Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   23 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Expand  

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

didi&k είπε:
αν παω τωρα και δει οτι δεν εβαλα κανενα κιλο θα μου πει κι εμενα τρωε?

ωχ θα με ταιζει συνεχεια τωρα ο αντρας μου αν τον ακουσει να το λεει αυτο:|

οχι οτι δεν τρωω!! τρωω!!! γουρουνιαζω δηλαδη! τρωω και 2 πιατα!![/quote

εγω δεν τρωω οχι οτι ειμαι αδυνατη. 61 κιλ ημουν την τελευταια φορα αλλα πρεπει να τρωω, μπορει να φαω κ μια φορα την ημερα μονο.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

real thing είπε:
καλησπερα κοριτσια?πως ειστε?εγω ανυπομονω για την αυχενικη την παρασκευη..δεν κοιμαμαι απτην αγωνια μου......

Κι εγώ έτσι ήμουν! Υπομονή και θα δεις που μόλις σου πει ο γιατρός ότι είναι όλα καλά και ξαναδείς και το μωράκι σου θα κοιμάσαι σαν πουλάκι... :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

didi&k είπε:
υπομονη κοριτσακι μου ετσι ολες δεν κοιμομασταν και βλεπαμε εφιαλτες

θα πεασει 2 μερες και νυχτες ειναι ακομη...

σευχαριστω ρε κοριτσακι,ηρεμη ημουν αλλα εγινε αυτο με την yris και φρικαρα.ειναι σταθμος οι 12 εβδομαδες λενε.κλεινει το τριμηνο.αντε στειλε κανα πιατο μπιζελια τωρα που τα μελετησες!

6KuQp2.png

kat32 είπε:
Κι εγώ έτσι ήμουν! Υπομονή και θα δεις που μόλις σου πει ο γιατρός ότι είναι όλα καλά και ξαναδείς και το μωράκι σου θα κοιμάσαι σαν πουλάκι... :P

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιι!ωραιο τικερακι εχεις!

6KuQp2.png

kat32 είπε:
Σε ποιά βδομάδα γέννησες εσύ, θυμάσαι; Εγώ είχα καταλάβει από γνωστές μου που γέννησαν ότι το πιο σύνηθες είναι γύρω στις 10 μέρες πριν την ΠΗΤ αλλά βέβαια έχω ακούσει και για άλλες που δεν ήθελε να βγει το παιδί και μετά τις 40 εβδομάδες και γέννησαν με ραντεβού...

δεν θυμαμαι γυρω στις 10-15 ημερες κατω γεννησα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ritsa3 είπε:
δεν θυμαμαι γυρω στις 10-15 ημερες κατω γεννησα..

Ναι, αυτό που ισχύει για τις πιο πολλές... Οπότε τελικά μπορεί να είμαι κι εγώ Ιανουαρίου και όχι Φεβρουαρίου. Αλλά ελπίζω να είναι Υδροχόος σαν τη μαμά του!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ritsa3 είπε:

εγω δεν τρωω οχι οτι ειμαι αδυνατη. 61 κιλ ημουν την τελευταια φορα αλλα πρεπει να τρωω, μπορει να φαω κ μια φορα την ημερα μονο.

(axxxxxxx φυσηξε τι ωραιαααααα)

ριτσα μου κανει να τρως μονο ενα γευμα???

οχι για εσενα(και εγω για εμενα ενα γευμα ετρωγα) αλλα για το μωρο!

UzVGp2.png

real thing είπε:
σευχαριστω ρε κοριτσακι,ηρεμη ημουν αλλα εγινε αυτο με την yris και φρικαρα.ειναι σταθμος οι 12 εβδομαδες λενε.κλεινει το τριμηνο.αντε στειλε κανα πιατο μπιζελια τωρα που τα μελετησες!

αχ τα εφαγα ολα!

χθες τα εκανα και σημερα εφαγα τα υπολοιπα, βραζω μακαρονια για τους σκυλους μηπως θες?:tongue:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

kat32 είπε:
Ναι, αυτό που ισχύει για τις πιο πολλές... Οπότε τελικά μπορεί να είμαι κι εγώ Ιανουαρίου και όχι Φεβρουαρίου. Αλλά ελπίζω να είναι Υδροχόος σαν τη μαμά του!

αυτο ακριβως ελπιζω κι εγω δεν γενναω πριν μπει ο υδροχοος θα κρατιεμαι!!!!!θα ειμαι φρονημη ουτε δουλειες δεν θα κανω ουτε σ..ξ μολις μπει ο υδροχοος θα ξεκινησω :tongue:

εμεις δεν εχουμε κανεναν υδροχοο στην οικογενεια αλλα εχω μαθει οτι ειναι τρελοκομειο και θελω ο γιος μου να ειναι τρελοκομειο!! να μας τρελενει με τα "σχεδια"(καμωματα) του!!!!

UzVGp2.png

real thing είπε:
οχι ειμαι δυσκοιλια !!!δε βοηθας ετσι!!!

αχαχαχαχαχ ευτυχως γιατι μεχρι να μου απαντησεις εβαλα και την κονσερβα μεσα στο ταπερ τους

μπλιαχ κοντεψα να ξερασω!!

συνηθως τα κανει ο αντρας μου αλλα σημερα γυρναει κουρασμενος απο δουλεια απο την πατμο και ειπα να τον ξεκουρασω και να τα κανω γιατι εχουμε και να βγουμε το βραδυ και αυριο φεγει για καρπαθο παλι για δουλεια!

UzVGp2.png

real thing είπε:
κρατα λιγο οπωςδηποτε.σου πα ειμαι δυσκοιλια αμα δεν παω και με τη σκυλοτροφη ε τοτε τις χανω τις ελπιδες μου!!!χαχαχα

το ιδιο προβλημα το εχω!χθες πηγα μετα απο 1 εβδομαδα!!

πηρα και νουτελα, με βοηθαει να παω τουαλετα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...