Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Α, άρα είναι λογικό που δεν μου έχει πει ακόμη. :-P

Μόνο εμένα ξέρει να ζυγίζει και να μου τη λέει για τα κιλά... :oops::oops:

Κάτια, τώρα δεν θα αρχίσεις να πηγαίνεις και πιο συχνά στο γιατρό ή αργότερα είναι αυτό; Νομίζω μετά την 32η πρέπει να πηγαίνεις κάθε 2 εβδομάδες και μετά από λίγο κάθε μία εβδομάδα για να βλέπει τη θέση του μωρού και τον τράχηλο κλπ

εγω λογω τραχηλου, πηγαινα απτην αρχη καθε 15 και μονο λογω καλοκαιριου το καναμε καθε 3 εβδομαδες για να μην ταλαιπωρουμαι με τη ζεστη... λογικα ετσι θα συνεχισουμε μεχρι 36 (πρωτα ο Θεος) και μετα καθε εβδομαδα οπως λες! τωρα εχω να παω απο 13 αυγουστου και εχω αυριο ραντεβου!:P:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντιντι μου να ζησετε! Εμεις εχουμε αυριο επετειο, 3 χρονια μαζι!

Λοιπον χτες μιλησα για πρωτη φορα στο μωρο, μπας και το καλοπιασω κι αρχισει τις κλωτσιες αλλα δεεεεεεεεεεεεεεεεν... Εχω αρχισει να νιωθω οτι δεν ανηκω σε αυτο το θεματακι, μαλλον πρεπει να γραφω με αυτες που θα γεννησουν απο Απριλιο και μετα! Χαχα!

Ροδουλα τι καλα που ειδατε το μωρουλι σας και ολα πανε κατ'ευχην!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα!!σημερα ξημερωσε μια αλλη μερα πιο ομορφη!!

εχτες τελικα ειμουν πολυ πεσμενη το απογευμα εγινε κ κατι κ μολις ειρθρ ο αντρας ξεσπασα σε κλαματα κ να μην σταματαω!μου λεγανε να παμε στη γιατρο κ εγω οχι αλλα τελικα πηγαμε και...............ολα καλα εχουμε

μαλλον ενα αγορακι με πολυ καλους παλμους κ τρωει κ μεγαλωνει πολυ κ να κουνιεται συνεχεια κ εγω να μην νιωθω τιποτα απολυτως!!!

ουφ!!περαν του οτι νιωθω στεναχωρημενη που εκανα σαν κακομαθημενη κ στεναχωρησα τον αντρα κ τους γονεις μου που κανουν τα παντα για μενα νιωθω πολυ αναλαφρη που ειδα τον γιοκα μου να ειναι πανγερος!!!

οσο για το λιπος στην κοιλια που λετε το ειχα σκεφτει κ εγω,ισχυει γιατι αν ισχυει ειχα μπολικο!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

εγω λογω τραχηλου, πηγαινα απτην αρχη καθε 15 και μονο λογω καλοκαιριου το καναμε καθε 3 εβδομαδες για να μην ταλαιπωρουμαι με τη ζεστη... λογικα ετσι θα συνεχισουμε μεχρι 36 (πρωτα ο Θεος) και μετα καθε εβδομαδα οπως λες! τωρα εχω να παω απο 13 αυγουστου και εχω αυριο ραντεβου!:P:p:p

Έχεις πολύ καιρό να το δεις δηλαδή! Θα ανυπομονείς φαντάζομαι ε;!

Ωραία, να μας πεις τα νέα από το μεγαλύτερο μωρό του forum! :tongue:

Να ζήσετε didi και impatient. Άσε, κι εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι η δική μου εγκυμοσύνη όλο καθυστερήσεις έχει, στο να μάθω το φύλο, στις κλωτσιές και τα φτερουγίσματα... Είναι για να μάθουμε να είμαστε υπομονετικές! :evil:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εχτες τελικα ειμουν πολυ πεσμενη το απογευμα εγινε κ κατι κ μολις ειρθρ ο αντρας ξεσπασα σε κλαματα κ να μην σταματαω!μου λεγανε να παμε στη γιατρο κ εγω οχι αλλα τελικα πηγαμε και...............ολα καλα εχουμε

μαλλον ενα αγορακι με πολυ καλους παλμους κ τρωει κ μεγαλωνει πολυ κ να κουνιεται συνεχεια κ εγω να μην νιωθω τιποτα απολυτως!!!

ουφ!!περαν του οτι νιωθω στεναχωρημενη που εκανα σαν κακομαθημενη κ στεναχωρησα τον αντρα κ τους γονεις μου που κανουν τα παντα για μενα νιωθω πολυ αναλαφρη που ειδα τον γιοκα μου να ειναι πανγερος!!!

οσο για το λιπος στην κοιλια που λετε το ειχα σκεφτει κ εγω,ισχυει γιατι αν ισχυει ειχα μπολικο!!!!

:P:p:p:p μπραβο!!! κι αλλο ζωηρο αγορακι στην παρεα! σημειωσε ολα οσα γραφεις, γιατι σε κανα δυο μηνες θα παραπονιεσαι που σε χει ταραξει στις κλωτσομπουνιες! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Έχεις πολύ καιρό να το δεις δηλαδή! Θα ανυπομονείς φαντάζομαι ε;!

Ωραία, να μας πεις τα νέα από το μεγαλύτερο μωρό του forum! :tongue:

Να ζήσετε didi και impatient. Άσε, κι εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι η δική μου εγκυμοσύνη όλο καθυστερήσεις έχει, στο να μάθω το φύλο, στις κλωτσιές και τα φτερουγίσματα... Είναι για να μάθουμε να είμαστε υπομονετικές! :evil:

23 μερες αυριο!!! πιο πολυ δεν αντεχω...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

:P:p:p:p μπραβο!!! κι αλλο ζωηρο αγορακι στην παρεα! σημειωσε ολα οσα γραφεις, γιατι σε κανα δυο μηνες θα παραπονιεσαι που σε χει ταραξει στις κλωτσομπουνιες! :tongue::tongue::tongue:

σαν πιο παλια εσυ δεν σε αμφισβητω κατι ξερεις αλλα θεωρω πως αυτο το πραγμα ειναι οτι πιο ομορφο ειναι οτι περιμενα παντα κ θα θελω να με ξυπναει τα βραδια να μου λεει ''εϊ μανουλα εδω ειμαι χαϊδεψε με λιγο!!''

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

23 μερες αυριο!!! πιο πολυ δεν αντεχω...:tongue::tongue::tongue:

Εγώ που έχω ήδη 15 μέρες από την τελευταία φορά και έχω άλλε 13 μπροστά μου;;;;;;;;;;;;;;; :cry::cry::cry: Δεν περνάνε οι μέρες και δεν το νιώθω κιόλας το άτιμο!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ειδες που αγχωνοσουν??? μου φαινεται θες να το βλεπεις συχνα πυκνα το μωρουλι σου γιαυτο και τα κλαματα!! παντως με το λιπος δεν ειναι απολυτο, η ξαδερφη μου οπως ξαναγραψα, ξεκινησε με 90 κιλα και το ενιωσε απο την 12η βδομαδα...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγώ που έχω ήδη 15 μέρες από την τελευταία φορά και έχω άλλε 13 μπροστά μου;;;;;;;;;;;;;;; :cry::cry::cry: Δεν περνάνε οι μέρες και δεν το νιώθω κιόλας το άτιμο!

τι εννοεις δεν το νιωθεις?καθολου?ντιπ κατα ντιπ????

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ειδες που αγχωνοσουν??? μου φαινεται θες να το βλεπεις συχνα πυκνα το μωρουλι σου γιαυτο και τα κλαματα!! παντως με το λιπος δεν ειναι απολυτο, η ξαδερφη μου οπως ξαναγραψα, ξεκινησε με 90 κιλα και το ενιωσε απο την 12η βδομαδα...

αααα ωραιοτατα!!ε πως μωρε μας λενε ''ειναι μικρο ακομα'' κ αλλες τα ακουνε οταν ειναι ακομα 50 γρ????

δεν μπορω να καταλαβω αλλα δεν σκαω κιολας ειμαι χαρουμενη σημερα για να στεναχωριεμαι για κατι τετοιο!!χιχιχ

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

σαν πιο παλια εσυ δεν σε αμφισβητω κατι ξερεις αλλα θεωρω πως αυτο το πραγμα ειναι οτι πιο ομορφο ειναι οτι περιμενα παντα κ θα θελω να με ξυπναει τα βραδια να μου λεει ''εϊ μανουλα εδω ειμαι χαϊδεψε με λιγο!!''

:oops::oops::oops: καλε με κοροιδευουν ολοι!!! οτι εχει κολλησει το χερι στην κοιλια... κι ο ατιμος ο μπεμπης μολις βγαλω το χερι... τσουπ! την τρανταζει για τα καλα! ...οχι απλα ομορφο συναισθημα! ΥΠΕΡΟΧΟ!!! εδω θα μαστε που θα τα λετε εσεις και εμενα θα μου λειπουν! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ναι σιγα... παλι θα προηγουμαι, οποτε θα σας λεω τι υπεροχα ειναι να τον κρατας και να τον μυριζεις! ολα με την ωρα τους... και χωρις αγχος!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πρωτα ο θεος εσυ γεννας πρωτη?το δικο σου το μωρακι ειναι το μεγαλυτερο στην παρεα?

εχω ΠΗΤ 19-11-12!!! κι απο 20 οκτωβρη θεωρητικα... ειμαι στο μηνα μου! οποτε ναι! θα μαι η πρωτη! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...