καλον υπνο ελενιτσα! προσεχε ομως γιατι μετα το φαι μπορει να ζωηρεψει παλι και να μην σε αφηνει να κοιμηθεις!!!:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια την πεμπτη παω να ξαναπαντρευτω εγω και ο αντρουλης και ο κουμπαρος με θρησκευτικο χωρις να το πουμε πουθενα...Αντε μπας και αγιασουμε λιγο και μας παει καλα το 2013!!τι να βαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μηπως να ξαναβαλω το νυφικοφορεμα που εβαλα στον πολιτικο ???

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κοριτσια την πεμπτη παω να ξαναπαντρευτω εγω και ο αντρουλης και ο κουμπαρος με θρησκευτικο χωρις να το πουμε πουθενα...Αντε μπας και αγιασουμε λιγο και μας παει καλα το 2013!!τι να βαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μηπως να ξαναβαλω το νυφικοφορεμα που εβαλα στον πολιτικο ???

Με το καλο Μαρκελα μου!!! Μπορεις να ξαναβαλεις το ιδιο, ναι, αν σου αρεσε κι ενιωθες ανετα σε κεινο! Πως ειναι το φορεμα?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

βρε κοριτσια τον τελευταίο μηνα 2 φορες την εβδομαδα ματώνει η μύτη μου. κ τωρα ειναι ματωμένη. θελω να δω για την πιεση μου.

σε σας εχει συμβει ποτε;;;

Ελενη κι εμενα ματωνει καποιες φορες, παντα απο το ενα ρουθουνι ομως. Ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω και στο ιντερνετ διαβασα οτι μπορει να ευθυνεται και το σαλοσπιρ που παιρνω. Παιρνεις κι εσυ τπτ σε ασπιρινη μηπως?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Με το καλο Μαρκελα μου!!! Μπορεις να ξαναβαλεις το ιδιο, ναι, αν σου αρεσε κι ενιωθες ανετα σε κεινο! Πως ειναι το φορεμα?

Ευτυχως που μου κανει να λες χαχαχαχα τωρα το δοκιμασα!Ειναι λευκο σατεν στραπλες με κορδονι που δενει πισω ουρα και μπορτνο λουλουδακια με μπολερο λευκο!

Ο αντρας μου γελαει μου λεει δηλαδη ξανα παντρευομαστε ? χαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Τι ωραία!!! Γάμος χωρίς άγχος ... τέλεια. Φυσικά και να ξαναβάλεις το νυφικούλη σου... θα είναι υπέροχα... Με το καλό!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία!!! Γάμος χωρίς άγχος ... τέλεια. Φυσικά και να ξαναβάλεις το νυφικούλη σου... θα είναι υπέροχα... Με το καλό!

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα!

Σ'ευχαριστω πολυ!Ειπαμε να παμε να παρουμε και της ευλογιες του θεου μιας και καναμε πολιτικο πριν απο μερικα χρονια.Μαλλον αυτο θα βαλω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Τι φοβερα νεα ειναι αυτα!!!να πατε να παρετε κ την ευχη την καλυτερη δουλεια θα κανετε!!!να βαλεις οτι σου αρεσει...ετσι κ αλλιως η χαρα που θα εκπεμπεις απο μεσα σου αυτη την μερα θα σε κανει ομορφη με οτι κ αν βαλεις!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!κοιτα που ειναι ο μηνας σου αυτος.....:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

Z29ap2.png

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα!

Σ'ευχαριστω πολυ!Ειπαμε να παμε να παρουμε και της ευλογιες του θεου μιας και καναμε πολιτικο πριν απο μερικα χρονια.Μαλλον αυτο θα βαλω!

με το καλο μρκελακι.τελειο που ξαναπαντρευεστε!και τι νομιζεις?η μονη εισαι?εδω οι ξενοι ανανεωνουν τους ορκους τους μετα απο κατι χρονια!!!:P:p:p

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...