Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αντε με το καλο!!!!

δεν νομιζω τοσο νωις να με βαλει ... αν θυμαμαι καλα το σεπτεμβρη πρεπει να εχουμε κι εμεις το β επιπεδου

μαλλον τελος σεπτεμβρη θα εισαι εσυ!! θα τον ρωτησω αν αλλαξε κατι απο ολα αυτα που μου ειπε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια και λέτε για Ιανουάριο και Φεβρουάριο, αν έχω καταλάβει καλά η ΠΗΤ που μας δίνουν είναι η τελική ημερομηνία, σωστά; Δηλαδή συνήθως πιο νωρίς γεννάς...

αυτο δεν το ξερω.... ας μας πει η ιτσα που εχει αλλες 2 πητ

παντως ΠΗΤ σημαινει πιθανη ημερομηνια τοκετου

οχι τελικη ημερομηνια τοκετου

αλλα νομιζω ειναι αναλογα τη γυναικα

η ξαδεφη μου γεννουσε 20 μερες νωριτερα και τα 3 παιδια της απο την πιθανη ημερομηνια τοκετου

αλλες μπορει να τελειωσουν και τις 40 εβδομαδες και να συνεχισουν να περιμενουν

UzVGp2.png

Μια και λέτε για Ιανουάριο και Φεβρουάριο, αν έχω καταλάβει καλά η ΠΗΤ που μας δίνουν είναι η τελική ημερομηνία, σωστά; Δηλαδή συνήθως πιο νωρίς γεννάς...

μπορει να γεννησεις κ εκεινες τις ημερες αλλα εγω κατεβαινω περιπου 10 ημερες κ ο γιατρος μου μου εδωσε πητ 6-1-13 αλλα δεν θα παμε μεχρι τοτε θα γεννησω δεκεμβρη:P

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ τις 2 γεννες γεννησα με προκληση.. στι πρωτο δεν ειχα πονους κ οταν πηγα να με δει ο γιατρος ειχα 3 διαστολη.. κ στη δευτερη μου ετοιμη για να γεννησω κ μου εβαλε παλι πονους.. τωρα δεν ξερω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον τελος σεπτεμβρη θα εισαι εσυ!! θα τον ρωτησω αν αλλαξε κατι απο ολα αυτα που μου ειπε..

πηγα να το δω,

εσενα σου εχει δωσει ενα χαρτι με τις εβδομαδες και τους προγραμματισμενους υπερηχους?εμενα γραφει β επιπεδου απο 9-9 μεχρι 8-10

δεν νομιζω να συναντηθουμε:|

σου εχει δωσει και χαρτι τι να τρως και τι να μην τρως?εμενα μου ειχε πει θα μου δωσει οταν θα παμε για καρδουλα αλλα του ειχαν τελειωσει

και τις επομενες 2 φορες που πηγα του το ζητησα αλλα μου ειπε οτι δεν ειχε...

UzVGp2.png

πηγα να το δω,

εσενα σου εχει δωσει ενα χαρτι με τις εβδομαδες και τους προγραμματισμενους υπερηχους?εμενα γραφει β επιπεδου απο 9-9 μεχρι 8-10

δεν νομιζω να συναντηθουμε:|

σου εχει δωσει και χαρτι τι να τρως και τι να μην τρως?εμενα μου ειχε πει θα μου δωσει οταν θα παμε για καρδουλα αλλα του ειχαν τελειωσει

και τις επομενες 2 φορες που πηγα του το ζητησα αλλα μου ειπε οτι δεν ειχε...

αυτο το χαρτακι μου το εδηνε παλια αλλα τωρα δεν μου εδωσε.. οσο για το τι θα τρωω δεν μου εδωσε χαρτακι απλα προφορικα μου ειπε τι να τρωω καλο για το μωρο αλλα εγω εχω προβλημα με του εμετους χθεσ κ σημερα εκανα παλι εκει που ειχα περιπου 2 εβδομαδες να κανω.. κ ετσι τρωω οτι μπορω κ οτι θελω γιατι δεν τρωω σχεδον τιποτα. αφου την τελευταια φορα που πηγα μου λεει τρωεε γιατι εχασα 1 κιλο..εκλεισα τους 4 κ δεν εβαλα. αλλα δεν βαζω κιλα στην εγκυμοσηνη στο πρωτο εβαλα 9 κιλα κ στο δευτερο 5,5. τιποτα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μπορει να γεννησεις κ εκεινες τις ημερες αλλα εγω κατεβαινω περιπου 10 ημερες κ ο γιατρος μου μου εδωσε πητ 6-1-13 αλλα δεν θα παμε μεχρι τοτε θα γεννησω δεκεμβρη:P

Εμένα μου έχει δώσει ΠΗΤ την ημέρα των γενεθλίων μου ! Λέτε να γεννήσω τότε;! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κ τις 2 γεννες γεννησα με προκληση.. στι πρωτο δεν ειχα πονους κ οταν πηγα να με δει ο γιατρος ειχα 3 διαστολη.. κ στη δευτερη μου ετοιμη για να γεννησω κ μου εβαλε παλι πονους.. τωρα δεν ξερω..

Είχες περάσει τις 40 εβδομάδες τότε ή απλά λόγω διαστολών σου έκανε πρόκληση;

Διαφημίσεις

αυτο το χαρτακι μου το εδηνε παλια αλλα τωρα δεν μου εδωσε.. οσο για το τι θα τρωω δεν μου εδωσε χαρτακι απλα προφορικα μου ειπε τι να τρωω καλο για το μωρο αλλα εγω εχω προβλημα με του εμετους χθεσ κ σημερα εκανα παλι εκει που ειχα περιπου 2 εβδομαδες να κανω.. κ ετσι τρωω οτι μπορω κ οτι θελω γιατι δεν τρωω σχεδον τιποτα. αφου την τελευταια φορα που πηγα μου λεει τρωεε γιατι εχασα 1 κιλο..εκλεισα τους 4 κ δεν εβαλα. αλλα δεν βαζω κιλα στην εγκυμοσηνη στο πρωτο εβαλα 9 κιλα κ στο δευτερο 5,5. τιποτα.

αν παω τωρα και δει οτι δεν εβαλα κανενα κιλο θα μου πει κι εμενα τρωε?

ωχ θα με ταιζει συνεχεια τωρα ο αντρας μου αν τον ακουσει να το λεει αυτο:|

οχι οτι δεν τρωω!! τρωω!!! γουρουνιαζω δηλαδη! τρωω και 2 πιατα!!

UzVGp2.png

καλησπερα κοριτσια?πως ειστε?εγω ανυπομονω για την αυχενικη την παρασκευη..δεν κοιμαμαι απτην αγωνια μου......

υπομονη κοριτσακι μου ετσι ολες δεν κοιμομασταν και βλεπαμε εφιαλτες

θα πεασει 2 μερες και νυχτες ειναι ακομη...

UzVGp2.png

οχι λογο διαστολων..

Σε ποιά βδομάδα γέννησες εσύ, θυμάσαι; Εγώ είχα καταλάβει από γνωστές μου που γέννησαν ότι το πιο σύνηθες είναι γύρω στις 10 μέρες πριν την ΠΗΤ αλλά βέβαια έχω ακούσει και για άλλες που δεν ήθελε να βγει το παιδί και μετά τις 40 εβδομάδες και γέννησαν με ραντεβού...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...