Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνύχτα σε όλες τις Μανουλες και στα γλυκά μωρακια! Ευχαριστώ πολυ για την συμπαράσταση!!! Ειναι πολυ σημαντικό που βαδίζουμε αυτο τον δρόμο προς την μέγιστη ευτυχία με παρέα!!! Να ΄στε όλες καλα!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, καλησπερα!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!! :P:p:p:p:p:p

ο Μιχαλιος μας εγινε 1.098 γραμμαρια, εχει ψηλα ποδαρακια και μακρυα χερακια, ειναι κουκλος και καρδιοχτυπα με 141 παλμους! ο γιατρος μας μας ειπε ολα καλα... παμε για τελειομηνη γεννα και με ενα υπεροχο μπεμπουλη, αν και ισχιακο ακομα! Νωρις ειναι, ομως, θα δουμε... προς το παρον δοξαζω τη Χαρη της!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D;);););););)

Μπραβο Κατια!Με το καλο!Μαλλον οπου ναναι θα γυρισει και στο ευχομαι απο καρδιας .χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

να σου πω ! πιο μικρη εκανε δουλειες ( εβγαζε τα πιατα απο το πληντυριο και μου εδινε τα ρουχα να τα απλωνω) τωρα τιποτα , αλλα το δωματιο της το μαζευει και μαλιτσα βαζει τα παιχνιδια στα σωστα κουτια! οι κουκλες με τις κουκλες κτλ!

κοριτσια οχι βαρη , μην σηκωνετε τιποτα , εγω δεν περνω μαγνισιο:rolleyes:

ενω το αγορασα , μου ειπε να μην το παρω γιατι κανω ταχυκαρδιες λογο της αναιμιας και δεν κανει!

καλησπερα!!!

οκ και νοικοκυρα ειναι η αννουλα!! θα τη παρουμε, εκτος αν θελει πιπινακια ο Ακης μας:rolleyes:

UzVGp2.png

γεια σας κοριτσια τι κανουμε ? ολες μια χαρα βλεπω!Σας διαβασα και βλεπω ειχαμε ωραια νεα!

didi , τοσα μαθηματα ρε για τον καφε σας εκανα και εσυ λες να πιει νες ??????????????????????????????????????????????????

!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

διδυμη ψυχη ! ξεχνα το νες!

φωναζει το μαρκελακι!!!!!!!:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

Κοριτσακια μου, καλησπερα!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!! :P:p:p:p:p:p

ο Μιχαλιος μας εγινε 1.098 γραμμαρια, εχει ψηλα ποδαρακια και μακρυα χερακια, ειναι κουκλος και καρδιοχτυπα με 141 παλμους! ο γιατρος μας μας ειπε ολα καλα... παμε για τελειομηνη γεννα και με ενα υπεροχο μπεμπουλη, αν και ισχιακο ακομα! Νωρις ειναι, ομως, θα δουμε... προς το παρον δοξαζω τη Χαρη της!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:D:D:D:D;);););););)

κατια μου τι υπεροχα νεα!!! ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα και το μιχαλιω σου!!!!:D:D:D

και εμας σημερα ξαφνικα αρχισε να κλωτσαει δυνατα και φανηκε και στην κοιλιτσα μου η κλωτσια-μπουνια! φανηκε το καρουμπαλο που χτυπησε!!!!!

και ειμαστε κι εμεις ετσι σημερα:D:D

UzVGp2.png

didi οι μπανανες εχουν μαγνησιο αλλα στουμπωνουν λενε πολλοι....

επισης εχω ενα βιβλιο που λεει για βιταμινες κ διαβαζα για το σιδηρο πιο πολυ επειδη εμενα η αποθηκη του σιδηρου μου ειναι περιεργη κ διαπιστωσα οτι...

ο ηλιοσπορος λεει εχει παρα πολυ σιδηρο...ακομη πιο πολυ κ απο τις φακες....ηταν που ηταν ο αγαπημενος μου κ για να μου κοβει την πεινα τωρα εχω κ δικαιολογια....αχαχαχα!!!

μολις εφτιαξα τον εσπρεσο μου....κ μετα το προγραμμα εχει βολτουλα στον Πειραια στην θαλασσα με το αμορε...!τα φιλια μουυυυυ!

θα κοιταξω κι εγω στο βιβλιο μου αν εχει αλλο φαγητο με μαγνησιο εκτος απο μπανανες που στουμπωνουν...

το εσπρεσσο εκανε δουλεια??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε?

στα κοριτσια που εχουν επετειο χρονια πολλα πολλα και ευτυχισμενα.αλλωστε παιρνετε το ωραιοτερο δωρο!

sapi και elenaki περαστικουλια.ολα ειναι καλα απο δω και περα!

κατια υπεροχο το μηνυμα σου.πλησιαζει το 1 κιλο μπεμπακι σου!η ψυχουλα μου!!!

τωρα να κανω καμια ερωτηση??πειτε μου πως ειναι οταν το ακους το μωρο?για πρωτη φορα εννοω!

κοριτσακι εγω ενιωσα κατι α με γαργαλαει κατω απο τον αφαλο πρωτη φορα και δεν ημουν σιγουρη αν με γαργαλουσε η μπλουζα:shock: οποτε σηκωσα την μπλουζα και σκουνταω με το δακτυλακι μου εκεινο το σημειο και του λεω: "βρε εσυ ησουν?" και το ξαναενιωσα

ενα γαργαλητο κατι σαν σαρανταποδαρουσα να κοβει βολτες!!!:D:D:D

ημουν κοντα 16 εβδομαδων

UzVGp2.png

Καληνύχτα σε όλες τις Μανουλες και στα γλυκά μωρακια! Ευχαριστώ πολυ για την συμπαράσταση!!! Ειναι πολυ σημαντικό που βαδίζουμε αυτο τον δρόμο προς την μέγιστη ευτυχία με παρέα!!! Να ΄στε όλες καλα!!!

καληνυχτα κοριτσακι και μην ανησυχεις

περιμενουμε νεα σου απο αυριο!

τι ωρα θα πας στο γιατρο?

UzVGp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ...ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013.ΜΕΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

Z29ap2.png

Καλημερα Ιωαννα καλωσορισες!! Βάλε κι ενα τικερακι...πάτα σε καποιο που σου αρεσει και θα σε βγαλει σε ενα <site να διαλεξεις, μετα πηγαινε στο πινακα ελεγχου και κολλα το στην υπογραφη σου!! Με το καλο!!!

Κατια τον ειδες το παιδαρο???!!! Με τα ποδια κατω ε>? Δε πειραζει θα γυρισει!!Μια χαρα!!

Real thing τελικα το ενιωσες το μωρουλι??Αυτο ηταν σιγουρα...κολυμπαει τωρα γιατι μετα θα αρχισει τις κλωτσιες που θα στριμωχτει!

Markela...τι νακανω που δεν εχει τους arabica το κυλικειο του ΤΕΙ θα με στειλει σε κανα διαολο αμα τον ρωτησω τι ποικιλια καφε εχετε?Αχχαχαχχαχα...ελληνικο και τον αφηνω να κατακατσει , αλλα δε πινω και καθε μερα...Δυστυχως δεν εχουμε σταρμπαγκς εδω...αλλα και να ειχαμε με τη κριση που εχουμε...ποιος θα πιει τετοιο καφε!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Κάτια μου, υπέρχοα νέα! Είσαι πια στην τελική ευθεία και όλα ακούγονται τέλεια! Πρέπει να σε έχει πιάσει φοβερή ανυπομονησία ε; Εδώ με έπιασε εμένα! :tongue::tongue:

Sapi, περιμένουμε τα νέα από το γιατρό τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ καλά! Άντε, ίσως μας πεις και το φύλο σήμερα! :P

Ιωάννα, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τι φοβόσουν;! Εδώ λέμε τις χαρές μας και δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη για όλες τις ανησυχίες που έχουμε κατά καιρούς. Που μένεις στη Γερμανία (είναι η μαμά μου Γερμανίδα και έχω επαφή με τη χώρα, γι'αυτό σε ρωτάω);

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...