Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φυλλα αιγυπτου ε?το σημειωσα.....!!!κ στην ξαδερφη μου της ειχε δωσει κατι σε υγρο κ επινε...!!

μου ειπε κ κατι αλλο σε τζελ που το βαζεις στο νερο κ δεν θυμαμαι πως μου το ειπε

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Μην ανησυχείς, θα σου πει ο γιατρός αύριο τι να κάνεις και τι να αποφεύγεις. Απλά μάζεψε τις ερωτήσεις σου πριν πας. Κι εγώ όλο αυτό παθαίνω όταν πάω στο γιατρό, χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω το μωρό και μετά ξεχνάω τι ήθελα να ρωτήσω! :rolleyes:

Εσένα μπορεί να το δει αύριο το φύλο! Αφού είναι η γιορτή σου, ελπίζω να μου φέρεις γούρι! Πίστη σε λένε ή Σοφία;

Σοφία με λένε! Εκείνη την ημέρα ειναι Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης κι Ελπιδος!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

εγω πινω απο την 8 εβδομαδα trofocard (μαγνησιο ) καθε βραδυ προκληπτικα....!!κ πιστευω οτι για να σου λεει οτι αν εμπαινες αργοτερα δεν θα το εβλεπε σημαινει οτι εισαι τυχερη κ η τυχη θα ειναι με το μερος σου απλως να εισαι λιγο προσεχτικη....εγω πλεον επαψα να σηκωνω ακομα κ το σκυλακι μου που ειναι 6 κιλα....!!

Μακάρι να ειναι έτσι! Καλα κανεις και προσεχεις! Φυλάγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά!

ODhsp2.png

Γεια σας κοριτσια..πως ειστε?

Τελευταια μερα στην κλινικη....επιτελους φευγουμε!!!!!! :D

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και ελπιζω απο δω και περα να εχουμε μονο ευχαριστα ολες!!!!!!!!

real thing σου απαντησα στο πμ ελπιζω αυτη τη φορα

να καταφερα να το στειλω :tongue:

Αποφασισαμε και για το ονομα...πρωτα ο θεος θα τον πουμε Ζηση-Παναγιωτη....απο τον πεθερο και την Παναγια που παρακαλαω καθε μερα να προστατευει τον μικρουλη μας!!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και ελπιζω απο δω και περα να εχουμε μονο ευχαριστα ολες!!!!!!!!

Αποφασισαμε και για το ονομα...πρωτα ο θεος θα τον πουμε Ζηση-Παναγιωτη....απο τον πεθερο και την Παναγια που παρακαλαω καθε μερα να προστατευει τον μικρουλη μας!!!!!!!!

Με το καλο κοπέλα μου! Σου εύχομαι απο δώ και πέρα να πανε όλα τέλεια!!!! Να μην ξαναταλαιπωρηθεις! Να προσεχεις και να προσευχεσαι! Θα δεις ότι όλα θα πανε καλα!!! Πολυ ωραια ονόματα και τα δυο!

ODhsp2.png

μπραβο Ελενακι...τελεια....αντε κ βγαινεις κ σπιτι τωρα προσεχτικα να ακους το μπεμπακι σου συνεχεια κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ...!Κ πολυ ωραιο το ονοματακι επισης....!!

Jr39p2.png

didi Μου το δοκιμασα κ τον νες τιποτα....αλλα επειδη ξερω οτι με τον εσπρεσσο θα παω αμεσως θα πιω το απογευμα ενα στο σπιτι...μια γουλια δλδ χρειαζομαι το υπολοιπο θα το πιει ο αμορες....κ ολα θα ειναι ΟΚ....!!

η impatient θα νιωσει το μωρακι της σημερα κιολας κ δεν θα μας στεναχωρησει κ θα μπει σημερα με χαρα κ ΚΕΦΙ για το ζουζουνακι της!!!το καλο που της θελω....!!

ααα ωραια μια χαρα...εγω χθες εβλεπα ταινια το Hunger games(δεν μου αρεσε καθολου)κ εγω εκλαιγα...!που το εργο ειναι για κλαματα μεταφορικα οχι στη κυριολεξια....αχαχα!:?

δεν εχω παρατηρησει λειτουργια του εντερου μου με εσπρεσσο:rolleyes:

και η impatient αν θυμαμαι καλα εχει σημερα επετειο

ευχομαι να της κανει το δωρο το μπεμπακι της

πρεπει να ειναι κοριτσι:cool:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

στο ειπε για να ησυχασεις, πιστευω... η αληθεια ειναι οτι αν δεν την εβλεπες δεν θα το σκεφτοσουν καν... οποτε εισαι τυχερη, γιατι τωρα ξερεις, οτι χρειαζεσαι περισσοτερη ξεκουραση! οσο για τα μαγνησια, εγω παιρνω απο την 13η εβδ. 3 την ημερα προληπτικα, χωρις να εχω συσπασεις! και οταν ρωτησα, αν αρχισουν συσπασεις? μου ειπε οτι μπορουμε να τα αυξησουμε μεχρι 6, αλλα οτι εχουμε κι αλλες λυσεις... οποτε μην αγχωνεσαι κι απλα ρωτα!

επειδη δεν μου εχει δωσει μαγνισιο και κανω δουλιτσες, μηπως να τρωω μπανανες?

οι μπανανες δεν ειναι που εχουν μαγνησιο?????

UzVGp2.png

καλημερα didi το ισχιον ειναι εκει που λες περιπου του το ειπα δεν ειναι τιποτα ειναι φυσιολογικο ασε υποφερω κ εγω σερνω κ το ποδι μου παω σα σιγκαμενη χαχαχχα σαν γρια. κ αλλη κοπελα που βρηκα χθες στο καραβι κ εκεινη ποναει.. υπομονη!!

μια απο τα ιδια!

ο γιατρος δεν το σηκωνε το τηλ και επειδη δεν το θεωρω τοσο ανησυχιτικο δεν ξαναπροσπαθησα

αν και αυριο νιωθω ετσι θα τον ξαναπαρω

UzVGp2.png

μπραβο ελενακι μου πολυ χαιρομαι:D:D:D

ολα καλα με τον Ζηση!!!!!:D:D:D:D

UzVGp2.png

καλημερα τσουπριτσες μου!!

πως ειστε?εγω μια χαρα!!

αν εξαιρεσεις εναν πονοκεφαλο που εχω,μια χαρα!!!!

αμαρρυλιδα μπορει να ειναι της εγκυμοσυνης ξαπλωσε και κοιμησου λιγο

ισως σου περασει

UzVGp2.png

ατιμο πραγμα ο αιματοκριτης! ξεκινησα με 38 και εφτασα τον προηγουμενο μηνα 31! μου εδωσε διπλο σιδηρο και τωρα θα δουμε στην εξεταση του μηνα την αλλη βδομαδα... εσυ και με την μικρη λογικο! ρωτα το γιατρο να σου αλλαξει σιδηρο ή να παρεις διπλο. και να προσεχεις να μην τον παιρνεις κοντα με γαλακτοκομικα, αλλα με μια πορτοκαλαδα για να απορροφαται καλυτερα...

εχω κανει τα παντα ,το πινω με πορτοκαλαδα που της βαζω μεσα και ενα καροτο για καλυτερη αποροφηση!( κολπα της παιδιατρου) τωρα για την βραδυνη δωση σκεφτομαι να ξεκινησω φραγκοσταφυλλο!

οπως ειπε και ο ροδουλος : θ απαρουμε ενα βοδι και θα τρωσ καθε μερα απο λιγο!

οκ υποψηφια νυφη!!!!

καλο κοριτσι το σημαντικο για την πεθερα ντιντι

να σου πω νοικοκυρα ειναι???(το δευτερο σημαντικο για την πεθερα ντιντι:tongue::tongue::tongue::tongue: )

να σου πω ! πιο μικρη εκανε δουλειες ( εβγαζε τα πιατα απο το πληντυριο και μου εδινε τα ρουχα να τα απλωνω) τωρα τιποτα , αλλα το δωματιο της το μαζευει και μαλιτσα βαζει τα παιχνιδια στα σωστα κουτια! οι κουκλες με τις κουκλες κτλ!

το φισιοφολ?

ειναι πολυ νοστιμο μην ανησυχεις αρεσε και στην αδερφη μου και ηθελε να πιει:shock:

επισης αρεσει και στον Ακη οποτε το πινω μετα αρχιζει να χοροπηδαει!!

ροδουλα σιδηρο δεν πινεις????

εγω τελευταια φορα ειχα 33 και ανησυχουσα οτι ειναι χαμηλο

αρα καλα ειμαι ακομη!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε πινω σιδηρο απο την αρχη ( με το θετικο ) ο γιατρος ειπε οτι στο 2ο τριμηνο παιφτει πολυ αλλα στο τριτι ανεβαινει, υπομονη 2 μηνες ακομα

αντε με το καλο να πατε σπιτι σας και να ξανα πατε στην κλινικη μονο για τον τοκετο!

ομαρφα τα ονοματακια!

κοριτσια οχι βαρη , μην σηκωνετε τιποτα , εγω δεν περνω μαγνισιο:rolleyes:

ενω το αγορασα , μου ειπε να μην το παρω γιατι κανω ταχυκαρδιες λογο της αναιμιας και δεν κανει!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...