Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

1 εκατοστο????? θα σε χτυπησω!χαχαχαχαχχαχα εδω μιλαμε για 10 εκατοστα!Για βαλτα στον χαρακα να δεις την διαφορα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

υπερβαλεις!

αλλωστε κι εγω το ενα εκατοστο τροπος του λεγειν ηταν

μπορει να ηταν και 3 εκατοστα το λιπος στην κοιλια μου!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

didi δεν αλλαζειw forum??εχει κι αλλα!!:P:p:p

μας κολαζεις!εγω θα ξαναφαω μουσακα το 2025!!!αχαχαχχα

Εγω τον κανω light αν θες να σου πω την συνταγη και να φας!δεν τηγανιζω τιποτα!Ολα στο φουρνο τα ψηνω και τον κιμα χωρις λαδι και ολα φρεσκα μεσα και απο πανω μια πολυ πολυ λεπτη μπεσαμελ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μπας και επαθα κι εγω το ιδιο?:confused:

σημερα ειχα πολλα πηχτα υγρα!:|

ο πονος απο τι ειναι σε εσενα? μπας και ανοιγει το δερματακι σου και πονας?βαζε κρεμουλα

εγω συνηθως τα πηχτα υγρα τα βγαζω την ωρα που ποναω.δε νομιζω να εχεις τιποτα τετοιο.αφου σιγουα προσεχετε στις επαφες.ο γιατρος λεει οτι ανοιγει η μητρα μου,γιαυτο εχω ενοχλησεις

6KuQp2.png

Εγω τον κανω light αν θες να σου πω την συνταγη και να φας!δεν τηγανιζω τιποτα!Ολα στο φουρνο τα ψηνω και τον κιμα χωρις λαδι και ολα φρεσκα μεσα και απο πανω μια πολυ πολυ λεπτη μπεσαμελ!

κι εγω τις μελιτζανες στον φουρνο τις εκανα δεν τις τηγανιζω ποτε!

αλλα σημερα την μπεσαμελ την περιποιηθηκα δεοντος!!! της εβαλα και διπλη δοση τυρι !!!!:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω συνηθως τα πηχτα υγρα τα βγαζω την ωρα που ποναω.δε νομιζω να εχεις τιποτα τετοιο.αφου σιγουα προσεχετε στις επαφες.ο γιατρος λεει οτι ανοιγει η μητρα μου,γιαυτο εχω ενοχλησεις

αχαχααχαχαχαχαχ κριση κοριτσακι κριση που λεφτα και για προφυλακτικα!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

σαν πονους περιοδου εχεις και τραβηγματακια ?? αν ναι ειναι απο την μητρα και απολυτα λογικα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

σαν πονους περιοδου εχεις και τραβηγματακια ?? αν ναι ειναι απο την μητρα και απολυτα λογικα.

πονοι περιδου τραβηγματακια και κραμπες μαζι και λιγο κατι οπως οταν εχεις διαρροια?συγνωμη αν τρωτε!ολα αυτα μαζι στο μιξερ!!τετοιος πονος αλλα στο ηπιο!

6KuQp2.png

γεια σας κοριτσια !!τι κανετε βλεπω ολες καλα κ ευδιαθετες!!

καλη εβδομαδα να εχουμε κ καλο μηνα για ολους!!

σας εχασα απο χτες γιατι εχουμε που κ που προβλημα με το ιντερνετ!!

εγω τι να σας πω ενω ημουν καλα επεσα για υπνο κ ξυπνησα χαλια!!εκανα μπανιο κ μαζι με το νερο πανω μου επεφταν κ τα δακρυα!!

δεν νιωθω ΚΑΘΟΛΟΥ το μωρο μου!!ποσο μικρο πια να ειναι για να μην το νιωθω καθολου?

κ να φανταστειτε οτι τελευταια που πηγα στην γιατρο κ το μετρησε ηταν μεγαλυτερο απτην εγκυμοσυνη μου,μεγαλο μωρο μοιαζει τον μπαμπακα του!!

δεν μπορω να καταλαβω μεσα στην κοιλια μου ενα παιδι υπαρχει πως γινεται να μην το νιωθω?

ξερω τι θα μου πειτε αλλα πως να ξερω οτι ειναι καλα αφου δεν το νιωθω?

βρε αμαρρυλιδα τωρα ειδα το μηνυμα σου!

κοριτσακι μην σκεφτεσαι βλακειες!!! καταρχην εισαι αν θυμαμαι καλα 2 εβδομαδες λιγοτερο απο εμενα! περιμενε καμια εβδομαδα ακομη!

εγω την πρωτη κλωτσια την εφαγα 18 εβδομαδων!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αχαχααχαχαχαχαχ κριση κοριτσακι κριση που λεφτα και για προφυλακτικα!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

εχει κατι φτηνα στο ιντερνετ αφου εισαι ασυγκρατητη!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

6KuQp2.png

αυριο εχω ταξιδι για να δω το μωρο θελω να παω κ βαριεμαι το ταξιδι αυτο το πρωινο ξυπνημα που δεν εισαι ηρεμη.. αυριο το απογευμα θα σας πω τα νεα μου φιλακια!!! καλη σας νυχτα!!!!

με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου ριτσα μου!

να παρω τηλ το γιατρο κατα τις 10:30 να σου δωσει φιλακια???

UzVGp2.png

εχει κατι φτηνα στο ιντερνετ αφου εισαι ασυγκρατητη!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

αλλος ειναι ο αυγκρατητος!

αστα τι να κανω?

στην κατασταση που ειμαι δεν ξερω γιατι , αλλα ολο το μωρο σκεφτομαι:rolleyes:

οχι το κοκο

UzVGp2.png

Γεια σας κοριτσια.....τι κανετε?

Εμεις σημερα καναμε εξετασεις αιματος και τελικα ολο αυτο εγινε απο ενα μικροβιο......τωρα αντιβιωση και θα κανω αυριο και μεθαυριο εξερασριε κι αν ειναι ολα καλα την τεταρτη βγαινουμε!!!!!!!!Νιωθω λιγο πιο ηρεμη τωρα που ξερω τι ειναι και οτι λυνεραι το προβλημα!!!!Ειδαμε και τον μικρουλι μας σημερα....μας εδειξε και την μπουνια του.....ετοιμος να μας δειρει που τον ταλαιπωρουμε!!!! :tongue:

μπραβο βρε ελενακι ολα καλα ! και ειδες ολα αντιμετωπιζονται! εχεις και την μανουλα σου τωρα να σε προσεχει:D

UzVGp2.png

αλλος ειναι ο αυγκρατητος!

αστα τι να κανω?

στην κατασταση που ειμαι δεν ξερω γιατι , αλλα ολο το μωρο σκεφτομαι:rolleyes:

οχι το κοκο

;););)

εμενα ουτε να με ακουμπησει δε θελει.ειναι μιλαμε πολυ χε.....στης.αφου οταν κοιμομαστε με παιρνει αγκαλια στον υπνο του και οταν συνειδητοποιει οτι μου πιανει την κοιλια τραβαει το χερι γρηγορα!!!χαχαχα

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...