Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ολα ειναι στο προγραμμα κ ολα για καποιον λογο γινονται.το καλο ειναι οτι εισαι εξοπλισμενη αυτη την φορα.οποτε ολα με το καλο..

μπορει κ μεχρι την 22 ε??μαλιστα τι να κανω θα περιμενω οσο χρειαστει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια?

Χαιρομαι πολυ για τα καλα νεα που διαβαζω..τετοια ευχομαι παντα για ολες!!!!!!!

Περαστικα και κουραγιο σε οσες εχετε θεματακια ειτε υγειας ειτε αλλα....να ναι καλα τα μωρακια μας και ολα θα γινουν!!!!!!

Καλωσηρθατε οι καινουργιες....με το καλο τα μωρακια σας!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ελενακι, γυρισες σπιτι? περαστικα να ναι ολα, να περασει ο καιρος και να ρχονται μονο χαρες απο δω και περα!

δεν γυρισα ακομα...ηταν να βγουμε σημερα αλλα τελικα θα μεινουμε μεχρι σ/κ η δευτερα.....ηταν λιγο πιο σοβαρο απ'οτι ξεραμε....απλα ο γιατρος ηθελε να δει πως θα παει για να μην με τρομσξει.....η κατασταση ειπε ελεγχερε αλλα θελει προσοχη....λαι οτι ειμαο τυχερη που το βρηκαμε γιατι αλλιως θα μπορουσαμ να σπασουμ τα νερα η ακομα να υπαρξει προβλημα ακομα και με τξν ζωη μου!!!!!Προσευχομαστε να πανε ολσ καλα..ηδη παμε καλυτερα και ελπιζουμε να τα καταφερουμε μεχρι το τελος

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Δε θελω να ακουω στεναχωριες...ολα καλα θα πανε...εδω θα ειμαστε να τα λεμε...ενα γκρουπ τρελλες!!!

Ελενακι την αραξες σπιτι ή σηκώθηκες για καμμια δουλειά!!??Το νου σου!!

ΠΕΙΝΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...μασαω μια τσιχλα μπας και μου περασει αλλα χειροτερα μου φαινεται!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσιά!ελενακη σιδερένιοι να ειστε κ να οι δυο κ να ειναι ολα περαστικα!

μπισκοτακι μην μιλας καθολου για πεινα πολυ δυσκολο κομματι..να σκεφτεις οτι εμενα ο γιατρος μου ειπε το πολυ 10 κιλα..πως γινεται αυτο δεν ξερω!!!

υπομονηηηηηη!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Z29ap2.png

δεν γυρισα ακομα...ηταν να βγουμε σημερα αλλα τελικα θα μεινουμε μεχρι σ/κ η δευτερα.....ηταν λιγο πιο σοβαρο απ'οτι ξεραμε....απλα ο γιατρος ηθελε να δει πως θα παει για να μην με τρομσξει.....η κατασταση ειπε ελεγχερε αλλα θελει προσοχη....λαι οτι ειμαο τυχερη που το βρηκαμε γιατι αλλιως θα μπορουσαμ να σπασουμ τα νερα η ακομα να υπαρξει προβλημα ακομα και με τξν ζωη μου!!!!!Προσευχομαστε να πανε ολσ καλα..ηδη παμε καλυτερα και ελπιζουμε να τα καταφερουμε μεχρι το τελος

το σημαντικο ειναι το "ελεγχεται"!!! εσυ, το σταυρο σου, οσα σου λεει ο γιατρος και κρατα καλο παρεακι στο Ζηση-Παναγιωτη! Ολα θα πανε καλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Δε θελω να ακουω στεναχωριες...ολα καλα θα πανε...εδω θα ειμαστε να τα λεμε...ενα γκρουπ τρελλες!!!

ΠΕΙΝΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...μασαω μια τσιχλα μπας και μου περασει αλλα χειροτερα μου φαινεται!!

μακαρι να την αραζα σπιτι...στην κλινικη την αραζω προς το παρον

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κι εγω πεινασα... αλλα εχω ηδη ετοιμο το πιατο! λογω πορειων δεν θα ρθει η μαμη μου και ετσι τρωω οτι εχει μεινει... λιγο μελιτζανα παπουτσακι, λιγα γιουβαρλακια, λιγο μπριαμ... ποικιλια! καλη μας ορεξη, λοιπον...:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω πεινασα... αλλα εχω ηδη ετοιμο το πιατο! λογω πορειων δεν θα ρθει η μαμη μου και ετσι τρωω οτι εχει μεινει... λιγο μελιτζανα παπουτσακι, λιγα γιουβαρλακια, λιγο μπριαμ... ποικιλια! καλη μας ορεξη, λοιπον...:oops::oops::oops:

Καλα...Κατια λιγο απο αυτα τα "ολίγα" θα σκασουμε!!! Αλλα να σου πω...θα τσιμπουσα κι εγω λιγο απ'ολα τωρα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ELENAKI κανε υπομονη το τριημερακι...ειναι ολα για καλο να το θυμασαι αυτο κ ας αρραζεις οπου να ναι...αρκει να ειναι καλα ολα...!!αισιοδοξια μονο...!

κ εγω πειναω κοριτσια κ θα φτιαξω λουκανικα με πατατες στον φουρνο....αλλα μου εκοψε την πεινα το τελευταιο μου κουλουρακι καροτου...!

Jr39p2.png

Καλα...Κατια λιγο απο αυτα τα "ολίγα" θα σκασουμε!!! Αλλα να σου πω...θα τσιμπουσα κι εγω λιγο απ'ολα τωρα!!!

χχχαααααχχχααααα.... αφου λεμε πειναω!:oops::oops::oops:

λιγο εχω βαλει... και το μπιαμ χωρις πατατες, το παπουτσακι αναλατο, το γιουβαρλακι μονο 1... μη με μαλωνεις!!! εχασα 1 κιλο τις τελευταιες 3 εβδομαδες...:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χχχαααααχχχααααα.... αφου λεμε πειναω!:oops::oops::oops:

λιγο εχω βαλει... και το μπιαμ χωρις πατατες, το παπουτσακι αναλατο, το γιουβαρλακι μονο 1... μη με μαλωνεις!!! εχασα 1 κιλο τις τελευταιες 3 εβδομαδες...:rolleyes:

axaxxaxa...και το βρηκα εγω στο δρομο μου φαινεται!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!!! Φυσικά και καλωσορίζουμε τις καινούργιες στην παρέα!!!!

Λοιπον, στη γιατρο πήγε καλα! Φαίνεται λίγο ακόμη κατι στον υπερηχο αλλα θέλει προσοχή! Και μάθαμε το φυλο..............................

Ειναι .........…………. Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Α Κ Ι!!!!!!

Και ξαφνικά όλα έγιναν Ροζ!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...