Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα!!!

real thing μια χαρα και το σκυλακι, μια χαρα και το μωρακι , μια χαρα κι εσυ!!!!!!!!!!!

μπισκοτακι, την παρασκευη το βραδυ κι εγω απο την κατσαρολα εφαγα:D

και δεν το πιστευω αλλα σημερα το βραδυ στον υπνο μου ειδα οτι ημουν στο σουπερ μαρκετ και εψαχνα ποια σοκολατα να παρω (ντοινγκ!) και πηρα τη χρυση τομπλερον!!!!

οσο για τα χρυσα αυτο λεω κι εγω χρυσα και βλακειες!!! μονο ενα ματακι οπως ειπες και ενα σταυρουδακι σε μια παραμανα τπτ αλλο!!!

αααααα και κατι τελυταιο!!! σημερα γιορταζουμε:D:D:D

graphics-wedding-995517.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι αυτο το μηνυμα τωρα το ειδα:shock:

οταν λεω λιστα δεν εννοω σαν την λιστα γαμου:D:D:D:D:D

εννοω οταν η μαμα , μπαμπας , γιαγια θεια κτλ σε ρωτησουν τι θες να σου παρουμε (αν ρωτησουν) ρωτα τους ποσα περιπου θελουν να διαθεσουν

ενας αποστηρωτης κανει απο 50-100 ευρω

οποτε αν καποιος θελει να διαθεσει καπου εκει του λες χρειαζομαι αποστειρωτη, αυτο εννοουσα τη λιστα (τη λιστα τη δικη σου στο σπιτι με το τι θες να παρεις και οσο κοστιζει διπλα )

εχω σκοπο να κανω καποια στιγμη τετοια λιστα οχι μονο για να λεω στους αλλους τι θελω αλλα για να δω εγω τι θελω και ποσα λεφτα χρειαζομαι...:rolleyes:

οσο για τα χρυσα ναι αυτα λεω , σταυρουδακια, ζωδια, λιρες κτλ

ενα ματακι θελω μονο και ενα σταυρουδακι σε μια παραμανα

ολα τα αλλα ειναι περιτα λεφτα , θεωρω οτι αν κατι που θα μου παρει η θεια μου κοστιζει 100 ευρω και γιατι να μην μου παρει ενα ριλαξ που λεει ο λογος με 70 ευρω

καταλαβες τι θελω να πω???

Καλημερα! Για τα χρυσα εννοειται οτι συμφωνω! Ουτε κι εγω θελω! Κι επειδη δεν θα το βαφτισουμε (αθεοι γαρ) ουτε σταυρουδακια ουτε τπτ. Εχεις δικιο και για τη λιστα, να σου παρουν αυτα που θες εσυ με τα λεφτα που σκοπευουν να διαθεσουν, αλλα ντρεπομαι να κανω τετοιες συζητησεις, ειναι δυσκολες εποχες. Στις ξαδερφες μου και σε καποιες αλλες γνωστες εδινα χρηματα να παρουν ο,τι τους βολευει, ο,τι χρειαζονται. Αλλα επειδη ειμαι μακρια και θα κανουν πολυ καιρο να με ξαναδουν (οταν το μωρο ειναι 6 μηνων), δεν μπορω να περιμενω να παρω τοτε καποια πραγματα. Επομενως θα τα παρω μονη μου κι οταν με το καλο βρεθουμε το σοι απο κοντα, θα κοιταξω με τα δωρα τους να καλυψω αλλες αναγκες του μωρου.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα!!!

real thing μια χαρα και το σκυλακι, μια χαρα και το μωρακι , μια χαρα κι εσυ!!!!!!!!!!!

μπισκοτακι, την παρασκευη το βραδυ κι εγω απο την κατσαρολα εφαγα:D

και δεν το πιστευω αλλα σημερα το βραδυ στον υπνο μου ειδα οτι ημουν στο σουπερ μαρκετ και εψαχνα ποια σοκολατα να παρω (ντοινγκ!) και πηρα τη χρυση τομπλερον!!!!

οσο για τα χρυσα αυτο λεω κι εγω χρυσα και βλακειες!!! μονο ενα ματακι οπως ειπες και ενα σταυρουδακι σε μια παραμανα τπτ αλλο!!!

αααααα και κατι τελυταιο!!! σημερα γιορταζουμε:D:D:D

graphics-wedding-995517.gif

Καλημέρα και Χρόνια σας Πολλά, didi μου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα

σας διαβασα εχθες αλλα το σημα μου κοπηκε και το κατεβατο που εγραψα χαθηκε

ντιντι χρονια πολλα, και σε ευχαριστω για τον μαρσιπο, το ελεγα στην κουνιαδα μου και μου ειπε οτι εχει ραψει εναν και θ αμου τον δωσει

μονο που ειναι μαυρος αλλα δεν πειραζει!

για τα κοριτσακια που δεν εχουν νιωσεις ακομα τα μπεμπε τους να τους πω οτι χθες ο γιατρος μου ειπε μετα την 19η εβδομαδα! ξερω ομως και κοπελες μετα την 21η και ολα μια χαρα!

Για τα μπιμπερο: το μητρικο γαλα δεν κανει να μπαινει σε γυαλινο μπουκαλι και στο ψυγειο! αν θελετε να το αποθηκεψετε θα το βαλετε στα ειδηκα σακουλακια και οταν το ζεστανετε τοτε σε γυαλινο,αν θελετε ν ατο βαλετε ψυγειο ,οψι σε γυαλινο( ετσι μου ειχαν πει στο μαιευτηριο, τωρα θα ξανα ρωτησω, αλλα μεγαλη ταλεπωρια) στηθος και παλι στηθος!

χθες ειδα και εγω το μπεμπακι μου!

αλλα ρε κοριτσια μες το αχγος

θα σας παραθεσω το μηνυμα που εγραψα σε αλλο καφε για να μην τα ξανα γραφω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα κοριτσουδιααααααα...!!τιιιιι κανουμε????σας διαβασα παλι ολεςςςςς.....!!για να απαντησω σε μια μια ξεχωριστα πρεπει να κρατησω σημειωσεις σε τετραδιο....μπερδευομαι....αχαχαχα...κ με την εγκυμοσυνη εχω παθει ξεχαμαρα....!!αχαχαχαχα!!

didi να ζησετεεεε....ενταξει παλι καλα που δεν εχουμε κ την ιδια μερα επετειο...θα αρχιζα να ανησυχω....αχαχαχαχα!!

η κολοκυθοπιτα μουρλια κοριτσια...απλως αποφασισα απο χθες....το πρωι αντι για κρουασαν κ μερεντες κ τοστ που ετρωγα να παρω κουλουρακια καροτου να τρωω το πρωι 3-4 που δεν μου δημιουργουν κ καουρες γιατι τωρα σιγα σιγα τα κιλα θα τα παιρνουμε κ πινοντας νερο..γενικως δεν εχω παρει κιλα...μονο 2....αλλα προσεχουμε για να εχουμε...ετσι κ αλλιως τρωω οπως ετρωγα...απο λιγο ανα 3-4 ωρες...κ οτι φαω πλεον μεχρι τις 9 αλλιως μετα με πρηζει κ με ενοχλει...!

επειδη δεν θυμαμαι τα ονομαατα....μην αγχωνεσαι κ κλαις για τις κλωτσιτσες θα ερθουν κ αυτες κ θα τις απολαμβανεις συνεχεια μετα....

επισης κ εγω οταν τρομαζω που τελευταια τρομαζω με το παραμικρο κ με πιανουν κατι πονακια αναρωτιεμαι αν ειναι καλα το μωρουλι μου....

επισης ελενακι(ελπιζω να επεσα μεσα στο ονομα) τωρα που εμαθες τι ειναι ηρθε η ωρα να χαλαρωσεις κ να απολαυσεις τις κλωτσιες του μωρου σου Κ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ κανοντας την θεραπεια....

εμεις χθες ειχαμε παει καπου επισκεψη κ ηταν ενα κοριτσακι 1 χρονων μεσ στην γλυκα κ στο ναζι..απο τα πιο γλυκα κοριτσακια....!!αυταααααααα...!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

πηγαμε και ειδαμε το μπεμπεκι μας και ευτυχως ειναι καλα

ολες οι μετρησεις ειναι φυσιολογικες !

ευτυχως ηρεμησαμε !επιτελους

ο ροδουλος σε ολον τον υπερηχο ξεφυσουσε και αναστεναζε , τελικα ειναι και αυτος τοσο αγχομενος οσο και εγω αλλα δεν το δειχνει!

αυριο -μεθαυριο εξετασεις και μετα θα ξανα παω σε 3 εβδομαδες!

ξεκινησα λιγο γαλα μαγνησιας για να πηγαινω τουαλετα,

και μου ειπε να τρωω κρεατα , κοψιδια ρε παιδακι μου , πως το λεμε!

ελληνικη μεσογειακη διατροφη!

αυτα , προχωραμε πολυ καλα!

μου ειπε οτι σε 3 εβδομαδες θα αρχισω να το ακουω

Την αννα δεν την ειχαμε μαζι, την ειχαμε αφησει στην κουνιαδα μου

και ουτε της ειπα που παμε, αλλα το καταλαβε

οταν γυρησαμε επαιζε με τα ξαδερφια της , και δεν μας εδωσε πολυ σημασια

οταν ομως κατσαμε να φαμε γινοταμε χαμως με τα πιτσιρικια ( 4 το συνολο) , και μες στον χαμο μου λεει: ειναι καλα το μωρο ;;;

μονο που δεν εβαλα τα κλαματα απο την συγκινηση, εβλεπε τοσες μερες την αγωνια μας και ενω φαινοταν οτι ηταν στην απ εξω , το μυαλουδακι της τα σκεφτοταν!

οταν φτασαμε σπιτι μου εκανε παραπονο γιατι δεν την παιρνω αγκαλια, καθισαμε στον καναπε και καναμε γλυκες, και πανω στις γλυκες μου λεει: φωτογραφια δεν το βγαλατε;;;

της εδειξα και τον υπερηχο! μετα πηρε ο Ροδουλος ενα κουκλακι που ηταν αγιος Βασιλης και ηταν περιπου 10 εκατοστα και της ειπε οτι οσο ειναι το μωρο μας

ενθουσιαστηκε!

μονο να βλεπατε τα ματια της , τα ειχε ανοιξει διαπλατα!

ο ροδουλος απο τον αλλον μηνα ξεκιναει το παιδικο δωματειο .

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλημερα ροδουλα!

μπραβο κοπελα μου! ολα καλα, λοιπον! και η μικρη σας, ακουγεται γλυκα!!!

μπαρμπουλα, καλημερα!

μιαμ μιαμ κολοκυθοτυροπιτα! μη το συζητας... και 2 κομματια δεν συγκρινονται με τα λιπαρα και ζαχαρη απο κρουασαν, μερεντες, κλπ. πολυ καλυτερα ετσι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια μου καλημερα

η μικρη μου ειναι πολυ τρυφερο παιδι

αλλα αυτο δημιουργει και προβληματα γιατι περιμενει να τις φερθουν και οι υπολοιποι με καλοσυνη ( κατι που δεν γινετε παντα , και αντε να εξηγησεις το γιατι)

οταν βρει τα σκουρα βρισκει παρηγορια στα ζωακια της!

(σκυλακια -γατακια ) τουλαχιστων αυτα δεν προκειτε να την προδοσουν!

εσυ πως εισαι πως παει η ξαπλα;;;

ποτε θα κανεις την επομενη ενεση κορτιζονης ;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

κατια μου καλημερα

η μικρη μου ειναι πολυ τρυφερο παιδι

αλλα αυτο δημιουργει και προβληματα γιατι περιμενει να τις φερθουν και οι υπολοιποι με καλοσυνη ( κατι που δεν γινετε παντα , και αντε να εξηγησεις το γιατι)

οταν βρει τα σκουρα βρισκει παρηγορια στα ζωακια της!

(σκυλακια -γατακια ) τουλαχιστων αυτα δεν προκειτε να την προδοσουν!

εσυ πως εισαι πως παει η ξαπλα;;;

ποτε θα κανεις την επομενη ενεση κορτιζονης ;;;;

ειναι μικρουλι, μωρε! γι αυτο ειναι τοσο ευαισθητη... σιγα σιγα τα κοριτσακια βρισκουν αντιστασεις! να μην απομονωνεται ομως μονο στα ζωακια της...

εχω ραντεβου αυριο με το γιατρο και θα μου πει... αλλα απ οτι καταλαβα καναμε αυτες προληπτικα μηπως συμβει κατι εκτακτα μεχρι τις 32-34 εβδ και θα κινηθουμε αναλογως μετα! ευτυχως δεν εχω συσπασεις, πονους, υγρα, το μωρο ειναι ψηλα, αλλα θα δουμε και αυριο τι θα μου πει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα!

Πως είστε; Ελενάκι μου, είδες που στενοχωριόσουν; Τίποτα δεν είναι, θα κάνεις τη θεραπεία σου, θα γυρίσεις και σπιτάκι σου και θα χαρείς την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου!

Ροδούλα, μπράβο, πολύ καλά νέα! Και είναι πολύ ωραίο που η μικρή σας συμμετέχει και δεν το βλέπει ανταγωνιστικά!

Να σας ρωτήσω και κάτι; Εσάς κάθε φορά σας ζυγίζει το μωρό ή από μία εβδομάδα και μετά; Γιατί εγώ που πήγα τελευταία φορά στις 15+5, δεν μου είπε γραμμάρια...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ κ παλι .....

Ροδουλα το κοριτσακι σου συγκινησε εμενα φανταζομαι ενα παραπανω εσας.....ειναι πολυ ομορφο που νοιαζεται για το αδερφακι της....κ εχει τον τροπο της...χεχεχε..!

Κατια μου ελπιζω αυριο ο γιατρος να σου πει οτι δεν χρειαζεται αλλη ενεσουλα κ να ερθει το μωρακι σου στην ωρα τουυυυυ...!!:D:D

κατ εμενα ξεκινησε να μετραει τα γραμμαρια τωρα στην 18η εβδομαδα....στην προηγουμενη επισκεψη στις 15 εβδομαδες δεν το ζυγισε...ηταν η τελευταια φορα που μετρησε το υψος του ειπε γιατι τωρα κουλουριαζεται συνεχεια κ δινουμε σημασια στο βαρος...δεν ξερω για τα υπολοιπα κοριτσια...ας μας πουνε...!νυσταζω σημεραααααα...!

Jr39p2.png

Καλημέρα!

Πως είστε; Ελενάκι μου, είδες που στενοχωριόσουν; Τίποτα δεν είναι, θα κάνεις τη θεραπεία σου, θα γυρίσεις και σπιτάκι σου και θα χαρείς την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου!

Ροδούλα, μπράβο, πολύ καλά νέα! Και είναι πολύ ωραίο που η μικρή σας συμμετέχει και δεν το βλέπει ανταγωνιστικά!

Να σας ρωτήσω και κάτι; Εσάς κάθε φορά σας ζυγίζει το μωρό ή από μία εβδομάδα και μετά; Γιατί εγώ που πήγα τελευταία φορά στις 15+5, δεν μου είπε γραμμάρια...

Καλημερα!

το μωρακι δεν στο ζυγιζει ακριβως... απλα με τη μετρηση περιμετρου κεφαλιου, κοιλιας και το μηκος μηριαιου οστου, βγαζει ενα προσεγγιστικο αριθμο. εμενα 1η φορα μου ειπε γυρω στις 20 εβδομαδες για γραμμαρια... νομιζω νωριτερα ειναι αρκετα μικρουλια και δεν εχει στατιστικη αξια για να δεις αν αναπτυσσεται σωστα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ξέχασα να σας πω. χθες για πρωτη φορα ο καλος μου ένιωσε το μωρακι μας, μαλλον εφαγε κατι κλωτσιες, βαρβάτες.....

καθομουν ξαπλωμένη κ το μωρακι μας αρχισε να κλωτσαει πολύ έντονα, του κάνω νόημα να βαλει το χέρι του κ μετα απο 3'', μπαμ η πρωτη, μετα απο λιγο δευτερη κ τρίτη απανωτά...τα μάτια του γυάλισαν απο χαρα, καμαρωνε κ γελούσε :D:D ο χαζομπαμπούλας μας!!! :tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Α, άρα είναι λογικό που δεν μου έχει πει ακόμη. :-P

Μόνο εμένα ξέρει να ζυγίζει και να μου τη λέει για τα κιλά... :oops::oops:

Κάτια, τώρα δεν θα αρχίσεις να πηγαίνεις και πιο συχνά στο γιατρό ή αργότερα είναι αυτό; Νομίζω μετά την 32η πρέπει να πηγαίνεις κάθε 2 εβδομάδες και μετά από λίγο κάθε μία εβδομάδα για να βλέπει τη θέση του μωρού και τον τράχηλο κλπ

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...