Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσακια? Μολις γυρισα απο το γιατρο! Ολα καλα, το μωρουλι εχει ομορφυνει πολυ, εχει μαγουλακια και ειναι απιστευτα γλυκουλι! Οι κραμπες που σας ελεγα το πρωι ειναι επειδη δεν επαιρνα το μαγνησιο, τωρα μου εγραψε 3 την ημερα. Κατα τα αλλα, τον ρωτησα κι αυτον γιατι δεν το νιωθω και ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι η δικη του γυναικα ενιωσε το πρωτο τους παιδι στον 6ο μηνα. Επομενως μου λεει 22η-23η εβδομαδα θα περιμενω. Φυλο ακομα οχι, δεν ηταν 100% σιγουρος. Σε 2,5 βδομαδες που θα κανουμε την β επιπεδου ομως θα φανει, που θα παει!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως δε θα το πιστεψεις,εισαι ακριβως οπως σε ειχα φανταστει.δεν σου κανω πλακα.ετσι πολυ γλυκια και παιχνιδιαρικη φατσουλα με ανοιχτα ματακια!:P:p:p

μα λεω κι εγω... αφου δεν εχω φρεντ ρικουεστ πως στο καλο με εχει δει?

μετα ειδα το πμ:oops::oops::oops:

κι εγω ειχα εξαρτηση με τα παιχνιδια μεχρι που επαθα εξαρτηση με το φορουμ:D:D:D και δεν προκειτε να ξαναπαιξω παιχνιδια στο φβ γιατι βαρεθηκα τους ιους!! σε λιγο δεν θα εχω κομπιουτερ με τοσους ιους!!

και πως θα σας μιλαω???

UzVGp2.png

Τι κανετε κοριτσακια? Μολις γυρισα απο το γιατρο! Ολα καλα, το μωρουλι εχει ομορφυνει πολυ, εχει μαγουλακια και ειναι απιστευτα γλυκουλι! Οι κραμπες που σας ελεγα το πρωι ειναι επειδη δεν επαιρνα το μαγνησιο, τωρα μου εγραψε 3 την ημερα. Κατα τα αλλα, τον ρωτησα κι αυτον γιατι δεν το νιωθω και ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι η δικη του γυναικα ενιωσε το πρωτο τους παιδι στον 6ο μηνα. Επομενως μου λεει 22η-23η εβδομαδα θα περιμενω. Φυλο ακομα οχι, δεν ηταν 100% σιγουρος. Σε 2,5 βδομαδες που θα κανουμε την β επιπεδου ομως θα φανει, που θα παει!

Μπραβο κουκλα τελεια νεα!!!μαγνησιο και αγιος ο θεος κανει και καλο!Ολα καλα relax τωρα ε ? θελει ηρεμιαααααααααααααα χχχχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μπραβο ολα μια χαρα!!!!!!!!αδικα ανυσηχουσες!!!αντε με το καλο τωρα το β επιπεδου!!!κ οσο για το φυλο δεν πειραζει θες δεν θες καποια στιγμη θα το μαθεις!!!!!τελεια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

Z29ap2.png

τι ωραια νεα!το μωρακι σε παιδευει.θελει να σου κανει εκπληξη!!!σε ολα.παντως ο υπερηχος του γιατρου σου ειναι καινουργιος η παλιος???

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

ειδες κοριτσακι αδικα αγχωνωσουν

και μη στεναχωριεσαι, στεναχωρεθηκα που προχθες εξαφανιστηκες και δεν σου ειπα και να ζησετε!!! παντα ευτυχισμενοι και του χρονου θα την γιορτασετε κι εσεις με το μπεμπακι σας!!!!!

UzVGp2.png

εγω ξεκινησα με utrogestan και μετα μου το αλλαξε με trofocard και το παιρνω μεχρι τωρα.ενα τη μερα αλλα συνεχιζω να εχω κραμπες.τιποτα δεν ειναι παντως οπως με καθησυχασε ο γιατρος.μου λεει ειναι στενη η μητρα επειδη ειναι πρωτη κυηση!

6KuQp2.png

μα λεω κι εγω... αφου δεν εχω φρεντ ρικουεστ πως στο καλο με εχει δει?

μετα ειδα το πμ:oops::oops::oops:

κι εγω ειχα εξαρτηση με τα παιχνιδια μεχρι που επαθα εξαρτηση με το φορουμ:D:D:D και δεν προκειτε να ξαναπαιξω παιχνιδια στο φβ γιατι βαρεθηκα τους ιους!! σε λιγο δεν θα εχω κομπιουτερ με τοσους ιους!!

και πως θα σας μιλαω???

didi παντως ακουγα που ελεγες οτι το μωρο σε γαργαλουσε και ελεγα πως ναναι αυτη η αισθηση.οντως ειναι σαν να σε γαργαλαει ε?μου το ξανακανε τωρα αφου σηκωσα τη μπλουζα μου μηπως οντως με γαργαλουσε.ετσι ειναι??

6KuQp2.png

didi παντως ακουγα που ελεγες οτι το μωρο σε γαργαλουσε και ελεγα πως ναναι αυτη η αισθηση.οντως ειναι σαν να σε γαργαλαει ε?μου το ξανακανε τωρα αφου σηκωσα τη μπλουζα μου μηπως οντως με γαργαλουσε.ετσι ειναι??

δηλαδη real thing το εχεις ακουσει το μπεμπε σου?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

ναι προχθες πρωτη φορα.εσυ??

οχι ακομα...αλλα εχω καμποσα κιλα παραπανω κ μου ειπε η αδερφη μου οτι μπορει να αργησω..μπραβο ομως που σου εδωσε σημαδια τοσο νωρις!

Z29ap2.png

οχι ακομα...αλλα εχω καμποσα κιλα παραπανω κ μου ειπε η αδερφη μου οτι μπορει να αργησω..μπραβο ομως που σου εδωσε σημαδια τοσο νωρις!

εχε το νου σου ομως.μπορει να σου τυχει και να μην το καταλαβεις.

6KuQp2.png

εχε το νου σου ομως.μπορει να σου τυχει και να μην το καταλαβεις.

χαχααχα!!!βρε λες???μακαρι.να σου πω κ απο κοιλια πως πας???γιατι εμενα χοντρη με λες...εγκυος ομως δεν με λες!!!!!:cool::cool::cool:

Z29ap2.png

χαχααχα!!!βρε λες???μακαρι.να σου πω κ απο κοιλια πως πας???γιατι εμενα χοντρη με λες...εγκυος ομως δεν με λες!!!!!:cool::cool::cool:

αν και εχω παρει 7 κιλα και γενικα εχω παχυνει η κοιλια εχει μεγαλωσει και στρογγυλεψει και ολοι με καταλαβαινου.οπου παω μου λενε με το καλο.αλλα παντα ειχα κοιλιτσα γενικα.εσυ πως εισαι???

6KuQp2.png

Κοριτσια αυτο με τα κιλα δεν παιζει, το ρωτησα και στο γιατρο, καμμια σχεση ειπε. Και ηταν μια κοπελα διπλα μου την ωρα που περιμεναμε και ειπε το ενιωσε στην 17η εβδομαδα παρα τα 85 κιλα με τα οποια ξεκινησε. Και η αλλη ηταν αδυνατη και στη βδομαδα μου κι εκεινη ελεγε οτι δεν εχει νιωσει τπτ ακομα και ηρεμησα.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...