Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια τι κανουμε ? ολες μια χαρα βλεπω!Σας διαβασα και βλεπω ειχαμε ωραια νεα!

didi , τοσα μαθηματα ρε για τον καφε σας εκανα και εσυ λες να πιει νες ??????????????????????????????????????????????????

και κατι αλλο πονοκεφαλος εκτος απο συμπτωμα της εγκυμοσυνης , ειναι και θεμα πιεσης!Καλο ειναι να μετραμε και πιεση αν εχουμε πονοκεφαλο που ειναι επιμονος!!!Αν εχουμε πιεση τηλεφωνακι στο γιατρο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου, καλησπερα!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!! :P:p:p:p:p:p

ο Μιχαλιος μας εγινε 1.098 γραμμαρια, εχει ψηλα ποδαρακια και μακρυα χερακια, ειναι κουκλος και καρδιοχτυπα με 141 παλμους! ο γιατρος μας μας ειπε ολα καλα... παμε για τελειομηνη γεννα και με ενα υπεροχο μπεμπουλη, αν και ισχιακο ακομα! Νωρις ειναι, ομως, θα δουμε... προς το παρον δοξαζω τη Χαρη της!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D;);););););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κατια μπραβο τελεια τα νεακια σου απο τον Μιχαλιο σου....μπραβο μπραβο...αντε 11 εβδομαδουλες εμειναν κ θα εισαι η μπροσταρισα......χεχεχε....!!

impatient χρονια πολλα να εχετε με τον συζυγο κ να εχεις φαει ηδη τις πρωτες κλωτσιτσες σημερα....!

Μαρκελα αυτο με τους πονοκεφαλους κ την πιεση το διαβασα κ εγω αλλα λεει αν κοιμηθεις με πονοκεφαλο κ ξυπνησεις κ εισαι ακομα ετσι να παρεις τον γιατρο...(για πιεση)αλλιως μπορει να ειναι κ συμπτωμα...!!

didi οι μπανανες εχουν μαγνησιο αλλα στουμπωνουν λενε πολλοι....

επισης εχω ενα βιβλιο που λεει για βιταμινες κ διαβαζα για το σιδηρο πιο πολυ επειδη εμενα η αποθηκη του σιδηρου μου ειναι περιεργη κ διαπιστωσα οτι...

ο ηλιοσπορος λεει εχει παρα πολυ σιδηρο...ακομη πιο πολυ κ απο τις φακες....ηταν που ηταν ο αγαπημενος μου κ για να μου κοβει την πεινα τωρα εχω κ δικαιολογια....αχαχαχα!!!

μολις εφτιαξα τον εσπρεσο μου....κ μετα το προγραμμα εχει βολτουλα στον Πειραια στην θαλασσα με το αμορε...!τα φιλια μουυυυυ!

Jr39p2.png

ευχαριστω barboula μου!!! πραγματι 11 εβδομαδες εμειναν...

οι μπανανες εκτος απο μαγνησιο εχουν και πολυ αμυλο και ανεβαζουν το ζαχαρο, οποτε με μετρο!

ο ηλιοσπορος, αναλατος ομως, κανει παρα πολυ καλο, μου τον εχουν προτεινει κι εμενα!!! περναει και η ωρα...

απτην χαρα, ξεχασα να γραψω και το κουφο της μερας! με ζυγιζει ο γιατρος και αντι να χω παρει... εχασα σχεδον 1 κιλο! απεδωσε η αποχη απο πολλα μακαρονια, ρυζια, πατατες και γλυκα...:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσακια μου, καλησπερα!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!! :P:p:p:p:p:p

ο Μιχαλιος μας εγινε 1.098 γραμμαρια, εχει ψηλα ποδαρακια και μακρυα χερακια, ειναι κουκλος και καρδιοχτυπα με 141 παλμους! ο γιατρος μας μας ειπε ολα καλα... παμε για τελειομηνη γεννα και με ενα υπεροχο μπεμπουλη, αν και ισχιακο ακομα! Νωρις ειναι, ομως, θα δουμε... προς το παρον δοξαζω τη Χαρη της!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D;);););););)

Κατια μου δοξα το θεο κ την παναγια ολα καλα ε?μπραβο στον μπεμπουλη σας!!

ξερει απο τωρα οτι θα παρεις ολο το μηνα?εχεις ακομα τοσες βδομαδες!

κ τι ειναι το ισχιακο?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Κατια μου δοξα το θεο κ την παναγια ολα καλα ε?μπραβο στον μπεμπουλη σας!!

ξερει απο τωρα οτι θα παρεις ολο το μηνα?εχεις ακομα τοσες βδομαδες!

κ τι ειναι το ισχιακο?

καταρχην, ευχαριστω!!!

...οκ δεν ξερει 100%, αλλα οπως τα δε ολα ειναι σουπερ και ειναι αισιοδοξος!

ισχιακο, ειναι οτι εχει τα ποδαρακια προς τα κατω και το κεφαλακι του στο στομαχι μου... που αν δεν γυρισει, σημαινει καισαρικη επισης... αλλα οκ! δεν μας πειραζει κι αυτο... μονο να ναι καλα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα δεν μου ειπε κανενας να μετραω την πιεση μου αλλα επειδη ξερω απο παντα οτι εχω ταχυκαρδια κ ξερω οτι οσο ανεβαινει η εγκυμοσυνη η πιεση ανεβαινει φυσιολογικα γιαυτο κ εγω καθε πρωι μετραω κ γραφω πιεση κ παλμους για να ξερω τι μου γινεται για αργοτερα !!!!:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

α ναι οταν ειναι ο ποπουλιγκος προς τα κατω καλα λες!!

αλλα γυρω στον 7ο δεν γυρναει?ενταξη φυσικα κ δεν σε πηραζει καισαρικη ή φυσιολογικα αλλα αρκει ναναι γερο αλλα ποτε περιπου γυρναει?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

α ναι οταν ειναι ο ποπουλιγκος προς τα κατω καλα λες!!

αλλα γυρω στον 7ο δεν γυρναει?ενταξη φυσικα κ δεν σε πηραζει καισαρικη ή φυσιολογικα αλλα αρκει ναναι γερο αλλα ποτε περιπου γυρναει?

οποτε θελει το μωρο! μπορει και λιγο πριν σπασουν τα νερα... αλλα γυρνανε νωρις και αλλα αργουν! μου ειπε οτι εχει ξεγεννησει κοπελα, που προγραμματιζαν καισαρικη για παρασκευη και πεμπτη τον πηρε οτι ειχε τρομερο πονο και τρανταγμα οταν κοιμοταν. την ειδε ξημερωματα και το μωρο ειχε τουμπαρει... ακυρωσαν καισαρικη και 3-4 μερες μετα γεννησε με φυσιολογικο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσια μου τι κανετε?

στα κοριτσια που εχουν επετειο χρονια πολλα πολλα και ευτυχισμενα.αλλωστε παιρνετε το ωραιοτερο δωρο!

sapi και elenaki περαστικουλια.ολα ειναι καλα απο δω και περα!

κατια υπεροχο το μηνυμα σου.πλησιαζει το 1 κιλο μπεμπακι σου!η ψυχουλα μου!!!

τωρα να κανω καμια ερωτηση??πειτε μου πως ειναι οταν το ακους το μωρο?για πρωτη φορα εννοω!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

τωρα να κανω καμια ερωτηση??πειτε μου πως ειναι οταν το ακους το μωρο?για πρωτη φορα εννοω!

την 1η φορα, νιωθεις ενα απαλο γουργουρισμα ή χτυπημα ή περπατημα... αλλα ειναι τοσο απαλο που παντα οι πρωταρες λεμε "μπα, το εντερο μου θα ναι"! αν ενιωσες κατι... ετσι λιγο διαφορετικο... αυτο ειναι! απλα θα το καταλαβεις καλυτερα σε 2-3 μερες που θα το συνειδητοποιησεις τι κανει... :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

την 1η φορα, νιωθεις ενα απαλο γουργουρισμα ή χτυπημα ή περπατημα... αλλα ειναι τοσο απαλο που παντα οι πρωταρες λεμε "μπα, το εντερο μου θα ναι"! αν ενιωσες κατι... ετσι λιγο διαφορετικο... αυτο ειναι! απλα θα το καταλαβεις καλυτερα σε 2-3 μερες που θα το συνειδητοποιησεις τι κανει... :tongue:

ημουν σημερα χαλαρη και ακουγα τη γιαγια μου και ξαφνικα ψηλα ομωςστην κοιλια ενιωσα λες και ειναι μεσα κατι ξενο και εκανε δυο τρια βηματα απαλα και στοπ.γενικα εχω πολλες διαταρραχες με το εντερο μου παντα και ξερω τα παντα γυρω απο αυτο.ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν.και να σου πω την αληθεια ψιλοανατυριχιασα εκεινη την ωρα γιατι μου φανηκε κατι πολυ ξενο.αλλα δεν ειναι οτι περιμενα να το ακουσω οποτε μπορει να ειναι και η ιδεα μου.ημουν σιγορη οτι θα αργησω.δεν το ειχα στο μυαλο μου.

λες?κι αν ειναι τοτε ποτε θα το ξαναπαθω?δεν ειναι πολυ νωρις?

6KuQp2.png

ημουν σημερα χαλαρη και ακουγα τη γιαγια μου και ξαφνικα ψηλα ομωςστην κοιλια ενιωσα λες και ειναι μεσα κατι ξενο και εκανε δυο τρια βηματα απαλα και στοπ.γενικα εχω πολλες διαταρραχες με το εντερο μου παντα και ξερω τα παντα γυρω απο αυτο.ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν.και να σου πω την αληθεια ψιλοανατυριχιασα εκεινη την ωρα γιατι μου φανηκε κατι πολυ ξενο.αλλα δεν ειναι οτι περιμενα να το ακουσω οποτε μπορει να ειναι και η ιδεα μου.ημουν σιγορη οτι θα αργησω.δεν το ειχα στο μυαλο μου.

λες?κι αν ειναι τοτε ποτε θα το ξαναπαθω?δεν ειναι πολυ νωρις?

εγω σ'αυτη την εγκυμοσυνη τον καταλαβα 1η φορα ετσι απαλα κλεινοντας τη 12η εβδ! οποτε δεν ειναι νωρις!!! μαλλον το μωρακι σου ειναι και ετυχε, παροτι μικρο, να διαλεξει το μπροστινο τοιχωμα της μητρας για να χτυπησει, οποτε και το νιωσες! αντε, κοριτσι μου, καλη αρχη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια σε αγαπω!!!!!αχ τι καλος που ειναι ο μπεμπης σου.μεχρι κι ατη τη χαρη σου κανε για να σε ηρεμησει..

αν σκεφτεις μαλιστα οτι 13η μπηκαμε για περιδεση... μου κανε τεραστια χαρη!!! ετσι, τουλαχιστον ηξερα οτι ειναι εκει μαζι μου! η ψυχουλα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...