Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ioanna , βρηκα μερικους καφεδες οπως lσου ειπα χθες !Ο hochland εχει καλο arabica καφε δεν ξερω ομως αν πουλαει σε σουπερ μαρκετ αλλα σιγουρα εχει σε κοκκους και μπορεις να αγορασεις και ονλινε!

(ενοειτε οτι δεν θα παρεις ταμπλετες η στιγμιαιο απο καμια μαρκα ακομα και απο hockland!

http://www.hochland-kaffee.de/kDATA/addons/oscommerce/index.php?cPath=21_27&osCsid=f78e295281d4cde5d4d532774c13e72e

Περιμενω και μερικες πληροφοριες για δυο ακομα και θα σου πω αν ειναι καλοι.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αν και εχω παρει 7 κιλα και γενικα εχω παχυνει η κοιλια εχει μεγαλωσει και στρογγυλεψει και ολοι με καταλαβαινου.οπου παω μου λενε με το καλο.αλλα παντα ειχα κοιλιτσα γενικα.εσυ πως εισαι???

εχεις παρει 7 κιλα???ποσα ησουν προτου μηνεις εγκυος?

εμενα μου ειπε να παρω μεχρι 10 κιλα αν κ δεν το βλεπω....εγω κοιτα προτου ξεκινησω ημουν 66 κιλα με 1,60 υψος καταλαβαινεις ειναι πολυ περισσοτερο απο οσο θα επρεπε να ειμαι τωρα ειμαι 68.5 κ ο γιατρος συνεχεια μου λεει προσεχε τα κιλα κ προσεχε τα κιλα.κ πριν ομως ημουν χοντρη με κοιλια κ απο ολα δοξα το ΘΕΟ αρτημελης!!!!

Z29ap2.png

κι εγω δεν το πολυπιστευω αυτο με τα κιλα.
Κοριτσια αυτο με τα κιλα δεν παιζει, το ρωτησα και στο γιατρο, καμμια σχεση ειπε. Και ηταν μια κοπελα διπλα μου την ωρα που περιμεναμε και ειπε το ενιωσε στην 17η εβδομαδα παρα τα 85 κιλα με τα οποια ξεκινησε. Και η αλλη ηταν αδυνατη και στη βδομαδα μου κι εκεινη ελεγε οτι δεν εχει νιωσει τπτ ακομα και ηρεμησα.

Αυτο με τα κιλα εχει να κανει αργοτερα στο να μπορεις να το πιασεις απο εξω η στο να το ακουσει ο συζηγος.Δηλαδη αν εισαι 90 κιλα περιπου και εχεις κοιλια ο αντρουλης θα το νιωσει κατα την 27-29 εβδομαδα αλλα μπορει να εισαι 90 κιλα και να εχεις λιγο λιπος στην κοιλια.Για την γυναικα ειναι διαφορετικα γιατι το νιωθει εσωτερικα ασχετα με το λιπος που εχει στην κοιλια.Παντως σιγουρα το ακους απο πολυ νωρις απλα δεν το καταλαβαινεις γιατι δεν καταλαβαινεις αν ειναι το εντερο η το μωρο στην αρχη του δευτερου τριμηνου.Ενω μετα εγω ελεγα οτι εχω μια γυαλα με ψαρια στην κοιλια μου που κολυμπανε!χαχαχαχααχαα!Παντως εγω , εχω λιπος στην κοιλια και ο αντρας μου το καταλαβε στην 26 εβδομαδα μεχρι πιο πριν φωναζα ελα ελα ελα κλωτσαει και δεν καταλαβαινε τπτ!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσια αυτο με τα κιλα δεν παιζει, το ρωτησα και στο γιατρο, καμμια σχεση ειπε. Και ηταν μια κοπελα διπλα μου την ωρα που περιμεναμε και ειπε το ενιωσε στην 17η εβδομαδα παρα τα 85 κιλα με τα οποια ξεκινησε. Και η αλλη ηταν αδυνατη και στη βδομαδα μου κι εκεινη ελεγε οτι δεν εχει νιωσει τπτ ακομα και ηρεμησα.

λες ε???δεν ξερω καθολου κ ποτε δεν εχω φτασει σε αυτη την εβδομαδα οποτε δεν μπορω να εχω αποψη!εσυ το εχεις ακουσει?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

εχεις παρει 7 κιλα???ποσα ησουν προτου μηνεις εγκυος?

εμενα μου ειπε να παρω μεχρι 10 κιλα αν κ δεν το βλεπω....εγω κοιτα προτου ξεκινησω ημουν 66 κιλα με 1,60 υψος καταλαβαινεις ειναι πολυ περισσοτερο απο οσο θα επρεπε να ειμαι τωρα ειμαι 68.5 κ ο γιατρος συνεχεια μου λεει προσεχε τα κιλα κ προσεχε τα κιλα.κ πριν ομως ημουν χοντρη με κοιλια κ απο ολα δοξα το ΘΕΟ αρτημελης!!!!

60.κανονικη ημουν.απλα μαλλον το παρακανα!!!:cool::cool::cool:

6KuQp2.png

60.κανονικη ημουν.απλα μαλλον το παρακανα!!!:cool::cool::cool:

μια χαρα ησουν κοιτα ειναι στον ανθρωπο!!αν εσυ νοιωθεις εσυ καλα ολα ειναι ενταξει!εγω αν δεν ειχα τον γιατρο που ολο λεει μεχρι 10 δεν θα ειχα θεμα!

Z29ap2.png

μια χαρα ησουν κοιτα ειναι στον ανθρωπο!!αν εσυ νοιωθεις εσυ καλα ολα ειναι ενταξει!εγω αν δεν ειχα τον γιατρο που ολο λεει μεχρι 10 δεν θα ειχα θεμα!

δε μαφηνει ουτε μενα ο γιατρος!ασε.πεφτει πολυ καταπιεση!!!κραξιμο!!!

6KuQp2.png

δε μαφηνει ουτε μενα ο γιατρος!ασε.πεφτει πολυ καταπιεση!!!κραξιμο!!!

χααχαχαχχαχααχ!!!!!!καποτε ηταν αλλιως ελεγαν στις γυναικες φαε για δυο τωρα ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑ!!!εγω παλι δεν κανω διαιτα απλα προσεχω απο τις 5 κ μετα!

Z29ap2.png

Ioanna , βρηκα μερικους καφεδες οπως lσου ειπα χθες !Ο hochland εχει καλο arabica καφε δεν ξερω ομως αν πουλαει σε σουπερ μαρκετ αλλα σιγουρα εχει σε κοκκους και μπορεις να αγορασεις και ονλινε!

(ενοειτε οτι δεν θα παρεις ταμπλετες η στιγμιαιο απο καμια μαρκα ακομα και απο hockland!

http://www.hochland-kaffee.de/kDATA/addons/oscommerce/index.php?cPath=21_27&osCsid=f78e295281d4cde5d4d532774c13e72e

Περιμενω και μερικες πληροφοριες για δυο ακομα και θα σου πω αν ειναι καλοι.

παντως αυτοι με βολευουν αν ειναι καλοι!!δεν εχουν ακριβα κ στα φερνουν κ στο σπιτι..περιμενω να μου πεις αν ειναι να κανω μια δοκιμη...

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

παντως αυτοι με βολευουν αν ειναι καλοι!!δεν εχουν ακριβα κ στα φερνουν κ στο σπιτι..περιμενω να μου πεις αν ειναι να κανω μια δοκιμη...

αυτο το λινκ που σου εστειλα ειναι καλοι!Μπορεις να δοκιμασεις.

Εχω και αλλους δυο αλλα ακομα περιμενω πληροφοριες απο εναν συναδελφο απο κενυα και θα σου πω περισσοτερα τις επομενες μερες.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αυτο το λινκ που σου εστειλα ειναι καλοι!Μπορεις να δοκιμασεις.

Εχω και αλλους δυο αλλα ακομα περιμενω πληροφοριες απο εναν συναδελφο απο κενυα και θα σου πω περισσοτερα τις επομενες μερες.

θα παραγγειλω απο αυτους τοτε ενα φιλτρου,,,να μην παρω λες ντεκαφεινε ε????φοβαμαι μωρε λιγο...:cry::cry:

Z29ap2.png

Μπράβο Impatient, τέλεια νέα! Είδες που ανησυχούσες; Το παιδάκι σου το παίζει δύσκολο ε; Αλλά νομίζω στη β επιπέδου θα το δεις σίγουρα. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι αν δεν καταφέρω πάλι να δω φύλο σε 10 μέρες! Το αργότερο σε ένα μήνα θα ξέρω... Κα εσύ ακόμη πιο νωρίς!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

θα παραγγειλω απο αυτους τοτε ενα φιλτρου,,,να μην παρω λες ντεκαφεινε ε????φοβαμαι μωρε λιγο...:cry::cry:

παρε ντεκαφεινε απο εκει ειναι με ελβετικο νερο η μεθοδος αποκαφενοποιησης!! γιαυτο στο εστειλα βρε!!!Γιατι μου ειπες για την ταχυκαρδια γιαυτο εψαξα και σου βρηκα!Παρε οτι θελεις απο εκει και ντεκαφεινε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αυτο με τα κιλα εχει να κανει αργοτερα στο να μπορεις να το πιασεις απο εξω η στο να το ακουσει ο συζηγος.Δηλαδη αν εισαι 90 κιλα περιπου και εχεις κοιλια ο αντρουλης θα το νιωσει κατα την 27-29 εβδομαδα αλλα μπορει να εισαι 90 κιλα και να εχεις λιγο λιπος στην κοιλια.Για την γυναικα ειναι διαφορετικα γιατι το νιωθει εσωτερικα ασχετα με το λιπος που εχει στην κοιλια.Παντως σιγουρα το ακους απο πολυ νωρις απλα δεν το καταλαβαινεις γιατι δεν καταλαβαινεις αν ειναι το εντερο η το μωρο στην αρχη του δευτερου τριμηνου.Ενω μετα εγω ελεγα οτι εχω μια γυαλα με ψαρια στην κοιλια μου που κολυμπανε!χαχαχαχααχαα!Παντως εγω , εχω λιπος στην κοιλια και ο αντρας μου το καταλαβε στην 26 εβδομαδα μεχρι πιο πριν φωναζα ελα ελα ελα κλωτσαει και δεν καταλαβαινε τπτ!!

εγω σιγουρα ΔΕΝ το εχω νιωσει, δεν εχω νιωσει καν περιεργα με το εντερο η οτιδηποτε, δεν εχω νιωσει ουτε ψαρακια να κολυμπανε, ουτε πεταλουδες ουτε τπτ. Οι κραμπες που νιωθω λογω ελλειψης μαγνησιου και τα πονακια επειδη μεγαλωνει η μητρα, αυτα νιωθω ολο κι ολο. Αλλα ενταξει, θα εμπιστευτω το γιατρο μου που λεει οτι το φυσιολογικο ειναι να το νιωσω αργοτερα. Και οκ, οσο το βλεπω να κανει τουμπες στον υπερηχο, ησυχαζω οτι ειναι καλα και μεγαλωνει φυσιολογικα.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...