Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Παντως εγω βρηκα αυτο που μου ειπες την αλλη φορα σαν μικροφωνο θυμασαι ??????που ακους την καρδια ??? και ο συζηγος θα τον παρει λεει!Δεν το ηξερα οτι υπαρχει.τον βρηκα σε ενα βρετανικο site του nhs !Να εισαι καλα που μου το ειπες!!btw εχει 120λιρες αγγλιας

και εγω απορω παντως με την περιοδο μου!!!Η γιατρος λεει εχω οργανισμο που δουλευει ρολοι!

Ναι, έτσι μπορείς να ακούς το μωρό όποτε θες. Αλλά δε θυμάμαι από ποια εβδομάδα και μετά το ακούς...

Πάντως είναι πολύ καλό που επανήλθε τόσο γρήγορα ο οργανισμός. Σημαίνει ότι θα είναι και πιο εύκολο να μείνεις πάλι έγκυος, ιδίως τώρα που δεν έχει περάσει ακόμη πολύς καιρός από την προηγούμενη. Και μετά, όχι άγχος, μόνο χαρά και λιγό πιο χαλαρούς ρυθμούς στη δουλειά ίσως;;;; :|

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με σαλιο??πρωτη φορα το ακουω....εισαι τυχερη που ειχες αυτη την συμπαρασταση κ πιστευω οτι θα περασεις πολυ καλυτερα με το που ανακοινωσεις κατα το τελος του μηνα τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

ναι ναι με σαλιο και ειναι σαν κραγιον και μπορεις να το εχεις σε χρηση για δυο χρονια.

http://www.healingpowerpharmacy.gr/diagnostikes-siskeies/test-gonimotitas/Vican-Saliva-Fertility-Tester

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εμενα παντως, οπως εχω ξαναπει, το τεστ ωορρηξιας μου κανε καλο! 3μηνες μετα την απωλεια της μπεμπας, μου ειπαν να ξεκινησουμε... εκανα το τεστ για σιγουρια (αφου ειχα οπως λες 26-28-27 κυκλο πλεον) και οι μερες ηταν η 16η & 17η... 1 εκανα τον 1ο μηνα προσπαθειων... και απλα ειπα 5 μερες πριν και 5 μερες μετα την 16η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!! εεε... τρεις μηνες μας πηρε και ολα καλα...[/quote

ολα καλα κ μονο τρεις μηνες μετα!συχνα οι περισσοτεροι γιατροι λενε οτι μετα απο 3 μηνες μπορεις να ξαναδοκιμασεις.

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

ολα καλα κ μονο τρεις μηνες μετα!συχνα οι περισσοτεροι γιατροι λενε οτι μετα απο 3 μηνες μπορεις να ξαναδοκιμασεις.

εγω εχασα την μπεμπα στις 20 εβδ... γεννησα κανονικα, οπως και μαρκελα (φυσικα δεν συγκρινεται ενα μωρο 38 εβδ με ενα μικρουλι σχεδον 500γρ) και η περιοδος μου ηρθε κανονικα σε 1 μηνα. μου ειπαν να περιμενω 3 μηνες (για να επανελθει μητρα, ορμονες, κλπ) και μετα να προσπαθησουμε... εγω το αγχος δεν το ειχα στην προσπαθεια... μου βγαινε 3-4 μερες πριν την περιοδο! καθε μηνα ελεγα "να δεις που ειμαι! δεν ποναω, πρηστηκα... κλπ" ευτυχως το μηνα που και τελικα εμεινα εγκυος ημουν σχεδον σιγουρη οτι αποκλειεται, γιατι ειχαμε παει μια εκδρομη, ξενυχταγαμε, χασαμε την εντατικοτητα :oops:, κλπ δηλαδη ξεφυγαμε λιγο και ετσι ηρθε! γι αυτο οχι αγχος...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

didi παντως ακουγα που ελεγες οτι το μωρο σε γαργαλουσε και ελεγα πως ναναι αυτη η αισθηση.οντως ειναι σαν να σε γαργαλαει ε?μου το ξανακανε τωρα αφου σηκωσα τη μπλουζα μου μηπως οντως με γαργαλουσε.ετσι ειναι??

eides:D:D:D:D

σορρυ που εξαφανιστηκα ξαφνικα αλλα χτυπησε κουδουνι , ηρθε το φιλικο ζευγαρι

πριν 10 λεπτα εφυγαν

UzVGp2.png

Είχα δουλίτσες χθες και δεν πρόλαβα να μπω... βλέπω πήραν φωτιά τα πληκρολόγια!!!

Είπα να μπω να σας πω μια καλημέρα!!!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...