Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φραουλες γιατι ειναι αλλεργιογονο σε ευαισθητα παιδακια μεχρι 4-5 ετων και σαλαμια-αλλαντικα μονο αν ψηθουν η ζεσταθουν στους 70 βαθμους... λογω κινδυνου αλλαντιασης, αλλα και για τα νιτρωδη που εχουν... μπορειτε ομως βραστα αλλαντικα

Εγω να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα γιατι δεν τα πολυ συμπαθω τα σαλαμια κ τις φραουλες...αλλα ετσι οπως τα λες θα ειναι γιατι κ σε μικρα παιδια δεν δινουν νωρις φραουλες....αν μου εκοβε το ψωμι κ τα γλυκα θα εψαχνα να βρω εναλλακτικες!:tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

ο μπεμπης μου κοιμαται μαλλον.παω να φαω φακη κ ελιτσες μπας κ τον ξυπνησω!!

μετα θα βοηθησω την μαμα μου με γλυκα περιμενουμε κοσμο οποτε ελπιζω να ξαναμπω μεχρι το απογευμα!!!

realthing συμπεθεριασαμε για να ξερω γιατι μου τον ζηταν πολλες κ κατι φιλοι που γενναν κοριτσι τον νοεμβρη στις συζητησεις ειμαστε για να δωσουμε λογο!!

α εσεις απο που ειστε?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον για λιγο κ γραφετε κατεβατο.....μπαινω συνεχεια κ γραφετε καθε μιση ωρα...εππιτηδες το κανετεεεεεεεεε?????????

μπηκα σπιτι...εφτιαξα την τσαντα για σκ....εβγαλα το χθεσινο φαγητο απο τον φουρνο κ περιμενω το αμορε να ερθει να φαμε κ να φυγουμε...ευτυχως εκανα ολες τις δουλειες χθες κ σημερα δεν εχω τιποτααααα!!!

εμενα κοριτσια μου ειπε να μην τρωω...οστρακοειδη γενικως...συκωτι....ξιφια...καρχαρια.....ετσι μαλακα τυρια.....σουσι....αυτα θυμαμαι....για λαχανικα λογω φοβου τοξοπλασματος μου ειπε να τα πλενω τελεια...κ να αποφευγω να τα τρωω εξω που δεν ξερω αν τα εχουν πλυνει καλα(μονο στην Ικαρια ετρωγα απ εξω σαλατικα που ειναι ολα κηπου κ γνωστοι κ τους ζητουσα να τα πλυνουν καλα...)κ να ειναι καλα ψημμενα τα φαγητα μου...ουτε για μαγιονεζα μου ειπε...ουτε για σαλαμια...αν τα αποφευγω οσο μπορω....!!:D:D:D

γραψατε πολλα κ μπερδευτηκααααααα...κ δεν θυμαμαι σε ποια να γραψω τιιιιι....ουφφφφ!!!φουσκιτσα τελειο το δωρακι που θα εχετε στην επετειο σας με υπεροχη ατμοσφαιρα...ελπιζω να εχεις τα κουραγια να φτιαξεις ατμοσφαιρα με το μωρακι αγκαλια...!!!

Jr39p2.png

ναι γι'αυτο λεω μολις γεννησω θα παραγγειλω να μου φερουν να φαω ολα αυτα!!!!

ελπιζω να επιτρεπονται με το θηλασμο:cry:

Δε θέλω να σε δυσαρεστήσω... αλλά ΟΧΙ, δεν επιτρέπονται.

Έχει ακόμη περισσότερες απαγορεύσεις ο θηλασμός, αλλά ξεπερνιούνται ΠΟΛΥ πιο εύκολα.

Κι επιπλέον, δεν έχεις καούρες, ανακατοσούρες κλπ.

+ καις επιπλέον θερμίδες (περίπου 500, αρκεί να είναι αποκλειστικός, έτσι?)

Εγώ περιμένω τότε να φάω όλες τις σοκολατίνες που τώρα αηδιάζω!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

εεεε τοτε didi θα κανουμε υπομονη μετα τον θηλασμο για τις απαγορευτικες ουσιες μας.....!!αν κ στην κουμπαρα μου νομιζω τις ειχε πει μονο κουκια....κ κατι λιγα...οχι τοσα πολλα παλι....!!!αλλα δεν πειραζει για τα παιδακια μας οοοοοολα.....!!με πηρε η κουνιαδα μου τωρα κ μας καλεσε Χριστουγεννα στην Κρητη γιατι θα λογοδοθει μαλλον...κ πηρε πρωτα εμενα να με ρωτησει αν θα μπορω να κατεβω με την κοιλια τουρλα....κ μετα να το ανακοινωσει..!!θα μπορω αραγε??δεν ξερω!!!!:(:(:(

Jr39p2.png

Δε θέλω να σε δυσαρεστήσω... αλλά ΟΧΙ, δεν επιτρέπονται.

Έχει ακόμη περισσότερες απαγορεύσεις ο θηλασμός, αλλά ξεπερνιούνται ΠΟΛΥ πιο εύκολα.

Κι επιπλέον, δεν έχεις καούρες, ανακατοσούρες κλπ.

+ καις επιπλέον θερμίδες (περίπου 500, αρκεί να είναι αποκλειστικός, έτσι?)

Εγώ περιμένω τότε να φάω όλες τις σοκολατίνες που τώρα αηδιάζω!

μισο για να καταλαβω....500 θερμιδες χανει καθε φορα που θηλαζει η μητερα????

Z29ap2.png

εεεε τοτε didi θα κανουμε υπομονη μετα τον θηλασμο για τις απαγορευτικες ουσιες μας.....!!αν κ στην κουμπαρα μου νομιζω τις ειχε πει μονο κουκια....κ κατι λιγα...οχι τοσα πολλα παλι....!!!αλλα δεν πειραζει για τα παιδακια μας οοοοοολα.....!!με πηρε η κουνιαδα μου τωρα κ μας καλεσε Χριστουγεννα στην Κρητη γιατι θα λογοδοθει μαλλον...κ πηρε πρωτα εμενα να με ρωτησει αν θα μπορω να κατεβω με την κοιλια τουρλα....κ μετα να το ανακοινωσει..!!θα μπορω αραγε??δεν ξερω!!!!:(:(:(

καλο ειναι μετα τον 7ο να μην κανεις τοσο μακρινα ταξιδια... με αεροπλανο νομιζω δεν σ αφηνουν 8-9ο, με καραβι θες 6-7 ωρες σιγουρα και μεσοπελαγα, χωρις γιατρο? δεν ξερω αν σε στεναχωρω αλλα μαλλον ακυρο...:|

1lqJp2.png

EO6lp3.png

cristy η μικρη σου ξερει οτι περιμενετε 2 αδερφουλες? το καταλαβαινει?

Αν το ξέρει λέει?

Μέχρι που ζήτησε από τον ξάδερφό μου το γιατρό που με είχε ξεγενήσει σ΄ αυτήν αν γίνεται να την ξαναβάλει μέσα στην κοιλίτσα μου για να κάνει παρέα στα αδερφάκια της...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...