Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αχ...εγω απο την αρχη το υποψιαζομουνα το θηλυκο με τις αναγουλες....στο γιο μου μονο μια φορα εκανα εμετο και δε καταλαβα εγκυμοσυνη στην αρχη.

Λες να φταιει ο παλιοσιδηρος!!?

Ντιντι και στο θηλασμο πολλα απαγορευονται δυστυχως πειραζουν το μωρο και το εντερακι του!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι απο τα τεσσερα να διαλεξω?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

μετα σε ενα κουτι με γαλαζιο πλαισιο θα σου βγαλει Code snippet: HTML, Used for some forums

εκει μεσα στο κουτακι πρεπει να κανεις αντιγραφη ολο αυτο τον κωδικο που σου λεει

UzVGp2.png

ρεεεε didi αν ειναι δυνατον...εχω κανει ηδη την παραγγελια μου στο αμορε ...οτι μολις γεννησω κ τακτοποιηθουμε θελω μυδολαφο....κ μυδια γενικως..κ στρειδια...κ γυαλιστερες......κ ολα αυτα.....ρε συ ελεοςςς...μηπως να παμε να τα τσακισουμε παρεα??????:D:D

Jr39p2.png

κατατοπιστικοτατη!!!ευχαριστω κοριτσιααααα.α και σε παρακαλω οταν βλεπετε τη real thing on line προσπαθηστε να μη μιλατε για γλυκα!!!χαχαχαχαχχαχα.πληγωνομαι!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ!

UzVGp2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

eleni_dimitris : ............ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

μετα σε ενα κουτι με γαλαζιο πλαισιο θα σου βγαλει Code snippet: HTML, Used for some forums

εκει μεσα στο κουτακι πρεπει να κανεις αντιγραφη ολο αυτο τον κωδικο που σου λεει

to ekana

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

οχι... αλλα αν θες ντε και καλα πιες κρυο νερο ή φαε κατι γλυκο και ξαπλωσε στο αριστερο πλευρο... (οδηγιες μαρκελλας που πιανουν). εγω παντως οταν δεν τον καταλαβαινα μια μερα, συνηθως την ιδια νυχτα μου ριχνε κανα δυο καλες!

οχι ενταξει!μην με κακομαθαινω!ευχαριστω!

6KuQp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

οσα χασεις μολις γεννησεις θα τα παρεις πριν καν γυρησεις σπιτι σου ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω θα παραγγειλω μακαρονια με τονο

κυδωνια θαλασσινα και σουσι!!!!!!!!!

ααααα και μισο κιλο ροκφορ!!!!!!!!!!!

εγω μια σκεπαστη!!!! (αθηναιικη εφευρεση-κολαση)

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

ενταξη το πατησα κ βγηκε ενα κατεβατο!

τωρα add to my lillypie?

δεν ειναι αναγκαστικο να το κανεις add to my lillypie

απλα κανε αντιγραφη αυτον τον κωδικο που σου ειπα στο γαλαζιο πλαισιο και μετα στο δικο μας φορουμ πηγαινε στον πινακα ελεγχου μετα επεξεργασια υπογραφης και καντον επικολληση στο μεγαλο πλαισιο , μετα ανεβασμα και μετα αποθηκευση

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

μμμμμ...ειναι καλα απο πολλες αποψεις...αλλα ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι.πρεπει να κανουμε λιγες διακοπες στην ΕΛΛΑΔΑ αλλιως σερι στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!!κ ζωντανο παραδειγμα ειναι οτι οσοι περνουν συνταξη εξαφανιζονται για την ΕΛΛΑΔΑ!αλλα ετσι οπως τα εκαναν σε υποχρεωνουν να φυγεις για την επιβιωση...ασταααα

Εγω παντως Ιωαννα επειδη δεν ειμαι της θαλασσας, ευχαριστως να ανταλλασσα το καλοκαιρι στην Ελλαδα με το καλοκαιρι στην Αυστρια/Γερμανια... Εχω τον αδερφο μου πανω, και του το εχω προτεινει, οταν θα ερχονται εδω τα καλοκαιρια, να πηγαινουμε εμεις πανω. Το μονο που μου ελειπε οταν ζουσα εξω, ηταν ο ηλιος.. αλλα οκ, μετα το φετινο καλοκαιρι μπορω να ζησω και χωρις ηλιο βρε παιδι μου!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

εμετο ουτε 1!

ανακατωσουρες ειχα την 9η και 10η εβδομαδα αναγουλες δηλαδη

απλα την 18η εβδομαδα εφαγα 2 φορες παγωτο και ημουν χαλια μετα

νομιζα οτι εφταιγε το συγκεκριμενο παγωτο

μετα εφαγα ξανα προχθες αλλο παγωτο και το ξαναεπαθα

ε ειπα να μην ξαναφαω παρα μονο ενα συγκεκριμενο που δεν με εχει ανακατωσει ποτε

εισαι με εξωσωματικη κι εσυ?

εκανα μια θεραπεια σε κεντρο εξωσωματικης κ απο την 3-7 ημερα περιοδου επαιρνα τα clomifen μετα υπερηχο εκανα μια ενεση για να γινει προκληση ωορηξιας κ μετα βουρρρρρρρ στον πατσα....κ απο την 14 μερα προγεστερονη ενεση ηπαρινης κ κορτιζονη.σχεδον ολη η διαδικασια που γινεται κ στην εξωσωματικη χωρις την μεταφορα..αυτο το εκανε ο αντρας με πολυ ΣΚΛΗΡΟ προγραμμα!εσυ μεχρι ποτε επαιρνες προγεστερονη?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...