Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Φιλακια κουκλαρα!Σε παρακολουθω αλλα δεν σας προλαβαινω ρε γμτ τωρα με την δουλεια!Πλησιαζειςςςςςςςςςς αντε αντε με το καλο!ποτε πας για αλλο υπερηχο ? τι λες γυρισε ο μαγκας η ακομα ?Αμα νιωθεις πιο εντονες κλωτσιες πανω και σαν πιο γαργαλιτο απο κλωτσιες κατω να ξερεις εχει γυρισει!

Με βαση τα βιβλια της εμβυολογιας που εχει ο αντρας μου εδω απο 28 εβδομαδα μεχρι 32 παιρνουν θεση!

τρεχεις, κοριτσακι, το ξερω! κοντευουμε... δοξα το θεο! θεση οχι, δεν εχουμε παρει ακομα! εχουμε ισχιακη... το κεφαλακι του μου ριχνει συνεχεια κεφαλιες στο στομαχι! τωρα, σχεδον το καταλαβαινω ποσο ειναι σε μεγεθος (το κεφαλι) γιατι κανει η κοιλια μου καρουμπαλο! μου ειπε παντως ο γιατρος οτι ετσι οπως εχει τα ποδια του, καποια στιγμη λογικα θα τουμπαρει... αν οχι, θα δουμε, δεν πειραζει! αρκει να τον παρω αγκαλια! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω επειδη εχω μεινει αρκετες φορες εγκυος παντα περνουσαν 3 περιοδοι κ τον επομενο μηνα ημουν εγκυος.λενε αυτο σιγουρα θα το ξερει κ ο αντρας σου οτι ειναι μια καλη διαρκεια για να επανελθει η γυναικα κ να μεινει ξανα εγκυος.

ε ναι λογικο ειναι οταν υπαρχουν πολλες εγκυμοσυνες.Εμενα ηταν η πρωτη στα 35 μου χρονια και η γιατρος μας εδωσε το οκ στις 40 μερες μετα την πρωτη περιοδο αλλα εμεις το αφησαμε ενα μηνα ακομα.Αλλα το θεμα ειναι οτι αλλαξε ο κυκλος μου μετα την γεννα , 27 μερες -23 μερες-25 μερες και διπλη ωορηξια στην τελευταια.Απλα ο αντρας μου θελει να τσεκαρει την ωορηξια για να μην πηγαινουμε καθε φορα για υπερηχο γιατι βλεπεις δεν ειμαι και 20 ετων να εχω αρκετα χρονια μπροστα μου.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ναι περασε και η 3 περιοδος αν αυτο με ρωτας.Δεν εχω καθολου στρες και ακολουθω οδηγιες του γιατρου μου καθως και του αντρα μου που ειναι και αυτος γιατρος:P Μετα απο οτι περασα θα στρεσαριστω οταν μεινω εγκυος...

ναι... κανονισε!!! μετα θα μας αναγκασεις ολες να σε κυνηγαμε! και θα χουμε και τα μωρα... οχι τιποτα! μολις δεις χοριακη, σκεφτεσαι θετικα και ηρεμεις! και θα πανε ολα κατ ευχην!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τρεχεις, κοριτσακι, το ξερω! κοντευουμε... δοξα το θεο! θεση οχι, δεν εχουμε παρει ακομα! εχουμε ισχιακη... το κεφαλακι του μου ριχνει συνεχεια κεφαλιες στο στομαχι! τωρα, σχεδον το καταλαβαινω ποσο ειναι σε μεγεθος (το κεφαλι) γιατι κανει η κοιλια μου καρουμπαλο! μου ειπε παντως ο γιατρος οτι ετσι οπως εχει τα ποδια του, καποια στιγμη λογικα θα τουμπαρει... αν οχι, θα δουμε, δεν πειραζει! αρκει να τον παρω αγκαλια! ;)

Κατια , πανω κεφαλι κατω κεφαλι η πλαγια δεν εχει σημασια και αγκαλια θα τον παρεις οπως και να χει!Ειπαμε ολα καλα θετικη σκεψη και ενεργεια περιμενω να κανεις την αρχη!!!Σε σενα στηριζομαι!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ε ναι λογικο ειναι οταν υπαρχουν πολλες εγκυμοσυνες.Εμενα ηταν η πρωτη στα 35 μου χρονια και η γιατρος μας εδωσε το οκ στις 40 μερες μετα την πρωτη περιοδο αλλα εμεις το αφησαμε ενα μηνα ακομα.Αλλα το θεμα ειναι οτι αλλαξε ο κυκλος μου μετα την γεννα , 27 μερες -23 μερες-25 μερες και διπλη ωορηξια στην τελευταια.Απλα ο αντρας μου θελει να τσεκαρει την ωορηξια για να μην πηγαινουμε καθε φορα για υπερηχο γιατι βλεπεις δεν ειμαι και 20 ετων να εχω αρκετα χρονια μπροστα μου.

κ εγω που ξεκινησα 25 εχω φτασει 31 κ τωρα λεω οτι κατι εκανα...ετσι οπως το σκεφτεται εχει απολυτο δικαιο οποτε μπορει να κανεις ωορηξια με το που τελειωνεις την περιοδο???...αν επιτρεπεται κ δεν σε στεναχωρω γιατι σταματησε στις 38 εβδομαδες?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Κατ , sweet potato το μικρο σου συντομα θα μαθεις και θα το δεις και εσυ!!!:tongue:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ πάλι να το δω, έχουν περάσει ήδη 3 εβδομάδες από την τελευταία φορά!

Ούτε κι εγώ το νιώθω και συμμερίζομαι τις ανησυχίες της impatient, θέλω να το δω να κάνει πάλι τούμπες!

Συμφωνώ ότι είναι λίγο αγχωτικό το τεστ ωορηξίας αλλά βέβαια είναι λογικό να έχει αναστατωθεί ο κύκλος σου μετά από αυτό που πέρασες. Απορώ και που σου ήρθε τόσο γρήγορα περίοδος... Μακάρι να μας πεις σύντομα ευχάριστα νέα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ναι... κανονισε!!! μετα θα μας αναγκασεις ολες να σε κυνηγαμε! και θα χουμε και τα μωρα... οχι τιποτα! μολις δεις χοριακη, σκεφτεσαι θετικα και ηρεμεις! και θα πανε ολα κατ ευχην!;)

Δεν πειραζει να σας τρελανω!χαχαχαχαχαχαχαχα θα μου λετε τα δικα σας και θα περναμε τις αιπνιες μαζι!Εσεις με το θηλασμο και εγω με τις καουρες και αιπνιες της εγκυμοσυνης και ολα καλα χαχαχαχαχαχαχα;)

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ πάλι να το δω, έχουν περάσει ήδη 3 εβδομάδες από την τελευταία φορά!

Ούτε κι εγώ το νιώθω και συμμερίζομαι τις ανησυχίες της impatient, θέλω να το δω να κάνει πάλι τούμπες!

Συμφωνώ ότι είναι λίγο αγχωτικό το τεστ ωορηξίας αλλά βέβαια είναι λογικό να έχει αναστατωθεί ο κύκλος σου μετά από αυτό που πέρασες. Απορώ και που σου ήρθε τόσο γρήγορα περίοδος... Μακάρι να μας πεις σύντομα ευχάριστα νέα!

Παντως εγω βρηκα αυτο που μου ειπες την αλλη φορα σαν μικροφωνο θυμασαι ??????που ακους την καρδια ??? και ο συζηγος θα τον παρει λεει!Δεν το ηξερα οτι υπαρχει.τον βρηκα σε ενα βρετανικο site του nhs !Να εισαι καλα που μου το ειπες!!btw εχει 120λιρες αγγλιας

και εγω απορω παντως με την περιοδο μου!!!Η γιατρος λεει εχω οργανισμο που δουλευει ρολοι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κατια , πανω κεφαλι κατω κεφαλι η πλαγια δεν εχει σημασια και αγκαλια θα τον παρεις οπως και να χει!Ειπαμε ολα καλα θετικη σκεψη και ενεργεια περιμενω να κανεις την αρχη!!!Σε σενα στηριζομαι!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

μεσα μου, λεω οτι καλυτερα που εχει πανω το κεφαλακι, γιατι ριχνει μονιμως κεφαλιες! ειμαι σιγουρη με το που θα γυρισει, με μια-δυο δυνατες θα βγει!!! εχω εναν ποδοσφαιριστη, σου λεω... οσο για το οτι θα πανε ολα καλα, ειμαι σιγουρη οτι με τη Χαρη της θα κλεισουμε το καφε με ευχαριστα δικα σου και μετα της υριδουλας! ολες θα μας κανει μανουλες και θα μας φυλαει... μονο μη με παρεξηγησει η impatient!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Παντως εγω βρηκα αυτο που μου ειπες την αλλη φορα σαν μικροφωνο θυμασαι ??????που ακους την καρδια ??? και ο συζηγος θα τον παρει λεει!Δεν το ηξερα οτι υπαρχει.τον βρηκα σε ενα βρετανικο site του nhs !Να εισαι καλα που μου το ειπες!!btw εχει 120λιρες αγγλιας

και εγω απορω παντως με την περιοδο μου!!!Η γιατρος λεει εχω οργανισμο που δουλευει ρολοι!

υπαρχει κ στην ΕΛΛΑΔΑ αυτο που λες για δες αν λεμε το ιδιο.... http://www.hometest.gr/el/el/7-doppler

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

κ εγω που ξεκινησα 25 εχω φτασει 31 κ τωρα λεω οτι κατι εκανα...ετσι οπως το σκεφτεται εχει απολυτο δικαιο οποτε μπορει να κανεις ωορηξια με το που τελειωνεις την περιοδο???...αν επιτρεπεται κ δεν σε στεναχωρω γιατι σταματησε στις 38 εβδομαδες?

Ναι μπορει να κανω ωορηξια και οταν εχω περιοδο!καταλαβες ? δεν εχει σχεση τωρα ετσι οπως ειναι η κατασταση.Το τεστ ωορηξιας που μου πηρε ειναι με σαλιο για να μπορεσω να δω τι γινεται μεχρι να στρωσει ο κυκλος.

Θα σου στειλω μηνυμα να σου πω ακριβως.Δεν με στεναχωρεις ναναι καλα τα κοριτσια εδω που μου εχουν κανει μεγαλο support και ολα καλα:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ναι μπορει να κανω ωορηξια και οταν εχω περιοδο!καταλαβες ? δεν εχει σχεση τωρα ετσι οπως ειναι η κατασταση.Το τεστ ωορηξιας που μου πηρε ειναι με σαλιο για να μπορεσω να δω τι γινεται μεχρι να στρωσει ο κυκλος.

Θα σου στειλω μηνυμα να σου πω ακριβως.Δεν με στεναχωρεις ναναι καλα τα κοριτσια εδω που μου εχουν κανει μεγαλο support και ολα καλα:P

με σαλιο??πρωτη φορα το ακουω....εισαι τυχερη που ειχες αυτη την συμπαρασταση κ πιστευω οτι θα περασεις πολυ καλυτερα με το που ανακοινωσεις κατα το τελος του μηνα τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Z29ap2.png

υπαρχει κ στην ΕΛΛΑΔΑ αυτο που λες για δες αν λεμε το ιδιο.... http://www.hometest.gr/el/el/7-doppler

Ναι παρομοιο ειναι αυτο που λεω εγω με αυτο που μου εστειλες.Αυτο που λεω εγω μπορεις απο την 13 εβδομαδα να το ακους και εχει και μνημη για 90 μετρησεις και ηχογραφει κιολας!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εμενα παντως, οπως εχω ξαναπει, το τεστ ωορρηξιας μου κανε καλο! 3μηνες μετα την απωλεια της μπεμπας, μου ειπαν να ξεκινησουμε... εκανα το τεστ για σιγουρια (αφου ειχα οπως λες 26-28-27 κυκλο πλεον) και οι μερες ηταν η 16η & 17η... 1 εκανα τον 1ο μηνα προσπαθειων... και απλα ειπα 5 μερες πριν και 5 μερες μετα την 16η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!! εεε... τρεις μηνες μας πηρε και ολα καλα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ναι παρομοιο ειναι αυτο που λεω εγω με αυτο που μου εστειλες.Αυτο που λεω εγω μπορεις απο την 13 εβδομαδα να το ακους και εχει και μνημη για 90 μετρησεις και ηχογραφει κιολας!

τι λες τωρα????στειλε μου κ εμενα αυτο το site...να το επεξεργαστω...

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...