Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

xaxaxaxxaxaaaxxaxaa γεια σου ρε didi!!!

Βασικα να ξερετε για το μελλον.Ενα ποτηρι παγωμενο νερο και μετα ξαπλωνετε αμεσως απο την αριστερη πλευρα ,δηλαδη η κοιλια σας στο πλαι και να ακουμπαει το στρωμα την αριστερη πλευρα και μετα απο λιγο χοροπηδαει.

Αυτο να το ξερετε και οταν σας πιασουν οι πονοι , εαν δεν μπορειτε να ξεχωρισετε αν ειναι braxton hicks η ειναι κανονικοι πονοι παλι πινετε ενα ποτηρι παγωμενο νερο ξαπλωνετε απο την αριστερη πλευρα και αν δεν εχετε πονους μετα απο 5 λεπτα τοτε δεν ειναι κανονικοι πονοι αλλα προπαρασκευαστικοι!

τωρα το ειδα το μηνυμα σου!

εγω τον νιωθω περισσοτερο απο την δεξια μερια, αλλα χθες οπως ημουν ξαπλωμενη ενιωθα να με ποναει κατω χαμηλα προς το ηβικο οστο λιγο πιο ψηλα, ενιωθα τον μπεμπη εκει αφου εβαλα τα χερια μου και ενιωθα μια κουλουριασμενη μαζα !πως στιμωχτηκες του λεω εκει με πονας βρε!

τι ειναι οι braxton hicks και τι οι προπαρασκευαστικοι πονοι??????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

;););)

εμενα ουτε να με ακουμπησει δε θελει.ειναι μιλαμε πολυ χε.....στης.αφου οταν κοιμομαστε με παιρνει αγκαλια στον υπνο του και οταν συνειδητοποιει οτι μου πιανει την κοιλια τραβαει το χερι γρηγορα!!!χαχαχα

μονο μια φορα μου ειπε οτι με βλεπει σαν μανα και δεν μπορει

αυτο ηταν

ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!

μα να μην σκεφτεται το γιο του εκει μεσα???

UzVGp2.png

μονο μια φορα μου ειπε οτι με βλεπει σαν μανα και δεν μπορει

αυτο ηταν

ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!

μα να μην σκεφτεται το γιο του εκει μεσα???

Α μωρε ο αντρουλης σου ειναι ευτυχισμενος και πληρης τωρα που θα γινει πατερουλης και σαγαπαει ακομα πιο πολυ που θα του το χαρισεις!γιαυτο σε θελει τοσο πολυ!!!!γλυκουλης!

6KuQp2.png

Η ξαδερφη μου που εχει αποστειρωτη, τον εχει δωσει στην αδερφη της που εχει μωρο 2,5 μηνων, επομενως εγω πρεπει να παρω δικο μου... Δεν θα κανω λιστα με δωρα, ειναι δυσκολες εποχες, ο καθενας ας φερει ο,τι ευκολυνεται. Τι χρυσα εννοεις? Κοσμηματα και λιρες?

κι αυτο το μηνυμα τωρα το ειδα:shock:

οταν λεω λιστα δεν εννοω σαν την λιστα γαμου:D:D:D:D:D

εννοω οταν η μαμα , μπαμπας , γιαγια θεια κτλ σε ρωτησουν τι θες να σου παρουμε (αν ρωτησουν) ρωτα τους ποσα περιπου θελουν να διαθεσουν

ενας αποστηρωτης κανει απο 50-100 ευρω

οποτε αν καποιος θελει να διαθεσει καπου εκει του λες χρειαζομαι αποστειρωτη, αυτο εννοουσα τη λιστα (τη λιστα τη δικη σου στο σπιτι με το τι θες να παρεις και οσο κοστιζει διπλα )

εχω σκοπο να κανω καποια στιγμη τετοια λιστα οχι μονο για να λεω στους αλλους τι θελω αλλα για να δω εγω τι θελω και ποσα λεφτα χρειαζομαι...:rolleyes:

οσο για τα χρυσα ναι αυτα λεω , σταυρουδακια, ζωδια, λιρες κτλ

ενα ματακι θελω μονο και ενα σταυρουδακι σε μια παραμανα

ολα τα αλλα ειναι περιτα λεφτα , θεωρω οτι αν κατι που θα μου παρει η θεια μου κοστιζει 100 ευρω και γιατι να μην μου παρει ενα ριλαξ που λεει ο λογος με 70 ευρω

καταλαβες τι θελω να πω???

UzVGp2.png

Α μωρε ο αντρουλης σου ειναι ευτυχισμενος και πληρης τωρα που θα γινει πατερουλης και σαγαπαει ακομα πιο πολυ που θα του το χαρισεις!γιαυτο σε θελει τοσο πολυ!!!!γλυκουλης!

λες ε?

γκρινιαζει ομως εδω και 5 λεπτα αντε τελειωνεις να φαμε!!

σορρυ θα επανελθω !!!!

γιατι θα ερθει και θα με πιασει απο το μαλλι μετα!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

πονοι περιδου τραβηγματακια και κραμπες μαζι και λιγο κατι οπως οταν εχεις διαρροια?συγνωμη αν τρωτε!ολα αυτα μαζι στο μιξερ!!τετοιος πονος αλλα στο ηπιο!

Αυτο ακριβως ειναι η τελεια περιγραφη!Ξερεις γιατι το εχεις αυτο ??????? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟ΅Σ!!!οχι πως δεν το ξερεις αλλα σε καταλαβαινω απολυτα ετσι ακριβως ειναι το ειπες τελεια!μην ανησηχεις θα περασει σιγα σιγα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αυτο ακριβως ειναι η τελεια περιγραφη!Ξερεις γιατι το εχεις αυτο ??????? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟ΅Σ!!!οχι πως δεν το ξερεις αλλα σε καταλαβαινω απολυτα ετσι ακριβως ειναι το ειπες τελεια!μην ανησηχεις θα περασει σιγα σιγα.

ποσο με ανακουφισες τωρα δεν μπορεις να φανταστεις!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

επισης σημερα γυρνωντας απο το κεντρο με το αυτοκινητο ενα καημενο σκυλακι πεταχτηκε στο δρομο με αποτελεσμα να φρεναρω δυνατα και να κατατρομαξω.πρωτη φορα εφαγα τετοια τρομαρα.φοβηθηκα για το μπεμπακι.σκεφτηκα πως να το αντιλαμβανεται τωρα αυτο το πλασματακι αυτο που επαθα εγω?χτυπουσε η καρδια μου τοσο δυνατα!!!

6KuQp2.png

οση ωρα χαζευω μονη μου στο ιντερνετ σκεφτομαι τον μουσακα που τρωει τωρα η didi!!!δεν με πιστευω!!!χαχαχαχα

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

σορρυ που αργησα τοσο αλλα εβαλε και τον τεν τεν να δουμε:D

εντομεταξει αφου φαγαμε ηθελα τοοοοοοοοσο πολυ ενα γλυκο

του ελεγα να ειχαμε τωρα ενα γαλακτομπουρεκο, mia lemonpie και μου λεει εναν μπακλαβα (δεν τον τρωω) αλλα μου ηρθε αναλαμπη απο το γαμο προχθες ειχα φερει στο σπιτι ενα παραδοσιακο γλυκο που δινουμε στους γαμους μελεκούνι το λεμε και ειναι σαν το παστελι αλλα μαλακο παστελι

και το τσακισα κι αυτο!

το σκυλακι καλα? οσο για το μωρακι κι εγω τα εχω σκεφτει! ξερεις ποσες φορες εκει που οδηγω μου πεταγονται διαφοροι και με πιανει ενα καψιμο στην καρδια!!

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!!!!

rEal thing...είχα εγω τραβηγματα στο πρωτο παιδι μεχρι και τον 4ο...μην ανησυχεις μεγαλώνει η μήτρα, ανοίγουν οι κοιλιακοί μυες...ένα σωρο διεργασίες γινονται εκει μεσα για να γινει η μητρα ενα φιλοξενο περιβαλλον για το μωρακι μας!

Βρε οι υπολοιπες ολο για φαγητα λετε κι εχω γουρουνιασει αυτες τις μερες πηρα κι αλλο κιλο και τι θα κανω??!!! Χτες επιασα τον εαυτο μου να τρωει μεσα απο τη κατσαρολα...τσ τσ τσ...αισχος αισχος...και μετα δε μπορουσα να κοιμηθω ολο το βραδυ...ποτε ξανα φαγητο το βραδυ αλλα πεινούσα η κακομοιρααααα!!!!

Εχω και μια toblerone με φρουτα και ξηρους καρπούς α πα πα πα....πού να τη κρυψω να μη τη βλεπω!!! Ο γιος μου δε κοιμαται εδω και 10 μερες τα μεσημερια και τα εχουμε δει ολα με τον αντρα μου...δε ξεκουραζομαστε καθολου!!Ούτε τωρα με τον παιδικο δε κουραζεται ο ατιμος!!! Εκει το ματι γαριδα!!

Γι αυτο ξεκουραστειτε τωρα, πασαλειφτειτε με τις κρεμουλες σας, καντε τις βολτες σας στα μαγαζια....γιατι μετα...άχ ετσι μου τα λεγανε και μενα κι ελεγα αμαν μωρε τιποτα δε προλαβαινουν πια αυτες!!! Και ομως...τωρα θελω η κρεμα να στεγνωνει αν γινεται μεσα σε 30 δεπτερολεπτα και να ειμαι ετοιμη για υπνο σε 5 λεπτα!!

Didi...τι χρυσα και βλακειες!!! Ενα ματακι ειναι αρκετο!!Εμενα του ειχανε παρει την Αρτα και τα Γιαννενα...ολα στα κουτακια τους ειναι ...και του βαζω μονο τον διαμαντενιο του σταυρο σε γαμους, βαπτισια κτλ...Χρημα χρημα κοριτσια...για να παρετε ο,τι θελετε, και τα ρουχα αχρηστα τα θεωρω γιατι καποια ειναι και πολυ μεγαλα και τα βαζει το παιδι σε 2-3 χρονια!

Braxton Hicks ονομάζονται κάποιες ελαφριές συσπάσεις της μήτρας, που γίνονται σαν εξάσκηση για την ώρα του τοκετού. Αυτά τα ανώδυνα σφιξίματα ξεκινούν από την κορυφή της μήτρας και πηγαίνουν προς τα κάτω, σκληραίνοντας τη μήτρα και κατʼ επέκταση την κοιλιά σας για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...