Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

αχ τι καλά Ιωάννα!!!! ποσο θα ήθελα να μενω σε καποια απο τις βορειο ευρωπαϊκες χωρες;;; γερμανια, σουηδια, ολλανδία, βελγιο, αγγλία!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω βαλει 2,5 κιλα μεχρι στιγμης.τα πρωτα 2 τα εβαλα στις πρωτες 12 εβδομαδες γιατι ημουν ξαπλα στο κρεβατι κ δεν επρεπε να παω πουθενα.κ τωρα δεν με αφηνει να πολυ τριγυριζω αλλα τουλαχιστον σηκωνομαι απο το κρεβατι κ περναει η ωρα!οποτε καταλαβαινεις οτι σιγουρα θα φτασω τα 15!!!!!!αλλα τι να κανουμε????

να σε ρωτησω κατι βρε didi&k μου εχεις αγορι κ ανακατωσουρες?????ειχες απο την αρχη??λενε οτι τα κοριτσια εχουν ανακατωσουρες...γενικα αν θελουν να μας πουν κ τα αλλα κοριτσια ποιες ειχαν εμετους κ ανακατωσουρες κ ποιες οχι....

εγω ειχα τρομερες ανακατωσουρες και αναγουλες στην αρχη και μου μυριζαν ολα!!!αφου αυτα που μου υριζαν τοτε με εχουν στιγματισει και δεν τα μπορω ακομα!!!οπως σκορδο και το τρελλο ..............υγρο σκιπ.αφου αν εχει μεινει πλυμενο κανα ρουχο απο τοτε και δεν το χω βαλει ακομα,με το που το μυριζω αηδιαζω!!

6KuQp2.png

εχω βαλει 2,5 κιλα μεχρι στιγμης.τα πρωτα 2 τα εβαλα στις πρωτες 12 εβδομαδες γιατι ημουν ξαπλα στο κρεβατι κ δεν επρεπε να παω πουθενα.κ τωρα δεν με αφηνει να πολυ τριγυριζω αλλα τουλαχιστον σηκωνομαι απο το κρεβατι κ περναει η ωρα!οποτε καταλαβαινεις οτι σιγουρα θα φτασω τα 15!!!!!!αλλα τι να κανουμε????

να σε ρωτησω κατι βρε didi&k μου εχεις αγορι κ ανακατωσουρες?????ειχες απο την αρχη??λενε οτι τα κοριτσια εχουν ανακατωσουρες...γενικα αν θελουν να μας πουν κ τα αλλα κοριτσια ποιες ειχαν εμετους κ ανακατωσουρες κ ποιες οχι....

εμετο ουτε 1!

ανακατωσουρες ειχα την 9η και 10η εβδομαδα αναγουλες δηλαδη

απλα την 18η εβδομαδα εφαγα 2 φορες παγωτο και ημουν χαλια μετα

νομιζα οτι εφταιγε το συγκεκριμενο παγωτο

μετα εφαγα ξανα προχθες αλλο παγωτο και το ξαναεπαθα

ε ειπα να μην ξαναφαω παρα μονο ενα συγκεκριμενο που δεν με εχει ανακατωσει ποτε

εισαι με εξωσωματικη κι εσυ?

UzVGp2.png

δεν καταλαβα τιποτα:(:(:(:(:(:(:(:(:(

θα βαλεις τελευταια περιοδο

και μετα next

ua soy bgalei mia lista

θα πας στην 3η γραμμη :Forum signatures:HTMLEzboardPseudoHTML, UBBCode and BB Code

για δοκιμασε και διαλεξε το τριτο και διαλεξε το PseudoHTML, UBBCode and BB Code

UzVGp2.png

μεχρι τις 24 εβδ δεν θα τα νιωθετε τοσο συχνα, ουτε και το ιδιο εντονα καθε μερα... μετα την 26η εμενα δεν σταματαει... κι αν κανει λιγο διαλειμα (κανα μισαωρο) μολις του μιλησω και χαιδεψω την κοιλια απανταει!!! οποτε υπομονη... μεχρι τις 24! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α οποτε αν δεν το ακουσω μια μερα να μην ανησυχησω?

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσια παλι με γαργαλουσε χθες το βραδυ οταν μιλουσα με το μπαμπα της :P:p:p στο τηλεφωνο..μια ψηλα στην κοιλια και μια χαμηλα.ηθελα να ρωτησω καθε ποτε το νιωθατε στην αρχη????

απο την πρωτη μεχρι την δευτερη φορα μεσολαβησαν 5 μερες

μετα το ενιωθα μερα παρα μερα και μετα καθεμερα μεχρι που πηγα 18 εβδομαδων και εφαγα την κλωτσια μου!

UzVGp2.png

αχ τι καλά Ιωάννα!!!! ποσο θα ήθελα να μενω σε καποια απο τις βορειο ευρωπαϊκες χωρες;;; γερμανια, σουηδια, ολλανδία, βελγιο, αγγλία!!!!

μμμμμ...ειναι καλα απο πολλες αποψεις...αλλα ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι.πρεπει να κανουμε λιγες διακοπες στην ΕΛΛΑΔΑ αλλιως σερι στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!!κ ζωντανο παραδειγμα ειναι οτι οσοι περνουν συνταξη εξαφανιζονται για την ΕΛΛΑΔΑ!αλλα ετσι οπως τα εκαναν σε υποχρεωνουν να φυγεις για την επιβιωση...ασταααα

Z29ap2.png

δεν νομιζω πως κανει να τρωμε ροκφορ κ τετοια μαλακα τυρια!!

για τα ''λυστερια''

ναι γι'αυτο λεω μολις γεννησω θα παραγγειλω να μου φερουν να φαω ολα αυτα!!!!

ελπιζω να επιτρεπονται με το θηλασμο:cry:

UzVGp2.png

θα βαλεις τελευταια περιοδο

και μετα next

ua soy bgalei mia lista

θα πας στην 3η γραμμη :Forum signatures:HTMLEzboardPseudoHTML, UBBCode and BB Code

για δοκιμασε και διαλεξε το τριτο και διαλεξε το PseudoHTML, UBBCode and BB Code

τι απο τα τεσσερα να διαλεξω?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

α οποτε αν δεν το ακουσω μια μερα να μην ανησυχησω?

οχι... αλλα αν θες ντε και καλα πιες κρυο νερο ή φαε κατι γλυκο και ξαπλωσε στο αριστερο πλευρο... (οδηγιες μαρκελλας που πιανουν). εγω παντως οταν δεν τον καταλαβαινα μια μερα, συνηθως την ιδια νυχτα μου ριχνε κανα δυο καλες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μεχρι τις 24 εβδ δεν θα τα νιωθετε τοσο συχνα, ουτε και το ιδιο εντονα καθε μερα... μετα την 26η εμενα δεν σταματαει... κι αν κανει λιγο διαλειμα (κανα μισαωρο) μολις του μιλησω και χαιδεψω την κοιλια απανταει!!! οποτε υπομονη... μεχρι τις 24! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα εμενα εχει πεσει για υπνο η εχει παει πιο πισω γιατι κλωτσιες δεν νιωθω , μονο γαργαλητα

UzVGp2.png

απο την πρωτη μεχρι την δευτερη φορα μεσολαβησαν 5 μερες

μετα το ενιωθα μερα παρα μερα και μετα καθεμερα μεχρι που πηγα 18 εβδομαδων και εφαγα την κλωτσια μου!

κατατοπιστικοτατη!!!ευχαριστω κοριτσιααααα.α και σε παρακαλω οταν βλεπετε τη real thing on line προσπαθηστε να μη μιλατε για γλυκα!!!χαχαχαχαχχαχα.πληγωνομαι!!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...