Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

kat32: ????? (ΠΗΤ 6/2/2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Impatient, μπορεί και να είναι απλά ότι σου τελείωσε το μαγνήσιο. Θα σου πει ο γιατρός σήμερα. Πωπω, και θα μπορείς να μάθεις το φύλο και θα συγκρατηθείς 2 εβδομάδες;;;; Χαρά στην υπομονή σου! Εμένα έτσι μου έρχεται να πάω να κάνω υπέρηχο σε άλλο γιατρό πριν τις 17 που έχω ραντεβού, μπας και μάθω νωρίτερα! :oops::oops:

Με νοιαζει τοσο πολυ το να ειναι ζωντανο και καλα το μωρο μου, που το φυλο το ψιλοεχω γραμμενο! χαχα! Πραγματικα θα μπορουσα να περιμενω μεχρι τη γεννα, αλλα οκ, θα ηθελα να το ξερω απο νωριτερα για να μπορω να το φανταζομαι και φυσικα να κανω τα αναλογα ψωνια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια μουυυυυ....τι κανουμε εκτος απο μαθηματα καφε απο την Μαρκελα μας???χχεχεχε...!!εγω ευχαριστηθηκα υπνο.....ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ.....!

behappy καλως μας ηρθες κ εσυ....με το καλο ευχομαι ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

Impatient αντε κοριτσι μουυυυυυ κ μας ελειψες....!με το καλο επεστρεψες....κ ολα θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ....μαλλον επειδη δεν εχεις παρει το μαγνησιο νιωθεις ετσι....περιμενουμε νεακια απο τον γιατρουλη......τι ωρα θα πας??να δω θα προλαβω πριν φυγω για Σαλαμυκονο να μαθω τα νεα σου...!

ολα τα υπολοιπα κοριτσια καλα ειμαστε εεε???ναι ναι χαιρομαι...!!!:Dεγω αφησα τον αδερφο μου με τον αμορε να αναλαβουν για το σπιτι γιατι οπως μου ειπαν αν παθω κατι απο το αγχος μου θα τον φανε λαχανο...

Jr39p2.png

Με νοιαζει τοσο πολυ το να ειναι ζωντανο και καλα το μωρο μου, που το φυλο το ψιλοεχω γραμμενο! χαχα! Πραγματικα θα μπορουσα να περιμενω μεχρι τη γεννα, αλλα οκ, θα ηθελα να το ξερω απο νωριτερα για να μπορω να το φανταζομαι και φυσικα να κανω τα αναλογα ψωνια!

Εννοείται πως αυτό μας νοιάζει όλες! Και μην νομίζεις, επειδή κι εγώ δεν έχω νιώσει φτερουγίσματα και κλωτσιές, έχω μια ανησυχία να δω ότι είναι καλά. Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα και να μην αγχώνομαι μέχρι να το ξαναδώ, γιατί δεν του κάνω καλό. Το καταλαβαίνει όταν είμαστε αγχωμένες...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

impatient (lena): ......... (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

behappy:........(ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13.2.12) ΕΠΑΡΧΙΑ

kat32: ????? (ΠΗΤ 6/2/2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

barboula:(ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΠΗΤ 31/1.13-ΑΤΤΙΚΟ

Jr39p2.png

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13.2.12) ΕΠΑΡΧΙΑ

Κι εγω θέλω!!!!

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημερούδια σας!!!

Με την - μετακόμιση πλέον μετά από τόσο καιρό που κάτσαμε Κρήτη - σας έχασα!

Τεσπά, αναφέρω:

-Τα δίδυμά μου είναι (κατά 95% είπε ο ντοκ) κορίτσια

-Δεν έχω ακούσει κανένα μωρό ακόμη, αν και 2η εγκυμοσύνη. Στην 1η εγκυμοσύνη στην αντίστοιχη εβδομάδα άκουγα κανονικότατα.

Ο ντοκ είπε ότι επειδή ο ένας πλακούντας έχει καλύψει μεγάλο μέρος της κοιλιάς μου, λειτουργεί σαν "μαξιλάρι"

-Η κοιλούμπα μυτερή κ μεγάλη, απορώ που θα φτάσει!

-Δεν έχω πάρει γραμμάριο! Σα λύκος να πεινάω, στην τρίτη μπουκιά χορταίνω: Λες και καταλαμβάνουν χώρο από το στομάχι μου τα μωρά και έχει μειωθεί η χωρητικότητά του.

Είμαι δε τσακωμένη και με τα γλυκά, ούτε να τα δω δεν θέλω...

-Αισθάνομαι κι εγώ κραμπούλες χαμηλά στην κοιλιά, μόνο όταν είμαι όρθια όμως. Συνήθως ξαπλώνω και μου περνάει. Νομίζω είναι από το βάρος της κοιλιάς. Θα συμβουλευτώ τον γιατρό της Αθήνας. Μαγνήσιο δεν παίρνω. Ίσως μου πει τώρα που θα κουβεντιάσουμε τα νεότερα...

-Φιλιά σε όλες σας, παλιές και καινούργιες!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

barboula: ............ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-12) ΕΠΑΡΧΙΑ

kat32: ............ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Λένα μήπως έκανες λάθος στην ΠΗΤ;;!

ODhsp2.png

Καλημερούδια σας!!!

Τεσπά, αναφέρω:

-Δεν έχω ακούσει κανένα μωρό ακόμη, αν και 2η εγκυμοσύνη. Στην 1η εγκυμοσύνη στην αντίστοιχη εβδομάδα άκουγα κανονικότατα.

Ο ντοκ είπε ότι επειδή ο ένας πλακούντας έχει καλύψει μεγάλο μέρος της κοιλιάς μου, λειτουργεί σαν "μαξιλάρι"

-Δεν έχω πάρει γραμμάριο! Σα λύκος να πεινάω, στην τρίτη μπουκιά χορταίνω: Λες και καταλαμβάνουν χώρο από το στομάχι μου τα μωρά και έχει μειωθεί η χωρητικότητά του.

-Αισθάνομαι κι εγώ κραμπούλες χαμηλά στην κοιλιά, μόνο όταν είμαι όρθια όμως. Συνήθως ξαπλώνω και μου περνάει. Νομίζω είναι από το βάρος της κοιλιάς. Θα συμβουλευτώ τον γιατρό της Αθήνας. Μαγνήσιο δεν παίρνω. Ίσως μου πει τώρα που θα κουβεντιάσουμε τα νεότερα...

Καλώς μας ήρθες πάλι Cristy!!! Πολυ χαίρομαι για τα διδυμά σου!!! Κοριτσακια μάλλον,ε;!!! Κι εγω κι εγω Κοριτσάκι!!!! Όλα στα ροζ!!! Εγω παίρνω μαγνήσιο κανονικά τώρα που μεγαλώνει η μήτρα, μπορεί γι αυτο να έχεις κραμπες. Δεν ειναι τίποτα ανησυχητικό.

ODhsp2.png

Λένα μήπως έκανες λάθος στην ΠΗΤ;;!

οχι, δεν εκανα λαθος, γραφω εδω την ΠΗΤ που δινει ο γιατρος, στον υπερηχο βγαινει 4 μερες μικροτερο γιατι εχω μεγαλο κυκλο

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!!!

Τεσπά, αναφέρω:

Κοριτσακια?? Ελειπαν απο το θεματακι μερικα! Αντε να τα συμπληρωνετε!! Χαιρομαι που κι εσυ δεν εχεις νιωσει κατι γιατι ειμαι στα ορια της καταθλιψης! Και οσο για τα κιλα, μπραβο, εγω αισιως 5... Πηγα να κανω διαιτα, εχασα 1 το οποιο το ξαναβαλα σε χρονο ρεκορ.. δραμα..

καλημερα σε ολες κοριτσια εδω ειμαστε μια ωρα πισω οποτε ειναι ακομα πρωι!!!!

be happy καλως ηρθες ευχομαι κ σε εσενα μια καλη εγκυμοσηνη κ μια φοβερη γεννα!!ολα με το καλο!!!

Z29ap2.png

Impatient αντε κοριτσι μουυυυυυ κ μας ελειψες....!με το καλο επεστρεψες....κ ολα θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ....μαλλον επειδη δεν εχεις παρει το μαγνησιο νιωθεις ετσι....περιμενουμε νεακια απο τον γιατρουλη......τι ωρα θα πας??να δω θα προλαβω πριν φυγω για Σαλαμυκονο να μαθω τα νεα σου...!

ολα τα υπολοιπα κοριτσια καλα ειμαστε εεε???ναι ναι χαιρομαι...!!!:Dεγω αφησα τον αδερφο μου με τον αμορε να αναλαβουν για το σπιτι γιατι οπως μου ειπαν αν παθω κατι απο το αγχος μου θα τον φανε λαχανο...

Κι εμενα μου λειψατε και γιαυτο ξαναμπηκα! 6 η ωρα εχω ραντεβου, θα με παρει κατα τις 7 υπολογιζω, θα γυρισω σπιτι αργα και θα τα δεις τα νεακια μου αυριο. Ελπιζω να καταφερετε να βρειτε ακρη με τον νοικιαρη, δυσκολη κατασταση.. Εσυ κρατα την ψυχραιμια σου οσο μπορεις

Καλημερούδια σας!!!

Τεσπά, αναφέρω:

καλως την τη διδυμομανουλα! τελος οι διακοπες, ε? αντε... καλο φθινοπωρο τωρα!!! :rolleyes:γιατι δεν μ'αρεσει το "καλο χειμωνα"... ;)

συμπληρωσε κι εσυ στο ποστ... εχεις και 2 κοριτσουδια εσυ! οι αλλες με τους γιους, που χαθηκατε? εμεινε το κοπελακι μου μονος γαμπρος!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Willkommen Ioanna! Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να μην εχεις κοντα σου τη μαμα σου και τους δικους σου ανθρωπους, βιωνω μια απο τα ιδια, μιας και οι γονεις/συγγενεις μου ειναι 1000χμ μακρια και τους βλεπω πολυ σπανια. Εισαι τυχερη που θα γεννησεις Γερμανια, ξερω οτι εκει δεν πληρωνεις απολυτως τπτ στον μαιευτηρα, κι οτι το κρατος σου προσφερει κι ενα σορο παροχες (οπως ακριβως και στην Ελλαδα, χαχα). Φανταζομαι θα ερθει η μαμα σου πριν τη γεννα ε? Και θα καθισει και λιγο μετα!

σε ευχαριστω impatient για το καλωσορισμα!οτι λες για την Γερμανια ειναι ολοσωστο.μονο τα φαρμακα πληρωνουμε 5 ευρω το κουτι ολα τα αλλα ειναι δωρεαν.κ επισης εχω κ μια μαια που με παρακολουθει κ αυτη δωρεαν + κατι δωρακια απο την αρχη που μου εκαναν για εμενα κ το μωρο.ολα δωρεαν αλλα αυτο που εμενα μου αρεσε περισσοτερο ειναι που δινουν σημασια στο παρελθον κ στο γιατι συμβαινουν, τα ψαχνουν ολα σε αντιθεση με την ΕΛΛΑΔΑ μας που εγω τουλαχιστον στα περισσοτερα πηρα την απαντηση ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!τελος παντων το αποτελεσμα μετραει.

να σου πω κατι με τις γραμπες σου τωρα ειναι απολυτα φυσιολογικες εγω επειδη πινω παρα πολλα φαρμακα κ 6 μαγνησια την μερα δεν εχω γραμπες αλλα η αδερφη μου που πινει 1 την μερα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχει καθημερινα γραμπες.ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογιοκο οποτε μην εχεις καθολου στεναχωρια!!!αυτα απο τας ΓΕΡΜΑΝΙΑ!ελπιζω ολες να ειστε καλα οπως επισης κ τα υδροχοακια κ τα ψαρακια μας!!!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...