Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αν το ξέρει λέει?

Μέχρι που ζήτησε από τον ξάδερφό μου το γιατρό που με είχε ξεγενήσει σ΄ αυτήν αν γίνεται να την ξαναβάλει μέσα στην κοιλίτσα μου για να κάνει παρέα στα αδερφάκια της...

καρδουλα μου!!! θα ναι τωρα... αρχηγος! θα χει τα μωρουλινια σαν τα ματια της... ο μπαμπας σας μοναχα,εμπλεξε! θα χει πολλα ποτηρια νερο για τα γεραματα!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μισο για να καταλαβω....500 θερμιδες χανει καθε φορα που θηλαζει η μητερα????

νομιζω, οταν θηλαζεις αποκλειστικα, δικαιουσαι 500 εξτρα θερμιδες στην ημερησια καταναλωση...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια το φανταστηκα....οτι δεν θα μπορω....καλα αεροπλανο κ να μπορουσα τα οικονομικα δεν βοηθανε...κ μεσα στο καταχειμωνο 8 μηνα εγκυμοσυνης η ιδια δεν πολυ ρισκαρω να κανω τετοιο ταξιδι....απλως ειναι κριμα γιατι αν δεν παω δεν παει ουτε ο αμορες λεει κ δεν μεταπειθεται....!!βεβαια λογος ειναι...θα ειμαστε στον αρραβωνα αλλα οπως να εχει στεναχωριεμαι οπως στεναχωριοταν κ εκεινη που δεν μπορουσε να ειναι στον δικο μας λογο...!τλσπ....

ηρθε ο αμορες κοριτσια.....κ θα σας χαιρετησω.....με μια διαφημιση που την ειδα κ γελασα...ειναι της μ*ρ*ντα....(τρελαινομαι ....)αχααχαχα...ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση...σορρυ αν ειναι ετσι...!!

Jr39p2.png

νομιζω, οταν θηλαζεις αποκλειστικα, δικαιουσαι 500 εξτρα θερμιδες στην ημερησια καταναλωση...

παλι παραπανω φαι....αλλα δεν πειραζει ο θηλασμος λενε κανει καλο κ στο μωρο κ στην μαμα!!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

παλι παραπανω φαι....αλλα δεν πειραζει ο θηλασμος λενε κανει καλο κ στο μωρο κ στην μαμα!!!

μη φανταστεις! 500 θερμιδες ειναι σχετικα λιγες... απλα σου λενε να μην ειναι π.χ. ενα κομματι παστιτσιο ή ενα γαλακτομπουρεκο, αλλα στα πλαισια υγιεινης διατροφης!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σας !

τι κανετε;;

τι ειπε παλι το στομα σας;;

εχω εχω πααααααααααααρα πολλες δουλειες εκτος σπιτιου και μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια θα πηζωωωω! σας διαβαζω ομως απο το κινητο οσο μπορω!

φιλια σε ολες!

λοιπον Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18/2/2013) ΜΗΤΕΡΑ!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

eleni_dimitris : ............ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

elenaki1987:ΑΓΟΡΙ(ΠΗΤ 17-2-2013) euromedica Κοζανη

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

eleni_dimitris : ............ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

elenaki1987:ΑΓΟΡΙ(ΠΗΤ 17-2-2013) euromedica Κοζανη

τι κανετε κοριτσια?

βλεπω πολυ ωραια νεα και χαιρομαι παρα πολυ....ηθελα να απαντησω σε ολες ξεχωριστα αλλα εχω χασει την σειρα και απο το κινητο δυσκολευομαι

didi ενα μικροβιο εχω που περασε στην μητρα και μου δημιουργησε τις συσπασεις και το αιμα....το ελεγχουμε ομως και με την βοηθεια της Παναγιας ελπιζουμε πως θα πανε ολα καλα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

-Ένα μωρό που θηλάζει αποκλειστικά και τρέφεται επαρκώς (ικανοποιητική αύξηση βάρους) λαμβάνει κάποιο ποσό θερμίδων καθημερινά από τη μητέρα. Υπολογίζεται ότι οι θερμιδικές ανάγκες της μητέρα αυξάνουν αντίστοιχα κατά 500 θερμίδες την ημέρα γι΄ αυτόν τον λόγο.

Οι περιορισμοί στην διατροφή της θηλάζουσας θα έχουν να κάνουν πχ και με την ανεκτότητα του μωρού, πχ όχι πολλά όσπρια, κρεμμύδια, όσπρια, γαλακτοκομικά, ανάλογα και με την κάθε περίπτωση βέβαια, για να μην πονάει η κοιλίτσα του μωρού σας.

Ο θηλασμός κορίτσια ήταν για μένα πιο υπέροχη περίοδος από αυτήν της εγκυμοσύνης.

Να θυμάστε: Οι πρώτες 15 μέρες αν είναι, θα είναι δύσκολες. Εκεί χρειάζεται επιμονή κ υπομονή ώστε να εδραιωθεί η σχέση "προσφοράς - ζήτησης". Όσο "ζητάει" το μπεμπέ, τόσο θα τρέχει το βυζί...

-Στην κόρη μου στον 8ο μήνα είχα πάει ταξίδι στην Κύπρο!!!

Και μάλιστα με ανταπόκριση γιατί έμενα Κρήτη τότε.

Είχα πάει Ηράκλειο-Αθήνα κ μετά Αθήνα -Λάρνακα.

Βέβαια είχα μαζί όλο το περιεχόμενο της βαλίτσας του μαιευτηρίου και τις εξετάσεις μου για παν ενδεχόμενο κι επίσης είχα τηλέφωνα και διευθύνσεις των μαιευτηρίων (ιδιωτικών κ δημόσιων) της Κύπρου.

Επίσης, μόλις μια εβδομάδα πριν το ταξίδι ήμουν σίγουρη ότι μπορώ να το πραγματοποιήσω και πήρα και ειδική βεβαίωση από το γιατρό μου.

Νομίζω, είναι πολύ πολύ δύσκολο από τώρα να γνωρίζει η καθεμιά μας τι θα είναι σε θέση να κάνει και τι όχι τον 8ο μήνα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

ο μπεμπης μου κοιμαται μαλλον.παω να φαω φακη κ ελιτσες μπας κ τον ξυπνησω!!

μετα θα βοηθησω την μαμα μου με γλυκα περιμενουμε κοσμο οποτε ελπιζω να ξαναμπω μεχρι το απογευμα!!!

realthing συμπεθεριασαμε για να ξερω γιατι μου τον ζηταν πολλες κ κατι φιλοι που γενναν κοριτσι τον νοεμβρη στις συζητησεις ειμαστε για να δωσουμε λογο!!

α εσεις απο που ειστε?

απο βολο.εχω και προικα!!!χαχαχαχ.οχι καλε τις μπεμπες του νοεμβριου.ειναι μεγαλες.χαχα.τη δικια μου που θαναι μικροτερη..εσεις απο που ειστε??

6KuQp2.png

το τικερακι εχει νοημα!!

ειναι μπλε (αγορι) χιωνισμενο τοπιο κ ο μπεμπης θα ξεπροβαλει απτον σακο του αι βασιλη λιγο μετα τις γιορτες,δεν ξερουμε ποτε!!

8 γεναρη μπενω στον μηνα μου μεχρι 12 φλεβαρη!

τι να κανω δεν εχει μωρο να βγαινει απο καρδουλα!!

ετσι και αλλιως 14 φλεβαρη εχουμε επειτειο οποτε αγιοβαλεντινικο θα ειναι ετσι κιαλλως κ στις 10 γιορταζει ο μπαμπας μας!!

θα ψαξω να βρω καταλληλο φορμακι γιατι μεχρι τωρα εκεινη την μερα γεμιζω το σπιτι με καρδουλες μπαλονια κ ντυνομαστε με τον αντρα μου στα κοκκινα(επειδη εγω το θελω τι να κανει και αυτος) κ σβηνουμε κερακια κ φωτο!!

ε φετος θα εχουμε κ τον μπεμπη στην φωτο!!

πρωτα ο θεος λκ η παναγια!!!

amarrylida moy teleia!!!!!!:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

φραουλες γιατι ειναι αλλεργιογονο σε ευαισθητα παιδακια μεχρι 4-5 ετων και σαλαμια-αλλαντικα μονο αν ψηθουν η ζεσταθουν στους 70 βαθμους... λογω κινδυνου αλλαντιασης, αλλα και για τα νιτρωδη που εχουν... μπορειτε ομως βραστα αλλαντικα

κατια μου αλλεργια μπορει να παρουσιασουν και οσο εναι στην κοιλιτσα? ή μονο οταν γεννηθουν?

γιατι το ξερω αυτο για τις φραουλες οπως επισης και για τα φυστικια

σαλαμια και αλλαντικα δεν τρωω

μονο μπεικον ψημενο σε φαγητο και ζαμπον σε τοστ

UzVGp2.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανουμε σημερα ???????ΠΩΠΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΕ !!!!!!Τι λεει παλι το στομα σας 6 σελιδες σε μια μερα!

Κατια σε παρακολουθω πλησιαζεις σιγα σιγα , απλα δεν σε προλαβαινω και σενα τωρα με την δουλεια!!!!

ναι γι'αυτο λεω μολις γεννησω θα παραγγειλω να μου φερουν να φαω ολα αυτα!!!!

ελπιζω να επιτρεπονται με το θηλασμο:cry:

didi , το ροκφορ εγω το ετρωγα κανονικα στην εγκυμοσυνη μου ειχε πει η γιατρος μπορω να φαω το συσκευασμενο απο παστεριομενο γαλα και ψημενο!οποτε εφτιαχνα μια ασπρη σαλτσα με ροκφορ και το τσακιζα!!!!(μανιταρια μπεικον και ολα τα παχυντικα ξερεις!)

μαρκελακι χαθηκαμε!! καλα εισαι κοριτσακι μου???

1 νες πινω....:oops::oops::oops: καθε πρωι διαφορετικα δεν παω για κ*κ*κι*:oops::oops::oops:

Οκ , ενας ειναι οκ αλλα οχι παραπανω ε ??? Καλα ειμαι χαθηκαμε γιατι εχω ΨΩΦΙΣΕΙ στη δουλεια πολυ τρεξιμο φουφ!Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους δεν λενε ???εμ ετσι ειναι τα managerilikia τρεξιμο!

γεια σας !

τι κανετε;;

τι ειπε παλι το στομα σας;;

εχω εχω πααααααααααααρα πολλες δουλειες εκτος σπιτιου και μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια θα πηζωωωω! σας διαβαζω ομως απο το κινητο οσο μπορω!

φιλια σε ολες!

λοιπον Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18/2/2013) ΜΗΤΕΡΑ!

Α

Ροδουλα ασε!!!!!!!!!!!!το στομα τους ειναι ασταματητο χΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...