Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μαλιστα... σχετικα ψηλα δηλαδη. Την Παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο, οταν το βλεπω να κουνιεται στον υπερηχο θα προσπαθησω να ειμαι συγκεντρωμενη μπας και το καταλαβω. Δεν σας ζαλιζω αλλο με αυτο, μαλλον ειμαι απο τις εγκυμονουσες που το καταλαβαινουν μια και καλη στη γεννα...

διαβασε και το μεγαλο μηνυμα που συνεχεια κανω εντιτ και γραφω ενα κατεβατο , το γραφω με δοσεις για να μην μου σβησει το πισι και τα χασω!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα! Σήμερα πήγα στη γιατρο για το φυλο και αντί για αυτο είδαμε μια ωραιοτατη συσπαση. Οι παλμοι του μωρού ήταν αλλιωτικοι όσο κρατούσε η συσπαση. Μου είπε να ξεκουραστω να μην κάνω τίποτα και να ξανά πάω την Πέμπτη να με δει. Ας με διαφωτίσει κάποιος, πόσο σοβαρό ειναι;;;; Τι κίνδυνοι υπάρχουν;;; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω;; Η διατροφή παίζει ρόλο;;; ΒΟΗΘΕΙΑ κοντεύω να τρελαθω..........

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

διαβασε και το μεγαλο μηνυμα που συνεχεια κανω εντιτ και γραφω ενα κατεβατο , το γραφω με δοσεις για να μην μου σβησει το πισι και τα χασω!!

Το διαβασα. Μωρε το καλο μου ολη την ωρα κουνιεται, φαινεται και στον υπερηχο, εγω ειμαι η αναισθητη που δεν το νιωθει. Παντως δεν με χαλαει καθολου να ειναι κοριτσακι, αν και φετος ειναι η χρονια των αγοριων απο οτι λενε. Ειδε λεει ενας φιλος του πεθερου μου το φεγγαρι περυσι και λεει, θα ειναι χρονια με πολλα αγορια.. Και οντως, οσες γνωστες μου γεννησαν, ολες αγορια ειχαν, κι εδω μεσα βλεπω οτι πολλες αγορομανες ειστε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

didi χαρα στο κουραγιο σου που καθεσαι κ τα γραφεις κ τα ξαναγραφεις.....αχαχαχα!!μπραβο...

sapi θα ξεκουραστεις κ θα κανεις ακριβως οτι σου ειπε ο γιατρος σου κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...μην τρελαινεσαι κ μην αγχωνεσαι(οσο μπορεις) γιατι αυτο κανει ακομη πιο πολυ κακο στο μωρουλακι σου...!!

impatient κ εγω κατω απο τον ομφαλο το ενιωσα το σκουλικακι μου.....εκει μαζι με την didi...οτι λεει κ εκεινη λεω κ εγω...!!

αχαχαχα!!!τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!:D:D

Jr39p2.png

μαλλον τα μωρακια μας αγαπανε τα lap top...γιατι μολις μου εδωσε μια ακομη πιο δυνατη κλωτσιτσα απο τις προηγουμενες....χεχεχε...παω να ξαπλαρω να το απολαυσω...!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! Σήμερα πήγα στη γιατρο για το φυλο και αντί για αυτο είδαμε μια ωραιοτατη συσπαση. Οι παλμοι του μωρού ήταν αλλιωτικοι όσο κρατούσε η συσπαση. Μου είπε να ξεκουραστω να μην κάνω τίποτα και να ξανά πάω την Πέμπτη να με δει. Ας με διαφωτίσει κάποιος, πόσο σοβαρό ειναι;;;; Τι κίνδυνοι υπάρχουν;;; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω;; Η διατροφή παίζει ρόλο;;; ΒΟΗΘΕΙΑ κοντεύω να τρελαθω..........

ο γιατρος σου τι σου ειπε? Εμενα απο την 12η βδομαδα μου δινει μαγνησιο που εχω διαβασει οτι ειναι για τις συσπασεις, παιρνεις κι εσυ κατι τετοιο? Προσπαθησε να ηρεμησεις μεχρι την Πεμπτη που θα ξαναπας

θα γραψω πολλα, θα απαντησω σε ολες αλλα λιγα λιγα γιατι αν μου κλεισει το πισι(το παθαινει απο ιο!!) και χασω τις 2 σελιδες που θα σας εγραφα θα γινω ετσι:evil: και δεν θα γραψω τπτ!

impatient δεν πειραζει , οτι μπορουμε θα παρουμε για τα μωρακια μας και οτι μπορουνε θα μας παρουν. θα τα βολεψουμε μωρε!!:D:D:D

λες να εχεις κοριτσακι??? τα κοριτσακια αργουν να κλωτσισουν ειναι πιο ησυχα και φρονημα!

να πω καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες για τις ευχες σας

ροδουλ βρηκες και μαρσιπο!!!! μια χαρα!!!!:D:D:Dεπισης για το γαλα οπως ειπες στηθος και παλι στηθος!!!να φανταστεις δεν θελω να κανω βιογραφικο για φροντηστηρια για να μην δουλεψω και να μπορω να θηλασω με την ησυχια μου! αλλα ο ντιντος δεν το ξερει οτι το αποφευγω

ολο μου λεει για το βιογραφικο κτλ, ειναι πολυ αγχωμενος γιατι τον χειμωνα οι δουλειες δεν πανε καλα και οσο υπαρχει κριση ακομη χειροτερα!!

γαλα μαγνησιας κανει στην εγκυμοσυνη???για τα κρεατα μου το ειπε κι εμενα. το μοσχαρακι ξερω ειναι το καλυτερο!

τι γλυκο κοριτσι η Αννουλα σου!!! μπραβο στο κοριτσακι μου!! θα την εκανα νυφη αλλα μας πεφτει λιγο μεγαλη:tongue:

καλε εμεις δεν εχουμε προβλημα με την ηλικια! η γρια η κοτα εχει το ζουμι, ασε που οικογενειακος μικροδειχνουμε!:-P:razz:

θα την κανω τεκνατζου!

ξεκουραση ξεκουραση και ξεκουραση

εκτος απο το μαγνισιο υπερχει και ενα χαπι για τις συσπασεις

youtopar ή καπως ετσι λεγετε!

ρωτα τον την πεμπτη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

baby-graphics-cute-902414.gif

Το μωράκι στην κοιλίτσα της Αμαρρυλις

Υρις μου πραγματικα σου ευχομαι ο θεος να σας στηλει τα καλυτερα!!

Α και να ζησετε για παντα αγαπημενοι,χρονια σας πολλα!!

ευχαριστω πολυ πραγματικα.......

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Να ρωτησω, οταν νιωθετε το μωρο σας, που ακριβως το νιωθετε? Κατω πολυ χαμηλα η πιο πανω? Να ξερω μπας και αυθυποβληθω και το νιωσω κι εγω! Χαχα!

εγω οταν το ακουω ακομα γυρω στον αφαλο κ οταν καθομαι κ διπλωνεται η κοιλια κατω χαμηλα!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Didako μου σας ευχομαι για την πρωτη σας επετειο χρονια πολλα κ αγαπημενα!!

τιποτα αλλο μονο αυτο κ να βγαλετε μια φωτο να θυμαστε τη πρωτη σας επετειο με την φουσκωτη κοιλιτσα κ του χρονου πρωτα ο θεος ακομα καλυτερα!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

εγω οταν το ακουω ακομα γυρω στον αφαλο κ οταν καθομαι κ διπλωνεται η κοιλια κατω χαμηλα!!

ευχαριστω για την απαντηση! μαλλον θα ξαναμπω σε καμια βδομαδα, δε μου κανει και πολυ καλο να διαβαζω οτι ολες το εχετε νιωσει εκτος απο μενα... :(

ευχαριστω για την απαντηση! μαλλον θα ξαναμπω σε καμια βδομαδα, δε μου κανει και πολυ καλο να διαβαζω οτι ολες το εχετε νιωσει εκτος απο μενα... :(

ε καλα μην νομιζεις εχω νιωσει κ εχω νιωσει!!απλα επειδη εχω το μυαλο μου εκει εχω πιασει καποια χτυπηματα!!αλλα αφου ειδαμε οτι ειναι καλα δεν με νοιαζει!!

αλλα σε δικαιολογω γιαυτο κ η χθεσινη κριση:shock::shock::shock:

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλησπερα κοριτσια!! δεν διαβασα τιποτα ακομη, ηρθα απο ροδο το απογευμα. ολα καλα!!!

Α) didi ο γιατρος μας μου πηρε 80E για το β'επιπεδου

Β)το μωρο ειναι μια χαρα τα ειδαμε ολα ειναι 484kgr εγω εχω παρει 2 κιλα συνολο..μου εδωσε αλλο σηδιρο να πηνω 2 την ημερα ολα τα αλλα μια χαρα ζωηρη δεν μας τυραννησε καθολου στην εξεταση!

Γ)εχω στα ποδια κατι σαν κοκκινιλες λιγο πρισμενο κ με πονανε κ φοβηθηκε ο γιατρος για θρομβωση κ πηγα για τριπλεξ αλλα ολα καλα ευτυχως δεν ειναι θρομβωση τωρα τι ειναι δεν ξερω.. (100E) αλλα ευτυχως ολα καλα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

γεια σου, ριτσακι!

ολα καλα, λοιπον, με τη μικρουλα σας! συνεχιζουμε να μιλαμε για μπεμπα... δεν αλλαξε τιποτα? :tongue::tongue::tongue:

κοκκινιλες σαν τσιμπηματα δηλαδη? γιατι η θρομβωση διαφερει... ειναι συνηθως ενα ευρυτερο κοκκινισμα, που καιει καπως... ελαφρα. ακουμπησες κανενα φυτο? σε φαγουριζει?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα κοριτσια!! δεν διαβασα τιποτα ακομη, ηρθα απο ροδο το απογευμα. ολα καλα!!!

Α) didi ο γιατρος μας μου πηρε 80E για το β'επιπεδου

Β)το μωρο ειναι μια χαρα τα ειδαμε ολα ειναι 484kgr εγω εχω παρει 2 κιλα συνολο..μου εδωσε αλλο σηδιρο να πηνω 2 την ημερα ολα τα αλλα μια χαρα ζωηρη δεν μας τυραννησε καθολου στην εξεταση!

Γ)εχω στα ποδια κατι σαν κοκκινιλες λιγο πρισμενο κ με πονανε κ φοβηθηκε ο γιατρος για θρομβωση κ πηγα για τριπλεξ αλλα ολα καλα ευτυχως δεν ειναι θρομβωση τωρα τι ειναι δεν ξερω.. (100E) αλλα ευτυχως ολα καλα!

δοξα το θεο ριτσακι ολα καλα ε?μπραβο!!

αντε ξεκουρασου τωρα ολη μερα ταλαιπωρηθηκε η μπεμπα σου!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...