Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

στις αρχες πονουσε παρα πολυ το στηθος μου, επειδη μεγαλωνε, και πηρα 2 μπουστακια υπνου, για 2 μηνες ηταν πλυνε βαλε και τα 2,μετα απο αυτους τους 2 μηνες ομως ειδα το στηθος μου να μην ειναι στο υψος του οπως πριν:oops: οποτε πηγα να παρω 2 σουτιεν εγκυμοσυνης, για πιο καλη σταθεροτητα. αλλα αυτα που πηρα ηταν πακετο των 2(το ενα μοβ και το αλλο μπεζ με μοβ λουλουδακια) δεν ηταν και ευκολο να το φορας με ολα τα μπλουζακια, ευτυχως η ξαδερφη μου μου εφερε μαυρα και λευκα και εχω καταβολευτει τωρα :D:D:D

αλλα δεν εχω αλλο προβλημα με το στηθος

εσυ τι αντιμετωπιζεις? βγαεις σπυρακια και ερεθιζεται το δερμα?

μηπως απο τη ζεστη?

το σκευτομαι πολυ το λικνο, γιατι στο δωματιο μας δεν χωραει ολοκληρη κουνια, ασε που τον θελω διπλα μου!!!βεβαια θα τον καλομαθω γιατι θα τον κουναω συνεχεια:D και μετα μονο κουνιστος θα κοιμαται

αλλα ετσι ειναι παντα οι μαμαδες στα πρωτα τα καλομαθαινουν και εμενα θα ειναι εις γνωσην μου αυτο που κανω

στο λικνο λενε χωρανε μεχρι 6 μηνων

αλλα αυτο που ειδα στη βιτρινα μου φανηκε οτι χωραει την ανηψια μου που ειναι 11 μηνων

τη δευτερα θα παω να ρωτησω. ειναι διπλα απο το ιατρειο και μετα τον υπερηχο θα παω στο μαγαζι

Εμενα ερεθιζεται το δερμα, γινεται κοκκινο, σκληρο, βγαζω σπιθουρακια και τωρα αρχιζει να ξεφλουδιζεται κι ολας. Οχι ολοκληρο, μονο στο κατω σημειο του στηθους, εκει που στηριζεται στο σουτιεν. Για μπουστακια δεν ειμαι γιατι ειμαι γεματο 3αρι, δεν θα με κρατανε με τπτ. Εμεις κατευθειαν κρεβατακι λεμε να παρουμε, εχουμε μεγαλες κρεβατοκαμαρες, και το κρεβατακι θα το χρησιμοποιησει μεχρι και 4-5 χρονων. Τιμες που εχω δει στο ιντερνετ κυμαινονται απο 150-1500 χαχα! Για ολα τα πορτοφολια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! τι κανετε??? didi το λικνο ειναι πολυ ωραιο αλλα ειναι για λιγο καιρο παρε κρεβατακι κ ενα παρκοκρεβατο που μπορει να εχεις το μωρο σου μεχρι κ 3 χρονων αναλογα το παιδι αν ειναι ζωηρο δεν θα καθεται..

αν ειναι ζωηρο θα καθεται στο παρκο?

κοιτα ειμαι 99% σιγουρη οτι θα μαθει στα χερια και δεν θα θελει να καθεται μονος του , ουτε στο ριλαξ ουτε πιο μετα στο παρκο!

και γιατι το λεω αυτο?

γιατι καταρχην ειναι το πρωτο μας παιδι και θα τσακωνομαστε ποιος θα το κραταει!:D

ειναι το πρωτο εγγονι των γονιων μου και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησουν ησυχο!

ναι μεν η πεθερα μου εχει αλλα 2 εγγονια, αυτα ομως ειναι μεγαλα πια(φαντασου το ενα θα παει β λυκειου!) οποτε θα ξαναγινει χαζογιαγια και η πεθερα μου

να σου πω κιαλλα?

η αδερφη μου! ο πρωτος της ανηψιος!

ακομη και τα ανηψια του αντρα μου εχουν τρελαθει που θα αποκτησουν ξαδεφακι (η μεγαλη(αυτη που παει β λυκειου) μαλιστα εμαθα χθες θελει να το βαπτισει )

σου φαινεται το παιδι μου να καθετε μονο του στο παρκο?

δεν νομιζω!:D

UzVGp2.png

Εγω εμενα δυο ωρες απο τη Βιεννη κι εχω παει πολλες φορες αλλα δεν μου κανει καμια ιδιαιτερη αισθηση σαν πολη. Αδεσποτα οντως δεν υπαρχουν πουθενα, ολα τα κατοικιδια εχουν μικροτσιπ, για να τα βρισκουν. Κρυο πολυ οντως αλλα να δεις και 35αρια να χτυπαει μεσα στο Μαιο!! Και οσο για τη Ζαχερ, εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο η μαιμου Ζαχερ του Λιντλ! Χαχα! Κατα τα αλλα εχει απιστευτη φυση, πολλη προνοια και ποιοτητα ζωης.

Εγώ από Αυστρία έχω πάει μόνο μία ημερήσια στο Salzburg (έμενα στο Μόναχο) και ήταν πάρα πολύ όμορφα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εσύ έχεις μάθει φύλο; Κι εγώ από τη μία θέλω να πάω να σηκώσω τα μαγαζιά μόλις μάθω το φύλο και από την άλλη είμαι και λίγο προληπτική...

οχι ακομα, ισως δουμε κατι αυριο, αν ειναι σε καλη θεση. Παντως δεν θελω να μας το πει, θα το γραψει σε ενα χαρτακι και μετα party time!!!

Εγώ από Αυστρία έχω πάει μόνο μία ημερήσια στο Salzburg (έμενα στο Μόναχο) και ήταν πάρα πολύ όμορφα!

Ωραιο το Salzburg! και μιας και εισαι απο το μοναχο, φανταζομαι δεν ειχες θεμα με τη διαλεκτο ε; Εμενα παντως στο Βερολινο με κοιτουσαν με υφος "απο τις Αλπεις κατεβηκες εσυ;" Χαχα!

Διαφημίσεις

Εγω εμενα δυο ωρες απο τη Βιεννη κι εχω παει πολλες φορες αλλα δεν μου κανει καμια ιδιαιτερη αισθηση σαν πολη. Αδεσποτα οντως δεν υπαρχουν πουθενα, ολα τα κατοικιδια εχουν μικροτσιπ, για να τα βρισκουν. Κρυο πολυ οντως αλλα να δεις και 35αρια να χτυπαει μεσα στο Μαιο!! Και οσο για τη Ζαχερ, εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο η μαιμου Ζαχερ του Λιντλ! Χαχα! Κατα τα αλλα εχει απιστευτη φυση, πολλη προνοια και ποιοτητα ζωης.

εχει στα λιντλ ζαχερ κεικ?

θα το πω στον αντρα μου! ακομη και το μπαγιατικο του αρεσε:shock:

Υ.Γ. ναι ωραια η αυστρια θα εμενα μονιμα ανετα εκει αν εξω στα μπαρακια ακουγα και μουσικη:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

Α, όχι και εγώ ήμουν πολύ συνέπής μαθήτρια! Απλά λίγο ξεροκέφαλη και με τάσεις ανεξαρτηοτποίησης... Δεν ξέρω, οι Αιγόκεροι που έχω γνωρίσει είναι πολύ τακτικοί σε σημείο υστερίας! Μην και βάλεις κάτι σε λάθος θέση στο σπίτι, θα γίνει χαμός!

ναι ακριβως ετσι ειναι ο κολλητος του αντρα μου!

τελικα αυτα τα ζωδια εχουν δικιο παντα!:rolleyes:

UzVGp2.png

εχει στα λιντλ ζαχερ κεικ?

θα το πω στον αντρα μου! ακομη και το μπαγιατικο του αρεσε:shock:

Υ.Γ. ναι ωραια η αυστρια θα εμενα μονιμα ανετα εκει αν εξω στα μπαρακια ακουγα και μουσικη:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειχε βγαλει καποια στιγμη, εχω 2 χρονια να παω στο Λιντλ και δεν ξερω τι παιζει πλεον. Ναι, λιγο νεκρα ε;

Εμενα ερεθιζεται το δερμα, γινεται κοκκινο, σκληρο, βγαζω σπιθουρακια και τωρα αρχιζει να ξεφλουδιζεται κι ολας. Οχι ολοκληρο, μονο στο κατω σημειο του στηθους, εκει που στηριζεται στο σουτιεν. Για μπουστακια δεν ειμαι γιατι ειμαι γεματο 3αρι, δεν θα με κρατανε με τπτ. Εμεις κατευθειαν κρεβατακι λεμε να παρουμε, εχουμε μεγαλες κρεβατοκαμαρες, και το κρεβατακι θα το χρησιμοποιησει μεχρι και 4-5 χρονων. Τιμες που εχω δει στο ιντερνετ κυμαινονται απο 150-1500 χαχα! Για ολα τα πορτοφολια!

το κρεβατακι θα το ψαξω να γινεται μετα προεφηβικο κρεβατι για να μας κρατησει μεχρι να παει 7-10 χρονων περιπου!

οσο για το λικνο το πολυ πολυ οταν πια βγει το μωρο απο εκει και παει στο κρεβατακι του , να βαζω τα ασιδεροωτα ρουχα μεσα ή να κοιμαται ο γατος μας :D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Τα εχω δει και τα κρεβατακια που λες, ωραια πατεντα! Αλλα ακριβα για μενα! Δεν ξερω καν αν θα δουλευω του χρονου, επομενως θα περιοριστουμε σε πιο οικονομικες λυσεις.

Διαφημίσεις

Τα εχω δει και τα κρεβατακια που λες, ωραια πατεντα! Αλλα ακριβα για μενα! Δεν ξερω καν αν θα δουλευω του χρονου, επομενως θα περιοριστουμε σε πιο οικονομικες λυσεις.

τι λες τωρα!! εγω ουτε τωρα δεν δουλευω!!!!!

εχω βρει τετοια κρεβατακια (και στο ιντερνετ με 350 ευρω)

πιστευω ειναι καλυτερα για να μην εχουμε μετα απο 4 χρονια να αγοραζουμε παλι κρεβατι !!! δηλαδη το βλεπω σαν πιο οικονομικη λυση!

που θα παει πια αυτο το κρατος?????

αντε ας πιασει πατο να τελειωνουμε , μετα τον πατο δεν εχει πιο πατο!

UzVGp2.png

στις αρχες πονουσε παρα πολυ το στηθος μου, επειδη μεγαλωνε, και πηρα 2 μπουστακια υπνου, για 2 μηνες ηταν πλυνε βαλε και τα 2,μετα απο αυτους τους 2 μηνες ομως ειδα το στηθος μου να μην ειναι στο υψος του οπως πριν:oops: οποτε πηγα να παρω 2 σουτιεν εγκυμοσυνης, για πιο καλη σταθεροτητα. αλλα αυτα που πηρα ηταν πακετο των 2(το ενα μοβ και το αλλο μπεζ με μοβ λουλουδακια) δεν ηταν και ευκολο να το φορας με ολα τα μπλουζακια, ευτυχως η ξαδερφη μου μου εφερε μαυρα και λευκα και εχω καταβολευτει τωρα :D:D:D

αλλα δεν εχω αλλο προβλημα με το στηθος

εσυ τι αντιμετωπιζεις? βγαεις σπυρακια και ερεθιζεται το δερμα?

μηπως απο τη ζεστη?

το σκευτομαι πολυ το λικνο, γιατι στο δωματιο μας δεν χωραει ολοκληρη κουνια, ασε που τον θελω διπλα μου!!!βεβαια θα τον καλομαθω γιατι θα τον κουναω συνεχεια:D και μετα μονο κουνιστος θα κοιμαται

αλλα ετσι ειναι παντα οι μαμαδες στα πρωτα τα καλομαθαινουν και εμενα θα ειναι εις γνωσην μου αυτο που κανω

στο λικνο λενε χωρανε μεχρι 6 μηνων

αλλα αυτο που ειδα στη βιτρινα μου φανηκε οτι χωραει την ανηψια μου που ειναι 11 μηνων

τη δευτερα θα παω να ρωτησω. ειναι διπλα απο το ιατρειο και μετα τον υπερηχο θα παω στο μαγαζι

απο εκει πηρα ολα του γιου μου μπορεις να πας να τα πληρωσεις με τιμες εκπτωσεων κ να στα στειλουν λιγο πριν πας να γεννησεις... κ ενος χρονου να ειναι μπορει να χωρανε στο λικνο αλλα οταν αρχιζουν να στεκονται θα σκυβει κ θα παιρνει τουμπες απο το λικνο χαχαχαχα εμενα ο γιος μου 8 μηνων ειχα λιγο πιο χαμηλα την μια μερια στο κρεβατακι απο την αλλη που ηταν διπλα μας κ τσουφ ηρθε στο κρεβατι μας χαχαχα:D:D:D σκεψου το!!!:rolleyes:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ωραιο το Salzburg! και μιας και εισαι απο το μοναχο, φανταζομαι δεν ειχες θεμα με τη διαλεκτο ε; Εμενα παντως στο Βερολινο με κοιτουσαν με υφος "απο τις Αλπεις κατεβηκες εσυ;" Χαχα!

Δεν είμαι από το Μόναχο, η θεία μου μένει εκεί. Από τη μαμά μου έχω μάθει την προφορά της Στουτγκάρδης που είναι πολύ καθαρή. Ή τουλάχιστον της μαμάς μου είναι! Γι'αυτό και στην Αυστρία ζορίστηκα λίγο με την προφορά των άλλων :P

τι λες τωρα!! εγω ουτε τωρα δεν δουλευω!!!!!

εχω βρει τετοια κρεβατακια (και στο ιντερνετ με 350 ευρω)

πιστευω ειναι καλυτερα για να μην εχουμε μετα απο 4 χρονια να αγοραζουμε παλι κρεβατι !!! δηλαδη το βλεπω σαν πιο οικονομικη λυση!

που θα παει πια αυτο το κρατος?????

αντε ας πιασει πατο να τελειωνουμε , μετα τον πατο δεν εχει πιο πατο!

Έχω ξανακούσει γι'αυτά τα κρεβατάκια. Μάλλον είναι όντως πιο οικονομικά! Αλλά αυτά κάνουν και για την αρή που θα είναι μηνών;

απο εκει πηρα ολα του γιου μου μπορεις να πας να τα πληρωσεις με τιμες εκπτωσεων κ να στα στειλουν λιγο πριν πας να γεννησεις... κ ενος χρονου να ειναι μπορει να χωρανε στο λικνο αλλα οταν αρχιζουν να στεκονται θα σκυβει κ θα παιρνει τουμπες απο το λικνο χαχαχαχα εμενα ο γιος μου 8 μηνων ειχα λιγο πιο χαμηλα την μια μερια στο κρεβατακι απο την αλλη που ηταν διπλα μας κ τσουφ ηρθε στο κρεβατι μας χαχαχα:D:D:D σκεψου το!!!:rolleyes:

αχαχαχαχαχαχαχ

το φανταστηκα!

ηθελε να παει στη μαμα του το παιδι!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...