Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ioanna Καλως ηρθες!!

Sapi τι ωραια νεα???????Αντε μπραβο!με το καλο ολες σας!

didi δεν πιστευω να πινεις νες ???????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω ΜΑΡΚΕΛΑ να εισαι καλα!για πες για το νες ή φραπε που ειναι το ιδιο?κ για τον ντεκαφ αν ξερεις!σε ευχαριστω

Z29ap2.png

Αντε ωραια και εσυ μια χαρα.Λοιπον , ειμαι ειδικος στον καφε εχω coffee master certificatio σε 3 χωρες Αγγλια-Ελλαδα-Ρουμανια.Μπορεις να πινεις καφε ARABICA που εχει 1% καφεινη μεχρι 2 ποτηρια την ημερα!καφεδες σαν αυτον ειναι του illy , lavazza ,starbucks και Jacobs arabica mono οχι αυτους με τις γευσεις γιατι αυτοι εχουν μεσα χημικη επεξεργασια.Μπορεις να πιεις ανετα freddo's kai latte's cappuccinos' και γαλλικο αρκει να ειναι arabica οπως οι παραπανω μαρκες.Also ,οχι ντεκαφεινε γιατι η αποκαφενοποιηση γινεται με χλωριοχο μεθυλενιο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ!!(πολλα χημικα και 30% καφεινη η οποια δεν ειναι φυσικη αλλα γινεται με χημικη επεξεργασια!)

Τωρα ο ελληνικος ειναι ποικιλια Robusta γενικως ειναι κακης ποιοτητας και εχει 2% καφεινη.

Ολα αυτα που λενε περι ελληνικου καφε ειναι μυθος , ο περισσοτερος κοσμος δεν ξερει.

Ολα αυτα που λενε ''αα εισαι εγκυος δεν κανει να πιεις εσπρεσσο ειναι βαρυς'' δεν ισχυουν.Ο εσπρεσσο ναι ειναι πιο βαρυς σαν καφες γιατι διαφερει στην μεθοδο εκχυλησης.Εαν ειναι arabica κοκκος καφε εχει ακριβως την ιδια καφεινη αν τον πιεις σε γαλλικο η σε french press η σε ελληνικο!Ο κοκκος του καφε ειναι ΕΝΑΣ !Αυτο που μας νοιαζει ειναι τι κοκκος ειναι ο καφες και τον κοβουμε αναλογα για το τι καφε θελουμε να φτιαξουμε εσπρεσσο , γαλλικο κλπ!

Και ioanna!οχι ταμπλετες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Και ioanna!οχι ταμπλετες!

σωπα....κ να σκεφτεις οτι τα τελευταια 6-7 χρονια πινω μονο νες φραπε ντεκαφεινε....κοιτα εγω μενω στην γερμανια και απο ολες τις εταιρειες που αναφερεις εχει μονο τον jacobs αλλα αν πιω κανονικο απο αυτο θα παω σιγουρα στο νοσοκομειο απο την ταχυπαλμια.κ ενω μου ειπαν ενας δεν πειραζει την ημερα αλλα αν εχει τοσα χημικα ποιος ο λογος να τον πιω?μαλλον θα τον κοψω εντελως....σε ευχαριστω πολυ παντως!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

εχει στη γερμανια ARABICA BEANS θα δω αυριο στο μαγαζι να σου πω τις μαρκες που μπορεις να πινεις σε γαλλικο δεν εχουν χημικη επεξεργασια!

ο ντεκαφεινε απο ARABIKA BEANS σε οτι να ειναι δεν με νοιαζει (γαλλικο γερμανικο)δεν εχουν χημικα?

Z29ap2.png

η αληθεια ειναι οτι ενας καφες δεν κανει κακο!Απλα ο στιγμιαιος καφες ειναι οτι χειροτερο μπορεις να πιεις απο καφε .Μια κουπα στιγμιαιου καφε εχει τοσο πολυ καφεινη που ειναι σαν να πινεις 5!Μην νομιζεις οτι ο ντεκαφεινε δεν εχει καφεινη μεσα.Δεν εχει τοσο οσο ο κανονικος αλλα και παλι εχει ενα ποσοστο καφεινης.

Δες στο σακουλακι του ντεκαφεινε που πινεις αν η αποκαφενοποιηση γινετε με direct contact (δηλαδη με ελβετικο νερο ) η με χλωριουχο μεθυλενιο.Λογικα γραφει στην συσκευασια.

Θα σε ενημερωσω ομως αυριο:P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ο ντεκαφεινε απο ARABIKA BEANS σε οτι να ειναι δεν με νοιαζει (γαλλικο γερμανικο)δεν εχουν χημικα?

Κοιτα ολα κατι εχουν αλλα απο το να πινεις στιγμιαιο καλυτερα να πιεις σε γαλλικο που εχει αλλη επεξεργασια.Ιδανικα , ο καφες σε κοκκους ειναι ο καλυτερος που τον κοβεις μονος σου η καφε απο μαγαζι που πουλαει κοκκους και τους κοβει επιτοπου...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

σωπα....κ να σκεφτεις οτι τα τελευταια 6-7 χρονια πινω μονο νες φραπε ντεκαφεινε....κοιτα εγω μενω στην γερμανια και απο ολες τις εταιρειες που αναφερεις εχει μονο τον jacobs αλλα αν πιω κανονικο απο αυτο θα παω σιγουρα στο νοσοκομειο απο την ταχυπαλμια.κ ενω μου ειπαν ενας δεν πειραζει την ημερα αλλα αν εχει τοσα χημικα ποιος ο λογος να τον πιω?μαλλον θα τον κοψω εντελως....σε ευχαριστω πολυ παντως!

και ταχυκαρδια παθαινεις γιατι εχει πολυ καφεινη λογο της επεξεργασιας και σε στελνει!!!Το ξερω και απο τον αντρα μου απο τοτε που σταματησε τον στιγμιαιο καφε και πινει απο κοκκους δεν ξανα επαθε τιποτα και πινει πανω απο 10 ποτηρια την ημερα ειναι καφεινακιας!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοιτα ολα κατι εχουν αλλα απο το να πινεις στιγμιαιο καλυτερα να πιεις σε γαλλικο που εχει αλλη επεξεργασια.Ιδανικα , ο καφες σε κοκκους ειναι ο καλυτερος που τον κοβεις μονος σου η καφε απο μαγαζι που πουλαει κοκκους και τους κοβει επιτοπου...

θα περιμενω..διαβασα ομως στον νες που μου στελνουν οι δικοι μου απο ελλαδα οτι γινεται με νερο τωρα τι νερο δεν λεει, σκετο νερο.ομως στον γερμανικο που περνω κ ειναι κ αυτος στιγμιαιος γραφει απο 100% arabika gefriergetrocknet (στεγνους κοκκους) δεν ξερω αν ειναι αυτο πρωτη φορα το κοιταξα!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

και ταχυκαρδια παθαινεις γιατι εχει πολυ καφεινη λογο της επεξεργασιας και σε στελνει!!!Το ξερω και απο τον αντρα μου απο τοτε που σταματησε τον στιγμιαιο καφε και πινει απο κοκκους δεν ξανα επαθε τιποτα και πινει πανω απο 10 ποτηρια την ημερα ειναι καφεινακιας!

ο αντρας σου δηλαδη πινει απο τους κοκκους με καφεινη κ δεν τον πιανει ΤΙΠΟΤΑ?

Z29ap2.png

ο αντρας σου δηλαδη πινει απο τους κοκκους με καφεινη κ δεν τον πιανει ΤΙΠΟΤΑ?

Nai!ειναι και γιατρος ε!και ξερεις με τις εφημεριες θελει πολλους καφεδες.

Κοιτα εγω δουλευω στα star ......cks οποτε απο εκει αγοραζω καφεδες και ετσι εμαθα για ολα αυτα που σου λεω δουλευω 8 χρονια.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Nai!ειναι και γιατρος ε!και ξερεις με τις εφημεριες θελει πολλους καφεδες.

Κοιτα εγω δουλευω στα star ......cks οποτε απο εκει αγοραζω καφεδες και ετσι εμαθα για ολα αυτα που σου λεω δουλευω 8 χρονια.

ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ.ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Κ ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΟΥΠΕΡ!ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ Η ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΔΩ!ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ!

Z29ap2.png

ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ.ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Κ ΣΑΝΤΙΓΥ ΣΟΥΠΕΡ!ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ Η ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΔΩ!ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ!

Εχει σακουλακια καφε που εχουν 3.5 ευρω νομιζω στην γερμανια και στον κοβουν επιτοπου για γαλλικο.Εαν ηπιες caramel frappuccino και δεν επαθες ταχυπαλμια τοτε σιγουρα να παρεις απο εκει καφε σακουλακι για γαλλικο!το caramel frappuccino εχει μεσα frappuccino roast που ειναι οτι πιο δυνατο εχουμε σε καφε!:P

Θα δω αυριο και αλλες εταιρειες και θα σε ενημερωσω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...