Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλως την!!! με το καλο κι εσυ και με τον γερο μπεμπακο σου, τελειομηνο στην αγκαλια σου! :tongue:

Ευχαριστω πολυ....να εχουμε ολες μια τελειομανη εγκυμοσυνη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vassouli καλως ηρθες κ απο εμενα....ευχομαι να βγει με το καλο ο αγοραρος σου κ να ειναι ολα καλα...εμεις εδω ειμαστε...κ δεν θα βαρεθεις λεπτο να διαβαζεις...!

Ευχαριστω..δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που θα εχω ατομα να με καταλαβαινουν 100% και να μην νιωθω μοναξια.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλωσηρθες κι εσυ Βασσουλι...με το καλο ο μπεμπαρος!!!

Ιωαννα βάλε το πιο μικρο τικερακι που ειναι για φορουμ...θα τα καταφερεις. Αλλιως πηγαινε στην αρχικη του παρεντς και δες εκει οδηγιες...εχει τα παντα!

Ντιντι...ναι ναι αποτρελαθηκα δε λες τιποτα...ροζ, φουξια και τιποτα αλλο...βαρεθηκα κι εγω τοσο καιρο μπλε μπλε γαλαζιο, καφε και συναφη αγοριστικα!!! Να μη ξεδωσω η γυναικα!!

Ασπασια...ελα στο κλαμπ της κορης γιατι πολυ τσου...νι πεφτει εδω!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι κ εγω Βασουλι.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας κ ευχομαι σε ολες να τα δουμε στα μουτρακια αυτα τα μικρα μωρα του 2013!!!!:P:p:p

οσο για τον λογο κοριτσια που δεν εγραφα νωριτερα ειναι γιατι στο θεμα εγκυμοσυνη...εχω πολυ ασχημο παρελθον..ας ελπισουμε οτι περασαν ολα...

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι κ εγω Βασουλι.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας κ ευχομαι σε ολες να τα δουμε στα μουτρακια αυτα τα μικρα μωρα του 2013!!!!:P:p:p

οσο για τον λογο κοριτσια που δεν εγραφα νωριτερα ειναι γιατι στο θεμα εγκυμοσυνη...εχω πολυ ασχημο παρελθον..ας ελπισουμε οτι περασαν ολα...

Ολα καλα θα μας πανε οσο και αν παιδευτικαμε....τωρα θα χουμε και καλη παρεα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

ολα θα πανε καλα!!! θα δεις...

το τικερακι δεν βγαινει γιατι το λινκ σου δεν ειναι σωστο... διαλεξε το bb code

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το κανω ακριβως οπως μου λες.επελεξα ενα κ μετε πηρα το bb code κ το εκανα αντιγραφη επικολληση στην υπογραφη κ μετα καταχωρηση υπογραφης κ παλι ετσι το βγαζει........:(

Z29ap2.png

katia...ευχομαι να παρει την θεση που πρεπει οταν πρεπει κ να δωσει ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ κ να βγει με ενα πονο κ σπρωξιμο!

didi εεε ο καφες βοηθησε στην τουαλετα αλλα κ στην αυπνια...4.30 η ωρα με πηρε ο υπνος....χαλια ημουν χαλια σε συνδιασμο κ με το σκηνικο..

sapi με το καλο σημερα στον γιατρο κ να μαθουμε κ το φυλο φυσικα....

ioanna καλως μας ηρθες κ εσυ...κ ευχομαι κ σε εσενα μια υπεροχη εγκυμοσυνη......εδω εμεις οι τρελες θα ανταλλαζουμε ολες τις εμπειριες μας κ τις γνωμες μας...καθε μερα δεν θα βαρεθεις λεπτο..

mpiskotaki το συμβολαιο του εχει ληξει απο 26/4 απλως λογω ανθρωπιας καναμε συμφωνια να φυγει Νοεμβρη που ετσι κ αλλιως τον καλυπτε ο νομος να μεινει αλλους 6 μηνες απαξ κ ληξει το συμβολαιο του αλλα προβλεπω καβγαδες κ ειναι κατι που δεν θελω....

οποια εχει ιδεα τι γινεται ας μου πει.δικηγορο τοτε ειχα ρωτησει κ μου ειχε πει οτι εχει δικαιωμα να κατσει μεχρι Οκτωβρη κ δεν αξιζει να το παω δικαστικα γιατι παιρνει πολυ χρονο κ χρημα....:|:neutral:

Κοριτσάκι, εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ακόμη και αν το συμβόλαιο είναι διάρκειας μικρότερης της 3ετίας, ο ενοικιαστής έχει δικαίωμα να μείνει στο σπίτι 3 χρόνια χωρίς να μπορείς να του κάνεις κάτι. Αν έχεις συμβόλαιο για 3 ή περισσότερα χρόνια και έχει λήξει μπορείς να τον διώξεις.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

το κανω ακριβως οπως μου λες.επελεξα ενα κ μετε πηρα το bb code κ το εκανα αντιγραφη επικολληση στην υπογραφη κ μετα καταχωρηση υπογραφης κ παλι ετσι το βγαζει........:(

αυτο που θες να βαλεις ειναι αυτο?

Z29ap2.png

αν ναι κανε το εξης : σ'αυτο που ηδη εχεις γραψει σβησε το πρωτο U και καντο μικρο u και μετα φαε (σβησε) ολα τα κενα!! να ναι τα γραμματα και αγκυλες, ισον ολα συνεχομενα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ζει 7 χρονια στο σπιτιι....η τελευταια ανανεωση εγινε πριν 2 χρονια κ το συμβολαιο πλεον εληξε...το πρωτο συμβολαιο ηταν 3ετιας κ τα επομενα 2 συμβολαια 2ετιας...κ εχει κατσικωθει συν 6 μηνες...ενω εχει ενημερωθει απο τον Γεναρη..ουφ....!παντου μπερδεμενα τα λενε...:confused::confused::(

Jr39p2.png

κατια 82.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!;):P:D ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΗΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ !!!!:-P:razz::-P:razz::-P

αντε, λοιπον!!! σχεδον 16 εβδ... εχετε κανει κι αυχενικη λογικα και προχωρατε για β επιπεδου σιγα σιγα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι σιγα σιγα κ πρωτα ο ΘΕΟΣ!

ειμαι τυχερη γιατι νομιζω οτι επεσα σε καλα χερια.δεν λεω κ στην ΕΛΛΑΔΑ εχουμε φοβερους γιατρους αλλα εδω ειναι καποια χρονια πιο μπροστα απο εμας.ο γυναικολογος που λες με εστειλε για αυχενικη σε ενα γιατρο.......τι να λεω τωρα. 55 λεπτα αυχενικη κ εννοειται οτι δεν πληρωσα τιποτα γενικα εδω η περιθαλψη ειναι δωρεαν ελπιζω κ για το β επιπεδου να με στειλει εκει.εσυ ομως βρε κατια μου που εισαι αρκετα πιο μπροστα θυμασαι ποτε εκανε καμια τουμπα το μικρο σου κ την καταλαβες?

Z29ap2.png

ναι σιγα σιγα κ πρωτα ο ΘΕΟΣ!

ειμαι τυχερη γιατι νομιζω οτι επεσα σε καλα χερια.δεν λεω κ στην ΕΛΛΑΔΑ εχουμε φοβερους γιατρους αλλα εδω ειναι καποια χρονια πιο μπροστα απο εμας.ο γυναικολογος που λες με εστειλε για αυχενικη σε ενα γιατρο.......τι να λεω τωρα. 55 λεπτα αυχενικη κ εννοειται οτι δεν πληρωσα τιποτα γενικα εδω η περιθαλψη ειναι δωρεαν ελπιζω κ για το β επιπεδου να με στειλει εκει.εσυ ομως βρε κατια μου που εισαι αρκετα πιο μπροστα θυμασαι ποτε εκανε καμια τουμπα το μικρο σου κ την καταλαβες?

εμενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη, δυστυχως το πρωτο μου μωρακι το εχασα 20 εβδ λογω ανεπαρκειας τραχηλου, και ετσι τον καταλαβα νωρις να χτυπαει! ηταν μολις εκλεισα την 12η εβδ! γενικα ειναι τυχη,γιατι εξαρταται απο το αν θα σε χτυπησει στο μπροστινο τοιχωμα της μητρας και σε σημειο που να μην εχεις παχυ στρωμα λιπους ή μυων στην κοιλια. μεχρι και την 22η εβδ αλλαζε συνεχεια θεση στους υπερηχους, αλλα δεν το καταλαβαινα ακριβως... ενιωθα απλα οτι κινειται! απτην 25η-26η εβδομαδα ξερω οτι ειναι το κεφαλακι του κατω απτο στομαχι μου, γιατι σχεδον το πιανω οταν ριχνει κεφαλια!!! ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! μη βιαζεσαι, οι περισσοτερες το ακουν γυρω στις 17-18 και οι πρωταρες συνηθως στις 20-21 εβδ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...