Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

διαλεξα το μακρυ

ωραια και τωρα θα διαλεξεις ποια κορδελα θες!εχει σχεδον 6 επι 8 κορδελες

με την ησυχια σου διαλεξε αυτη που σε εκφραζει και διπλα εχει καπου ενα βελος που λεει next οταν βρεις την κορδελα που σου αρεσει πατα το και μετα πες μου να σε καθοδηγησω παλι

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κρατιεμαι κρατιεμαι γιατι αυτα που βλέπω εχουν και εξοδα αποστολης και τα τσιγκουνευομαι!! Προς το παρον πήρα ενα ντιορ μπλουζακι καλοκαιρινο για 9 μηνων που βρηκα προσφορα (χοχοχο) μαζι με κατι αλλα που ηθελα για δωρακια σε κατι παιδακια (ε να μην επαιρνα και για το δικο μου,,κριμα ειναι!)...

κατα τ'αλλα τα εχω στην wishlist...οταν θα εχω χρημα να τα χτυπήσω!!

Προς το παρον ανακατευομαι αισχρά...μετά το χαπακι για το σιδηρο ολο αναγουλα εχω!!

Φουσκιτσα ε- ε- ερχεται η κορη και ειναι και ζωηρη...ολο τουμπα κανει και μου εδωσε και μια γερη κλωτσια χτες πανω που ελεγα οτι θα μαγειρεψω τορτελινια!!

μπραβο τετοια να μας λες κ εγω ξαπλα κ του μιλαω κ τον κουναω μπας κ πει τιποτα αλλα μπααααααα!!!μαλλον κοιμαται....

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Κρατιεμαι κρατιεμαι γιατι αυτα που βλέπω εχουν και εξοδα αποστολης και τα τσιγκουνευομαι!! Προς το παρον πήρα ενα ντιορ μπλουζακι καλοκαιρινο για 9 μηνων που βρηκα προσφορα (χοχοχο) μαζι με κατι αλλα που ηθελα για δωρακια σε κατι παιδακια (ε να μην επαιρνα και για το δικο μου,,κριμα ειναι!)...

κατα τ'αλλα τα εχω στην wishlist...οταν θα εχω χρημα να τα χτυπήσω!!

Προς το παρον ανακατευομαι αισχρά...μετά το χαπακι για το σιδηρο ολο αναγουλα εχω!!

Φουσκιτσα ε- ε- ερχεται η κορη και ειναι και ζωηρη...ολο τουμπα κανει και μου εδωσε και μια γερη κλωτσια χτες πανω που ελεγα οτι θα μαγειρεψω τορτελινια!!

αααα εσυ πηρες και ντιορ για την τσουπρα σου! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εμενα ακομη να με κλωτσησει....

να παω να φαω το κεικ που εχει μεινει?

και να βαλω και σιροπι σοκολατας για παγωτο απο πανω?

UzVGp2.png

:

κοιτα στην αυχενικη ο γιατρος χωρις να τον ρωτησουμε ειπε οτι πιθανον ειναι κοριτσακι αλλα δεν ειναι σιγουρος.εγω δεν εχω προβλημα!εμεις ειπαμε δεν μας νοιαζει μονο να ειναι γερο κ να γεννηθει!κ εσυ απο οτι βλεπω για τσουπρα πας ε?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p:p

6KuQp2.png

εμενα βρε κοριτσια μου φαινεται δεν με πιάνει τιποτα. να φανταστείτε εχω τεντωθει στην τυροκαυτερή, στο τζατζικι, πατζαροσαλάτα κ γενικώς πολύ σκορδο κ κρεμμύδι. Γελιο έχει η μάνα μου που με βλέπει να τρωω κ εχει αυτή αναγούλες!!!!!!

didi ο καλούλης ο μπαμπούλας, επειδή τελειώνει το καλοκαίρι την τελευταία εβδομάδα σχεδον μερα παρα μέρα μου έφερνε ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Επισης δεν μιλησε σε 3 σοκοφρετούλες που μου εφερε ο μπαμπάς μου!!!

Εχω δώσει παραγγελία οταν γεννήσω, να μου φερουν ενα τσουρέκι σοκολάτας τερκενλής, γαλακτομπούρεκο απο το κοσμικόν,ενα παγωτό σοκολατα κ κρεμα παρφέ κ προφιτερολ απο την δεσποινα. ε, τι με άδεια χέρια θα έρθουν;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το προφιτερολ καντο ανδριας!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ωραια και τωρα θα διαλεξεις ποια κορδελα θες!εχει σχεδον 6 επι 8 κορδελες

με την ησυχια σου διαλεξε αυτη που σε εκφραζει και διπλα εχει καπου ενα βελος που λεει next οταν βρεις την κορδελα που σου αρεσει πατα το και μετα πες μου να σε καθοδηγησω παλι

διαλεξα κ κορδελα κ ανθρωπακι.ειμαι στο τρτο βημα

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

εμενα βρε κοριτσια μου φαινεται δεν με πιάνει τιποτα. να φανταστείτε εχω τεντωθει στην τυροκαυτερή, στο τζατζικι, πατζαροσαλάτα κ γενικώς πολύ σκορδο κ κρεμμύδι. Γελιο έχει η μάνα μου που με βλέπει να τρωω κ εχει αυτή αναγούλες!!!!!!

didi ο καλούλης ο μπαμπούλας, επειδή τελειώνει το καλοκαίρι την τελευταία εβδομάδα σχεδον μερα παρα μέρα μου έφερνε ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Επισης δεν μιλησε σε 3 σοκοφρετούλες που μου εφερε ο μπαμπάς μου!!!

Εχω δώσει παραγγελία οταν γεννήσω, να μου φερουν ενα τσουρέκι σοκολάτας τερκενλής, γαλακτομπούρεκο απο το κοσμικόν,ενα παγωτό σοκολατα κ κρεμα παρφέ κ προφιτερολ απο την δεσποινα. ε, τι με άδεια χέρια θα έρθουν;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

οσα χασεις μολις γεννησεις θα τα παρεις πριν καν γυρησεις σπιτι σου ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω θα παραγγειλω μακαρονια με τονο

κυδωνια θαλασσινα και σουσι!!!!!!!!!

ααααα και μισο κιλο ροκφορ!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

διαλεξα κ κορδελα κ ανθρωπακι.ειμαι στο τρτο βημα

εκει που λεει Expected Due Date θα βαλεις την ΠΗΤ σου!

απο κατω Last Menstrual Period

θα βαλεις τελευταια περιοδο

και μετα next

ua soy bgalei mia lista

θα πας στην 3η γραμμη :Forum signatures:HTMLEzboardPseudoHTML, UBBCode and BB Code

UzVGp2.png

αααα εσυ πηρες και ντιορ για την τσουπρα σου! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εμενα ακομη να με κλωτσησει....

να παω να φαω το κεικ που εχει μεινει?

και να βαλω και σιροπι σοκολατας για παγωτο απο πανω?

εμενα κοριτσια παλι με γαργαλουσε χθες το βραδυ οταν μιλουσα με το μπαμπα της :P:p:p στο τηλεφωνο..μια ψηλα στην κοιλια και μια χαμηλα.ηθελα να ρωτησω καθε ποτε το νιωθατε στην αρχη????

6KuQp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

οσα χασεις μολις γεννησεις θα τα παρεις πριν καν γυρησεις σπιτι σου ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω θα παραγγειλω μακαρονια με τονο

κυδωνια θαλασσινα και σουσι!!!!!!!!!

ααααα και μισο κιλο ροκφορ!!!!!!!!!!!

δεν νομιζω πως κανει να τρωμε ροκφορ κ τετοια μαλακα τυρια!!

για τα ''λυστερια''

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

mpiskotaki να τρως κατι μετα το σιδηρο....εγω πλεον βαζω μιση ωρα πριν σηκωθω ξυπνητηρι κ πινω το filicine κ το σιδηρο κ μετα απο μιση ωρα σηκωνομαι ντυνομαι κ τρωω κατι αλλιως κ εγω αν το επινα ζαλιζομουν κ ειχα αναγουλες...εδω κ 2 εβδομαδες που κανω αυτο ειμαι κομπλε....

didi σου απαντησα με πμ........η impatient εχει ραντεβου στις 6...

συνεχισε να καθοδηγεις την φουσκιτσααααα...!!

κ εγω το ιδιο σκεφτομουν για την ριτσα...ας ειναι καλα......κ να εμφανιστει συντομααααααααααα!!

Jr39p2.png

μεχρι τις 24 εβδ δεν θα τα νιωθετε τοσο συχνα, ουτε και το ιδιο εντονα καθε μερα... μετα την 26η εμενα δεν σταματαει... κι αν κανει λιγο διαλειμα (κανα μισαωρο) μολις του μιλησω και χαιδεψω την κοιλια απανταει!!! οποτε υπομονη... μεχρι τις 24! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...