Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!!! Φυσικά και καλωσορίζουμε τις καινούργιες στην παρέα!!!!

Λοιπον, στη γιατρο πήγε καλα! Φαίνεται λίγο ακόμη κατι στον υπερηχο αλλα θέλει προσοχή! Και μάθαμε το φυλο..............................

Ειναι .........…………. Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Α Κ Ι!!!!!!

Και ξαφνικά όλα έγιναν Ροζ!!!!

glitter-graphics-baby-633681.gif

με το καλο η μπεμπουλα!!! αυξανονται οι νυφουλες! ΤΕΛΕΙΑ... :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sapi τελεια με το καλο η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ λοιπον....κ τα ροζ ροζ ροζ ροζ ροζ......!!!!

αντε κ αλλη νυφουλα λοιπον...χεχεχε..!

εγω εβαλα το φαγητο στον φουρνο κ τωρα περιμενω να γινει να ερθει κ ο αμορες μου κ να ξαπλωσω λιγο γιατι ειμαι αυπνη 2 μερες...!!καλο μεσημερι!!

Jr39p2.png

Μπράβο sapi, τέλεια! Θα αυξηθούν λίγο τα κοριτσάκια εδώ μέσα γιατί οι γιοί υπερισχύουν μέχρι στιγμής! (Λες να έχω κι εγώ κοριτσάκι; )

Τώρα μπορείς να πας να χαζέψεις όλα τα ροζ και τα φούξια φορεματάκια και τσιμπιδάκια! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυυυυυυυυυ!!!!!!!! Τώρα μπορώ άνετα να βγω μπεμπεδοτσαρκα!!!!!! Πάντως κι εγω απο ένστικτο πέτυχα διανα..... Αγόρι ήθελα αλλα μόλις η γιατρός είπε κοριτσάκι ήθελα να βάλω τα κλάματα απο ευτυχία!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Μπράβο sapi, τέλεια! Θα αυξηθούν λίγο τα κοριτσάκια εδώ μέσα γιατί οι γιοί υπερισχύουν μέχρι στιγμής! (Λες να έχω κι εγώ κοριτσάκι; )

Τώρα μπορείς να πας να χαζέψεις όλα τα ροζ και τα φούξια φορεματάκια και τσιμπιδάκια! :P

Είπαμε θα πας 17/9!!! Άρα......

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανουμε ??? ολο καλα νεα βλεπω!!!μπραβο!αντε να εχουμε και κανα κοριτσακι γεμισαμε αγορια!!χαχαχαχαχα

Σας διαβαζω αλλα δεν σας γραφω γιατι εχω πηξει στη δουλεια!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα και απο μενα..πηρα και γω το θαρρος μετα την ιωαννα να μπω στην παρεα σας μιας και σας διαβαζω μερες καποιες σας θυμαμαι απο το forum.

Ειμαι και γω επιτελους εγκυος στο πρωτο παιδακι μου μετα απο εξωσωματικη βεβαια απο την ευτυχια της εγκυμοσυνης ειναι σαν μην την εκανα ποτε αν και δυσκολευτικα στην αρχη ειχα δυο το ενα το απεβαλλε ο οργανισμος μου τωρα εχω ενα αγοραρο στην κοιλιτσα μου και πητ 8/2 ...ελπιζω να με καλοδεχτητε και εμενα....

καλως ηρθες κι εσυ vassouli.αχ πολυ χαιρομαι πουγινομαστε πολλες!

6KuQp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!!! Φυσικά και καλωσορίζουμε τις καινούργιες στην παρέα!!!!

Λοιπον, στη γιατρο πήγε καλα! Φαίνεται λίγο ακόμη κατι στον υπερηχο αλλα θέλει προσοχή! Και μάθαμε το φυλο..............................

Ειναι .........…………. Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Α Κ Ι!!!!!!

Και ξαφνικά όλα έγιναν Ροζ!!!!

τελεια!κι αλλο κοριτσακι!!!!πολυ χαιρομαι!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

ναι!εμαθες το φυλλο?

κοιτα στην αυχενικη ο γιατρος χωρις να τον ρωτησουμε ειπε οτι πιθανον ειναι κοριτσακι αλλα δεν ειναι σιγουρος.εγω δεν εχω προβλημα!εμεις ειπαμε δεν μας νοιαζει μονο να ειναι γερο κ να γεννηθει!κ εσυ απο οτι βλεπω για τσουπρα πας ε?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

Είπαμε θα πας 17/9!!! Άρα......

Κι εγώ δεν ξέρω πια τι θέλω. Ήθελα πάντα κοριτσάκι αλλά το ένστικτό μου μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος μου έλεγε ότι είναι αγόρι και συνήθισα στην ιδέα... Τώρα σκέφτομαι πάλι ότι ίσως είναι κοριτσάκι γιατί τα στατιτστικά του φόρουμ αυτό δείχνουν, ότι μας λείπουν κορίτσια! :P

Αχ, γερό να είναι κι ας είναι ό,τι θέλει!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλησπερα κοριτσια ....τι κανουμε?ψιλο ερημια σημερα ε???

εγω εφαγα μεσημερι,ξαπλαρα,ελιωσα δλδ....σηκωθηκα εκανα κατι δουλειες κ αυριο απογευμα αναχωρω για Σαλαμινα......

το μωρουλι οποτε ξαπλωνω μεσημερι δεν σταματα να κλωτσα...το νιωθει κ ο μπαμπακουλης του καθε μερα πια.....!!

εμαθα κ ενα δυσαρεστο που ελπιζω να γινει ευχαριστο...

μια φιλη μου που εχει διδυμακια κ γενναει αρχες Δεκεμβρη εφυγε εκτακτως για Αγγλια....δεν εχει χωρο στην κοιλιτσα της να αναπτυχθει το ενα απο τα 2 μωρακια κανονικα κ θελει χειρουργειο κ οι πιθανοτητες ειναι μισες μισες.....ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.....!τι αλλο να πει κανεις???παω να ξαναξαπλωσω κοριτσια μου...φιλακια πολλα..!!καλο βραδυ!:D

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσια ....τι κανουμε?ψιλο ερημια σημερα ε???

εγω εφαγα μεσημερι,ξαπλαρα,ελιωσα δλδ....σηκωθηκα εκανα κατι δουλειες κ αυριο απογευμα αναχωρω για Σαλαμινα......

το μωρουλι οποτε ξαπλωνω μεσημερι δεν σταματα να κλωτσα...το νιωθει κ ο μπαμπακουλης του καθε μερα πια.....!!

εμαθα κ ενα δυσαρεστο που ελπιζω να γινει ευχαριστο...

μια φιλη μου που εχει διδυμακια κ γενναει αρχες Δεκεμβρη εφυγε εκτακτως για Αγγλια....δεν εχει χωρο στην κοιλιτσα της να αναπτυχθει το ενα απο τα 2 μωρακια κανονικα κ θελει χειρουργειο κ οι πιθανοτητες ειναι μισες μισες.....ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.....!τι αλλο να πει κανεις???παω να ξαναξαπλωσω κοριτσια μου...φιλακια πολλα..!!καλο βραδυ!:D

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ BARBOYLA....ευχομαι να πανε ολα καλα με την φιλη σου!!!

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...