Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!

τι μου κάνετε;;; εγω ειμαι αυπνη!!! το καλό μου ολο το βραδυ επαιζε κ η μανουλα δεν μπορουσε να κοιμηθει :(

χαχαχαχαχαχ σοβαρα?

κλωτσανε τοσο δυνατα που δεν μπορεις να κοιμηθεις???

εγω πρεπει να ειμαι αναισθητη στον υπνο μο

τπτ δεν καταλαβαινω

αλλα σημερα ξυπνησα 5-6 φορες για πιπι

μαλλον εφταιγε η πολυ λιγη μπυριτσα και η κοκακολα που ηπια

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια τον τελευταίο μηνα 2 φορες την εβδομαδα ματώνει η μύτη μου. κ τωρα ειναι ματωμένη. θελω να δω για την πιεση μου.

σε σας εχει συμβει ποτε;;;

οχι

να το πεις στον γιατρο σου!

UzVGp2.png

την ωρα που ματωνει εχει αρχισει ηδη να πεφτει η πιεση, λογω αποσυμπιεσης, οποτε δεν εχει νοημα... πρεπει να μετρας 1-2 φορες την ημερα, στανταρ ωρες (π.χ. 1ωρα μετα το πρωινο ξυπνημα και 2-3ωρες μετα το φαγητο το μεσημερι) για να τα πεις στο γιατρο σου. συχνα βεβαια η μυτη ματωνει γιατι δεν εχουμε στην εγκυμοσυνη αρκετη υγρασια του βλενογονου... οποτε αν η πιεση σου ειναι καλη μπορεις να τον ρωτησεις για να βαζεις λιγη βαζελινη ή κρεμα ρινικη με μια μπατονετα...

ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα, κοριτσι!

κλωτσαμε πολυ και το χαιρομαστε τωρα στην 30η εβδομαδα!!!:tongue::tongue::tongue:

να περασει και ο επομενος μηνας και κοντευουμαι... ολα καλα! :P:p:p

ετσι ετσι!θα παει και δυο κιλακια σε 2-3 εβδομαδες και μετα οι κλωτσιες ειναι οι καλυτερες απο ολη την εγκυμοσυνη.Φυσικα ολα καλα και με το καλο οταν γεννησεις θα σου στειλω μια ποδια star για μπεμπε μαζι με ενα voucher να πας σε ενα sbux μαζι με τον αντρα σου και το μπεμπε να πιεις ενα τεραστειο frappuccino να το ευχαριστηθεις η γυναικα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλο ειναι να την τσεκαρεις! αν δεν εχεις πιεσομετρο, πηγαινε στο φαρμακειο...

πω πω!! 30 εβδομαδων!!! μετα τις 32 λενε δεν εχεις να φοβασαι τπτ

αληθευει?

μπραβο κατια μου !! τα φιλια μου στον μιχαλιω!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ σοβαρα?

τπτ δεν καταλαβαινω

didi , αν σε πιασω απο το μαλλι θα σου πω εγω!και νες και κοκα κολα???????????? δηλαδη τιγκα στην καφεινη ??? καραφλη θα σε αφησω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

didi , αν σε πιασω απο το μαλλι θα σου πω εγω!και νες και κοκα κολα???????????? δηλαδη τιγκα στην καφεινη ??? καραφλη θα σε αφησω!

χαχαχαχαχαχα δεν το σκεφτηκα καθολου:oops::oops::oops:

ξεχασα τελειως οτι δεν κανει λογω καφεινης η κοκακολα

νομιζα μονο λογω ζαχαρης!

μωρε την ζηλευω οταν την βλεπω...

αν και γενικα επιλεγω λεμοναδα αν παω καπου και εχει αναψυκτικα

απλα χθες ειχαμε κοκακολα γιατι ειχαμε καλεσμενους και πηγα μονη μου σουπερ μαρκετ και για να μην σηκωνω πολλα βαρη πηρα μονο κοκακολα μπουκαλι....

UzVGp2.png

χαχαχαχαχαχ σοβαρα?

τπτ δεν καταλαβαινω

ναι ειναι πολύ ζωηρό, ξαφνικά τις τελευταίες μερες!!!το νιώθω που εχει μεγαλωσει, δεν ειναι οπως πριν. καταλαβαίνω τις κινησεις του. καθομαι ανασκελα, κλωτσαει, γυρναω στο πλαι επισης!!!!

καταλαβαίνω κ τις ελαφριες κ τις δυνατες που αυτες κ αν ειναι. το ξερετε οτι πολλες φορες που καθομαι χαλαρα κ δεν κουνιέται, οταν μου πετα κλωτσιά, τρομαζω :rolleyes:χαχαχα. τωρα εχω αρχίσει κ το συνηθίζω που κλωτσαει οποτε κ αν ειναι κ δεν τρομαζω!!!

ναι ειναι πολύ ζωηρό, ξαφνικά τις τελευταίες μερες!!!το νιώθω που εχει μεγαλωσει, δεν ειναι οπως πριν. καταλαβαίνω τις κινησεις του. καθομαι ανασκελα, κλωτσαει, γυρναω στο πλαι επισης!!!!

καταλαβαίνω κ τις ελαφριες κ τις δυνατες που αυτες κ αν ειναι. το ξερετε οτι πολλες φορες που καθομαι χαλαρα κ δεν κουνιέται, οταν μου πετα κλωτσιά, τρομαζω :rolleyes:χαχαχα. τωρα εχω αρχίσει κ το συνηθίζω που κλωτσαει οποτε κ αν ειναι κ δεν τρομαζω!!!

ναι ετσι ενιωσα την πρωτη φορα που εφαγα την πρωτη δυνατη

τρομαξα!!!

αλλα οποτε με κλωτσαει εκει που ειναι η εγχειρηση της σκωλικοειδητη μου ποναω !!!

τωρα το δικο σου μωρακι 8α ειναι γυρω στα 400 γραμμαρια

ποτε πας για β επιπεδου?

UzVGp2.png

απλα χθες ειχαμε κοκακολα γιατι ειχαμε καλεσμενους και πηγα μονη μου σουπερ μαρκετ και για να μην σηκωνω πολλα βαρη πηρα μονο κοκακολα μπουκαλι....

ναι βρε didi, το παρακανες. κοκα κολα ζηλευω καποιες φορες κ εγω, αλλα ή θα πιω ακριβως μια γουλια ή θα κανω υπομονη κ δεν θα πιω. οταν εχω κανενα καλό φαγητο ή που συνοδευεται με μακαρονια την θελω, αλλα υπομονη!!!

αυτο το ανθρακουχο νερο τι να το κανω, που δεν πινεται με τιποτα η αηδία!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω στον νες διαφωνω οχι στην κοκα κολλα.Δεν εχει τοσο πολυ καφεινη αλλα ο συνδιασμος ειναι αστα να πανε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ετσι ετσι!θα παει και δυο κιλακια σε 2-3 εβδομαδες και μετα οι κλωτσιες ειναι οι καλυτερες απο ολη την εγκυμοσυνη.Φυσικα ολα καλα και με το καλο οταν γεννησεις θα σου στειλω μια ποδια star για μπεμπε μαζι με ενα voucher να πας σε ενα sbux μαζι με τον αντρα σου και το μπεμπε να πιεις ενα τεραστειο frappuccino να το ευχαριστηθεις η γυναικα!!!

ευχαριστω, αγαπη μου!!! θα χαρω πιο πολυ οταν θα ανεβω με τον αντρα και το μπεμπη, να δουμε τη φουσκωμενη σου κοιλιτσα! τοτε, δικαιωματικα θα τον κερασεις τον καφε!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι ετσι ενιωσα την πρωτη φορα που εφαγα την πρωτη δυνατη

τρομαξα!!!

αλλα οποτε με κλωτσαει εκει που ειναι η εγχειρηση της σκωλικοειδητη μου ποναω !!!

τωρα το δικο σου μωρακι 8α ειναι γυρω στα 400 γραμμαρια

ποτε πας για β επιπεδου?

18/9 θα πάω. αντε να δω κ εγω τι ειναι κ να μετρησουμε κιλα, υψος, αν αναπτύσσεται κανονικά, γιατι εχουμε ενα αγχος σε καθε επισκεψη αν ειναι όλα καλά!

πω πω!! 30 εβδομαδων!!! μετα τις 32 λενε δεν εχεις να φοβασαι τπτ

αληθευει?

μπραβο κατια μου !! τα φιλια μου στον μιχαλιω!!!

ο γιατρος μας, μας εδωσε πολλα συγχαρητηρια! μας ειπε οτι στην περιπτωση μου, το δυσκολο ειναι μεχρι την 30η εβδ... αφου μου ειπε, τωρα παρε με και πες μου "γενναω" αφοβα! ;););) αλλα ο μιχαλιος εχει 141 παλμους και μια σταση αραχτη, που θελω να πιστευω οτι θα φτασουμε και τις 36! τα φιλια μας και στον ακη...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...