Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εχει σακουλακια καφε που εχουν 3.5 ευρω νομιζω στην γερμανια και στον κοβουν επιτοπου για γαλλικο.Εαν ηπιες caramel frappuccino και δεν επαθες ταχυπαλμια τοτε σιγουρα να παρεις απο εκει καφε σακουλακι για γαλλικο!το caramel frappuccino εχει μεσα frappuccino roast που ειναι οτι πιο δυνατο εχουμε σε καφε!:P

Θα δω αυριο και αλλες εταιρειες και θα σε ενημερωσω!

ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΕΤΟΙΜΟ Κ ΚΟΒΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας φιλω ολες!

Καληνυστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

Ioanna τα λεμε αυριο καλο βραδυ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΟΥ!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!

Z29ap2.png

ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΕΤΟΙΜΟ Κ ΚΟΒΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

ναι ναι , σακουλακια ετοιμα που τα δινουμε κοκκους η κομμενα οπως θελει ο πελατης!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΟΥ!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!

Καληνυχτα!να εισαι καλα σ'ευχαριστω πολυ!μακαρι γιατι πολλα χαστουκια εφαγα το 2012!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καληνυχτα!να εισαι καλα σ'ευχαριστω πολυ!μακαρι γιατι πολλα χαστουκια εφαγα το 2012!!!!

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ...ΟΠΟΤΕ ΓΕΡΑ Κ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!Κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

ioanna Καλως ηρθες!!

Sapi τι ωραια νεα???????Αντε μπραβο!με το καλο ολες σας!

didi δεν πιστευω να πινεις νες ???????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ΄ευχαριστω πολυ Μαρκελα μου! Σου εύχομαι γρήγορα και στα δικα σου!!!!!! Είσαι μεγάλη ψυχή και σου αξίζουν πολλα! Και μην ξεχνάς η παραμονή στη σκιά κάνει πιο λαμπρό το φως του ήλιου!!!

Καληνύχτα σε όλες...!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κι εγώ δεν ξέρω πια τι θέλω. Ήθελα πάντα κοριτσάκι αλλά το ένστικτό μου μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος μου έλεγε ότι είναι αγόρι και συνήθισα στην ιδέα... Τώρα σκέφτομαι πάλι ότι ίσως είναι κοριτσάκι γιατί τα στατιτστικά του φόρουμ αυτό δείχνουν, ότι μας λείπουν κορίτσια! :P

Αχ, γερό να είναι κι ας είναι ό,τι θέλει!

Σίγουρα πάνω απ΄ολα γερο να ειναι!!! Μου τη δίνει στα νεύρα όμως όταν λέμε σε κάποιον ότι ειναι κοριτσάκι και λέει δε με νοιάζει, γερο να ναι κι ότι να ναι λες κι εμάς δε μας νοιάζει να ειναι γερο... Τι να πω Παναγία μου!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Σίγουρα πάνω απ΄ολα γερο να ειναι!!! Μου τη δίνει στα νεύρα όμως όταν λέμε σε κάποιον ότι ειναι κοριτσάκι και λέει δε με νοιάζει, γερο να ναι κι ότι να ναι λες κι εμάς δε μας νοιάζει να ειναι γερο... Τι να πω Παναγία μου!

Έχεις δίκιο, εννοείται ότι σε νοιάζει και το φύλο. Θες να ξέρεις τι περιμένεις, τι θα κρατάς στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες. Ένα μικρό κοριτσάκι ή ένα μικρό αγοράκι... :rolleyes:

Καληνύχτα σε όλες και σε όλα τα μωράκια σας!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!! Sapi το ήξερα οτι ειχες κοριτσακι ειδες??? Πώς σου φαίνεται???!!!Μπραβο μπραβο...τωρα θα λιωσουμε στα ροζζζζζζζ!!!

Καλημέρα στις κοπέλες που ξενυχτάνε!! Μαρκελα ντοκτορ του καφε...θα κοψω τον ελληνικο για τη παρτη σου!!

Τελικα πόσες εχουμε κοριτσι?/....3?? Η Ροδούλα τι εχει? Δε θυμαμαι καπου ηταν ενα ποστ που ελεγε ποιες εχουν τι.

Κοριτσια με τις ανακατωσούρες πώς τα πάτε...γιατί εγώ έφαγα ένα (και μοναδικο) κομματι πιτσα χτες και κοντευα να κανω εμετο!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα! δεν αντεξα τελικα, μου λειψατε και μπηκα! Και ειδα και καθησυχαστικο π.μ το οποιο με συγκινησε πολυ! Πως ειστε; Εμεις τα ιδια, δεν εχουμε ακουσει τπτ και βασικα νιωθω περιεργα στην κοιλια, σαν να με πιανουν κραμπες ωρες ωρες. Το εχει νιωσει καποια αλλη αυτο? Με εχει ανησυχησει... Ραντεβου με τον γιατρο εχουμε σημερα, να δουμε αν φανει το φυλο του μωρου (αν και λογω κραμπων ανησυχω μηπως εχει συμβει τπτ κακο και το φυλο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει). Φιλια σε ολες σας!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα!

Μπισκοτάκι, δεν ξέρω πόσες έχουν κοριτσάκι σίγουρα, αλλά νομίζω πως είναι ακόμη λίγες σε σχέση με τα αγόρια. Να δούμε τι θα μας πει και η impatient σήμερα...

Impatient, πολύ χαίρομαι που ξαναμπήκες! Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για τις κράμπες. Το πολύ πολύ να σου δώσει μαγνήσιο που είναι πολύ σύνηθες. Θα μας πεις και τα νέα για το φύλο και θα ηρεμήσεις κιόλας που θα δεις το μωράκι σου! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ...ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013.ΜΕΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

Willkommen Ioanna! Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να μην εχεις κοντα σου τη μαμα σου και τους δικους σου ανθρωπους, βιωνω μια απο τα ιδια, μιας και οι γονεις/συγγενεις μου ειναι 1000χμ μακρια και τους βλεπω πολυ σπανια. Εισαι τυχερη που θα γεννησεις Γερμανια, ξερω οτι εκει δεν πληρωνεις απολυτως τπτ στον μαιευτηρα, κι οτι το κρατος σου προσφερει κι ενα σορο παροχες (οπως ακριβως και στην Ελλαδα, χαχα). Φανταζομαι θα ερθει η μαμα σου πριν τη γεννα ε? Και θα καθισει και λιγο μετα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...