Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μπλιαξξξξξξξξξξξξξ, πως τρως την μουχλαααααα;;;;;;;;

πιανω ενα μαχαιρακι , κοβω ενα κομματακι, το βαζω στο στομα μου και το αφηνω να λιωσει

μιαμ μιαμ

και δεν μπορω τωρα .....

αν και επιτεπεται αν ειναι καλα μαγειρευμενο αλλα δεν το ρισκαρω με καμια!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως αβγει ξανθο με σταρενιο δερμα....................τον θελω για την κορη μου!!!:P:p:p:p:p:p:p

κατι σαν τον μπραντ πιτ σαν να λεμε δηλαδη θες!!!

εμας ο Ακης μας θα βγει σαν τον κυανου ριβς(αλλα αντρας )

UzVGp2.png

Εμένα μου είπαν οι γιατροί όχι ροκφορ και πράσινα ωμά λαχανικα.

εννοειται!!!

αλλα τα λαχανικα γιατι αν τα εχεις πλυνει καλα?

γενικα τα πρασινα λαχανικα ειναι δυσκολα στο εντερο μηπως γι'άυτο?

UzVGp2.png

καλο μεσημερι κοριτσια!!!! παω για μασαααααααα!!!! πειναωωωω!!!! τα φασολακια μου φωναζουν εδω κ ωρα " ελα να μας φας"....αχαχαχαχα

φιλια σε όλες σας!!!!:D

εμεις (μανα και γιος) περιμενουμε τον ντιντο

σημερα δεν μαγειρεψ εχω γεμιστα απο χθες

ελπιζω να μας φτασουν!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εννοειται!!!

γενικα τα πρασινα λαχανικα ειναι δυσκολα στο εντερο μηπως γι'άυτο?[/QUO

εμενα παλι μου ειπαν πολλα φρουτα κ λαχανικα οχι φραουλες κ σαλαμια ...καθως κ μεγαλα κατεψυγμενα ή φρεσκα ψαρια κ οχι τροφες που εχουν ωμα αυγα οπως η μαγιονεζα....

Z29ap2.png

χαχχαχαχααχχαχα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τελεια ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

και χαζομαμα!

αστα!!!

πηγα χθες σε κατι παιδικα γενεθλια και ηταν ενα αγορακι εκει τι γλυκας!!!ελεγα καπως ετσι θα ειναι και ο γιοκας μου!! και ο ανηψιος μου τον εσπρωξε και επεσε και εκλαιγε το μικρουλι και σκεφτηκα οτι αν ηταν ο γιοκας μου θα τον ειχα πλακωσει στα φιλια το παιδι μου και θα εκλαιγα μαζι του!!!!!αστα οι ορμονες της εγκυμοσυνης φταινε που τα σκεφτομαι ετσι ή θα κανω το πιο μαμοθρεφτο παιδι στον κοσμο!!!!!

UzVGp2.png

εννοειται!!!

γενικα τα πρασινα λαχανικα ειναι δυσκολα στο εντερο μηπως γι'άυτο?[/QUO

εμενα παλι μου ειπαν πολλα φρουτα κ λαχανικα οχι φραουλες κ σαλαμια ...καθως κ μεγαλα κατεψυγμενα ή φρεσκα ψαρια κ οχι τροφες που εχουν ωμα αυγα οπως η μαγιονεζα....

μπραβο κι εμενα μου ειπε οχι μαγιονεζα και επειδη ειμαι και γκρινιαρα μου ειπε αντε ενταξει τσιζ απο τα γκ*ντις μπορω να φαω

για φραουλες δεν μου ειπε κατι...ουτε συγκεκριμενα για σαλαμια επισης μου ειπε κατι

UzVGp2.png

και χαζομαμα!

αστα!!!

πηγα χθες σε κατι παιδικα γενεθλια και ηταν ενα αγορακι εκει τι γλυκας!!!ελεγα καπως ετσι θα ειναι και ο γιοκας μου!! και ο ανηψιος μου τον εσπρωξε και επεσε και εκλαιγε το μικρουλι και σκεφτηκα οτι αν ηταν ο γιοκας μου θα τον ειχα πλακωσει στα φιλια το παιδι μου και θα εκλαιγα μαζι του!!!!!αστα οι ορμονες της εγκυμοσυνης φταινε που τα σκεφτομαι ετσι ή θα κανω το πιο μαμοθρεφτο παιδι στον κοσμο!!!!!

ορμονες! ορμονες! ορμονες! ακουω ενα νεογεννητο μωρακι που κλαιει στη γειτονια και στεναχωριεμαι τοσο πολυ! εχει κολικους ή ζεσταινεται ή πειναει... ποιος ξερει? σαν γατακι κανει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

και χαζομαμα!

αστα!!!

δεν πειραζει ας ειναι κ καλομαθημενος τι να κανουμε??τυχερη αυτη που θα τον ΠΑΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!κανονικα οταν γινεται κατι μεταξυ μικρων παιδιων δεν πρεπει οι μαμαδες να ανακατευονται...αλλα νομιζω οτι κ εγω δεν ανηκω σε αυτη την ομαδα.σιγουρα απο καποια γωνια θα παω να το παρω μια αγκαλια!!!

τι να κανουμε η διαφημιση της ΝΕΟΣΕΤ εμενα με καλυπτει 100% εμεις οι γονεις συμπεριφερομαστε στα παιδια μας σαν να ειναι μικρα παιδια ακομα κ αν εχουν δικα τους παιδια!!!!:o:o:o:o:o:o:o:o

Z29ap2.png

το τικερακι εχει νοημα!!

ειναι μπλε (αγορι) χιωνισμενο τοπιο κ ο μπεμπης θα ξεπροβαλει απτον σακο του αι βασιλη λιγο μετα τις γιορτες,δεν ξερουμε ποτε!!

8 γεναρη μπενω στον μηνα μου μεχρι 12 φλεβαρη!

τι να κανω δεν εχει μωρο να βγαινει απο καρδουλα!!

ετσι και αλλιως 14 φλεβαρη εχουμε επειτειο οποτε αγιοβαλεντινικο θα ειναι ετσι κιαλλως κ στις 10 γιορταζει ο μπαμπας μας!!

θα ψαξω να βρω καταλληλο φορμακι γιατι μεχρι τωρα εκεινη την μερα γεμιζω το σπιτι με καρδουλες μπαλονια κ ντυνομαστε με τον αντρα μου στα κοκκινα(επειδη εγω το θελω τι να κανει και αυτος) κ σβηνουμε κερακια κ φωτο!!

ε φετος θα εχουμε κ τον μπεμπη στην φωτο!!

πρωτα ο θεος λκ η παναγια!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

μπραβο κι εμενα μου ειπε οχι μαγιονεζα και επειδη ειμαι και γκρινιαρα μου ειπε αντε ενταξει τσιζ απο τα γκ*ντις μπορω να φαω

για φραουλες δεν μου ειπε κατι...ουτε συγκεκριμενα για σαλαμια επισης μου ειπε κατι

φραουλες γιατι ειναι αλλεργιογονο σε ευαισθητα παιδακια μεχρι 4-5 ετων και σαλαμια-αλλαντικα μονο αν ψηθουν η ζεσταθουν στους 70 βαθμους... λογω κινδυνου αλλαντιασης, αλλα και για τα νιτρωδη που εχουν... μπορειτε ομως βραστα αλλαντικα

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το τικερακι εχει νοημα!!

ειναι μπλε (αγορι) χιωνισμενο τοπιο κ ο μπεμπης θα ξεπροβαλει απτον σακο του αι βασιλη λιγο μετα τις γιορτες,δεν ξερουμε ποτε!!

8 γεναρη μπενω στον μηνα μου μεχρι 12 φλεβαρη!

τι να κανω δεν εχει μωρο να βγαινει απο καρδουλα!!

ετσι και αλλιως 14 φλεβαρη εχουμε επειτειο οποτε αγιοβαλεντινικο θα ειναι ετσι κιαλλως κ στις 10 γιορταζει ο μπαμπας μας!!

θα ψαξω να βρω καταλληλο φορμακι γιατι μεχρι τωρα εκεινη την μερα γεμιζω το σπιτι με καρδουλες μπαλονια κ ντυνομαστε με τον αντρα μου στα κοκκινα(επειδη εγω το θελω τι να κανει και αυτος) κ σβηνουμε κερακια κ φωτο!!

ε φετος θα εχουμε κ τον μπεμπη στην φωτο!!

πρωτα ο θεος λκ η παναγια!!!

πρωτα ο ΘΕΟΣ!!ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::-D:grin::-D:grin:

Z29ap2.png

μαγιονεζες δεν κανει γιατι εχουν ωμα αυγα κ μπορει να προκληθει δηλητιριαση!

δεν εχουμε παθει ποτε αλλα τωρα δεν ειναι να μπενουμε σε τετοια ρισκο!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...