Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!

κατι ο ενθουσιασμος, κατι οι κλωτσομπουνιτσες, κατι το σταθερο καθε 2ωρο κατουρημα... δεν κοιμηθηκα και πολυ αποψε! αλλα μια χαρα... ειμαστε καλα και δεν μας νοιαζει και λιγη αυπνια!

σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ!!! ειναι σημαντικο να χεις ανθρωπους να χαιρονται με τα καλα σου νεα, να συμμεριζονται τους φοβους και τις ανησυχιες σου, να σε συμβουλευουν και να σου στεκονται σε δυσκολα και ομορφα, χωρις να κανουν δευτερες σκεψεις...

sapi μου, ολα καλα ευχομαι σημερα!!! περιμενουμε και το φυλο...

didi, τα αγορακια μας πανε για πυγμαχοι στανταρ! δεν θα μαζευονται! βλεπω το ντιντο και τον μανωλη να τρεχουν καταιδρωμενοι πισω απτους γιους...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατ32... ανυπομονησια οχι! μοναχα σκεφτομαι να πανε ολα καλα και να μεινει οσο πιο πολυ μπορει στην κοιλιτσα μου γιατι μαλλον θα μου λειψουν τα χτυπηματακια του! :tongue::tongue::tongue:

μπισοτακι μου, ολα καλα, ευτυχως! δεν εχει ακριβως τα ποδαρακια προς τα κατω... σαν να ναι οκλαδον και το ενα πατουσακι το χε μπροστα στο κεφαλακι του... αφου μου φανηκε σαν να το βαζε στο στομα, αλλα λεω κουφο και δεν ρωτησα!!! μου πε οτι ειναι καλη θεση, γιατι λογικα θα τεντωσει καποια στιγμη τον κορμο και θα βαλει δυναμη στα ποδια οποτε θα τουμπαρει... θα δουμε ομως! οτι θελει μονος του!!!;)

ιωαννα καλωςηρθες και με μια καλη, τυχερη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! γερμανια που εισαι? εχω την κουμπαρα μου βερολινο...

μαρκελακι, συντομα και στις δικες σου χαρες!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια τι κανετε??εγω χαλια....ποναει το στομαχι μου κ ειμαι αυπνη απο τα νευρα μου...!νοικιαζουμε ενα σπιτι σε ενα ανθρωπο με την οικογενεια του κ το συμβολαιο του εληγε τον Απριλη.κ του ειχαμε ζητησει απο γεναρη να φυγει,εκεινος μας ζητησε να κατσει μεχρι Νοεμβρη γιατι ηταν η γυναικα του εγκυος..συμφωνησαμε 1η νοεμβρη να φυγει για να μπουμε εμεις για την ανακαινιση κ να ειναι ετοιμο πριν γεννησω!τον προηγουμενο μην δεν εφερε ενοικιο κ υποθεσσαμε οτι μετραμε αντιστροφα.χθες ομως που ελειπα πηγε σπιτι να δωσει ενοικιο κ ηταν ο αδερφος μου ο οποιος του ειπε οτι δεν θελουμε ενοικιο αφου περιμενουμε να φυγει.κ λεει αυτος ΟΧΙ δεν φευγω.θελω να κατσω 1 χρονο ακομη.κ ο αδερφος μου του λεει οτι αυτο που λες δεν γινεται γιατι η αδερφη μου περιμενει να γεννησει Γεναρη κ θελουμε να φτιαξουμε το σπιτι κ οπως σεβαστηκαμε εμεις εσενα ετσι πρεπει κ εσυ ΕΜΑΣ.κ αυτος εφυγε βριζοντας κ λεγοντας οτι δεν θα φυγει...ειμαι να σκασω!τι θα κανω??οποια ξερει κατι ας βοηθησει...!ειμαι χαλια!με εχουν πιασει κατι νευροπονοι ολο το βραδυ...

Jr39p2.png

Καλα ρε κοριτσια όλες αγορομάνες εδω μέσα!!!??? πο πο ...ποιες εχουμε κοριτσακια?? Sapi αντε να μου κανεις παρεα γιατι θα μου κυνηγανε τη κορη τόσα αρσενικα!!

Ω Barboula τι σε βρηκε...μην αγχωνεσαι εσυ και μην τρελενεσαι, ασε τον αδερφο σου να κανονισει, δεν ειμαστε για στεναχωριες τωρα!!! Αν εχετε συμβολαιο που οριζει ποτε πρεπει να φυγει καλώς, αν δεν εχετε τιποτα τοτε πρεπει να τα βρειτε μεταξυ σας.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

barboula χαλαρα εσυ!!!

ασε τους αντρες να μιλησουν... οι εγκυες δεν εχουν αντοχη για τετοια. αν δεν εχετε συμβολαιο ρωτηστε και κανα γνωστο σας δικηγορο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

katia...ευχομαι να παρει την θεση που πρεπει οταν πρεπει κ να δωσει ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ κ να βγει με ενα πονο κ σπρωξιμο!

didi εεε ο καφες βοηθησε στην τουαλετα αλλα κ στην αυπνια...4.30 η ωρα με πηρε ο υπνος....χαλια ημουν χαλια σε συνδιασμο κ με το σκηνικο..

sapi με το καλο σημερα στον γιατρο κ να μαθουμε κ το φυλο φυσικα....

ioanna καλως μας ηρθες κ εσυ...κ ευχομαι κ σε εσενα μια υπεροχη εγκυμοσυνη......εδω εμεις οι τρελες θα ανταλλαζουμε ολες τις εμπειριες μας κ τις γνωμες μας...καθε μερα δεν θα βαρεθεις λεπτο..

mpiskotaki το συμβολαιο του εχει ληξει απο 26/4 απλως λογω ανθρωπιας καναμε συμφωνια να φυγει Νοεμβρη που ετσι κ αλλιως τον καλυπτε ο νομος να μεινει αλλους 6 μηνες απαξ κ ληξει το συμβολαιο του αλλα προβλεπω καβγαδες κ ειναι κατι που δεν θελω....

οποια εχει ιδεα τι γινεται ας μου πει.δικηγορο τοτε ειχα ρωτησει κ μου ειχε πει οτι εχει δικαιωμα να κατσει μεχρι Οκτωβρη κ δεν αξιζει να το παω δικαστικα γιατι παιρνει πολυ χρονο κ χρημα....:|:neutral:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κοριτσια λυπάμαι αλλά τις καθημερινές δεν σας προλαβαίνω...

Χανω πολλά επεισόδια!

Εχω πήξει και με τη δουλεια γιατι θα ειμαστε σε δυο εκθέσεις για παιδιά και ετοιμάζω και δυο εκδηλώσεις στην ομάδα και τρέχω...

Καλημέρα σε όλες!

Περιμάνω πως και πώς την Τετάρτη που θα πάμε για την αυχενική μηπως δουμε φύλλο!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

θα πας στο προφιλ σου! στον πινακα ελεγχου θα διαλεξεις εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης, θα βαλεις το λινκ σου και θα το βλεπεις καθε φορα που γραφεις σαν τικερακι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

ιωαννα μου απορω γιατι μας διαβαζες και δεν μας μιλουσες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλως ηρθες στην παρεα μας και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!για το τικερακι πρεπει να πας στον πινακα ελεγχου επεξεργασια υπογραφης και το κανεις επικολληση στο πλαισιο οπως τα μυνηματα που γραφουμε , μετα πατας καταχωρηση-ανεβασμα κατι τετοιο και μετα αποθηκευση

μπισκοτακι τελειο το νεο τικερακι σου!!! εχεις αποτρελαθει πια με τα ροζ!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχχ

κατια μου , ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που εισαι τοοοοοοσο ενθουσιασμενη!!!! σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου και ευχομαι ολα να ερθεις με τη σειρα τους , ο μιχαλιως θα γυρισει στην ωρα του!!:D:D:D

οσο για τον Ακη μουουου, αυτα μου λεει και ο ντιντος, αν ειναι και τοσ δραστηριος και οταν γεννηθει....οϊ οϊ μανα μου!!:o:o

αχ μπαρμουλα μου τι σου ετυχε τωρα??? δεν πρεπει να ασχοληθεις μαζι του για να μην σε συγχιζει στην κατασταση που εισαι,

αυτουνου η γυναικα γεννησε?

προσεχε βρε κοριτσακι μην μπλεξεις σε φασαριες και σε γλωσσοφαει !!!! κρεμασε σκορδα εξω απο την πορτα σου!!!

στο αλλο θεματακι που μιλαω εχουμε μια δικηγορο , ευχομαι να εμφανιστει και θα την ρωτησω κι αυτην πως μπορεις να κινηθεις νομικα και τι οριζει ο νομος

ασπασια σου ειπα να μπαινεις πιο συχνα!!! εδω εγω και δεν τις προλαβαινω!!!! :-P:razz::-P:razz:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα..πηρα και γω το θαρρος μετα την ιωαννα να μπω στην παρεα σας μιας και σας διαβαζω μερες καποιες σας θυμαμαι απο το forum.

Ειμαι και γω επιτελους εγκυος στο πρωτο παιδακι μου μετα απο εξωσωματικη βεβαια απο την ευτυχια της εγκυμοσυνης ειναι σαν μην την εκανα ποτε αν και δυσκολευτικα στην αρχη ειχα δυο το ενα το απεβαλλε ο οργανισμος μου τωρα εχω ενα αγοραρο στην κοιλιτσα μου και πητ 8/2 ...ελπιζω να με καλοδεχτητε και εμενα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και απο μενα..πηρα και γω το θαρρος μετα την ιωαννα να μπω στην παρεα σας μιας και σας διαβαζω μερες καποιες σας θυμαμαι απο το forum.

Ειμαι και γω επιτελους εγκυος στο πρωτο παιδακι μου μετα απο εξωσωματικη βεβαια απο την ευτυχια της εγκυμοσυνης ειναι σαν μην την εκανα ποτε αν και δυσκολευτικα στην αρχη ειχα δυο το ενα το απεβαλλε ο οργανισμος μου τωρα εχω ενα αγοραρο στην κοιλιτσα μου και πητ 8/2 ...ελπιζω να με καλοδεχτητε και εμενα....

καλως την!!! με το καλο κι εσυ και με τον γερο μπεμπακο σου, τελειομηνο στην αγκαλια σου! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi Μου ναι γεννησε η γυναικα του...κ του εχουμε αφησει κ περιθωριο 6 μηνες απο την ληξη του συμβολαιου του....κ φοβαμαι γιατι ειναι κ λιγο περιεργη φαρα μην εχω μπλεξιματα...τωρα να ασχολουμαι με δικηγορους το θεωρω λαθος αλλα δεν μου αφηνει αλλα περιθωρια...ειναι για ιδιοκατοικηση κ μαλιστα για εγκυμονουσα απλα το σκεφτομαι μηπως υπαρχει θεμα επειδη το σπιτι ειναι εξ αδιαιρετου με τον αδερφο μου κ την μαμα μου κ απλως δεν το εχουμε μεταφερει στο ονομα μου λογω χρηματων κ φορων...!ειμαι να σκασω...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...