Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Επίσης η ΠΗΤ που μου δίνουνε είναι:

-βάσει ΤΕΡ (τελευταίας περιόδου) 13/02/2013

-βάσει ανάπτυξης των "σπόρων" 10/02/2013 (εγώ στη δίαιτα κι αυτά είναι και πιο ανεπτυγμένα από το κανονικό!)

-βάσει πιθανοτήτων - τα δίδυμα βγαίνουν κατά μέσο όρο 3 εβδομάδες νωρίτερα - τέλος Γενάρη 2013.

Πρακτικά οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στο Γενάρη θα ήταν καλή, γιατί ναι, τα δίδυμα μπορεί να βιαστούνε πολύ, πάρα πολύ!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω impatient για το καλωσορισμα!οτι λες για την Γερμανια ειναι ολοσωστο.μονο τα φαρμακα πληρωνουμε 5 ευρω το κουτι ολα τα αλλα ειναι δωρεαν.κ επισης εχω κ μια μαια που με παρακολουθει κ αυτη δωρεαν + κατι δωρακια απο την αρχη που μου εκαναν για εμενα κ το μωρο.ολα δωρεαν αλλα αυτο που εμενα μου αρεσε περισσοτερο ειναι που δινουν σημασια στο παρελθον κ στο γιατι συμβαινουν, τα ψαχνουν ολα σε αντιθεση με την ΕΛΛΑΔΑ μας που εγω τουλαχιστον στα περισσοτερα πηρα την απαντηση ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!τελος παντων το αποτελεσμα μετραει.

να σου πω κατι με τις γραμπες σου τωρα ειναι απολυτα φυσιολογικες εγω επειδη πινω παρα πολλα φαρμακα κ 6 μαγνησια την μερα δεν εχω γραμπες αλλα η αδερφη μου που πινει 1 την μερα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχει καθημερινα γραμπες.ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογιοκο οποτε μην εχεις καθολου στεναχωρια!!!αυτα απο τας ΓΕΡΜΑΝΙΑ!ελπιζω ολες να ειστε καλα οπως επισης κ τα υδροχοακια κ τα ψαρακια μας!!!!

Με καθησυχαζεις πολυ ιωαννα... Απο αυριο που θα παιρνω και παλι τα 2 μαγνησια ελπιζω να μη νιωθω πλεον κραμπουλες. Επισης τα καλα της Γερμανιας για μαμαδες ειναι οτι τα παμπερς και τα γαλατα σε σκονη ειναι πιο φθηνα σε σχεση με την Ελλαδα... Και βασικα και τι δεν ειναι φθηνοτερο απο ειδη διατροφης, καλλυντικα κτλ.. Ημουν πανω το πασχα και ειχα παρει το make -up μου απο το DM με 6 ευρω ενω στην Ελλαδα κανει 24! Τοσο καλα! Αληθεια, σε ποια πολη εισαι?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα....με εχει πιασει μια υπνηλια αφηστετα...αν και νομιζω οτι ειναι απο αγχος ειχα κανει την δευτερα το α-τεστ κ περιμενω να μου πουν τα αποτελεσματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλως ηρθες διδυμομανουλα κριστυ.....!!κοριτσακια εσυ εεε?περασαν στην αντεπιθεση τα κοριτσια.....μπραβοοο...!!!:D:D

impatient Θα δω τα νεακια σου την Κυριακη γιατι θα φυγω σημερα για Σαλαμυκονο να χαλαρωσουμε λιγακι με το αμορε κ να δω κ τους δικους μου...!!αλλα δεν ανησυχω ολα τελεια θα ειναι...!!:D:D

Κοριτσια επειδη ο αντρας μου δουλευει σε εταιρια που δινουν στα σουπερμακερτ γνωστες μαρκες κ παμπερς,κ σαμπουαν κ γενικως προιοντα θελω να σας πω οτι η εταιρια τα δινει στα μαρκετς με στανταρ τιμη κ εκεινα εχουν φτιαξει δικο τους τιμοκαταλογο....ευτυχως μας εδωσαν μερικα κουπονια για παμπερς αλλα δεν βγαζουν ποτε για νεογεννητα ουτε προσφορες ουτε κουπονια...εξυπνοι οι μαγκες....!να μας φανε κ αυτοι...!

Jr39p2.png

καλως ηρθες διδυμομανουλα κριστυ.....!!κοριτσακια εσυ εεε?περασαν στην αντεπιθεση τα κοριτσια.....μπραβοοο...!!!:D:D

impatient Θα δω τα νεακια σου την Κυριακη γιατι θα φυγω σημερα για Σαλαμυκονο να χαλαρωσουμε λιγακι με το αμορε κ να δω κ τους δικους μου...!!αλλα δεν ανησυχω ολα τελεια θα ειναι...!!:D:D

Κοριτσια επειδη ο αντρας μου δουλευει σε εταιρια που δινουν στα σουπερμακερτ γνωστες μαρκες κ παμπερς,κ σαμπουαν κ γενικως προιοντα θελω να σας πω οτι η εταιρια τα δινει στα μαρκετς με στανταρ τιμη κ εκεινα εχουν φτιαξει δικο τους τιμοκαταλογο....ευτυχως μας εδωσαν μερικα κουπονια για παμπερς αλλα δεν βγαζουν ποτε για νεογεννητα ουτε προσφορες ουτε κουπονια...εξυπνοι οι μαγκες....!να μας φανε κ αυτοι...!

Να περασετε τελεια κοριτσι μου! Να ξεκουραστειτε γιατι λιγοι μηνες ξεγνοιασιας μας εμειναν!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

vassouli, η υπνηλια μου δεν παιζοταν απτην αρχη της εγκυμοσυνης!!! κοιμομουν ορθια αμα μ'αφηνες... τωρα στον 7ο εχει μειωθει πολυ. να σκεφτεσαι οτι σε σχεση με αλλες κοπελες, που εχουν αυπνιες, ειμαστε τυχερες! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

vassouli, η υπνηλια μου δεν παιζοταν απτην αρχη της εγκυμοσυνης!!! κοιμομουν ορθια αμα μ'αφηνες... τωρα στον 7ο εχει μειωθει πολυ. να σκεφτεσαι οτι σε σχεση με αλλες κοπελες, που εχουν αυπνιες, ειμαστε τυχερες! ;)

Περασα και απο αυπνιες αλλα κερδιζουν με διαφορα οι υπνηλιες οπου μ'αφηνεις κοιμαμαι....τυχη μη το συζητας.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

αστα... απ οπου μπορουν προσπαθουν να μας ξεζουμισουν! αλλα τι να κανεις? να αφησεις το μωρο ετσι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!!!!

τι κανετε?εγω καλα!!

πηγα κουρευτηκα κ εγινα μια σουπερ ομορφη αγορομαμα!!!!

παω να διαβασω κ να απαντησω στα κατεβατα σας κ επανερχομαι!!!!!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

impatient μου εχεις δικιο λιγοι μηνες ξεγνοιασιας ακομη αλλα μετα θα ερθουν τα ΥΠΕΡΟΧΑ....Αυτα που δεν συγκρινονται με τιποτα αλλο...!!

το καλυτερο που ακουσα να λεει ενας μπαμπας στον αμορε ηταν οτι :''τα ξενυχτια που εκανα για να μεγαλωσει ο γιος κ να ειναι καλα δεν τα συγκρινω με κανενα απο τα ξενυχτια που εκανα ελευθερος ξεγνοιαστος..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ'':D:D:DΚ του λεει ο αμορες....ανυπομονω να ζησω κ εγω τετοιες στιγμες.....κ μετα απο 3 μερες μαθαμε οτι ειμαι εγκυος...!!αχαχαχαχα!!

Jr39p2.png

βαλε και τον ακη στη λιστα... γιατι μας φαγαν τα κοριτσια!!!

χαχαχαχαχαχα τι εγινε καλε??? εχω χασει τοσα πολλα????

παω να βρω τη λιστα!!!!!

20 εβδομαδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ...ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013.ΜΕΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

Ιωαννα καλωςορισες στην παρεουλα μας!!να εχουμε καλες εγκυμοσυνες ευχομαι!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

didi Μου ναι γεννησε η γυναικα του...κ του εχουμε αφησει κ περιθωριο 6 μηνες απο την ληξη του συμβολαιου του....κ φοβαμαι γιατι ειναι κ λιγο περιεργη φαρα μην εχω μπλεξιματα...τωρα να ασχολουμαι με δικηγορους το θεωρω λαθος αλλα δεν μου αφηνει αλλα περιθωρια...ειναι για ιδιοκατοικηση κ μαλιστα για εγκυμονουσα απλα το σκεφτομαι μηπως υπαρχει θεμα επειδη το σπιτι ειναι εξ αδιαιρετου με τον αδερφο μου κ την μαμα μου κ απλως δεν το εχουμε μεταφερει στο ονομα μου λογω χρηματων κ φορων...!ειμαι να σκασω...!

διδυμακι μου σου εχω στειλει πμ για τον νοικιαρη σου!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...