Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα animal-graphics-butterflies-579187.gif

Sapi πολυ χαρικα με τα νεα της μπεμπας σας!!!:D:D:D

θελουμε ροζ τικερακι!!!!!!!!!

behappy καλημερα , πρεπει να μπηκες χθες πρωτη φορα στην πολυλογοτατη παρεα μας! καλως ηρθες!! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!με ενα υγιεστατο μωρακι!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

η Ριτσα που ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????

ελα ντε!!! ανησυχω κι εγω

αλλα απο την αλλη σκεφτηκα , με τοσο εξοδα πο εκαναν για να ερθουν ροδο, β επιπεδου, και το αλλο που εκανε αλλα 100 ευρω μπορει να καθηστερησαν να πληρωσουν το ιντερνετ...

ρεπαρεις????

UzVGp2.png

ελα ντε!!! ανησυχω κι εγω

αλλα απο την αλλη σκεφτηκα , με τοσο εξοδα πο εκαναν για να ερθουν ροδο, β επιπεδου, και το αλλο που εκανε αλλα 100 ευρω μπορει να καθηστερησαν να πληρωσουν το ιντερνετ...

ρεπαρεις????

Λες ε? ανησηχησα δεν την ειδα καθολου!Ρεπαροοοοοοοοοοοοοο ναι ναι ναι πινω καφεδακι αχ!αλλο πραγμα το ρεπο ρε παιδι μου ξεκουραση!Αν και εχω να κανω και το σπιτι και σιδερο αλλα χαλαρα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

τι μου κάνετε;;; εγω ειμαι αυπνη!!! το καλό μου ολο το βραδυ επαιζε κ η μανουλα δεν μπορουσε να κοιμηθει :(

Καλημερα μανουλα ,

Τι τελειοοοοοοοοοοοοοοοο συναισθημααααααααααααααααααααααααα!!!! Ελενακη , σορρυ που δεν σε λυπαμαι αλλα το θ εωρω μαγικο!το πιο ωραιο πραγμα στην εγκυμοσυνη ειναι οι κλωτσιες και ο χορος της κοιλιας που λενε!!!Εγω ολο το βραδυ ημουν ξυπνια και το μεσημερι κοιμομουν αναγκαστηκα χαχαχαχαχαχα .Αντε εφτασες στην μεση και εσυ !!Απο εδω και περα ειναι τα καλυτερα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλα ,

Τι τελειοοοοοοοοοοοοοοοο συναισθημααααααααααααααααααααααααα!!!! Ελενακη , σορρυ που δεν σε λυπαμαι αλλα το θ εωρω μαγικο!το πιο ωραιο πραγμα στην εγκυμοσυνη ειναι οι κλωτσιες και ο χορος της κοιλιας που λενε!!!Εγω ολο το βραδυ ημουν ξυπνια και το μεσημερι κοιμομουν αναγκαστηκα χαχαχαχαχαχα .Αντε εφτασες στην μεση και εσυ !!Απο εδω και περα ειναι τα καλυτερα.

χαχαχαχα!!!!

δεν αντιλέγω πολύ ωραίο συναισθημα, αρχισαμε τωρα να του μιλάμε, ο μπαμπούλας φιλάει την κοιλιά μου κ κάνει διάφορους ηχους, μεχρι κ ενα ραδιοφωνάκι πήρε μια μερα το εβαλε στην κοιλια μου για να ακουσει το μωρο τραγούδια.....τρελαθηκε τελείως!!! Αλλα κουτουλάω τωρα απο την αυπνια κ αυτό δεν κουνιέται καθόλου, μαλλον κοιμαται του καλού καιρου :rolleyes:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

χαχαχαχα!!!!

δεν αντιλέγω πολύ ωραίο συναισθημα, αρχισαμε τωρα να του μιλάμε, ο μπαμπούλας φιλάει την κοιλιά μου κ κάνει διάφορους ηχους, μεχρι κ ενα ραδιοφωνάκι πήρε μια μερα το εβαλε στην κοιλια μου για να ακουσει το μωρο τραγούδια.....τρελαθηκε τελείως!!! Αλλα κουτουλάω τωρα απο την αυπνια κ αυτό δεν κουνιέται καθόλου, μαλλον κοιμαται του καλού καιρου :rolleyes:

ξερεις , τωρα ακουει γιαυτο την ημερα ειναι πιο ησηχο και το βραδυ που δεν εχει φασαρια ξεσαλωνει!!Ε σε κρατησε εσενα ξυπνια και τωρα επεσα για υπνο!!χαχαχαχαχα Ετσι να του μιλας και να του τραγουδας και οταν βγει θα ξερει και την φωνη της μαμας και του μπαμπα!!:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

βρε κοριτσια τον τελευταίο μηνα 2 φορες την εβδομαδα ματώνει η μύτη μου. κ τωρα ειναι ματωμένη. θελω να δω για την πιεση μου.

σε σας εχει συμβει ποτε;;;

καλημερα κοριτσια!!

η Ριτσα που ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????

καλημερα κι απο μας!

ελπιζω θα ναι ολα καλα και απλα θα τρεχει να ετοιμασει τον μεγαλο της, που ειναι πρωτακι φετος... αρχιζουν τα σχολεια την τριτη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

βρε κοριτσια τον τελευταίο μηνα 2 φορες την εβδομαδα ματώνει η μύτη μου. κ τωρα ειναι ματωμένη. θελω να δω για την πιεση μου.

σε σας εχει συμβει ποτε;;;

καλο ειναι να την τσεκαρεις! αν δεν εχεις πιεσομετρο, πηγαινε στο φαρμακειο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλο ειναι να την τσεκαρεις! αν δεν εχεις πιεσομετρο, πηγαινε στο φαρμακειο...

καλημερα κατια μου!!!

σκεφτομαι να παω να αγορασω ενα πιεσόμετρο, για να μετραω ακριβως την ωρα που ματωνει.

καλημερα κι απο μας!

ελπιζω θα ναι ολα καλα και απλα θα τρεχει να ετοιμασει τον μεγαλο της, που ειναι πρωτακι φετος... αρχιζουν τα σχολεια την τριτη!

Κατια καλημερα!!30 εβδομαδες βλεπω!!αντε θα εχουμε γεννητουρια σε δυο μηνες τι ωραια!!α ναι οντως μπορει να τρεχει με τον μικρο της δικιο εχεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα κατια μου!!!

σκεφτομαι να παω να αγορασω ενα πιεσόμετρο, για να μετραω ακριβως την ωρα που ματωνει.

την ωρα που ματωνει εχει αρχισει ηδη να πεφτει η πιεση, λογω αποσυμπιεσης, οποτε δεν εχει νοημα... πρεπει να μετρας 1-2 φορες την ημερα, στανταρ ωρες (π.χ. 1ωρα μετα το πρωινο ξυπνημα και 2-3ωρες μετα το φαγητο το μεσημερι) για να τα πεις στο γιατρο σου. συχνα βεβαια η μυτη ματωνει γιατι δεν εχουμε στην εγκυμοσυνη αρκετη υγρασια του βλενογονου... οποτε αν η πιεση σου ειναι καλη μπορεις να τον ρωτησεις για να βαζεις λιγη βαζελινη ή κρεμα ρινικη με μια μπατονετα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κατια καλημερα!!30 εβδομαδες βλεπω!!αντε θα εχουμε γεννητουρια σε δυο μηνες τι ωραια!!α ναι οντως μπορει να τρεχει με τον μικρο της δικιο εχεις!

καλημερα, κοριτσι!

κλωτσαμε πολυ και το χαιρομαστε τωρα στην 30η εβδομαδα!!!:tongue::tongue::tongue:

να περασει και ο επομενος μηνας και κοντευουμαι... ολα καλα! :P:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Λες ε? ανησηχησα δεν την ειδα καθολου!Ρεπαροοοοοοοοοοοοοο ναι ναι ναι πινω καφεδακι αχ!αλλο πραγμα το ρεπο ρε παιδι μου ξεκουραση!Αν και εχω να κανω και το σπιτι και σιδερο αλλα χαλαρα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι κι εγω ανησυχω δεν την εχω δει απο την πεμπτη νομιζω....

ξεκουρασου και απολευσε το ρεπο, ξεπατωθηκες αυτες τις μερες!!!

(αλλα ετσι εκανα κι εγω :rolleyes:τις καλες εποχες που ετρεχα ολη μερα σε σχολειο , φροντιστιριο και ιδιαιτερα το σκ ξεπατωνομουν στις δουλειες)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...