Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εμενα με τρομαξε ο γιατρος.ειχα να παω τεσσερις μερες και μου πε δεν κανει.μου δωσε υποθετα γλυκερινης για να παω τοτε και μου ειπε καθε δυο μερες απαραιτητως,κι εχω πλακωθει στα βλητα.βοηθησαν πολυ.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα με τρομαξε ο γιατρος.ειχα να παω τεσσερις μερες και μου πε δεν κανει.μου δωσε υποθετα γλυκερινης για να παω τοτε και μου ειπε καθε δυο μερες απαραιτητως,κι εχω πλακωθει στα βλητα.βοηθησαν πολυ.

και εμενα μου ειπε για τ υποθετο

αν δεν πηγαινα χθες θα εβαζα σημερα

γι'αυτο εφτιαξα και τα μπιζελια που λιγουρευτηκες

εμενα δεν μου αρεσουν τα χορτα ουτε τα βλητα!! μπλιαχ!ουτε τα φασολακια!!!

μονο μπιζελια και μπαμιες τρωω(και φασολαδα που κλ..νει ολη η ελλαδα:D)

σκεφτομαι να φτιαξω και καμια αγγιναρα αλα πολιτα καμια μερα με καλαμποκι και καροτακι:D

UzVGp2.png

και εμενα μου ειπε για τ υποθετο

αν δεν πηγαινα χθες θα εβαζα σημερα

γι'αυτο εφτιαξα και τα μπιζελια που λιγουρευτηκες

εμενα δεν μου αρεσουν τα χορτα ουτε τα βλητα!! μπλιαχ!ουτε τα φασολακια!!!

μονο μπιζελια και μπαμιες τρωω(και φασολαδα που κλ..νει ολη η ελλαδα:D)

σκεφτομαι να φτιαξω και καμια αγγιναρα αλα πολιτα καμια μερα με καλαμποκι και καροτακι:D

κ εγω καθε 3-4 ημερες παω τουαλετα. σιδηρο κ ασβεστιο πηνετε?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σου εστειλα μηνυμα σημερα στο παρεντς που να μας βρεις! τυχαια μας βρηκες? δεν το πηρες το μηνυμα?

ναι μαθαμε το φυλο:D

οχι στον υπερηχο αυχενικης, μετα απο 2 εβδομαδες ειχα πηρετο και μου ειπε ο γιατρος να παω να δει το μωρο , τον πλακουντα και το αμνιακο υγρο αν ειναι ολα καλα και αφου ειδαμε οτι ολα ηταν μια χαρα μας ειπε και το φυλο

πωτα μας ρωτησε τι θελουμε και μετα μας ειπε

Δεν το ειχα δει το μηνυμα σου! Ευχαριστω παντως που με σκεφτηκες!! Τωρα ειδα και το τικερακι σου οτι περιμενετε αγορακι!! Φανταζομαι κοιτας ηδη αγοριστικα ρουχαλακια ε; Εμεις ξαναπαμε Παρασκευη, θα ενημερωσω το γιατρο οτι αν δεν ειναι 100% σιγουρος για το φυλο, να μην πει τπτ. Ετσι κι αλλιως εχω στο μυαλο μου την αμερικανια που σας ελεγα και στο παρεντς!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

παιδια εμενα με βοηθησε ο σιδηρος!! Μια απο τις πιθανες παρενεργειες ειναι η διαρροια, μαλλον για τους κανονικους ανθρωπους, για μενα που τουαλετα μια φορα στις 10 μερες, συνεβαλλε στο να πηγαινω σχεδον καθε μερα πλεον!

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως ελπιζω κι εγω δεν γενναω πριν μπει ο υδροχοος θα κρατιεμαι!!!!!θα ειμαι φρονημη ουτε δουλειες δεν θα κανω ουτε σ..ξ μολις μπει ο υδροχοος θα ξεκινησω :tongue:

εμεις δεν εχουμε κανεναν υδροχοο στην οικογενεια αλλα εχω μαθει οτι ειναι τρελοκομειο και θελω ο γιος μου να ειναι τρελοκομειο!! να μας τρελενει με τα "σχεδια"(καμωματα) του!!!!

Καλημέρα! Ναι, μην μας βγει Αιγόκερως! Μετά τις 21/1 μπορούμε να χαλαρώσουμε! :tongue:

Εγώ πάντως που είμαι Υδροχόος δεν είμαι και τόσο τρελοκομείο (νομίζω...) αλλά είμαι στην κοσμάρα μου! Δηλαδή μπορεί ο κόσμος να καίγεται αλλά εγώ θα σκέφτομαι τα δικά μου και θα κάνω του κεφαλιού μου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

παιδια εμενα με βοηθησε ο σιδηρος!! Μια απο τις πιθανες παρενεργειες ειναι η διαρροια, μαλλον για τους κανονικους ανθρωπους, για μενα που τουαλετα μια φορα στις 10 μερες, συνεβαλλε στο να πηγαινω σχεδον καθε μερα πλεον!

Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κι εγώ. Παλιά μπορεί να πήγαινα μία φορά στις 5 μέρες και τώρα σχεδόν κάθε μέρα! Φοβερό! Μαγνήσιο παίρνει καμία; Εγώ όχι αλλά έχω ακούσει πως χειροτερεύει τη δυσκοιλιότητα...

(axxxxxxx φυσηξε τι ωραιαααααα)

ριτσα μου κανει να τρως μονο ενα γευμα???

οχι για εσενα(και εγω για εμενα ενα γευμα ετρωγα) αλλα για το μωρο!

Κι εγώ τρώω μόνο το μεσημέρι κανονικό φαγητό. Το βράδυ τρώω κανένα φρούτο ή καμία φέτα ψωμί με τυρί... Πρέπει να τρώμε 2 κανονικά γεύματα; Που θα φτάσω τότε, έχω ήδη πάρει 2,5 κιλά! :shock:

Κι εγώ τρώω μόνο το μεσημέρι κανονικό φαγητό. Το βράδυ τρώω κανένα φρούτο ή καμία φέτα ψωμί με τυρί... Πρέπει να τρώμε 2 κανονικά γεύματα; Που θα φτάσω τότε, έχω ήδη πάρει 2,5 κιλά! :shock:

Εγω 3 :( μεσα σε μια βδομαδα μπηκε το τελευταιο, ουτε καταλαβα πως.. Εχω παρατηρησει παντως πως αν φαω κατι αλμυρο, εχω παει +600-700 γρ την επομενη μερα. Συμβαινει και σε καμια αλλη αυτο;

Διαφημίσεις

Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κι εγώ. Παλιά μπορεί να πήγαινα μία φορά στις 5 μέρες και τώρα σχεδόν κάθε μέρα! Φοβερό! Μαγνήσιο παίρνει καμία; Εγώ όχι αλλά έχω ακούσει πως χειροτερεύει τη δυσκοιλιότητα...

Παιρνω και αμπουλες μαγνησιου. Κι αυτο λεει διαρροια η δυσκοιλιοτητα και μαλλον το πρωτο συμβαινει με μενα

Εγω 3 :( μεσα σε μια βδομαδα μπηκε το τελευταιο, ουτε καταλαβα πως.. Εχω παρατηρησει παντως πως αν φαω κατι αλμυρο, εχω παει +600-700 γρ την επομενη μερα. Συμβαινει και σε καμια αλλη αυτο;

Δεν το έχω συνδυάσει με αλμυρά... Εγώ είχα πάει διακοπές για μία εβδομάδα και όσο να πεις, έφαγα και τα παγωτάκια μου και το φαγητό στις ταβέρνες.... :oops:

Μήπως είναι κατακράτηση τα δικά σου κιλά; Γιατί τα αλμυρά το προκαλούν αυτό.

Παιρνω και αμπουλες μαγνησιου. Κι αυτο λεει διαρροια η δυσκοιλιοτητα και μαλλον το πρωτο συμβαινει με μενα

Μάλλον προκαλεί στην καθεμία το αντίθετο από αυτό που είχε πριν! Εμείς που "δυσκολευόμασταν", τώρα είμαστε μια χαρά!

Άσχετο, είδα το ticker σου... Τι σχέση έχεις με Γερμανία;

Μάλλον προκαλεί στην καθεμία το αντίθετο από αυτό που είχε πριν! Εμείς που "δυσκολευόμασταν", τώρα είμαστε μια χαρά!

Άσχετο, είδα το ticker σου... Τι σχέση έχεις με Γερμανία;

Με Αυστρια εχω σχεση. Επισης εχω σπουδασει Γερμανικη Φιλολογια και ειμαι καθηγητρια (αναπληρωτρια αρα περιστασιακη :P). Εσυ;

Δεν το έχω συνδυάσει με αλμυρά... Εγώ είχα πάει διακοπές για μία εβδομάδα και όσο να πεις, έφαγα και τα παγωτάκια μου και το φαγητό στις ταβέρνες.... :oops:

Μήπως είναι κατακράτηση τα δικά σου κιλά; Γιατί τα αλμυρά το προκαλούν αυτό.

Δεν ειναι και τα 3 κατακρατηση, ισως το ενα απο αυτα. Κι εγω με το παγωτο εχω ξεφυγει, διατροφη απο σημερα γιατι με βλεπω στο τελος να εχω φτασει τα +20

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...