Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου

Χθες έκλεισα έναν χρόνο παντρεμένη και ταυτόχρονα γίναμε θείοι εις διπλούν (η νύφη μου και η ξαδέρφη του άντρα μου γέννησαν υγιέστατα κοριτσάκια). Δόξα τω Θεώ όλα καλώς!

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τις μέλλουσες μαμάδες είναι το εξής: Μπορούμε να στείλουμε δωράκια στις μανούλες που να αφορούν την προίκα του μωρού ή πρέπει να είναι αντικείμενα και χρυσαφικά?

Για την νύφη μου πχ έχω παραγγείλει ένα υπέροχο κορμάκι για κοριτσάκια που γράφει PRINCESS και έχει και φρουφρου αλλά για την άλλη κοπέλα που με το ζόρι θυμάμαι το ονοματακι της, δεν ξέρω αν πρέπει αν της πάρω κάτι τέτοιο γιατί ούτε τα γούστα της ξέρω και επιπλέον είμαι σίγουρη ότι σκοτίστηκε να έχει κάτι από τους θείους της μπεμπας.

Επίσης έχω και μία άλλη απορία....κουβερτούλες και λοιπά πράγματα που φτιάχνετε για τα μωράκια σας τα ξεκινήσατε αφού μείνατε έγκυες ή από πριν? Είναι γρουσουζιά να τα φτιάξεις νωρίτερα???

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω

Καταρχην, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!! Καλοτυχες και ευτυχισμενες...

μπορεις να παρεις οτι δωρακι θες... κορμακι, προικα, συσκευες, ρηλαξ, κλπ, αλλα ακομη και να δωσεις λεφτα (λεγοντας οτι οι αναγκες ειναι πολλες και δεν ξερετε τι χρειαζονται περισσοτερο) που πολλοι γονεις το προτιμουν!

εγω 3-4 μηνες μετα την απωλεια μας, εμαθα οτι μια φιλη ειναι εγκυος (χωρις να μου το πει η ιδια, αλλη ιστορια αυτη!) και αποφασισα να της πλεξω για να ξερει οτι πραγματικα χαιρομαι για το μωρακι της! φτιαχνοντας ομως το σετακι αυτο (κουβερτα, ζακετακι, σκουφακι, σοσονακια) και ενω ακομα δεν μου ειχε πει για την εγκυμοσυνη της, εμαθα για την δικη μου!!! οπως φανταζεσαι κραταω τα πλεκτα μου για το μωρακι μου και θεωρω πως μου πηγαν γουρι! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου

Χθες έκλεισα έναν χρόνο παντρεμένη και ταυτόχρονα γίναμε θείοι εις διπλούν (η νύφη μου και η ξαδέρφη του άντρα μου γέννησαν υγιέστατα κοριτσάκια). Δόξα τω Θεώ όλα καλώς!

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τις μέλλουσες μαμάδες είναι το εξής: Μπορούμε να στείλουμε δωράκια στις μανούλες που να αφορούν την προίκα του μωρού ή πρέπει να είναι αντικείμενα και χρυσαφικά?

Για την νύφη μου πχ έχω παραγγείλει ένα υπέροχο κορμάκι για κοριτσάκια που γράφει PRINCESS και έχει και φρουφρου αλλά για την άλλη κοπέλα που με το ζόρι θυμάμαι το ονοματακι της, δεν ξέρω αν πρέπει αν της πάρω κάτι τέτοιο γιατί ούτε τα γούστα της ξέρω και επιπλέον είμαι σίγουρη ότι σκοτίστηκε να έχει κάτι από τους θείους της μπεμπας.

Επίσης έχω και μία άλλη απορία....κουβερτούλες και λοιπά πράγματα που φτιάχνετε για τα μωράκια σας τα ξεκινήσατε αφού μείνατε έγκυες ή από πριν? Είναι γρουσουζιά να τα φτιάξεις νωρίτερα???

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω

Να ζησετε Yris! Για τα δωρα που λες, δεν εχω ιδεα, εμεις επανω (Βορεια Ελλαδα) πηγαινουμε ρουχακια, αλλα στους πολυ δικους μας δινουμε χρηματα για να παρουν ο,τι εχουν αναγκη, και "ασημωνουμε" το μωρο με κερματα στην κουνια του. Δεν θεωρω οτι το να παιρνεις κατι απο πριν ειναι γρουσουζια, απλα επειδη ειχα 2 παλλινδρομες, προσωπικα για τη δικη μου ηρεμια θελω να βεβαιωθω οτι ολα βαινουν καλως πριν φτιαξω η αγορασω κατι για το μωρο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

barboula μου να κάνεις σχέδια και να μην φοβάσαι....λογικό είναι δηλαδή αλλά και πάλι η εγκυμοσύνη δεν θα υπάρχει για πάντα και καλό είναι να την χαρείς! Εγώ την χάρηκα όσο κράτησε και θέλω και πάλι να το νιώσω αυτό για αυτό ας απελευθερωθούμε από τους φόβους μας και ας κάνουμε όνειρα μέχρι και για το πότε θα τα παντρέψουμε :D:D:D

impatient με το καλό να δεις το μωράκι σου και να κάνεις και το παρτάκι για την ανακοίνωση του νέου

katia_82 υπέροχη ιδέα αυτή με την οικογενειακη φωτογραφία!!!

Eleni-dimitris νιώσατε το μωράκι διάβασα.....όλα καλά, πολύ συγκινητική στιγμή!

Markela είδα δεν έκανες χοριακή....δεν πειράζει, στον επόμενο κύκλο εύχομαι να είσαι πιο τυχερή.

Real thing είδα έχεις ενοχλησούλες....κάνε κουράγιο, η γεμάτη αγκαλίτσα θα σε ανταμείψει

Didi μου χρόνια πολλά και από εδώ....να τα 1000σατε και να μεγαλώνετε την οικογενεια σας...με το καλό να έρθει ο γιόκας σας!

Sapi μου είσαι καλά? Σε όσες σελίδες κατάφερα να διαβάσω δεν βρήκα post σου! Εύχομαι να είσαι υπέροχα και εσύ και το μωράκι σου!

Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλές, να με συγχωρείτε είμαι και στην δουλειά....φιλάκια στις φουσκωμένες κοιλίτσες σας

pregnancy-ticker___.png

Α δεν σας ειπα μου ξαναετυχε αλλα δεν καταλαβα αν ειναι το μωρο μου κ σημερα παλι!!

στο λαπτοπ καθομαι καθιστη κ με χτυπαει το μωρο χαμηλα!!καλα μην φανταστειτε,απλα ενα τικ!!!ισως γιατι το ζοριζω κ δεν ειμαι ξαπλα!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

υρισ ευχομαι κ στις δικες σου χαρες....!:D:Dεμεις με τα δωρακια οι στενοι συγγενεις παιρνουμε οτι μας πει το ζευγαρι οτι λειπει κ το ασημωνουν οι νονοι κ οι παππουδες.....κ οι υπολοιποι ρουχαλακια παιχνιδακια.....κουδουνιστρες κλπ....τωρα για αγορες πριν την εγκυμοσυνη δεν ξερω.....οπως νιωθει κανεις νομιζω....!!εγω δεν εχω ψωνισει ακομα τιποτα....περιμενω την β επιπεδου για να ψωνισω...αλλοι παλι ξεκιναν απο πολυ νωρις..οπως αισθανεται κανεις....φιλακιαααααα...!

Jr39p2.png

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....(δεν θελω να αγορασω κάτι)

Εγώ κάνω μαθήματα ραπτικής (πέρσι μάθαμε φούστες, παντελόνια και πουκάμισα) και φέτος 2ο έτος θα χωρίσουν τους προχωρημένους....οι μισοί θα κάνουν πατρόν για παιδικά και οι άλλοι μισοί για παλτό, σακάκια, κορσέδες κτλ....και ψηνόμουν να πάω στο τμήμα με τα παιδικά αλλά έχετε δίκιο....όλο και κάτι θα φτιάξουμε και αν δεν έρθει ποτέ μπορεί να σκεφτώ ότι το γρουσούζεψα....θα γραφτώ στο τμήμα για τα γυναικεία και βλέπουμε!!!

Ευτυχώς που δεν κάνουμε αντρικά γιατί με έχουν ζαλίσει όλοι κάτι θέλουν να τους φτιάξω....αν είχα και τον άντρα μου στο κεφάλι μου θα τρελαινόμουν!

pregnancy-ticker___.png

Α δεν σας ειπα μου ξαναετυχε αλλα δεν καταλαβα αν ειναι το μωρο μου κ σημερα παλι!!

στο λαπτοπ καθομαι καθιστη κ με χτυπαει το μωρο χαμηλα!!καλα μην φανταστειτε,απλα ενα τικ!!!ισως γιατι το ζοριζω κ δεν ειμαι ξαπλα!!!

baby-graphics-cute-902414.gif

Το μωράκι στην κοιλίτσα της Αμαρρυλις

pregnancy-ticker___.png

ειναι μικρουλι, μωρε! γι αυτο ειναι τοσο ευαισθητη... σιγα σιγα τα κοριτσακια βρισκουν αντιστασεις! να μην απομονωνεται ομως μονο στα ζωακια της...

εχω ραντεβου αυριο με το γιατρο και θα μου πει... αλλα απ οτι καταλαβα καναμε αυτες προληπτικα μηπως συμβει κατι εκτακτα μεχρι τις 32-34 εβδ και θα κινηθουμε αναλογως μετα! ευτυχως δεν εχω συσπασεις, πονους, υγρα, το μωρο ειναι ψηλα, αλλα θα δουμε και αυριο τι θα μου πει...

μια χαρα θα΅τα πας , να δεις που θα μπεις στον μηνα σου και θα ανηπομονεις να σπασουν τα νερα!

Καλημέρα!

Πως είστε; Ελενάκι μου, είδες που στενοχωριόσουν; Τίποτα δεν είναι, θα κάνεις τη θεραπεία σου, θα γυρίσεις και σπιτάκι σου και θα χαρείς την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου!

Ροδούλα, μπράβο, πολύ καλά νέα! Και είναι πολύ ωραίο που η μικρή σας συμμετέχει και δεν το βλέπει ανταγωνιστικά!

Να σας ρωτήσω και κάτι; Εσάς κάθε φορά σας ζυγίζει το μωρό ή από μία εβδομάδα και μετά; Γιατί εγώ που πήγα τελευταία φορά στις 15+5, δεν μου είπε γραμμάρια...

χθες μου ειπε 1η φορα 154 γρ

Καλημερα!!σημερα ξημερωσε μια αλλη μερα πιο ομορφη!!

εχτες τελικα ειμουν πολυ πεσμενη το απογευμα εγινε κ κατι κ μολις ειρθρ ο αντρας ξεσπασα σε κλαματα κ να μην σταματαω!μου λεγανε να παμε στη γιατρο κ εγω οχι αλλα τελικα πηγαμε και...............ολα καλα εχουμε

μαλλον ενα αγορακι με πολυ καλους παλμους κ τρωει κ μεγαλωνει πολυ κ να κουνιεται συνεχεια κ εγω να μην νιωθω τιποτα απολυτως!!!

ουφ!!περαν του οτι νιωθω στεναχωρημενη που εκανα σαν κακομαθημενη κ στεναχωρησα τον αντρα κ τους γονεις μου που κανουν τα παντα για μενα νιωθω πολυ αναλαφρη που ειδα τον γιοκα μου να ειναι πανγερος!!!

οσο για το λιπος στην κοιλια που λετε το ειχα σκεφτει κ εγω,ισχυει γιατι αν ισχυει ειχα μπολικο!!!!

αγαπη μου ειναι δικαιολογημενο το αγχος μας! αλλα ολα καλα θα πανε!

βρε κοριτσια φτερνιζετε καμοια σας?οχι απο κρυωμα αλλα μου ειχαν πει πως μερικες εγκυες εχουν σαν συμπτωμα κ το φτερνισμα!!

η μαμα μου στον αδελφο μου 9 μν ειχε μπουκωμα κ σε μενα ελαφρυ πονοκεφαλο!

ετσι κ εμενα τωρα μου λεει οτι θα μου περσει οταν γεννησω!!

2-3 φορες τη μερασιγουρα!!

μολις φτερνιστω χαμηλα με πιανει πονος αλλα ειναι απο το φτερνισμα κατευθειαν περναει!!

εχω ακουσει απο πολλες εγκυουλες οτι το εχουν σαν συμπτωμα το φτερνισμα! παραξενο ε;;; αν γραψεις παραξενα συμπτωματα στο google θα σου το βγαλει!

Γεια σας κοριτσάκια μου

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω

να σας ζησουν!!!!

πανω απο ολα αυτο! να ναι καλα!!! αλλα και το ονοματακι συμμετεχει στο πως επικοινωνειτε οσο περναει ο καιρος! εγω του τραγουδαω, μιλαω, χαιδευω με το ονοματακι του πλεον... στην αρχη λες "μωρο μου" μετα "αγορι ή κοριτσι μου", αλλα με το ονομα γινεται πιο... ακουγομαι χαζη, ε? σταματαω...

και θα γεννησω στο ΛΗΤΩ...

εγω στο μητερα! ειναι καμια αλλαη εκει;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Α εγω μεχρι πριν τα βαφτισια δεν θα το φωναζω με το ονομα γιατι μπεμπη θα το λεμε μονο για λιγο καιρο ενω με το ονομα για παντα!!!

συμφωνω!

baby-graphics-cute-902414.gif

Το μωράκι στην κοιλίτσα της Αμαρρυλις

like like like!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

θα γραψω πολλα, θα απαντησω σε ολες αλλα λιγα λιγα γιατι αν μου κλεισει το πισι(το παθαινει απο ιο!!) και χασω τις 2 σελιδες που θα σας εγραφα θα γινω ετσι:evil: και δεν θα γραψω τπτ!

impatient δεν πειραζει , οτι μπορουμε θα παρουμε για τα μωρακια μας και οτι μπορουνε θα μας παρουν. θα τα βολεψουμε μωρε!!:D:D:D

λες να εχεις κοριτσακι??? τα κοριτσακια αργουν να κλωτσισουν ειναι πιο ησυχα και φρονημα!

να πω καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες για τις ευχες σας

ροδουλ βρηκες και μαρσιπο!!!! μια χαρα!!!!:D:D:Dεπισης για το γαλα οπως ειπες στηθος και παλι στηθος!!!να φανταστεις δεν θελω να κανω βιογραφικο για φροντηστηρια για να μην δουλεψω και να μπορω να θηλασω με την ησυχια μου! αλλα ο ντιντος δεν το ξερει οτι το αποφευγω

ολο μου λεει για το βιογραφικο κτλ, ειναι πολυ αγχωμενος γιατι τον χειμωνα οι δουλειες δεν πανε καλα και οσο υπαρχει κριση ακομη χειροτερα!!

γαλα μαγνησιας κανει στην εγκυμοσυνη???για τα κρεατα μου το ειπε κι εμενα. το μοσχαρακι ξερω ειναι το καλυτερο!

τι γλυκο κοριτσι η Αννουλα σου!!! μπραβο στο κοριτσακι μου!! θα την εκανα νυφη αλλα μας πεφτει λιγο μεγαλη:tongue:

μπαρμπουλα για απαντηση που γραφω τωρα απο 3 σελιδες που διαβαζα εγραψα σε 2 κολλες χαρτι αυτα που αντιγραφω τωρα!!!!φανταζεσαι να ειχαμε και την ιδια μερα επετειο???:shock::shock:

αχ κρουασαν με μερεντα....να χα τωρα...

το βαρος του μπεμπη μας το μετρησε την 16η εβδομαδα οπως το περιεγραψε η κατια. μας ειπε απο εδω και περα θα μετραει μονο βαρος και το μεγεθος του.... πουλιου του!! για πλακα:D

και κατι που ξεχασα και το συμπληρωνω τωρα τον ντιντο τον θελω μεσα , αυτος δεν θελει, αλλα θα προσπαθησω να τον μεταπεισω , εχω καιρο ακομη!

επισης θελω να ξεκινησω τη διαδικασια της γεννας φυσιολογικα (παλια πως γεννουσαν?)να νιωσω τον πονο ρε παιδι μου και αν δεν μπορω να βοηθησω τον γιατρο , τοτε αν γινεται να μου κανουν επισκληριδιο

στο τελος πια σκεφτομαι την καισαρικη με επισκληριδιο

ολα αυτα πρεπει να συζητηθουν με τον γιατρο οταν ερθει ο καιρος!

ελενακι το μωρακι σου ξεφοβηθηκε τον μπαμπουλα!!!!!:D:D:D:D:D

αμαρρυλιδα λογικο να αγχωνεσαι για το μωρακι σου αλλα δεν χρειαζεται τοσο βρε κοριτσακι...ετσι κι αλλιως ειναι πολυ νωρις περιμενε να πας 18 εβδομαδω!!αν κι αυτο το τακ που λες μαλλον ο αγοραρος σου θα ηταν και εμενα οταν ειμαι στο κομπιουτερ που τον ζοριζω κλωτσαει λενε τα αγορια ειναι πιο ατιθασα στις κλωτσιες:Dοσο για το φταρνισμα παει συννεφο!!! 5-10-15 φορες τη μερα!! και κραταω την κοιλια μου

δεν ειχα εμετους εχω το φταρνισμα!!!

κατ αυτα τα σκουλικακια ειναι το μωρακι σου!!!!!!!!!16 εβδομαδων περιπου ενιωσα τη σαρανταποδαρουσα κατω απο τον αφαλο μου να κοβει βολτες μετα απο 1 εβδομαδα την ξαναενιωσα και πιο κατω και μετα σχεδον καθε μερα παρα μερα ποτε δεξια ποτε αριστερα ποτε στη μεση ηταν παντου πια

οταν ηρθαν οι κλωτσιες η σαρανταποδαρουσα σιγα σιγα εξαφανιστηκε!

υρις μου χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα με πολλα παιδακια και του χρονου να το γιορτασετε με μωρουδιστικα κλαματα να σας ξυπνανε :D:D:D

να σας ζησουν και τα ανηψουδια! για χρυσα που λες στα κοριτσακια ειναι μια χαρα, καποια στιγμη θα τα φορεσουν. οποτε τους παιρνεις οτι θες και οσο μπορει να διαθεσει η τζεπη σου

οσο για το αλλο που ειπες η αληθεια ειναι οτι περιμενα να μεινω πρωτα εγκυος και μετα να κανω κουβερτουλα κ.λ. οχι για χρουσουζια απλα γιατι δεν ηξεα αν θα τα καταφερναμε με την εξωσωματικη

κατια μου κι εγω Ακη τον λεω :D δεν εισαι μονο εσυ η χαζομαμα!!!:D:D:D

UzVGp2.png

Να ρωτησω, οταν νιωθετε το μωρο σας, που ακριβως το νιωθετε? Κατω πολυ χαμηλα η πιο πανω? Να ξερω μπας και αυθυποβληθω και το νιωσω κι εγω! Χαχα!

αχαχαχαχαχ κατω απο ον αφαλο ηταν η πρωτη σαρανταποδαρουσα που ενιωσα

UzVGp2.png

αχαχαχαχαχ κατω απο ον αφαλο ηταν η πρωτη σαρανταποδαρουσα που ενιωσα

μαλιστα... σχετικα ψηλα δηλαδη. Την Παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο, οταν το βλεπω να κουνιεται στον υπερηχο θα προσπαθησω να ειμαι συγκεντρωμενη μπας και το καταλαβω. Δεν σας ζαλιζω αλλο με αυτο, μαλλον ειμαι απο τις εγκυμονουσες που το καταλαβαινουν μια και καλη στη γεννα...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...