Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μπράβο Impatient, τέλεια νέα! Είδες που ανησυχούσες; Το παιδάκι σου το παίζει δύσκολο ε; Αλλά νομίζω στη β επιπέδου θα το δεις σίγουρα. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι αν δεν καταφέρω πάλι να δω φύλο σε 10 μέρες! Το αργότερο σε ένα μήνα θα ξέρω... Κα εσύ ακόμη πιο νωρίς!

Κατ , sweet potato το μικρο σου συντομα θα μαθεις και θα το δεις και εσυ!!!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρε ντεκαφεινε απο εκει ειναι με ελβετικο νερο η μεθοδος αποκαφενοποιησης!! γιαυτο στο εστειλα βρε!!!Γιατι μου ειπες για την ταχυκαρδια γιαυτο εψαξα και σου βρηκα!Παρε οτι θελεις απο εκει και ντεκαφεινε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ!!!!

ωραια θα κανω μια δοκιμη κ θα σε ενημερωσω...να σε ρωτησω κατι την προηγουμενη φορα ειχες μεινει εγκυος με τεστ ωορηξιας?

Z29ap2.png

εγω σιγουρα ΔΕΝ το εχω νιωσει, δεν εχω νιωσει καν περιεργα με το εντερο η οτιδηποτε, δεν εχω νιωσει ουτε ψαρακια να κολυμπανε, ουτε πεταλουδες ουτε τπτ. Οι κραμπες που νιωθω λογω ελλειψης μαγνησιου και τα πονακια επειδη μεγαλωνει η μητρα, αυτα νιωθω ολο κι ολο. Αλλα ενταξει, θα εμπιστευτω το γιατρο μου που λεει οτι το φυσιολογικο ειναι να το νιωσω αργοτερα. Και οκ, οσο το βλεπω να κανει τουμπες στον υπερηχο, ησυχαζω οτι ειναι καλα και μεγαλωνει φυσιολογικα.

Ενοειται οτι ο γιατρος σου εχει δικιο!!!Θα τα νιωσεις ολα μαζι και μετα θα καταλαβεις τι σου λεω.Εγω στην 21 εβδομαδα καταλαβα οτι τελικα το παιδι το ακουγα απο πιο πριν απλα δεν ηξερα!Καταλαβες ???Γιατι και εγω ημουν φουλ στο μαγνησιο και δουλευα κιολας τρεξιμο ολη μερα και γενικα ειμαι λιγο αναισθητη σε ολα.Μετα πηρα χαμπαρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: το θεμα ειναι να μην σε αγχωνει γιατι το παιδι πρεπει να το ακους οπως και δηποτε μετα απο τις 24 εβδομαδες τουλαχιστον καθε 12ωρο μεχρι να μπεις στις 32 εβδομαδες οπου εκει μεγαλωνει και το καταλαβαινεις καλυτερα απλα με λιγοτερες κινησεις.

Ευχομαι συντομα να σου δωσει πολλες κλωτσιες για να σε τιμωρησει που αγχωνεσαι γλυκια μου μανουλα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω σιγουρα ΔΕΝ το εχω νιωσει, δεν εχω νιωσει καν περιεργα με το εντερο η οτιδηποτε, δεν εχω νιωσει ουτε ψαρακια να κολυμπανε, ουτε πεταλουδες ουτε τπτ. Οι κραμπες που νιωθω λογω ελλειψης μαγνησιου και τα πονακια επειδη μεγαλωνει η μητρα, αυτα νιωθω ολο κι ολο. Αλλα ενταξει, θα εμπιστευτω το γιατρο μου που λεει οτι το φυσιολογικο ειναι να το νιωσω αργοτερα. Και οκ, οσο το βλεπω να κανει τουμπες στον υπερηχο, ησυχαζω οτι ειναι καλα και μεγαλωνει φυσιολογικα.

για να το λες εσυ που μολις γυρισες κ απο την ντοκτορ.κατι παραπανω θα ξερεις...οποτε ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....

Z29ap2.png

Μπράβο Impatient, τέλεια νέα! Είδες που ανησυχούσες; Το παιδάκι σου το παίζει δύσκολο ε; Αλλά νομίζω στη β επιπέδου θα το δεις σίγουρα. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι αν δεν καταφέρω πάλι να δω φύλο σε 10 μέρες! Το αργότερο σε ένα μήνα θα ξέρω... Κα εσύ ακόμη πιο νωρίς!

Ο γιατρος λεει κατι βλεπει αλλα δεν παιρνει το ρισκο να μου πει ακομα οτι ειναι 100% ταδε φυλο. Μου πηρε μια κουβερτουλα η μαμα σε κιτρινο, εγω εχω πει οτι θα παρω παπουτσακια μολις μαθω τι ειναι.. Απο πριν δεν παιρνω τπτ γιατι πολυ unisex θα πεσει! Χαχα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

ωραια θα κανω μια δοκιμη κ θα σε ενημερωσω...να σε ρωτησω κατι την προηγουμενη φορα ειχες μεινει εγκυος με τεστ ωορηξιας?

οχι, ειχα μεινει εγκυος χωρις να το ξερω , χωρις τεστ , χωρις μετρημα πρωτη φορα ever .Δεν ειχα ομως τελειομηνη εγκυμοσυνη και το εχασα το μωρακι 38 εβδομαδες....Οποτε ,Θελουμε να ξαναπροσπαθησουμε και Απλα τωρα μετα την γεννα εχει αναστατωθει ο κυκλος μου και τα πηρε ο συζηγος για να δουμε τι παιζει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

λεω και γω ας μπω... μιας και εχει μπαλα η τιβι! και να που ειστε μαζεμενες!

σουπερ impatient! ολα καλα και το μαγνησιο δεν θα το κοβεις απο μονη σου αλλη φορα! :tongue:

για τους καφεδες δεν λεω τιποτα... μαρκελλα respect και τα φιλια μου!:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για να το λες εσυ που μολις γυρισες κ απο την ντοκτορ.κατι παραπανω θα ξερεις...οποτε ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....

Κοιτα, οση ωρα με εξεταζε και το μωρο κουνιοτανε με χερια και ποδια, εστιαζα να δω μηπως νιωθω κατι αλλα πραγματικα δεν ενιωθα τπτ. Συναισθηματικα βεβαια εγινα λιωμα ετσι οπως το εβλεπα με τα μαγουλακια του, με πηραν τα δακρυα! χαχα! Ειμαστε 14 εκ. και ζυγιζουμε 276 γρ!!! Ναι, εχουμε ξεπερασει τρο 1/4 του κιλου!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

οχι, ειχα μεινει εγκυος χωρις να το ξερω , χωρις τεστ , χωρις μετρημα πρωτη φορα ever .Δεν ειχα ομως τελειομηνη εγκυμοσυνη και το εχασα το μωρακι 38 εβδομαδες....Οποτε ,Θελουμε να ξαναπροσπαθησουμε και Απλα τωρα μετα την γεννα εχει αναστατωθει ο κυκλος μου και τα πηρε ο συζηγος για να δουμε τι παιζει!

εγω απλα στο λεω γιατι κ το τεστ φερνει πολυ στρες.

απο οτι βλεπω απο το τικερακι σου εχει γινει πριν απο 2 κ κατι μηνες αρα αυτη ειναι η 3 σου περιοδος?

Z29ap2.png

λεω και γω ας μπω... μιας και εχει μπαλα η τιβι! και να που ειστε μαζεμενες!

σουπερ impatient! ολα καλα και το μαγνησιο δεν θα το κοβεις απο μονη σου αλλη φορα! :tongue:

για τους καφεδες δεν λεω τιποτα... μαρκελλα respect και τα φιλια μου!:D

Φιλακια κουκλαρα!Σε παρακολουθω αλλα δεν σας προλαβαινω ρε γμτ τωρα με την δουλεια!Πλησιαζειςςςςςςςςςς αντε αντε με το καλο!ποτε πας για αλλο υπερηχο ? τι λες γυρισε ο μαγκας η ακομα ?Αμα νιωθεις πιο εντονες κλωτσιες πανω και σαν πιο γαργαλιτο απο κλωτσιες κατω να ξερεις εχει γυρισει!

Με βαση τα βιβλια της εμβυολογιας που εχει ο αντρας μου εδω απο 28 εβδομαδα μεχρι 32 παιρνουν θεση!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα, οση ωρα με εξεταζε και το μωρο κουνιοτανε με χερια και ποδια, εστιαζα να δω μηπως νιωθω κατι αλλα πραγματικα δεν ενιωθα τπτ. Συναισθηματικα βεβαια εγινα λιωμα ετσι οπως το εβλεπα με τα μαγουλακια του, με πηραν τα δακρυα! χαχα! Ειμαστε 14 εκ. και ζυγιζουμε 276 γρ!!! Ναι, εχουμε ξεπερασει τρο 1/4 του κιλου!

τι πιο ομορφο ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!λιωμα εγινα εγω που τα διαβαζω οχι εσυ που τα εζησες live!!!υπεροχη περιοδος κ φοβερο θαυμα της φυσης!!!!!με το καλοο!!!να δεις το μουτρακι του κ να ξεζουμισεις αυτα τα μαγουλακια! :rolleyes::tongue:

Z29ap2.png

ουσια εχει αυτο που ενιωσες! ειναι καλα, μεγαλωνει και σιγα σιγα θα ριξει κι αυτο μπολικες και δυνατες! 276 γρ... καρδουλα μου! κι εχει και μαγουλακια? στον β επιπεδου να δεις!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω απλα στο λεω γιατι κ το τεστ φερνει πολυ στρες.

απο οτι βλεπω απο το τικερακι σου εχει γινει πριν απο 2 κ κατι μηνες αρα αυτη ειναι η 3 σου περιοδος?

ναι περασε και η 3 περιοδος αν αυτο με ρωτας.Δεν εχω καθολου στρες και ακολουθω οδηγιες του γιατρου μου καθως και του αντρα μου που ειναι και αυτος γιατρος:P Μετα απο οτι περασα θα στρεσαριστω οταν μεινω εγκυος...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

276 ε ???σε ξεζουμιζει κανονικα!ρουφαει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ναι περασε και η 3 περιοδος αν αυτο με ρωτας.Δεν εχω καθολου στρες και ακολουθω οδηγιες του γιατρου μου καθως και του αντρα μου που ειναι και αυτος γιατρος:P Μετα απο οτι περασα θα στρεσαριστω οταν μεινω εγκυος...

εγω επειδη εχω μεινει αρκετες φορες εγκυος παντα περνουσαν 3 περιοδοι κ τον επομενο μηνα ημουν εγκυος.λενε αυτο σιγουρα θα το ξερει κ ο αντρας σου οτι ειναι μια καλη διαρκεια για να επανελθει η γυναικα κ να μεινει ξανα εγκυος.

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...