Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μολις μου εφεραν οι δικοι μου μπαντα και σεντονακια απο homee!!! ΥΠΕΡΟΧΑ και σε τιμη (οπως ειχα δει στο site και τους εστειλα εκει...), αλλα και σε ποιοτητα!!! νομιζω η μπαντα ειδικα με τα ασορτι σεντονακια ειναι τρομερη!!!

http://www.homee.gr/el/μπάντες/be-be/μπάντες/nef-nef-μπάντα-farma

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι βρε didi, το παρακανες. κοκα κολα ζηλευω καποιες φορες κ εγω, αλλα ή θα πιω ακριβως μια γουλια ή θα κανω υπομονη κ δεν θα πιω. οταν εχω κανενα καλό φαγητο ή που συνοδευεται με μακαρονια την θελω, αλλα υπομονη!!!

αυτο το ανθρακουχο νερο τι να το κανω, που δεν πινεται με τιποτα η αηδία!!!!!

αχ εμενα μου αρεσει παρα πολυ και το ανθρακουχο νερο!!! και με μια-δυο φετες λεμονι!!!!

εσυ πνεις ακομη λογω πετρας?

UzVGp2.png

Εγω στον νες διαφωνω οχι στην κοκα κολλα.Δεν εχει τοσο πολυ καφεινη αλλα ο συνδιασμος ειναι αστα να πανε!

:D:D:D:D:D:D:D:oops::oops::oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

νες το πρωι στις 10 και κοκακολα το βραδυ στις 10:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

18/9 θα πάω. αντε να δω κ εγω τι ειναι κ να μετρησουμε κιλα, υψος, αν αναπτύσσεται κανονικά, γιατι εχουμε ενα αγχος σε καθε επισκεψη αν ειναι όλα καλά!

σε 10 μερες !!!!!

εμεις σε 20

μια χαρα ειναι το μωρακι σου μην ανησυχεις!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ο γιατρος μας, μας εδωσε πολλα συγχαρητηρια! μας ειπε οτι στην περιπτωση μου, το δυσκολο ειναι μεχρι την 30η εβδ... αφου μου ειπε, τωρα παρε με και πες μου "γενναω" αφοβα! ;););) αλλα ο μιχαλιος εχει 141 παλμους και μια σταση αραχτη, που θελω να πιστευω οτι θα φτασουμε και τις 36! τα φιλια μας και στον ακη...

:D:D:D:D:D ε τον μιχαλιω!!! χορευει κρητικους χορους γι'αυτο ειναι με τα ποδια κατω και τιναζει το κεφαλι στο στομαχι!!!!!! :D:D:D:D

UzVGp2.png

μολις μου εφεραν οι δικοι μου μπαντα και σεντονακια απο homee!!! ΥΠΕΡΟΧΑ και σε τιμη (οπως ειχα δει στο site και τους εστειλα εκει...), αλλα και σε ποιοτητα!!! νομιζω η μπαντα ειδικα με τα ασορτι σεντονακια ειναι τρομερη!!!

ιιιιιιιιιιιιι τι ομορφο που ειναι!!!:D:D:D

αντε καλοριζικα και σε αλλα πολλα πολλα!!!!!

UzVGp2.png

αχ εμενα μου αρεσει παρα πολυ και το ανθρακουχο νερο!!! και με μια-δυο φετες λεμονι!!!!

εσυ πνεις ακομη λογω πετρας?

ναι, τι να κανω. μηπως σπασει απο μονη της κ γλιτωσω λιθοτριψία μετα τη γεννα.:mad:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ευχαριστουμε didi μου!!! να αρχισω κι εγω να φτιαχνω σιγα σιγα την προικα του! ειναι ομως, αν και αγοριστικα, τοσο ομορφα ολα τα μωρουδιακα που βλεπω... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: φτιαχνω λιστες! τι εχουμε, τι θελουμε, τις μας λειπει... αααααχχχχχ.... πολυ πολυ ομορφα! δοξα σοι η Παναγια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχ κατια μου, το ιδιο θα παρω κ εγω. αν θυμασαι ειχα γραψει το σιτε γιατι μου εκαναν εντύπωση οι τιμες. εχει κ ασορτι σεντονακι!!!!!θα παρω απο εκει ολα τα λευκα ειδη (εκτος απο λιγα που θα φτιαξω μονη μου). επειδη εχω χρησιμοποιήσει nef nef νομιζω οτι ειναι κ αυτά καλής ποιότητας.

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε didi μου!!! να αρχισω κι εγω να φτιαχνω σιγα σιγα την προικα του! ειναι ομως, αν και αγοριστικα, τοσο ομορφα ολα τα μωρουδιακα που βλεπω... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: φτιαχνω λιστες! τι εχουμε, τι θελουμε, τις μας λειπει... αααααχχχχχ.... πολυ πολυ ομορφα! δοξα σοι η Παναγια!

ναι κατια μου μην ανησυχεις σε λιγους μηνες θα καθεσαι απο πανω του και θα το χαζευεις!!!!!!:D:D:D

UzVGp2.png

αχ κατια μου, το ιδιο θα παρω κ εγω. αν θυμασαι ειχα γραψει το σιτε γιατι μου εκαναν εντύπωση οι τιμες. εχει κ ασορτι σεντονακι!!!!!θα παρω απο εκει ολα τα λευκα ειδη (εκτος απο λιγα που θα φτιαξω μονη μου). επειδη εχω χρησιμοποιήσει nef nef νομιζω οτι ειναι κ αυτά καλής ποιότητας.

πραγματικα πολυ καλη ποιοτητα! κι εγω nef-nef ειναι οτι πηρα... τα ιδια σε μαγαζια bebe εχουν πανακριβα! την μπαντα την ειχα βρει 47 ευρω!!! και την πηραν με 25! μεγαλες ευκαιριες! μην βιαστεις μονο, γιατι κανουν νεες παραλαβες και θα τα περασουν στο site και με προσφορες... μου εδωσαν καταλογο με υπνοσακους, πετσετες, μπουρνουζια, σεντονια... παρα πολυ ομορφα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πραγματικα πολυ καλη ποιοτητα! κι εγω nef-nef ειναι οτι πηρα... τα ιδια σε μαγαζια bebe εχουν πανακριβα! την μπαντα την ειχα βρει 47 ευρω!!! και την πηραν με 25! μεγαλες ευκαιριες! μην βιαστεις μονο, γιατι κανουν νεες παραλαβες και θα τα περασουν στο site και με προσφορες... μου εδωσαν καταλογο με υπνοσακους, πετσετες, μπουρνουζια, σεντονια... παρα πολυ ομορφα!

σκεφτομαι τελος οκτωβριου κ Νοέμβριο να αρχισω να παιρνω κάποια πραγματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...