Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κ εγω καθε 3-4 ημερες παω τουαλετα. σιδηρο κ ασβεστιο πηνετε?

καλημερα!

ναι και σιδηρο και ασβεστιο!

impatient αυτο που λες για το σιδηρο νομιζω και εμενα τη μια με βοηθαει και παω και την αλλη κανω 1 εβδομαδα να παω...

εχει το εντερο μου ακριβως αυτο που λεμε "του κ..λου το χαβά"

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το ειχα δει το μηνυμα σου! Ευχαριστω παντως που με σκεφτηκες!! Τωρα ειδα και το τικερακι σου οτι περιμενετε αγορακι!! Φανταζομαι κοιτας ηδη αγοριστικα ρουχαλακια ε; Εμεις ξαναπαμε Παρασκευη, θα ενημερωσω το γιατρο οτι αν δεν ειναι 100% σιγουρος για το φυλο, να μην πει τπτ. Ετσι κι αλλιως εχω στο μυαλο μου την αμερικανια που σας ελεγα και στο παρεντς!!

οχι απλα κοιταω αγοριστικα , ηδη του αγορασα μπλε παπουτσακια και ενα φορμακι:D

ναι το θυμαμαι αυτην την αμερικανια που ελεγες στο παρεντς και μετα κλεισαν το θεμα, πριν προλαβω να μιλησω:|

αντε αυριο με το καλο να δειτε το μωρακι σας!!!

UzVGp2.png

Καλημέρα! Ναι, μην μας βγει Αιγόκερως! Μετά τις 21/1 μπορούμε να χαλαρώσουμε! :tongue:

Εγώ πάντως που είμαι Υδροχόος δεν είμαι και τόσο τρελοκομείο (νομίζω...) αλλά είμαι στην κοσμάρα μου! Δηλαδή μπορεί ο κόσμος να καίγεται αλλά εγώ θα σκέφτομαι τα δικά μου και θα κάνω του κεφαλιού μου!

ωχ αυτο δεν μου αρεσει! δηλαδη θα εχει διαγωνισμα και θα σκεφτεται τα δικα του?και θα κανει και του κεφαλιου του!!!????

νομιζω ομως αιγοκερος ειναι ο κολλητος του αντρα μου σε πληροφορω οτι κι αυτος ειναι ....οχι τρελοκομειο αλλα σε κανει να γελας ετσι οπως τα λεει

σε γενικες γραμμες ομως ειναι ... τον κανουν οτι θελουν ολοι, και πολυ συνεπης, τακτικος, καλα στοιχεια εχει!

UzVGp2.png

καλημερα!

ναι και σιδηρο και ασβεστιο!

impatient αυτο που λες για το σιδηρο νομιζω και εμενα τη μια με βοηθαει και παω και την αλλη κανω 1 εβδομαδα να παω...

εχει το εντερο μου ακριβως αυτο που λεμε "του κ..λου το χαβά"

χαχα! μαλλον κι εμενα ετσι θα με παει, γιατι χτες δεν ειχαμε κανενα "ευχάριστο". Εγω ειμαι λιγο προληπτικη και νομιζω θα τα παρω ολα τον τελευταιο μηνα. Βεβαια κοιταω για καροτσια και κρεβατακια να εχω μια ιδεα για τις τιμες, επισης εχω ξαδερφες με μικρα παιδια που ειναι προθυμες να μου δωσουν ο,τι βρεφικο ρουχαλακι μου ταιριαξει. Η μαμα μου παντως ειχε παρει ενα κιτρινο φορμακι πριν καιρο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Κι εγώ τρώω μόνο το μεσημέρι κανονικό φαγητό. Το βράδυ τρώω κανένα φρούτο ή καμία φέτα ψωμί με τυρί... Πρέπει να τρώμε 2 κανονικά γεύματα; Που θα φτάσω τότε, έχω ήδη πάρει 2,5 κιλά! :shock:

δεν ξερω για 2 ολοκληρα γευματα, αλλα ενα τοστακι και γαλα για το βραδυ ειναι νομιζω καλη λυση

αν κι εγω τρωω κανονικο φαι

αστα! χθες πηγαμε σε ιταλικο για φαγητο (σαλατα δεν εφαγα και φαινοταν τοσο δροσιστικη,.....) εφαγα σκορδοψωμο, 1 κομματι πιτσα

και τα ριγκατονι μου ηπια και ενα μικρο ποτηακι μπυρα και 4-5 ποτηρια νερο

ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα!!!! ειχα ενα φουσκωμα! αφου σημερα που ζυγιστικα με εδειξε 600 γραμμαρια πανω!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

χαχα! μαλλον κι εμενα ετσι θα με παει, γιατι χτες δεν ειχαμε κανενα "ευχάριστο". Εγω ειμαι λιγο προληπτικη και νομιζω θα τα παρω ολα τον τελευταιο μηνα. Βεβαια κοιταω για καροτσια και κρεβατακια να εχω μια ιδεα για τις τιμες, επισης εχω ξαδερφες με μικρα παιδια που ειναι προθυμες να μου δωσουν ο,τι βρεφικο ρουχαλακι μου ταιριαξει. Η μαμα μου παντως ειχε παρει ενα κιτρινο φορμακι πριν καιρο!

η ξαδερφη μου ηρθε προχθες και μου εφερε ρουχαλακια, φορμακια, πανες, σεντονακια, πετσετουλες και κατι ρουχα εγκυμοσυνης και καμια 10αρια σουτιεν εγκυμοσυνης(απο αυτα χρειαζομουν οπωσδηποτε!)

οσο για το προλιπτικη κι εγω ειμαι

χθες ειδα καπου σε μια βιτρινα ενα λικνο και λεω τη δευτερα να παω να ρωτησω , εχουν εκπτωσεις 20-40% και ο αντρας μου , μου λεει ναι ωραια αλλα δεν ειναι λιγο νωρις?

ειναι... αλλα μεχρι τον ιανουαριο δεν θα εχει παλι εκπτωσεις...:?

UzVGp2.png

η ξαδερφη μου ηρθε προχθες και μου εφερε ρουχαλακια, φορμακια, πανες, σεντονακια, πετσετουλες και κατι ρουχα εγκυμοσυνης και καμια 10αρια σουτιεν εγκυμοσυνης(απο αυτα χρειαζομουν οπωσδηποτε!)

οσο για το προλιπτικη κι εγω ειμαι

χθες ειδα καπου σε μια βιτρινα ενα λικνο και λεω τη δευτερα να παω να ρωτησω , εχουν εκπτωσεις 20-40% και ο αντρας μου , μου λεει ναι ωραια αλλα δεν ειναι λιγο νωρις?

ειναι... αλλα μεχρι τον ιανουαριο δεν θα εχει παλι εκπτωσεις...:?

σουτιεν εγκυμοσυνης πηρα κι εγω, απο αυτα χωρις μπανελες αλλα και παλι το δερμα μου χαλια! Δεν ξερω τι να κανω, φοραω πια σουτιεν μονο εκτος σπιτιου και ειμαι με τις κρεμες ολη μερα. Πολυ ευαισθητο μας προεκυψε το στηθος. Το σκεφτεσαι για λικνο; Μεχρι ποσων μηνων μπορει να κοιμηθει το μωρο εκει μεσα;

Με Αυστρια εχω σχεση. Επισης εχω σπουδασει Γερμανικη Φιλολογια και ειμαι καθηγητρια (αναπληρωτρια αρα περιστασιακη :P). Εσυ;

πηγα βιεννη γαμηλιο!!!

περιεργη πολη η αυστρια!

καταρχην το πρωτο που μου εκανε εντυπωση: δεν εχει αδεσποτα!:shock:

ελπιζω να μην τα σκοτωσαν ολα για να αδειασουν τους δρομους!!!!:evil:

δευτερον εξω στα μπαρακια η μουσικη ειναι τοσο σιγα που δεν την ακους καθολου!!!!!!ακους την βαβουρα του κοσμου , λες και ειναι μεγαλη παρασκευη!

μ'αρεσει που εχει τοσους μουσικους εκει !(απο αιωνες μιλαω!) θα επρεπε να τιματε τη μουσικη:tongue:

αυτο που με ξετρελανε ηταν το ζαχερ κεικ(αν ειναι φρεσκο!!!) και το κρυο σας! ηταν τοσο υποφερτο!!!

εδω στη ροδο με την υγρασια ΔΕΝ υποφερεται

σας πληροφορω οτι μια φορα εβαλα τα κλαματα επειδη κρυωνα και δεν μπορουσα να ζεσταθω με τπτ!!!!!(αυτο το επαθα στην πατρα φοιτητρια, ηθελα να παω πανεπιστημιο αλλα κρυωνα τοσο πολυ που δεν μπορουσα να ξεκολλησω απο το καλοριφερ και εβαλα στο τελος τα κλαματα επειδη δεν αντεχα το κρυο:oops:)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! τι κανετε??? didi το λικνο ειναι πολυ ωραιο αλλα ειναι για λιγο καιρο παρε κρεβατακι κ ενα παρκοκρεβατο που μπορει να εχεις το μωρο σου μεχρι κ 3 χρονων αναλογα το παιδι αν ειναι ζωηρο δεν θα καθεται..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

πηγα βιεννη γαμηλιο!!!

περιεργη πολη η αυστρια!

καταρχην το πρωτο που μου εκανε εντυπωση: δεν εχει αδεσποτα!:shock:

ελπιζω να μην τα σκοτωσαν ολα για να αδειασουν τους δρομους!!!!:evil:

δευτερον εξω στα μπαρακια η μουσικη ειναι τοσο σιγα που δεν την ακους καθολου!!!!!!ακους την βαβουρα του κοσμου , λες και ειναι μεγαλη παρασκευη!

μ'αρεσει που εχει τοσους μουσικους εκει !(απο αιωνες μιλαω!) θα επρεπε να τιματε τη μουσικη:tongue:

αυτο που με ξετρελανε ηταν το ζαχερ κεικ(αν ειναι φρεσκο!!!) και το κρυο σας! ηταν τοσο υποφερτο!!!

εδω στη ροδο με την υγρασια ΔΕΝ υποφερεται

σας πληροφορω οτι μια φορα εβαλα τα κλαματα επειδη κρυωνα και δεν μπορουσα να ζεσταθω με τπτ!!!!!(αυτο το επαθα στην πατρα φοιτητρια, ηθελα να παω πανεπιστημιο αλλα κρυωνα τοσο πολυ που δεν μπορουσα να ξεκολλησω απο το καλοριφερ και εβαλα στο τελος τα κλαματα επειδη δεν αντεχα το κρυο:oops:)

Εγω εμενα δυο ωρες απο τη Βιεννη κι εχω παει πολλες φορες αλλα δεν μου κανει καμια ιδιαιτερη αισθηση σαν πολη. Αδεσποτα οντως δεν υπαρχουν πουθενα, ολα τα κατοικιδια εχουν μικροτσιπ, για να τα βρισκουν. Κρυο πολυ οντως αλλα να δεις και 35αρια να χτυπαει μεσα στο Μαιο!! Και οσο για τη Ζαχερ, εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο η μαιμου Ζαχερ του Λιντλ! Χαχα! Κατα τα αλλα εχει απιστευτη φυση, πολλη προνοια και ποιοτητα ζωης.

σουτιεν εγκυμοσυνης πηρα κι εγω, απο αυτα χωρις μπανελες αλλα και παλι το δερμα μου χαλια! Δεν ξερω τι να κανω, φοραω πια σουτιεν μονο εκτος σπιτιου και ειμαι με τις κρεμες ολη μερα. Πολυ ευαισθητο μας προεκυψε το στηθος. Το σκεφτεσαι για λικνο; Μεχρι ποσων μηνων μπορει να κοιμηθει το μωρο εκει μεσα;

στις αρχες πονουσε παρα πολυ το στηθος μου, επειδη μεγαλωνε, και πηρα 2 μπουστακια υπνου, για 2 μηνες ηταν πλυνε βαλε και τα 2,μετα απο αυτους τους 2 μηνες ομως ειδα το στηθος μου να μην ειναι στο υψος του οπως πριν:oops: οποτε πηγα να παρω 2 σουτιεν εγκυμοσυνης, για πιο καλη σταθεροτητα. αλλα αυτα που πηρα ηταν πακετο των 2(το ενα μοβ και το αλλο μπεζ με μοβ λουλουδακια) δεν ηταν και ευκολο να το φορας με ολα τα μπλουζακια, ευτυχως η ξαδερφη μου μου εφερε μαυρα και λευκα και εχω καταβολευτει τωρα :D:D:D

αλλα δεν εχω αλλο προβλημα με το στηθος

εσυ τι αντιμετωπιζεις? βγαεις σπυρακια και ερεθιζεται το δερμα?

μηπως απο τη ζεστη?

το σκευτομαι πολυ το λικνο, γιατι στο δωματιο μας δεν χωραει ολοκληρη κουνια, ασε που τον θελω διπλα μου!!!βεβαια θα τον καλομαθω γιατι θα τον κουναω συνεχεια:D και μετα μονο κουνιστος θα κοιμαται

αλλα ετσι ειναι παντα οι μαμαδες στα πρωτα τα καλομαθαινουν και εμενα θα ειναι εις γνωσην μου αυτο που κανω

στο λικνο λενε χωρανε μεχρι 6 μηνων

αλλα αυτο που ειδα στη βιτρινα μου φανηκε οτι χωραει την ανηψια μου που ειναι 11 μηνων

τη δευτερα θα παω να ρωτησω. ειναι διπλα απο το ιατρειο και μετα τον υπερηχο θα παω στο μαγαζι

UzVGp2.png

ωχ αυτο δεν μου αρεσει! δηλαδη θα εχει διαγωνισμα και θα σκεφτεται τα δικα του?και θα κανει και του κεφαλιου του!!!????

νομιζω ομως αιγοκερος ειναι ο κολλητος του αντρα μου σε πληροφορω οτι κι αυτος ειναι ....οχι τρελοκομειο αλλα σε κανει να γελας ετσι οπως τα λεει

σε γενικες γραμμες ομως ειναι ... τον κανουν οτι θελουν ολοι, και πολυ συνεπης, τακτικος, καλα στοιχεια εχει!

Α, όχι και εγώ ήμουν πολύ συνέπής μαθήτρια! Απλά λίγο ξεροκέφαλη και με τάσεις ανεξαρτηοτποίησης... Δεν ξέρω, οι Αιγόκεροι που έχω γνωρίσει είναι πολύ τακτικοί σε σημείο υστερίας! Μην και βάλεις κάτι σε λάθος θέση στο σπίτι, θα γίνει χαμός!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εσύ έχεις μάθει φύλο; Κι εγώ από τη μία θέλω να πάω να σηκώσω τα μαγαζιά μόλις μάθω το φύλο και από την άλλη είμαι και λίγο προληπτική...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...