Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε??εγω χαλια....ποναει το στομαχι μου κ ειμαι αυπνη απο τα νευρα μου...!νοικιαζουμε ενα σπιτι σε ενα ανθρωπο με την οικογενεια του κ το συμβολαιο του εληγε τον Απριλη.κ του ειχαμε ζητησει απο γεναρη να φυγει,εκεινος μας ζητησε να κατσει μεχρι Νοεμβρη γιατι ηταν η γυναικα του εγκυος..συμφωνησαμε 1η νοεμβρη να φυγει για να μπουμε εμεις για την ανακαινιση κ να ειναι ετοιμο πριν γεννησω!τον προηγουμενο μην δεν εφερε ενοικιο κ υποθεσσαμε οτι μετραμε αντιστροφα.χθες ομως που ελειπα πηγε σπιτι να δωσει ενοικιο κ ηταν ο αδερφος μου ο οποιος του ειπε οτι δεν θελουμε ενοικιο αφου περιμενουμε να φυγει.κ λεει αυτος ΟΧΙ δεν φευγω.θελω να κατσω 1 χρονο ακομη.κ ο αδερφος μου του λεει οτι αυτο που λες δεν γινεται γιατι η αδερφη μου περιμενει να γεννησει Γεναρη κ θελουμε να φτιαξουμε το σπιτι κ οπως σεβαστηκαμε εμεις εσενα ετσι πρεπει κ εσυ ΕΜΑΣ.κ αυτος εφυγε βριζοντας κ λεγοντας οτι δεν θα φυγει...ειμαι να σκασω!τι θα κανω??οποια ξερει κατι ας βοηθησει...!ειμαι χαλια!με εχουν πιασει κατι νευροπονοι ολο το βραδυ...

barboula μου νοικιαζουμε σε ενα ζευγαρι σπιτι κ ισως μπορω να σε καταλαβω ποσο μαλλον τωρα που βιαζεσαι να μπεις σπιτι σου!!αν δεν εχετε κανει συμβολαιο νομιζω πως μπορεις να τον διωξεις !τι θα πει δεν φευγει αφου το συμβολαιο ελειξε κ εισαι κ απληρωτη τοσους μηνες.......ρωτα απλα ενα δικηγορο κ μετα πραξε!!Α κ μην χαλας την ηρεμια σου!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλωσηρθες κι εσυ Βασσουλι...με το καλο ο μπεμπαρος!!!

Ιωαννα βάλε το πιο μικρο τικερακι που ειναι για φορουμ...θα τα καταφερεις. Αλλιως πηγαινε στην αρχικη του παρεντς και δες εκει οδηγιες...εχει τα παντα!

Ντιντι...ναι ναι αποτρελαθηκα δε λες τιποτα...ροζ, φουξια και τιποτα αλλο...βαρεθηκα κι εγω τοσο καιρο μπλε μπλε γαλαζιο, καφε και συναφη αγοριστικα!!! Να μη ξεδωσω η γυναικα!!

Ασπασια...ελα στο κλαμπ της κορης γιατι πολυ τσου...νι πεφτει εδω!!

μπισκοτακι μου πως πανε τα ροζαλι??? πηρες κανενα φορμακι?????

UzVGp2.png

Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι κ εγω Βασουλι.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας κ ευχομαι σε ολες να τα δουμε στα μουτρακια αυτα τα μικρα μωρα του 2013!!!!:P:p:p

οσο για τον λογο κοριτσια που δεν εγραφα νωριτερα ειναι γιατι στο θεμα εγκυμοσυνη...εχω πολυ ασχημο παρελθον..ας ελπισουμε οτι περασαν ολα...

μην σκευτεσαι τπτ ιωαννα μου

εισαι 16 εβδομαδων

απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!

UzVGp2.png

Καλημερααααααααα!!!!!

τι κανετε?εγω καλα!!

πηγα κουρευτηκα κ εγινα μια σουπερ ομορφη αγορομαμα!!!!

παω να διαβασω κ να απαντησω στα κατεβατα σας κ επανερχομαι!!!!!!!!!

μπραβο, κοριτσακι! με γεια σου!!! εγω εχω φτιαξει κοτσιδες... εχουν μακρυνει πολυ, εχουν πυκνωσει... χαλια! αμα γεννησω θα καλλοπιστω... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα και απο μενα..πηρα και γω το θαρρος μετα την ιωαννα να μπω στην παρεα σας μιας και σας διαβαζω μερες καποιες σας θυμαμαι απο το forum.

Ειμαι και γω επιτελους εγκυος στο πρωτο παιδακι μου μετα απο εξωσωματικη βεβαια απο την ευτυχια της εγκυμοσυνης ειναι σαν μην την εκανα ποτε αν και δυσκολευτικα στην αρχη ειχα δυο το ενα το απεβαλλε ο οργανισμος μου τωρα εχω ενα αγοραρο στην κοιλιτσα μου και πητ 8/2 ...ελπιζω να με καλοδεχτητε και εμενα....

Γεια σου vasouli!!με ενα πονο ευχομαι κ σε σενα καλως ηρθες!!μαζι ειμαστε!!

κ εγω εξωσ. διδυμα κ κατεληξα με εναν αγοραρο να!!!!!!!χιχι!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες κι εσυ Βασσουλι...με το καλο ο μπεμπαρος!!!

Ιωαννα βάλε το πιο μικρο τικερακι που ειναι για φορουμ...θα τα καταφερεις. Αλλιως πηγαινε στην αρχικη του παρεντς και δες εκει οδηγιες...εχει τα παντα!

Ντιντι...ναι ναι αποτρελαθηκα δε λες τιποτα...ροζ, φουξια και τιποτα αλλο...βαρεθηκα κι εγω τοσο καιρο μπλε μπλε γαλαζιο, καφε και συναφη αγοριστικα!!! Να μη ξεδωσω η γυναικα!!

Ασπασια...ελα στο κλαμπ της κορης γιατι πολυ τσου...νι πεφτει εδω!!

βρε μπισκοτακι μου τι ωραιο μοβ ροζ τικερακι ειναι αυτο??αντε ερχεται κ η κορουλα!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

γειά σας κοριτσιά!ελενακη σιδερένιοι να ειστε κ να οι δυο κ να ειναι ολα περαστικα!

μπισκοτακι μην μιλας καθολου για πεινα πολυ δυσκολο κομματι..να σκεφτεις οτι εμενα ο γιατρος μου ειπε το πολυ 10 κιλα..πως γινεται αυτο δεν ξερω!!!

υπομονηηηηηη!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι εμενα ετσι μου ειπε

αλλα μην αγχωνεσαι και 15 να βαλεις!!!

UzVGp2.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυυυυυυυυυ!!!!!!!! Τώρα μπορώ άνετα να βγω μπεμπεδοτσαρκα!!!!!! Πάντως κι εγω απο ένστικτο πέτυχα διανα..... Αγόρι ήθελα αλλα μόλις η γιατρός είπε κοριτσάκι ήθελα να βάλω τα κλάματα απο ευτυχία!!!

μηπως πρεπει να ροζουλισει λιγο το τικερακι σου?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!!! Φυσικά και καλωσορίζουμε τις καινούργιες στην παρέα!!!!

Λοιπον, στη γιατρο πήγε καλα! Φαίνεται λίγο ακόμη κατι στον υπερηχο αλλα θέλει προσοχή! Και μάθαμε το φυλο..............................

Ειναι .........…………. Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Α Κ Ι!!!!!!

Και ξαφνικά όλα έγιναν Ροζ!!!!

σαπι μου με το καλο να παρεις στην αγκαλιτσα σου το κοριτσακι σου!!!!!

τι σου ειπε τωρα να κανεις???

UzVGp2.png

μακαρι να την αραζα σπιτι...στην κλινικη την αραζω προς το παρον

ελενακι μου μικρο αν κ δεν εχω καταλαβει τι εχεις ευχομαι η παναγια να ειναι στο πλευρο σας!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου vasouli!!με ενα πονο ευχομαι κ σε σενα καλως ηρθες!!μαζι ειμαστε!!

κ εγω εξωσ. διδυμα κ κατεληξα με εναν αγοραρο να!!!!!!!χιχι!!

Τυχεροι να ειναι οι μπεμπαροι μας....και ολα τα ζουζουνια των κοριτσιων εδω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχαχαχαχα τι εγινε καλε??? εχω χασει τοσα πολλα????

παω να βρω τη λιστα!!!!!

20 εβδομαδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Έφτασες στη μέση! Άλλο τόσο σου έμεινε! Πότε πας για β' επιπέδου;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσακια τι κανουμε ??? ολο καλα νεα βλεπω!!!μπραβο!αντε να εχουμε και κανα κοριτσακι γεμισαμε αγορια!!χαχαχαχαχα

Σας διαβαζω αλλα δεν σας γραφω γιατι εχω πηξει στη δουλεια!!!

μαρκελακι χαθηκαμε!! καλα εισαι κοριτσακι μου???

1 νες πινω....:oops::oops::oops: καθε πρωι διαφορετικα δεν παω για κ*κ*κι*:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-12) ΕΠΑΡΧΙΑ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

Φουσκιτσα.......(ΠΗΤ12-2-13)ΑΓΟΡΑΡΟΣ!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...