Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κρητικος παππους??!!! Ε τοτε θελει τον Μιχαλάκη του!!! Εμενα ξινισε που ειναι κορη και δε θα του βγαλουμε το ονομα αλλα ευτυχως συμφωνησαμε με τον αντρα μου γιατι δε το ηθελε καθολου της μαμας μου...και διαλεξαμε ενα που να θυμιζει υποκοριστικο (ετσι θα της πουμε για να της φυγει ο καημος). Το Μιχαηλ ειναι τελειο παντως, ξερω πολλα παιδακια που τα φωναζουν ετσι.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....χεχεχε....!!μια μερα διαφορα δηλαδη Impatient....να ζησετε κ εσεις για αυριο....!!αρα Κατια εσυ θα μας λες κ εμεις θα ανυπομονουμε να ζησουμε τις στιγμες σου....!!χεχεχε...!!εμεις εχουμε επετειο πριν την ΠΗΤ 10 μερες...στις 28 εχει γενεθλια ο κουμπαρος μας κ στις 6/2 γενεθλια ο βαφτησιμιος....γινεται 1....!μετα στις 14 γενεθλια ο ξαδερφος....στα γενεθλια μας που ειναι Ανοιξη θα εχει ξεπεταχτει λιγακι κ το μωρουλακι μας οποτε θα το χαιρομαστε κ θα εχουμε εξεικιωθει.....!:D:D

σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησετε κοριτσια....?

Jr39p2.png

Εμεις εχουμε σκεφτει και για αγορι και για κοριτσι, οπως ειχα ξαναγραψει, ειναι και τα 2 αρχαιοελληνικα μιας και δεν εχουμε θεμα με παππουδες που να θελουν τα δικα τους. Θα σας το αποκαλυψω οταν μαθουμε το φυλο! Ελπιζω Παρασκευη να μπορεσει να το δει ξεκαθαρα ο γιατρος και μεσα στην επομενη βδομαδα να μπορεσω να κανω το παρτακι για την αποκαλυψη!

ναι...θυμαμαι! εχεις και το παρτυ εσυ!!! αντε, μακαρι να χει καλη θεση... :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι κανετε κοριτσια?αποτι βλεπω ολες καλα.εμενα την παρασκευη που πηγα μου το ζυγισε αλλα μαλλον επειδη εκεινη την ωρα μιλουσαμε για γραμμαρια ενος αλλου μωρου που γεννηθηκε πιο νωρις οποτε μαλλον κολλησαν και τα γραμμαρια της μπεμπας μου.παλι ραντεβου στις 27.εχω λυσσαξει.πως θα περιμενω μεχρι τοτε!!αλλα τωρα ολα καλα θαναι ε?δεν χρειαζεται να ανησυχω?οσο για ονομα αν οντως ειναι κοριτσακι οπως λενε ολοι θα την πουμε ελευθερια απο τον παππου.πρωτα ο θεος.

6KuQp2.png

Κρητικος παππους??!!! Ε τοτε θελει τον Μιχαλάκη του!!! Εμενα ξινισε που ειναι κορη και δε θα του βγαλουμε το ονομα αλλα ευτυχως συμφωνησαμε με τον αντρα μου γιατι δε το ηθελε καθολου της μαμας μου...και διαλεξαμε ενα που να θυμιζει υποκοριστικο (ετσι θα της πουμε για να της φυγει ο καημος). Το Μιχαηλ ειναι τελειο παντως, ξερω πολλα παιδακια που τα φωναζουν ετσι.

μα πες μου... γινεται? Μιχαλιος ο παππους! Μανωλιος ο μπαμπας! να μη βγαλουμε το κοπελακι Μιχαλιω??? :P:p:p:p θα το σφαξουν το Κατερινιω! (εμενα...)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε σκεφτει και για αγορι και για κοριτσι, οπως ειχα ξαναγραψει, ειναι και τα 2 αρχαιοελληνικα μιας και δεν εχουμε θεμα με παππουδες που να θελουν τα δικα τους. Θα σας το αποκαλυψω οταν μαθουμε το φυλο! Ελπιζω Παρασκευη να μπορεσει να το δει ξεκαθαρα ο γιατρος και μεσα στην επομενη βδομαδα να μπορεσω να κανω το παρτακι για την αποκαλυψη!

σε μας πες το μολις το μαθεις ομως.δε θαμαστε στο παρτυ:(:(:(

6KuQp2.png

ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....χεχεχε....!!μια μερα διαφορα δηλαδη Impatient....να ζησετε κ εσεις για αυριο....!!αρα Κατια εσυ θα μας λες κ εμεις θα ανυπομονουμε να ζησουμε τις στιγμες σου....!!χεχεχε...!!εμεις εχουμε επετειο πριν την ΠΗΤ 10 μερες...στις 28 εχει γενεθλια ο κουμπαρος μας κ στις 6/2 γενεθλια ο βαφτησιμιος....γινεται 1....!μετα στις 14 γενεθλια ο ξαδερφος....στα γενεθλια μας που ειναι Ανοιξη θα εχει ξεπεταχτει λιγακι κ το μωρουλακι μας οποτε θα το χαιρομαστε κ θα εχουμε εξεικιωθει.....!:D:D

σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησετε κοριτσια....?

Ευχαριστουμε μπαρμπουλα!!! Επειδη θα κανω καισαρικη μου το παιρνουν μαλλον νωριτερα (2 βδομαδες νομιζω) επομενως θα σε φαω λαχανο και στη γεννα! χαχα! Εκτος αν αποφασισει το δικο σου να προηγηθει! Βρε λες να κανουμε αγωνα δρομου στο τελος? Οσο για το νοσοκομειο, στο Ελενα θα γεννησω

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

αυτο με το μπουκωμα κ το φτερνισμα το απεκτησα κ εγω με την εγκυμοσυνη κ με εκνευριζει που κ που αλλα θα το ξεπερασω...!!

κ εμεις Μιχαλακη θα το λεμε...αν κ Κρητικος ο παππους δν τον νοιαζει να ακουστει το ονομα του αλλα να ακουστει του γιου του που εχασαν πριν 8 χρονια....οποτε αν τελικα οντως ειναι αγορακι θα ειναι Μιχαλης...το ονομα που ειναι κ του παππου μου,κ του νονου του μικρου αλλα κ του αγαπημενου μου ξαδερφου...!!αν ειναι κοριτσακι τελικα κ εχει γινει λαθος θα βγει Παρασκευη-Ευαγγελια (κ οι 2 γιαγιαδες)κ θα το φωναζουμε Ευα η Ευη...!αν ειναι αγορακι ομως κ ερθει καποια στιγμη κ 2ο κ ειναι κ εκεινο αγορακι θα βγει Γιωργος..το ονομα του μπαμπακουλη μου που εχω χασει πριν 20 χρονια...κ ας λενε ετσι κ τον αμορε....!!δεν πειραζει....!εχω φτασει πολυ μακρια εγω κ καποιες φορες τρομαζω με τα σχεδια που κανω...κ φτυνω τον κορφο μου κανοντας τον σταυρο μου να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....κ ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες...!αντε κ σχολαωωωωωωωωω!!

Jr39p2.png

εμενα ο αντρας μου δεν μου το εχει θηξει καθολου το θεμα με το ονομα!μονο οταν ηταν διδυμα στην αρχη τον ειχα ρωτησει εγω κ μου λεει ''κατσε να δουμε πρωτα τι ειναι'' οταν ειδαμε οτι ειναι ενα κ μοναδικο δεν το ξανασυζητησαμε!!

εγω αν με ρωτουσε κανενας εννοειτε θα ελεγα τον μπαμπα μου αλλα μαλλον τον πεθερο μου θα πουμε!!

αλλα ο αντρας μου τιποτα δεν τον απασχολει ακομα!!

αλλα γερο να ειναι κ τιποτα αλλο δεν με νοιαζει!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου

Χθες έκλεισα έναν χρόνο παντρεμένη και ταυτόχρονα γίναμε θείοι εις διπλούν (η νύφη μου και η ξαδέρφη του άντρα μου γέννησαν υγιέστατα κοριτσάκια). Δόξα τω Θεώ όλα καλώς!

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τις μέλλουσες μαμάδες είναι το εξής: Μπορούμε να στείλουμε δωράκια στις μανούλες που να αφορούν την προίκα του μωρού ή πρέπει να είναι αντικείμενα και χρυσαφικά?

Για την νύφη μου πχ έχω παραγγείλει ένα υπέροχο κορμάκι για κοριτσάκια που γράφει PRINCESS και έχει και φρουφρου αλλά για την άλλη κοπέλα που με το ζόρι θυμάμαι το ονοματακι της, δεν ξέρω αν πρέπει αν της πάρω κάτι τέτοιο γιατί ούτε τα γούστα της ξέρω και επιπλέον είμαι σίγουρη ότι σκοτίστηκε να έχει κάτι από τους θείους της μπεμπας.

Επίσης έχω και μία άλλη απορία....κουβερτούλες και λοιπά πράγματα που φτιάχνετε για τα μωράκια σας τα ξεκινήσατε αφού μείνατε έγκυες ή από πριν? Είναι γρουσουζιά να τα φτιάξεις νωρίτερα???

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω

pregnancy-ticker___.png

εμενα ο αντρας μου δεν μου το εχει θηξει καθολου το θεμα με το ονομα!μονο οταν ηταν διδυμα στην αρχη τον ειχα ρωτησει εγω κ μου λεει ''κατσε να δουμε πρωτα τι ειναι'' οταν ειδαμε οτι ειναι ενα κ μοναδικο δεν το ξανασυζητησαμε!!

εγω αν με ρωτουσε κανενας εννοειτε θα ελεγα τον μπαμπα μου αλλα μαλλον τον πεθερο μου θα πουμε!!

αλλα ο αντρας μου τιποτα δεν τον απασχολει ακομα!!

αλλα γερο να ειναι κ τιποτα αλλο δεν με νοιαζει!!

Καλησπέρα!

Ελπίζω να είσαι καλά και εσύ και το μωράκι σου.....

Μπορείτε αν θέλετε να δώσετε διπλό όνομα και να τον φωνάζεται με ένα υποκοριστικό που θα ταιριάζει και με τα δύο. Αν θες μας λες τα ονόματα να σου βρούμε έναν καλό συνδυασμό!

pregnancy-ticker___.png

πανω απο ολα αυτο! να ναι καλα!!! αλλα και το ονοματακι συμμετεχει στο πως επικοινωνειτε οσο περναει ο καιρος! εγω του τραγουδαω, μιλαω, χαιδευω με το ονοματακι του πλεον... στην αρχη λες "μωρο μου" μετα "αγορι ή κοριτσι μου", αλλα με το ονομα γινεται πιο... ακουγομαι χαζη, ε? σταματαω...

και θα γεννησω στο ΛΗΤΩ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Impatient χαχαχα θα με φας λαχανο οντως...αλλα δεν πειραζει γερα να ειναι κ ολα τα αλλα....σιγα ....!!εγω χθες συζητουσα με το αμορε για γεννα κ μου ειπε οτι αν επιτρεπεται ΘΑ ΕΙΝΑΙ μεσα στην γεννα(λεω αν γιατι ειναι δημοσιο κ δεν ξερω τι γινεται)κ συζητουσαμε για επισκληριδιο....κ ειπαμε οτι θα δουμε τοτε για αυτο....!!εσεις εχετε αποφασισει αν ολα πανε καλα πρωτα ο θεος αν θελετε επισκληριδιο....?χαιρετω προς το παρον...θα ξαναμπω αργοτερα...!!φιλακιαααααα!καλο μεσημερι!:)

Jr39p2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου

Χθες έκλεισα έναν χρόνο παντρεμένη και ταυτόχρονα γίναμε θείοι εις διπλούν (η νύφη μου και η ξαδέρφη του άντρα μου γέννησαν υγιέστατα κοριτσάκια). Δόξα τω Θεώ όλα καλώς!

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τις μέλλουσες μαμάδες είναι το εξής: Μπορούμε να στείλουμε δωράκια στις μανούλες που να αφορούν την προίκα του μωρού ή πρέπει να είναι αντικείμενα και χρυσαφικά?

Για την νύφη μου πχ έχω παραγγείλει ένα υπέροχο κορμάκι για κοριτσάκια που γράφει PRINCESS και έχει και φρουφρου αλλά για την άλλη κοπέλα που με το ζόρι θυμάμαι το ονοματακι της, δεν ξέρω αν πρέπει αν της πάρω κάτι τέτοιο γιατί ούτε τα γούστα της ξέρω και επιπλέον είμαι σίγουρη ότι σκοτίστηκε να έχει κάτι από τους θείους της μπεμπας.

Επίσης έχω και μία άλλη απορία....κουβερτούλες και λοιπά πράγματα που φτιάχνετε για τα μωράκια σας τα ξεκινήσατε αφού μείνατε έγκυες ή από πριν? Είναι γρουσουζιά να τα φτιάξεις νωρίτερα???

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω

καταρχηνν υρις μου να σας ζησουν κ τα κοριτσακια,να ειστε γεροι κ στις δικες σας χαρες!!

μια χαρα ειναι για δωρο η προικα του μωρου,ειναι αναλογως τη σχεση εχετε ,κ αν θα παρεις φορμακι ή κοσμημα!!

εγω κοριτσακι μου πριν μηνω εγκυος ασχετα που πηγαινα στα jumbo κ χαζευα με τις ωρες τα μωρουδιακα κ με αποπερνε ο αντρας μου,οχι δεν ειχα ψωνισει τιποτα!!

ε ναι μωρε πως να ψωνισεις χωρις μωρο???

εμενα ο αδελφος μου περσι πηγε εξωτερικο πρωτη φορα κ μου πηρε ενα δωρο κ το κρατησε σπιτι του κ μου το εδωσε μολις πηρα τα αποτελεσματα!!το πρωτο δωρο,εκτοτε τιποτα,τωρα αρχισα ηδη κ ψαχνομαι!!!

ασε πρωτα να ερθουν ολα καλα κ ευλογημενα κ μετα περνεις οτι θελεις!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...