Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

didi, ρωτα τον για ολα! ακομα και δοντι που λεει ο λογος, πρωτα ρωτας τον γυναικολογο σου και μετα αν σου πει πας οδοντιατρο...

barboula υπομονη! και οι πονοκεφαλοι ειναι στα συμπτωματα 2ου τριμηνου καμια φορα...

sapi, μην αγχωνεσαι! συμβαινει συχνα... σημειωσε ολες τις ερωτησεις για να τις εχεις στο ραντεβου! σιγουρα οχι ορθοστασια, σκυψιμο και βαρη και απ οσο ξερω καλο ειναι να αποφευγεις πολυ πικαντικα φαγητα, ginseng, χαμομηλι, κλπ. αλλα καλυτερα ρωτα!

eleni νομιζω οτι κλεινεις ραντεβου για υπερηχους-εξετασεις...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω συνεχίζω που κ που να ποναω, αλλά ευτυχως οχι πολύ εντονα.

ο χαζομπαμπουλας ασχολείται με την κοιλιά μου συνέχεια, θελει να νιώθει τοπαιδι του κ μολις καθομαι κάπου, τσουπ κ αυτόςδίπλα σα βδέλλα να βαζει το χερι του για να τον κλωτσήσει. μιλάμε για πολύ χαζομπαμπούλας!!!!!

α εμενα συνεχεια με ρωταει, τι κανει ο μπεμπης???

χθες που γυρησαμε απο το φαγητο εκατσε στον καναπε και μου λεει ελα κατσε διπλα μου , για να του βαλω την κοιλια μου διπλα του να την νιωσει οταν κλωτσαει!!

UzVGp2.png

Καλημερούδια! Πως είστε σήμερα;

Sapi, ξεκούραση και την Πέμπτη θα σου πει ο γιατρός ακριβώς τι να κάνεις. Μπορεί να σου δώσει κανένα χαπάκι με μαγνήσιο, από ότι ξέρω είναι αρκετά συνηθισμένο! Και προπάντως ηρεμία!

Impatient, μην συγχύζεσαι και γίνεσαι impatient :tongue:! Σου είπα, ούτε κι εγώ έχω καταλάβει με σιγουριά κίνηση απο το μικρό μου. Λες να έχουμε κοριτσάκια και γι'αυτό να είναι έτσι ήσυχα;!! :rolleyes: Ελπίζω στις 17/9 να μάθω... Εσύ πότε θα πας πάλι στο γιατρό;

Κατ32 παίρνω ήδη μαγνήσιο 2 πρωι 2 βράδυ μετα το ατύχημα που ειχα γι αυτο στεναχωρεθηκα πιο πολυ! Στις 17/9 ειναι η γιορτή μου!!! Σίγουρα θα μάθεις! Εγω να δώ ποτε θα μάθω....

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

didi, ρωτα τον για ολα! ακομα και δοντι που λεει ο λογος, πρωτα ρωτας τον γυναικολογο σου και μετα αν σου πει πας οδοντιατρο...

barboula υπομονη! και οι πονοκεφαλοι ειναι στα συμπτωματα 2ου τριμηνου καμια φορα...

sapi, μην αγχωνεσαι! συμβαινει συχνα... σημειωσε ολες τις ερωτησεις για να τις εχεις στο ραντεβου! σιγουρα οχι ορθοστασια, σκυψιμο και βαρη και απ οσο ξερω καλο ειναι να αποφευγεις πολυ πικαντικα φαγητα, ginseng, χαμομηλι, κλπ. αλλα καλυτερα ρωτα!

Ευχαριστώ πολυ Κατια μου για τις πληροφορίες! Θα προσέχω και θα τα ρωτήσω και όλα στη γιατρο! Αυτο που με απασχολεί ειναι που μου είπε η γιατρός ότι αν εμπαινα 3 λεπτά μετα δε θα τη βλέπαμε τη συσπαση.. Τώρα αυτο ειναι καλο ή κακο;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημεραααααα...κοριτσουδια!τι κανουμε???εγω ετσι κ ετσι σημερα...!

κοιμηθηκα με πονοκεφαλο απο τις 11...ξυπνησα στις 2.30 για τουαλετα κ ενιωθα το μωρακι μου να κολυμπαει ολη την ωρα λες κ εκανε κωλοτουμπες κ απο εκεινη την ωρα ξανακοιμηθηκα 4.30 κ τωρα κουτουλαω...ποναει κ η κοιλιτσα γιατι εχω ξεχασει απο ποτε εχω να παει τουαλετα...σημερα θα πιω ενα εσπρεσσο μου φαινεται να τρεξω...!γενικως ξυπνησα ακεφη πολυ σημερα...!

κι εγω εχω ξεχασει απο ποτε εχω να παω τουαλετα!!!!:tongue::tongue::tongue:αλλα δεν πρεπει να ειναι πολλες μερες μαλλον απο κυριακη ή σαββατο

σε βοηθαει το εσπρεσσο??

εμενα ο νες καφε με βοηθαει με την τουαλετα

εκει δεν ταιριαζουμε:?

impatient χαλαρωσε κ θα το νιωσεις κ εσυ το μωρουλακι σου...ειναι νωρις ακομα....ο γιατρος γι αυτο λεει μετα την 20 εβδομαδα...νωριτερα αν το νιωσεις ειναι τυχη....μην τρελαινεσαι...!!

κριμα ομως λες να μην ξανα,μπει μεχρι να την κλωτσισει????:cry::cry::cry::cry:

didi Οπως το ειπες...διδυμη ψυχη....χαχαχα!!

deja vu twin soul:D:D:D:D

οι ορμονες μου εχουν τρελαθει ε?χθες βλεπαμε ταινια πολεμικο κ επειδη ειχε καποια λογια ομορφα εγω εκλαιγα....δεν παμε καλα....:rolleyes::rolleyes:

διαφημισεις βλεπω και κλαιω τι μου λες τωρα!!!!

DIDI....καπου ειχα διαβασει για το ισχυο οτι λεει το μωρο μπορει να πλακωσει καποιο νευρο κ να κουτσαινεις μεχρι κ να γεννησεις οποτε ρωτα τον γιατρο σου για ολα...κανει για ολα τωρα...!!αχαχαχα!!εδω εγω του πηγα τις εξετασεις του αμορε κ μου εξηγησε..!!αχαχαχα!:D:D

αυτο φοβαμαι μην κουτσαινω μεχρι να γεννησω!!!!:shock::shock::shock::shock:

σαν πιγκουινος κουτσος θα πηγαινω!!!!

Mpiskotaki εγω τον καφε γενικως δεν τον πινω...λιγο στις διακοπες ηπια...αλλα γενικως δεν πινω...ομως τωρα δεν θελω να πιω για την αυπνια αλλα μπας κ παω τουαλετα....:D:Dδεν αντεχω αλλο....

αισθανομαι οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα εχει μεγαλωσει διπλα η κοιλια μου κ ολο νιωθω το δερμα μου να τσιτωνει...ελπιζω το λαδακι να κανει την δουλεια του κ να ενυδατωνει το δερμα καλα για τις ραγαδες γιατι αλλιως....την εκατσα....!εμενα τα παντελονια πλεον δεν μου κανουν...δεν κουμπωνουν...κ ειμαι με παντελονες..σημερα με φορεμα γιατι δεν αντεχω τιποτα στην κοιλια μου..!

δοκιμασε αυριο αυτη τη μεθοδο

ξυπνας πινεις ενα ποτηρι νερο , τρως ενα κουταλακι μελι, φτιαχνεις ενα νες με 1 κουταλια καφε 1 ζαχαρη (χτυπα τον με το κουταλακι και 1 κουταλακι νερο) βαλε και γαλα και μπορει να ξαλαφρωσεις!

φαε και κανενα συκο σημερα και κανε μπαμιες για μεσημεριανο

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Didi μου καλημέρα! Δεν ρωτησα τη γιατρο αυτές τις απορίες γιατι μου ήρθαν μετα. Τότε σοκαριστικα αρκετά και μπλοκαρα, αλλα έχω κι έναν άλλο Γυναικολογο δια τηλεφώνου που μιλάω οπότε θέλω! Ειναι πρώτος ξαδερφος του. Άνδρα μου! Πολυ καλο παιδί και πολυ καλός γιατρός αλλα ειναι μακρυά! Μου εξήγησε τα πάντα, ειναι πολυ συνηθισμένο λεει. Η αλήθεια ειναι ότι κι εγω επειδή ειχα εύκολη εγκυμοσύνη κουραζομουν αρκετα. Εσκυβα, σήκωνε κλπ. Τώρα κομμένα αυτά. Το πιο δύσκολο ειναι πως θα μείνω Σπιτι....

Πάντως για τον πόνο που λες πάρε τηλέφωνο το γιατρο σου! Δεν έχει σχέση με ορθοπεδικο, μάλλον ειναι απο τη μέση σου. Τώρα όλα αυτα ανοίγουν....

το θεμα ειναι οτι το ειδε ο γιατρος σου και τωρα ειναι ολα υπο ελεγχο!!

μην ανησυχεις, δεν χρειαζεται!

παντως κι εγω σκυβω, δεν σηκωνω βαρη βαρη αλλα το γατο μου που ειναι 6,3κ. τον εχω σηκωσει:?

UzVGp2.png

Αααα ντιντι προσεχε μη μεινεις με τη μεση ε??? Κι εγω εκει που ημουνα μια χαρα στο πρωτο μου κι ειχα παει για ψωνια σερναμενη κουναμενη στην Αθηνα...με επιασε η μεση κ δε μπορουσα να κουνηθω!!!20 μερες στο κρεβατι, ουτε τουαλετα δε μπορουσα να παω...με βοηθεια και βημα-βημα...χαλι μαυρο σου λεω...κι εκει πηρα τα πολλα κιλα...

Καλα δε τελειωνει εδω...σας ειχα πει και για το ποδι που εσπασα!!! Κατα τ'αλλα μια χαρα εγκυμοσυνη ειχα!!!

Οποτε προσοχη...οχι κουραση και βαρη!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σορρυ αλλα μου φανηκε λιγο αστειο!!!!

κοριτσια μου φαινεται πρεπει να φοραμε ματακια!!!!!

λετε να φταιει η τουμπα πριν 2 εβδομαδες???

αλλα μετα απο 2 εβδομαδες το επαθα???:shock::shock::shock:

UzVGp2.png

τωρα θα τον παρω τηλ!

αχ αν τον επερνα χθες τετοια ωρα , θα ηταν η ριτσα μεσα στον υπερηχο!!!!

UzVGp2.png

didi Μου το δοκιμασα κ τον νες τιποτα....αλλα επειδη ξερω οτι με τον εσπρεσσο θα παω αμεσως θα πιω το απογευμα ενα στο σπιτι...μια γουλια δλδ χρειαζομαι το υπολοιπο θα το πιει ο αμορες....κ ολα θα ειναι ΟΚ....!!

η impatient θα νιωσει το μωρακι της σημερα κιολας κ δεν θα μας στεναχωρησει κ θα μπει σημερα με χαρα κ ΚΕΦΙ για το ζουζουνακι της!!!το καλο που της θελω....!!

ααα ωραια μια χαρα...εγω χθες εβλεπα ταινια το Hunger games(δεν μου αρεσε καθολου)κ εγω εκλαιγα...!που το εργο ειναι για κλαματα μεταφορικα οχι στη κυριολεξια....αχαχα!:?

Jr39p2.png

Ευχαριστώ πολυ Κατια μου για τις πληροφορίες! Θα προσέχω και θα τα ρωτήσω και όλα στη γιατρο! Αυτο που με απασχολεί ειναι που μου είπε η γιατρός ότι αν εμπαινα 3 λεπτά μετα δε θα τη βλέπαμε τη συσπαση.. Τώρα αυτο ειναι καλο ή κακο;

στο ειπε για να ησυχασεις, πιστευω... η αληθεια ειναι οτι αν δεν την εβλεπες δεν θα το σκεφτοσουν καν... οποτε εισαι τυχερη, γιατι τωρα ξερεις, οτι χρειαζεσαι περισσοτερη ξεκουραση! οσο για τα μαγνησια, εγω παιρνω απο την 13η εβδ. 3 την ημερα προληπτικα, χωρις να εχω συσπασεις! και οταν ρωτησα, αν αρχισουν συσπασεις? μου ειπε οτι μπορουμε να τα αυξησουμε μεχρι 6, αλλα οτι εχουμε κι αλλες λυσεις... οποτε μην αγχωνεσαι κι απλα ρωτα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εγω πινω απο την 8 εβδομαδα trofocard (μαγνησιο ) καθε βραδυ προκληπτικα....!!κ πιστευω οτι για να σου λεει οτι αν εμπαινες αργοτερα δεν θα το εβλεπε σημαινει οτι εισαι τυχερη κ η τυχη θα ειναι με το μερος σου απλως να εισαι λιγο προσεχτικη....εγω πλεον επαψα να σηκωνω ακομα κ το σκυλακι μου που ειναι 6 κιλα....!!

Jr39p2.png

Κατ32 παίρνω ήδη μαγνήσιο 2 πρωι 2 βράδυ μετα το ατύχημα που ειχα γι αυτο στεναχωρεθηκα πιο πολυ! Στις 17/9 ειναι η γιορτή μου!!! Σίγουρα θα μάθεις! Εγω να δώ ποτε θα μάθω....

Μην ανησυχείς, θα σου πει ο γιατρός αύριο τι να κάνεις και τι να αποφεύγεις. Απλά μάζεψε τις ερωτήσεις σου πριν πας. Κι εγώ όλο αυτό παθαίνω όταν πάω στο γιατρό, χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω το μωρό και μετά ξεχνάω τι ήθελα να ρωτήσω! :rolleyes:

Εσένα μπορεί να το δει αύριο το φύλο! Αφού είναι η γιορτή σου, ελπίζω να μου φέρεις γούρι! Πίστη σε λένε ή Σοφία;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα ριτσα μου!

πρωτα εψαχνα να διαβασω σημερα το πρωι τ μηνυμα σου και μετα διαβασα τα υπολοιπα ,(απλα απανταω με σειρα)

μπραβο ριτσα μου ολα καλα!!!!

αλλα χθες "ξεμαιδιστικατε":shock:

δεν πειραζει το θεμα ειναι οτι η μπεμπουλα σου ειναι μια χαρα!!!

να σε ρωτησω κατι αλλο ασχετο

το ισχυο σου που ελεγες οτι πονας τι εγινε? το ειπες στο γιατρο?

επισης που ειναι το ισχυο?(μαθηματικος σου λεει!:rolleyes:)

βρε κοριτσια απο χθες δεν μπορω να περπατησω!!! παω κουτσαινοντας γιατι τρωω κατι σουβλιες πισω διπλα στην ουρα (κατω κατω στη σπονδυλικη στηλη) καθως περπαταω τις νιωθω

οσο ειμαι καθιστη δεν νιωθω τπτ

ο ντιντος λεει να παρω το γιατρο, εγω ντρεπομαι, του λεω δεν ειναι ορθοπεδικος ο γιατρος , γυναικολογος ειναι

αλλα επιμενει να παρω:oops::oops::oops:

καλημερα didi το ισχιον ειναι εκει που λες περιπου του το ειπα δεν ειναι τιποτα ειναι φυσιολογικο ασε υποφερω κ εγω σερνω κ το ποδι μου παω σα σιγκαμενη χαχαχχα σαν γρια. κ αλλη κοπελα που βρηκα χθες στο καραβι κ εκεινη ποναει.. υπομονη!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

α κ κατι αλλο κοριτσια που ξεχασα να σας πω. ενιωθα συνεχεια πονους στην κοιλια σαν κραμπα σαν τραβηγμα οχι συσπασεις. το ειπα στο γιατρο κ επειδη παω τουαλετα καθε 3-4 ημερες μου ειπε οτι ειναι απο εκει κ μου ειπε να παρω απο φαρμακειο φυλλα αιγυπτου ειναι σαν τσαι κ να πηνω καθε πρωι.. ειναι φυτικα λεει! τα πηρα αλλα θα τα πιω αυριο το πρωι.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...