Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τετοια να διαβαζω να παιρνω λιγο τα πανω μου.. μετα την 21η ε? μαλλον κι εμενα εκει με βλεπω... 18η κι αλλες εχουν νιωσει κλωτσιες, εγω ουτε καν φτερουγισμα

εμεις οι λιγο πιο γεματουλες πρωτομαμαδες αργουμε λιγακι!μη σε πιανει αγχος!(ελπιζω να μην κανω λαθος και εισαι 50 κιλα σαν την didi!)

WvYwp2.png I9Cbp2.png

γιατι το επαιρνες μεχρι τοτε εσυ?εμενα με ρωτησε αν εχω ακομα τραβηγματα και οταν ειπα ναι μου ειπε να το συνεχισω.

Κι εγω παιρνω μαγνησιο, ειναι για τις συσπασεις απο οτι διαβασα. Και μαλλον μεχρι το τελος θα το παιρνω. Κι εγω το solumag οπως η μαρκελα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Τελευταια φορα πριν 2 βδομαδες ηταν 148, τωρα δεν ξερω ποσο θα εχει φτασει

πηγα την παρασκευη και μου το ζυγισε και μου λεει μεταξυ 108 με 170 γραμμαρια και μου λεει σε 3-4 βδομαδες να περιμενεις να το ακουσεις.:P:p

6KuQp2.png

οταν ξεκινας την εγκυμοσυνη σου και εισαι 10 κιλα πανω απο το υψος σου συνηθως το ακους στην 19-21 εβδομαδα!

didi εσυ μην μιλας δεν ειναι λιπος στην κοιλια σου αλλα το μωρο!τι λιπος να εχεις με 50 κιλα???????? μην τρελαθω τωρα καλε!Εγω ειμαι 79 κιλα!Εκει να δεις λιπος!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

εμεις οι λιγο πιο γεματουλες πρωτομαμαδες αργουμε λιγακι!μη σε πιανει αγχος!(ελπιζω να μην κανω λαθος και εισαι 50 κιλα σαν την didi!)

χαχα, 65.5 ειμαι, 50 ημουν laaaaaaaaaaaaast year!!!! Χαχα! Η ξαδεφη μου ξεκινησε με 90 κιλα και το ενιωσε στην 12η βδομαδα...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

σημερα πηγα για εξετασεις και λιγο περπατησα στην αγορα και απο τοτε με ενοχλει τοσο πολυ!αφου δεν κανω τιποτα.ξαπλωσα το μεσημερι και δεν μπορουσα καν να κουλουριαστω.επρεπε να εχω τεντωμενα τα ποδια για να ηρεμησω.αρχισα σημερα και αντιβιωση για ουρεοπλασμα που μου βρηκαν.καθολου δε θελω.

τι επαθες κοριτσακι??? πονας καπου??

τι ειναι το ουρεοπλασμα?

UzVGp2.png

Κι εγω παιρνω μαγνησιο, ειναι για τις συσπασεις απο οτι διαβασα. Και μαλλον μεχρι το τελος θα το παιρνω. Κι εγω το solumag οπως η μαρκελα

και μετα την γεννα πηρα μεχρι να επανελθει η μητρα και οταν εχω περιοδο τα εκοψα τα παυσιπονα μονο μαγνησιο!Οταν δε με πιανει περνω δυο αλλα κανει καλυτερη δουλεια και δεν χαπακονομαι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

οταν ξεκινας την εγκυμοσυνη σου και εισαι 10 κιλα πανω απο το υψος σου συνηθως το ακους στην 19-21 εβδομαδα!

didi εσυ μην μιλας δεν ειναι λιπος στην κοιλια σου αλλα το μωρο!τι λιπος να εχεις με 50 κιλα???????? μην τρελαθω τωρα καλε!Εγω ειμαι 79 κιλα!Εκει να δεις λιπος!

καλε πριν την εγκυμοσυνη μιλαω ειχα!!!αχαχαχαχαχαχ αληθεια λεω

λιγο ειχα

δεν ειπα οτι ημουν χοντρη αλλα 1 εκατοστο λιπος πρεπει να ειχα:tongue::tongue::tongue:

αφου ολο σκατουλοειδη βλακειες ετρωγα!!!

UzVGp2.png

σημερα πηγα για εξετασεις και λιγο περπατησα στην αγορα και απο τοτε με ενοχλει τοσο πολυ!αφου δεν κανω τιποτα.ξαπλωσα το μεσημερι και δεν μπορουσα καν να κουλουριαστω.επρεπε να εχω τεντωμενα τα ποδια για να ηρεμησω.αρχισα σημερα και αντιβιωση για ουρεοπλασμα που μου βρηκαν.καθολου δε θελω.

υπομονη και να την παρεις την αντιβιωση να τελειωνεις με το ουρεοπλασμα.Πρεπει και ο αντρας σου να παρει ε!μην στο ξανακολησει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

τι επαθες κοριτσακι??? πονας καπου??

τι ειναι το ουρεοπλασμα?

ποναω didi μου.ποναει η κοιλιτσα μου απο τοτε που εμεινα εγκυος.μπορει να ειμαι και λιγο υπερβολικη λεει ο doc αλλα ειδικα αμα κουραστω λιγο ποναω!το ουρεοπλασμα το βρηκα οταν μου κανε καλλιεργεια κολπικων υγρων.το κολλας λεει ψμε τις ελευθερες επαφες αλλα δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο μου ειπε.απλα επρεπε να περιμενω μεχρι τωρα για να κανω τη θεραπεια.10 μερες αντιβιωση!και ο husband αλλα πιο βαρια αντιβιωση αυτος.γιατι λεει θα μας αφησει σε λιγο καιρο να εχουμε επαφες να μη χειροτερεψει!

6KuQp2.png

κ εγω παπουτσακια εφτιαξα, σκεφτομουνα μουσακα κ λεω πιο ευκολο ειναι τα παπουτσακια!

αστα εκανα μια κουζινα ανω κατω

αφου ο αντρας μου οταν εβαλα το φαι στο φουρνο μου λεει"καλε βομβα επεσε?"

ετσι μαγειρευω εγω του λεω μετα αλλη μια ωρα σχεδον μαζευα και επλενα!!! αστα αφου σκεφτηκα κι εγω , τι τον ηθελα τον μουσακα??

αλλα κοριτσια ειχα καιρο να τον κανω τοσο τελειο!!!! εγινε μουρλια !!!!!

UzVGp2.png

αστα εκανα μια κουζινα ανω κατω

αφου ο αντρας μου οταν εβαλα το φαι στο φουρνο μου λεει"καλε βομβα επεσε?"

ετσι μαγειρευω εγω του λεω μετα αλλη μια ωρα σχεδον μαζευα και επλενα!!! αστα αφου σκεφτηκα κι εγω , τι τον ηθελα τον μουσακα??

αλλα κοριτσια ειχα καιρο να τον κανω τοσο τελειο!!!! εγινε μουρλια !!!!!

didi δεν αλλαζειw forum??εχει κι αλλα!!:P:p:p

μας κολαζεις!εγω θα ξαναφαω μουσακα το 2025!!!αχαχαχχα

6KuQp2.png

καλε πριν την εγκυμοσυνη μιλαω ειχα!!!αχαχαχαχαχαχ αληθεια λεω

λιγο ειχα

δεν ειπα οτι ημουν χοντρη αλλα 1 εκατοστο λιπος πρεπει να ειχα:tongue::tongue::tongue:

αφου ολο σκατουλοειδη βλακειες ετρωγα!!!

1 εκατοστο????? θα σε χτυπησω!χαχαχαχαχχαχα εδω μιλαμε για 10 εκατοστα!Για βαλτα στον χαρακα να δεις την διαφορα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ποναω didi μου.ποναει η κοιλιτσα μου απο τοτε που εμεινα εγκυος.μπορει να ειμαι και λιγο υπερβολικη λεει ο doc αλλα ειδικα αμα κουραστω λιγο ποναω!το ουρεοπλασμα το βρηκα οταν μου κανε καλλιεργεια κολπικων υγρων.το κολλας λεει ψμε τις ελευθερες επαφες αλλα δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο μου ειπε.απλα επρεπε να περιμενω μεχρι τωρα για να κανω τη θεραπεια.10 μερες αντιβιωση!και ο husband αλλα πιο βαρια αντιβιωση αυτος.γιατι λεει θα μας αφησει σε λιγο καιρο να εχουμε επαφες να μη χειροτερεψει!

μπας και επαθα κι εγω το ιδιο?:confused:

σημερα ειχα πολλα πηχτα υγρα!:|

ο πονος απο τι ειναι σε εσενα? μπας και ανοιγει το δερματακι σου και πονας?βαζε κρεμουλα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...